close icon
page-title
Ready Player One
Ready Player One

Detaljer

 • Originaltitel: Ready Player One
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: USA
 • Regissör: Amblin Entertainment

Titta på Ready Player One 2018 gratis - Streama Online SweFilmer

star7.6
15047Betyg
date2018
date2h 20m

Kommenter

 • avatar

  KlassikerKajsa

  |7 timer siden
  nån annan som har problem med strömmen?? den laggade för mig mitt i film men de e väl det där jävla näthaket igen
 • avatar

  VerklighetenVera

  |1 dage siden
  Castet rätt tufft men storyn kunde vart bättre, allmänt okej film
 • avatar

  RealityRasmus

  |3 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  RomantikRonja

  |5 dage siden
  Förutom fina vyer, bara skit.
 • avatar

  blåbärSky

  |5 dage siden
  Intressant: ja. Fängslande: ja. Men bögar, transpersoner och stöd till flyktingar: nej. Synd, för den kunde varit värd en rekommendation, men den ÄR inte de.
 • avatar

  glödandeStjärna

  |7 dage siden
  Om alla var som hans tjej då 😎
 • avatar

  DokisDennis

  |14 dage siden
  ibland okej å allt som allt min favorit i serien
 • avatar

  FamiljeFrida

  |14 dage siden
  Rekommenderar, film är intressant. Man behöver dock tåla stil och maner från 80-talet.

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Ready Player One Swe-filmer Streama Online Gratis

Är du redo att ta dig an den ultimata virtuella utmaningen? Då ska du inte missa actionäventyret Ready Player One. Baserad på romanen med samma namn av Ernest Cline utspelar sig historien 2045 där världen är på väg mot total kollaps. Folk söker sin tillflykt i den virtuella världen OASIS som skapats av den excentriske James Halliday.

När Halliday avlider meddelar han att den som hittar den digitala påskägg han gömt i OASIS kommer ärva hans enorma förmögenhet. Detta sätter igång en vild jakt där huvudpersonen Wade Watts tar upp kampen mot mäktiga motståndare för att lägga vantarna på arvet.

Med hjälp av sina vänner i OASIS måste Wade bemästra klassiska 80-talsspel och popkultur för att lösa ledtrådar som leder honom närmare målet. Men har Wade vad som krävs för att vinna det farliga spelet och rädda sig själv från fattigdom? Det får vi se i denna underhållande sci-fi film fylld med nostalgi.

Med Steven Spielberg som regissör och manus av Zak Penn och Ernest Cline är Ready Player One en riktig drömfilm för gamers och sci-fi fans. I rollerna ser vi bland andra Tye Sheridan, Olivia Cooke, Ben Mendelsohn och Mark Rylance. Filmens specialeffekter och actionscener i den digitala världen OASIS är fantastiskt gjorda.

Ready Player One

Titta På Ready Player One Svenska Stream

Ready Player One är absolut en av de bästa sci-fi och gaming filmerna på senare år. Bland alla dystopiska framtidsfilmer sticker den här ut med sin kreativa story och häftiga spelvärld.

För gamingfantaster är Ready Player One ett måste att se. Filmens värld bygger på spelkultur från 80-talet och innehåller massor med referenser till kända spel som Pac-Man, Mortal Kombat och Dungeons & Dragons.

Men även för den som inte är insatt i gamer-världen är Ready Player One underhållande från början till slut. Relationen mellan huvudpersonen Wade och hans vänner ger filmen en emotionell kärna mitt i all action.

Skådespelarna gör fina prestationer, speciellt Tye Sheridan i rollen som Wade/Parzival. Man hejar verkligen på honom i hans kamp mot de elaka företagen som vill ta över OASIS.

Ready Player One är en adrenalinstinn sci-fi rulle med coola effekter och nostalgi som tilltalar både gamers och nybörjare.

Se Ready Player One Svensk Text Online

Med sitt fängslande manus och sin fantastiska spelvärld är Ready Player One en riktigt bra upplevelse. Filmen har högt actiontempo men balanserar det bra med intressanta rollfigurer och en tankeväckande story.

I centrum står frågan om hur långt vi kan fly in i en virtuell verklighet innan vi tappar fotfästet i den riktiga världen. Som tur är visar Wade och hans vänner att man kan använda tekniken för gott och inte bara för att fly problematiska förhållanden.

Utöver action och äventyr bjuder Ready Player One på en rejäl dos 80-tals nostalgi. Det är kul att se huvudpersonerna bemästra klassiska arkadspel för att ta sig vidare i jakten på nyckeln till OASIS. Och CGI-animationen som skapar spelvärlden är magnifik.

