alt

Titta på R.I.P.D. 2: Rise of the Damned 2022 gratis - Streama Online SweFilmer

rating6.4
539
Betyg
calendar2022
time1h 42m
Sheriff Roy Pulsipher är inte särskilt glad över att ha dött efter en eldstrid med ett ökänt laglöst gäng, men han får en andra chans att återvända till jorden efter att ha rekryterats av R.I.P.D. (Rest In Peace Department). Men att hämnas sitt eget mord kanske får vänta när en port till helvetet öppnas i den gamla gruvstaden Red Creek som inte bara hotar lokalbefolkningen... utan hela mänskligheten.

Skådespelare

Actor Jeffrey Donovan

Jeffrey Donovan

Actor Richard Brake

Richard Brake

Actor Penelope Mitchell

Penelope Mitchell

Actor Nóra Trokán

Nóra Trokán

Actor Kerry Knuppe

Kerry Knuppe

Actor Stephanie Levi-John

Stephanie Levi-John

Actor Jake Choi

Jake Choi

Actor Nicholas Wittman

Nicholas Wittman

Officiell trailer

Siehe auch

Titta på R.I.P.D. 2: Rise of the Damned gratis online

Är du redo för ännu mer spännande äventyr med de odöda poliserna från Rest in Peace Department? I R.I.P.D. 2: Rise of the Damned är de tillbaka för att rädda världen från undergång. Streama denna actionfyllda uppföljare gratis online redan idag!

I den första R.I.P.D-filmen fick vi följa veterapoliserna Roy och Nick, spelade av Ryan Reynolds och Jeff Bridges, när de bekämpade de odöda. Nu hotas jorden återigen av de fördömdas armé. Alla poliser i Rest in Peace Department måste gå samman för att stoppa hotet innan det är för sent.

Medhjälparna Proctor och Julia är också med på ett nytt farligt uppdrag fylld av spänning och övernaturliga krafter. Kommer de lyckas rädda mänskligheten från undergång? Vi får se spännande jakter, explosioner och hisnande actionscener när de gör allt för att besegra de onda krafterna.

R.I.P.D. 2: Rise of the Damned

Streama R.I.P.D. 2: Rise of the Damned svenska drömfilmer

Den 15 november 2022 släpptes äntligen den efterlängtade uppföljaren R.I.P.D. 2: Rise of the Damned på bio. Nu kan du se den helt gratis online med svensk text på dina favoritströmningstjänster.

R.I.P.D. 2 är en spännande actionfilm fylld med övernaturliga krafter, humor och hisnande äventyr. Uppföljaren regisserades av Paul Leyden, känd från filmer som Brightest Star och Little Fish. Manuset skrevs av Oren Uziel som ligger bakom skräcksuccén The Cloverfield Paradox.

I rollistan hittar vi överlevarna från första filmen, Jeff Bridges och Ryan Reynolds, samt nya spännande skådespelare som Jordana Brewster, Rob Delaney och Yvonne Strahovski. Musiken skapades som vanligt av Christophe Beck för att förstärka känslan ytterligare.

Missa inte chansen att se denna underhållande drömfilm gratis online med svensk text!

Se R.I.P.D. 2: Rise of the Damned Dreamfilm gratis

Är du sugen på att se en spännande och rolig skräckfilm helt gratis? Då ska du inte missa chansen att streama R.I.P.D. 2: Rise of the Damned på Dreamfilm. Den 15 november hade filmen biopremiär och nu finns den tillgänglig online.

Precis som i första filmen får vi följa de odöda poliserna från Rest In Peace Department när de slåss mot demoner och fördömda själar. Det blir en fartfylld och storslagen kamp mellan det goda och det onda fylld med spänning, action och skratt.

Jeff Bridges och Ryan Reynolds är tillbaka i sina roller som Roy och Nick för att rädda mänskligheten från de onda krafterna. Tillsammans med sina kollegor Julia och Proctor ger de sig ut på ett farofyllt uppdrag för att stoppa de fördömdas armé.

R.I.P.D. 2: Rise of the Damned Helfilm online gratis

Älskade du den första R.I.P.D-filmen? Då kommer du garanterat gilla den här spännande uppföljaren också! R.I.P.D. 2: Rise of the Damned hade biopremiär i november, och nu kan du se hela filmen gratis online.

