Titta på Raya och den sista draken 2021 gratis - Streama Online SweFilmer

rating7.9
6 432
Betyg
calendar2021
time1h 47m
För länge sedan levde människor och drakar tillsammans i harmoni i fantasivärlden Kumandra. Men när onda monster - kända som druuner - hotade landet, offrade drakarna sig för att rädda mänskligheten. Nu, 500 år senare, har monstren återvänt, och det är upp till en ensam krigare, Raya, att leta reda på den sista draken för att kunna stoppa druunerna för alltid. Men hon får snart lära sig att det behövs mer än drakmagi för att rädda världen - man måste kunna lita på varandra också.

Skådespelare

Actor Awkwafina

Awkwafina

Actor Alan Tudyk

Alan Tudyk

Actor Daniel Dae Kim

Daniel Dae Kim

Actor Gemma Chan

Gemma Chan

Actor Dichen Lachman

Dichen Lachman

Actor Sung Kang

Sung Kang

Actor Ross Butler

Ross Butler

Actor Patti Harrison

Patti Harrison

Officiell trailer

Siehe auch

Dreamfilm Raya och den sista draken Streama Svenskt tal

Är du redo att bege dig ut på ett magiskt äventyr i den animerade världen? Då ska du inte missa den nya Disney-filmen Raya och den sista draken som hade premiär den 3 mars 2021. I den här drömfilmen får du följa Raya på hennes resa för att hitta den sista draken och återställa balansen i världen.

Filmen utspelar sig i det fiktiva landet Kumandra som är inspirerat av sydöstasiatiska kulturer och mytologi. Raya är dotter till hövdingen i hjärteregionen och har tränats till en skicklig krigare. När mörka krafter hotar att splittra Kumandra i fem delar är Raya fast besluten att hitta den mytomspunna sista draken som kan ena landet igen.

Under äventyrets gång träffar Raya på nya vänner, gamla fiender och magiska varelser. Men kan hon lita på dem när så mycket står på spel? Och kommer hon lyckas övertyga den excentriska draken Sisu att hjälpa henne rädda världen innan det är för sent? Det får du se i denna spännande och vackert animerade film för hela familjen.

Raya och den sista draken

Titta Raya och den sista draken Gratis Online Swe-filmer

Är du ett fan av Disney och söker efter en ny familjefilm att se gratis online? Då ska du absolut inte missa animationshitten Raya och den sista draken som hade premiär i mars 2021. Den här fantasyfilmen utlovar magisk underhållning för både stora och små med sina storslagna äventyr i mytologiska världar.

I centrum av handlingen står den unga krigaren Raya som ger sig ut på en farofylld färd för att hitta den sista draken och rädda sitt kungarike från undergång. På vägen träffar hon mystiska varelser, lömska skurkar och oväntade bundsförvanter. Kan Raya och draken Sisu ena landet i tid och besegra de onda krafter som hotar Kumandra?

Med sina fantastiska miljöer, fängslande karaktärer och humoristiska inslag är Raya och den sista draken en drömfilm för hela familjen. Animeringen och designen är absolut topklass så det är bara att njuta av den visuella showen. Titta och streama den gratis online redan idag på Swefilmer!

Se Hela Filmen Raya och den sista draken Svenska Stream

Saknar du att få resa till fantastiska världar och få magisk underhållning för hela familjen? Då ska du inte gå miste om Disney-äventyret Raya och den sista draken som släpptes i mars 2021. Den här animerade drömfilmen är perfekt för en mysig filmkväll hemma med barnen.

Handlingen utspelar sig i det mystiska landet Kumandra som styrs av fem klaner. När mörka krafter hotar att splittra landet ger sig Raya, dotter till en av hövdingarna, ut på en farofylld expedition för att leta efter den sista draken. Endast tillsammans kan de rädda Kumandra från undergång.

Under resans gång får vi följa Raya och hennes udda följeslagare genom fantastiska miljöer och möta varelser från gamla myter. Med sin starka kvinnliga huvudkaraktär, roliga humor och vackra animation är Raya och den sista draken enfeelgood-film för hela familjen. Se den svenska streamen online på Swefilmer!

Streama Raya och den sista draken Dreamfilm HD Svenska

Med sin fantastiska animering, fartfyllda äventyr och starka huvudkaraktär är Raya och den sista draken en riktig höjdarfilm för både barn och vuxna.

