alt

Titta på Resident Evil: Welcome to Raccoon City 2021 gratis - Streama Online SweFilmer

rating6
2 248
Betyg
calendar2021
time1h 47m
Filmen är regisserad av Johannes Roberts och kommer att återgå till de “skrämmande rötterna” från de första två spelen och kommer ignorera de filmer som leds av Milla Jovovich. Den nya filmen utspelar sig 1998. Raccoon City var en gång blomstrande hem för läkemedelsjätten Umbrella Corporation och är nu en döende stad i Mellanvästern. När företaget lämnade staden så förvandlades den till en ödemark… med en stor ondska som ruvar under ytan. När det onda släpps lös förändras stadsborna för alltid… och en liten grupp överlevande måste arbeta tillsammans för att avslöja sanningen bakom Umbrella och försöka överleva natten.

Skådespelare

Actor Robbie Amell

Robbie Amell

Actor Kaya Scodelario

Kaya Scodelario

Actor Neal McDonough

Neal McDonough

Actor Avan Jogia

Avan Jogia

Actor Hannah John-Kamen

Hannah John-Kamen

Actor Lily Gao

Lily Gao

Actor Stephannie Hawkins

Stephannie Hawkins

Actor Tom Hopper

Tom Hopper

Officiell trailer

Siehe auch

Spider-Man: No Way Home

Resident Evil Raccoon City streama gratis

Resident Evil Raccoon City är den senaste filmen i den populära Resident Evil-serien. I filmen får vi följa de ikoniska karaktärerna Jill, Claire och Leon när de kämpar för att överleva i den ökända staden Raccoon City efter att en dödlig virus har orsakat en zombie-apokalyps. Filmen hade biopremiär den 24 november 2021.

Vill du se Resident Evil Raccoon City gratis online? Här är några sätt du kan göra det på:

 • Titta på filmen gratis på Dreamfilm. Du behöver ingen prenumeration för att kunna streama filmen med svenska undertexter.
 • Testa gratis streamingtjänster som Viaplay eller C More i 30 dagar. Där kan du titta på Resident Evil Raccoon City gratis under den kostnadsfria perioden.

Resident Evil Raccoon City swesub går även att hitta på vissa gratis filmstreamingsidor, men video- och ljudkvaliteten kan vara varierande.

Resident Evil: Welcome to Raccoon City

Se film Resident Evil online gratis

Om du gillade de tidigare Resident Evil-filmerna med Milla Jovovich kommer du garanterat att tycka om Resident Evil Raccoon City. I den här nya filmen får vi se zombie-utbrottet som utlöste de händelser som utspelar sig i de tidigare filmerna.

Titta på Resident Evil Raccoon City gratis online genom att skapa ett konto på Viaplay, C More eller någon annan streamingtjänst som erbjuder en gratis provperiod. Under 30 dagar kan du streama filmen helt utan kostnad innan du behöver börja betala för prenumerationen.

Vill du undvika att betala alls? Då rekommenderar vi att du tittar på Resident Evil Raccoon City på Dreamfilm. Streamingsidan erbjuder de senaste filmerna och serierna gratis online, däribland Resident Evil.

Titta på Resident Evil Raccoon City Dreamfilm

Resident Evil Raccoon City Dreamfilm är ett utmärkt alternativ för att streama Resident Evil-filmen gratis online med svensk text. Sidan har filmer i bra kvalitet och är 100% laglig.

Titta på Resident Evil på Dreamfilm är dessutom väldigt enkelt. Du behöver bara skapa ett konto, leta reda på Resident Evil Raccoon City i sökfältet och trycka på play. Sedan kan du luta dig tillbaka och njuta av filmen gratis online.

Dreamfilm uppdateras konstant med nya filmer och serier så det finns alltid något nytt att titta på. Perfekt för fans av skräckfilmer som Resident Evil!

Streama Resident Evil svenska undertexter

Är du ett fan av skräckfilmer och survival horror-spel? Då kommer du garanterat gilla den nya filmen Resident Evil Raccoon City som hade biopremiär i november 2021.