Så om du gillar bra filmunderhållning med gamingtema är Ready Player One ett måste. Och har du inte sett den än så kan du streama den online och få två och en halv timme av spännande sci-fi äventyr.

Ready Player One Hela Filmen Svenska Gratis

 • Spelvärlden OASIS med alla sina detaljer och referenser
 • Balansen mellan action och relationer mellan rollfigurerna
 • Manuset som engagerar tittaren i storyn och tematiken

Ready Player One utspelar sig i en framtid där människor hellre lever i en virtuell värld än den riktiga. Men som tittare dras man snabbt in i handlingen och börjar bry sig om rollfigurerna och deras öden.

Särskilt Wades avatar Parzival blir man snabbt investerad i. Trots att Wade i den verkliga världen lever ett tråkigt liv i fattigdom visar han prov på mod och omtanke i OASIS. Hans kamp för att stoppa det elaka företaget IOI från att ta över den virtuella världen blir spännande och gripande.

Regissören Steven Spielberg visar återigen att han är mästare på att skapa engagerande filmupplevelser fyllda med action och känsla. Ready Player One är underhållning i världsklass som man bara måste se.

Ready Player One

Ready Player One Swesub Stream

Är du redo för nostalgitripp och spelaction när den är som bäst? Då ska du streama Ready Player One idag. Den här sci-fi rullen från 2018 levererar kul underhållning för både gamers och nybörjare.

Handlingen utspelar sig 2045 då världen går under och folk flyr in i spelvärlden OASIS. När skaparen av OASIS James Halliday dör utlovar han sitt arv till den som hittar påskägget han gömt i spelet.

Nu startar jakten där Wade Watts och hans vänner tävlar mot mäktiga motståndare för att hitta nyckeln till arvet. För att lösa ledtrådarna måste Wade bemästra klassiska 80-talsspel och popkultur.

Med kul action, starka CGI-effekter och en engagerande story är Ready Player One ett sci-fi äventyr du inte vill missa.

I huvudrollerna ser vi Tye Sheridan, Olivia Cooke och Ben Mendelsohn som alla gör ett kanonjobb. Och regissören Steven Spielberg visar återigen vilken mästare han är på att skapa magisk filmunderhållning.

Så tveka inte att streama Ready Player One i bästa kvalitet. Du kommer garanterat att älska den här nostalgitrippen till 80-talet och den häftiga spelvärlden OASIS.

Ready Player One Swefilmer Watch Online Gratis

Är du ett fan av spelvärldar och 80-tals nostalgi? Då ska du inte missa att se Ready Player One från 2018. Den här sci-fi rullen utspelar sig 2045 när världen håller på att gå under och folk flyr in i spelvärlden OASIS.

När skaparen av OASIS dör loves hans enorma förmögenhet ut till den som kan hitta det digitala påskägg han gömt i spelet. Det blir startskottet för jakten där Wade Watts och hans vänner tävlar mot elaka företag om arvet.

För att lösa ledtrådarna och hitta påskägget måste Wade bemästra klassiska 80-tals spel och popkultur. Det blir många nostalgiska tripp tillbaka till Pac-Man, Rubiks kub och Dungeons & Dragons.

Men Ready Player One bjuder också på rejält med action och spänning i den fantastiska världen OASIS. Med Steven Spielberg som regissör är filmen fylld med magisk filmunderhållning och coola effekter.

Så om du gillar bra sci-fi och spelvärldar ska du absolut titta på Ready Player One. Du kan streama filmen gratis online och få 142 minuter av toppenunderhållning.

Ready Player One Gratis Stream Sverige

Är du sugen på en riktigt bra sci-fi film? Då ska du streama Ready Player One från 2018. Filmen utspelar sig i en dystopisk framtid där människor flyr in i den virtuella världen OASIS för att slippa verkligheten.

När skaparen av OASIS dör utlovar han sitt enorma arv till den som kan hitta hans gömda påskägg i spelet. Nu startar jakten mellan huvudpersonen Wade och de elaka företagen som vill kontrollera OASIS.

För att hitta ledtrådarna måste Wade bemästra klassiska 80-talsspel och popkultur. Det blir många nostalgiska tripp tillbaka till Pac-Man, Dungeons & Dragons och Rubiks kub.

Men Ready Player One levererar också massor av action och äventyr i den coola CGI-världen. Och med Steven Spielberg som regissör vet man att det är kvalité hela vägen.

Så tveka inte att streama Ready Player One gratis online. Här får du 142 minuter av nostalgifylld sci-fi underhållning när den är som allra bäst. Perfekt film för både gamers och nybörjare!

6 Lignende Film

Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Betygsätt filmen

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
Betyg: 8 Antal stemmer: 15047

Dela