I denna nya del möter vi återigen de odöda poliserna Roy, Nick, Julia och Proctor när de slåss mot demoner och de fördömdas armé. Med superkrafter och avancerade vapen tar de sig an nya faror för att rädda mänskligheten.

Skådespelarna Jeff Bridges, Ryan Reynolds och Kevin Bacon är tillbaka i sina ikoniska roller, tillsammans med spännande nykomlingar som Jordana Brewster från The Fast and the Furious. Se den här underhållande drömfilmen med svensk text helt gratis redan idag!

R.I.P.D. 2: Rise of the Damned

Swesub R.I.P.D. 2: Rise of the Damned stream online

Är du ett fan av skräckfilmer och spännande action? Då ska du inte missa chansen att streama R.I.P.D. 2: Rise of the Damned online med svensk text. Den 15 november 2022 hade denna efterlängtade uppföljare biopremiär.

I filmen får vi återigen möta de odöda polisstyrkorna från Rest In Peace Department, med Jeff Bridges och Ryan Reynolds i spetsen. Tillsammans måste de stoppa de onda krafterna från att utplåna mänskligheten. Förvänta dig spänning, action och skratt när de tar sig an nya faror med sina övernaturliga förmågor.

Streama R.I.P.D. 2 gratis online med svenskt tal och se de ikoniska skådespelarna i sina kända roller. Det är den perfekta filmen för en spännande kväll hemma i soffan!

Gratis svensk text R.I.P.D. 2: Rise of the Damned online

Äntligen har den efterlängtade uppföljaren till succéfilmen R.I.P.D. haft biopremiär! R.I.P.D. 2: Rise of the Damned släpptes den 15 november 2022 och nu kan du se den helt gratis online med svensk text.

I den här fartfyllda actionfilmen med inslag av skräck och komedi får vi återse polisstyrkan från Rest In Peace Department. Jeff Bridges, Ryan Reynolds, Kevin Bacon och Mary-Louise Parker är tillbaka i sina roller för att rädda världen från demoner och de fördömdas armé.

Förvänta dig hisnande jakter, explosioner och ögonblick av skratt när de använder sina speciella krafter för att besegra de ondskefulla krafter som hotar mänskligheten. Missa inte denna underhållande drömfilm med svensk text helt gratis online!

10 liknande filmer:

  1. Retribution
  2. Aquaman and the Lost Kingdom
  3. Lift
  4. The Maze Runner
  5. Aquaman
  6. Black Panther: Wakanda Forever
  7. Sound of Freedom
  8. Shazam! Fury of the Gods
  9. John Wick: Chapter 4
  10. Thor: Love and Thunder
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 7 Anzahl der Stimmen: 539
Dela serie
Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

digitalviewer

Med ett betyg som 6.4 måste title vara ett måste för alla fans av bra typer!
avatar

MuriVOD12

R.I.P.D. 2: Rise of the Damned är definitivt en av de bättre representanterna för sin genre. Betyget 6.4 bekräftar detta.
avatar

Patricktexas

R.I.P.D. 2: Rise of the Damned med medelbetyget 6.4 är ett måste för fans av den här typen av underhållning. Ni borde se den!
avatar

damVod1

R.I.P.D. 2: Rise of the Damned med ett betyg på 6.4 är ett starkt bevis på den höga kvaliteten på denna typ. Ett måste-objekt!
avatar

mafgat123

Denna film drar in dig och engagerar dig även om det bara varar 1h 42m. Rekommenderas varmt.
avatar

MatVOD

En mycket framgångsrik typ. Det är värt 1h 42m att titta på den från början till slut.
avatar

digitalviewer

Med ett genomsnittligt betyg 6.4 bevisar title att även korta former kan vara engagerande och intressanta
avatar

Flixer

Det mycket höga betyget 6.4 för titeln bör inte komma som någon överraskning. Den är helt enkelt ett bra exempel på genren.
avatar

superMice

R.I.P.D. 2: Rise of the Damned Titeln är definitivt en av de bättre representanterna för sin genre. Betyget 6.4 bekräftar detta.
avatar

FilmTitel

R.I.P.D. 2: Rise of the Damned Titel med ett betyg på 6.4 är ett starkt bevis på den höga kvaliteten på denna typ. Ett måste-objekt!

Produktioner av liknande genrer

Spider-Man: Across the Spider-Verse

Black Panther: Wakanda Forever

Indiana Jones and the Dial of Destiny

Spider-Man: No Way Home