I filmen, som utspelar sig 1998, får vi följa de välkända karaktärerna från spelserien när de utforskar den ökända staden Raccoon City där ett zombie-virus har orsakat total kaos.

Vill du streama Resident Evil Raccoon City gratis online? Det går utmärkt att göra på Dreamfilm där du kan titta på filmen med svenska undertexter helt utan kostnad. Perfekt för en skrämmande filmkväll!

Resident Evil: Welcome to Raccoon City

Se Resident Evil Raccoon City swesub gratis

Som fan av Resident Evil-serien vill man såklart se den senaste filmen Resident Evil Raccoon City så snart som möjligt. Men hur gör man för att titta på Resident Evil gratis online?

Ett utmärkt tips är att leta efter Resident Evil swesub på streamingsidan Dreamfilm. Där kan du se hela filmen gratis med svenska undertexter i bra kvalitet. Perfekt för att få din Resident Evil-fix!

På Dreamfilm hittar du hur många filmer och serier som helst, allt från de senaste nyheterna till klassiker. Registrera dig och börja streama Resident Evil Raccoon City redan idag!

Resident Evil Raccoon City helfilm online gratis

Som fan av skräckfilmer och Resident Evil-serien är Resident Evil Raccoon City ett måste att se. I filmen, som utspelar sig 1998, får vi se hur det hela började när ett dödligt virus orsakar en zombie-apokalyps i den kända staden Raccoon City.

vill du se Resident Evil Raccoon City gratis på nätet? Det enklaste sättet är att titta på filmen via streamingtjänsten Dreamfilm. Där kan du se hela Resident Evil Raccoon City gratis online med bara några enkla klick.

Dreamfilm erbjuder tusentals filmer och serier, alla gratis och med bra bild- och ljudkvalitet. Perfekt för skräckfans som vill se den senaste Resident Evil-filmen så snart som möjligt!

10 liknande filmer:

 1. Retribution
 2. Aquaman and the Lost Kingdom
 3. Lift
 4. The Maze Runner
 5. Aquaman
 6. Black Panther: Wakanda Forever
 7. Sound of Freedom
 8. Shazam! Fury of the Gods
 9. John Wick: Chapter 4
 10. Thor: Love and Thunder
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 6 Anzahl der Stimmen: 2248
Dela serie

10 Kommentarer

avatar

Semister12

En (titel) med ett betyg på 6 bevisar att även korta former kan ge en minnesvärd upplevelse.
avatar

Pouksa

Om du undrar vad du ska titta på, satsa på en säker sak. En Resident Evil: Welcome to Raccoon City med ett 6 betyg är en säker sak.
avatar

belmondo1243

Om alla typer var lika bra som Resident Evil: Welcome to Raccoon City med betyget 6, skulle fansen ha en fest. Rekommenderas varmt!
avatar

universalz

Betyget 6 bekräftar att title är en typ som måste ses. Det lönar sig att ta sig tid att göra det.
avatar

Patricktexas

Resident Evil: Welcome to Raccoon City med medelbetyget 6 är ett måste för fans av den här typen av underhållning. Ni borde se den!
avatar

damVod1

Resident Evil: Welcome to Raccoon City med ett betyg på 6 är ett starkt bevis på den höga kvaliteten på denna typ. Ett måste-objekt!
avatar

MatVOD

En mycket framgångsrik typ. Det är värt 1h 47m att titta på den från början till slut.
avatar

MilanTa

En stark historia berättad på bara 1h 47m. Utmärkt arbete av skaparna av denna film.
avatar

KamiDante2

Om du är tveksam till att titta på titeln, bör en titt på 6 -betyget rensa bort dina tvivel. Kör hårt!
avatar

Flixer

Det mycket höga betyget 6 för titeln bör inte komma som någon överraskning. Den är helt enkelt ett bra exempel på genren.

Produktioner av liknande genrer

Sagan om ringen - härskarringen

Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem

Transformers: Rise of the Beasts

Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One

Ant-Man and the Wasp: Quantumania

Miraculous: Filmen om Ladybug & Cat Noir