Letar du efter en spännande och rolig familjefilm att streama online? Då ska du kolla in Disney-äventyret Raya och den sista draken som släpptes 2021. Den här animerade drömfilmen utlovar över 2 timmar actionfylld underhållning i en fantastisk fantasyvärld.

I en mytologisk inspirerad värld ger sig den unga krigaren Raya ut på en farofylld färd för att söka efter den magiska sista draken. Tillsammans kan de rädda hennes hemland Kumandra från undergång. På vägen möter hon mystiska varelser, oväntade vänner och dödliga faror.

Med sin vackra animering, spännande handling och roliga karaktärer är Raya och den sista draken en riktig höjdarfilm att streama på Dreamfilm. Se den i HD och på svenska redan idag!

Raya och den sista draken

Kolla På Raya och den sista draken Swesub Film Swefilmer

Älskar du fantastiska äventyr och magiska varelser? Då ska du kolla in Disneys senaste animerade hit Raya och den sista draken. Denna actionfyllda familjefilm släpptes i mars 2021 och har fått ett enormt mottagande av kritiker och fans.

I den mytologiskt inspirerade fantasyvärlden Kumandra ger sig Raya ut på en farlig expedition för att hitta den sista draken. Hon hoppas draken ska kunna rädda hennes splittrade land från de mörka krafter som hotar att förinta det. På vägen möter hon nya vänner, gamla fiender och magiska väsen.

Med sin girl power-tema, roliga humor och fantastiska animation är Raya och den sista draken en riktigt underhållande drömfilm. Titta på den med swesub på Swefilmer och njut av äventyret tillsammans med hela familjen!

Se Raya och den sista draken Swedish Full Movie Stream

Saknar du att få njuta av en riktigt bra familjefilm? Då ska du inte missa att se Disneys senaste animerade äventyr Raya och den sista draken som hade världspremiär i mars 2021. Den här drömfilmen bjuder på över 2 timmar magisk fantasyunderhållning för hela familjen.

 • Följ med Raya på hennes farofyllda färd för att hitta den sista draken och rädda sitt kungarike från undergång.
 • Upplev spännande äventyr i en vacker och mytologisk inspirerad fantasyvärld.
 • Njut av cool animation, roliga karaktärer och girl power-temat.

Med sitt episka äventyr, fantastiska miljöer och starka kvinnliga huvudkaraktär är Raya och den sista draken en riktig feelgood-film. Se den svenska streamen och njut av hela filmen online på Swefilmer!

10 liknande filmer:

 1. Retribution
 2. Aquaman and the Lost Kingdom
 3. Lift
 4. The Maze Runner
 5. Aquaman
 6. Black Panther: Wakanda Forever
 7. Sound of Freedom
 8. Shazam! Fury of the Gods
 9. John Wick: Chapter 4
 10. Thor: Love and Thunder
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 8 Anzahl der Stimmen: 6432
Dela serie

10 Kommentarer

avatar

onlinetvjunkie

Med ett betyg på 7.9 förtjänar titeln att vara ett av de bästa bidragen i sin Action. Ett måste!
avatar

curryMan19

Fans av bra typer måste definitivt se Raya och den sista draken. Betyget 7.9 talar för sig själv
avatar

krzys

Betyget 7.9 för title visar att skaparna har träffat målet. Det är helt enkelt en mycket bra film .
avatar

MatVOD

En mycket framgångsrik typ. Det är värt 1h 47m att titta på den från början till slut.
avatar

digitalviewer

Ännu ett exempel på att bra typer inte behöver vara i många filmer. Den här håller dig trollbunden under hela 1h 47m
avatar

mukasso

En Raya och den sista draken med ett betyg på 7.9 bevisar att även korta former kan ge en minnesvärd upplevelse.
avatar

KamiDante2

Om du är tveksam till att titta på titeln, bör en titt på 7.9 -betyget rensa bort dina tvivel. Kör hårt!
avatar

superMice

Raya och den sista draken Titeln är definitivt en av de bättre representanterna för sin genre. Betyget 7.9 bekräftar detta.
avatar

matixd

Raya och den sista draken Om du letar efter något av den högsta nivån i genren, sträck dig efter titeln. Betyget 7.9 bekräftar bara detta.
avatar

ganDi1243

Raya och den sista draken med medelbetyget 7.9 är ett måste för fans av den här typen av underhållning. Ni borde se den!