close icon
page-title
Roald Dahl's Matilda the Musical
Roald Dahl's Matilda the Musical

Detaljer

 • Originaltitel: Roald Dahl's Matilda the Musical
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: Storbritannien
 • Regissör: Working Title Films

Titta på Roald Dahl's Matilda the Musical 2022 gratis - Streama Online SweFilmer

star6.8
689Betyg
date2022
date1h 57m

Kommenter

 • avatar

  RomantikRonja

  |3 timer siden
  Förutom fina vyer, bara skit.
 • avatar

  glödandeStjärna

  |1 dage siden
  Om alla var som hans tjej då 😎
 • avatar

  VerklighetenVera

  |1 dage siden
  Castet rätt tufft men storyn kunde vart bättre, allmänt okej film
 • avatar

  blåbärSky

  |2 dage siden
  Intressant: ja. Fängslande: ja. Men bögar, transpersoner och stöd till flyktingar: nej. Synd, för den kunde varit värd en rekommendation, men den ÄR inte de.
 • avatar

  RealityRasmus

  |4 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  KlassikerKajsa

  |10 dage siden
  nån annan som har problem med strömmen?? den laggade för mig mitt i filmen men de e väl det där jävla näthaket igen
 • avatar

  FamiljeFrida

  |11 dage siden
  Rekommenderar, filmen är intressant. Man behöver dock tåla stil och maner från 80-talet.
 • avatar

  DokisDennis

  |13 dage siden
  ibland okej å allt som allt min favorit i serien

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Roald Dahl's Matilda den Musikala Dreamfilmen

Är du redo att njuta av den fantastiska musikalfilmen Roald Dahl's Matilda den Musikala? Denna underbara film, baserad på Roald Dahls klassiska barnbok, hade biopremiär så sent som den 25 november 2022 och kan nu ses helt gratis online på Dreamfilm!

Roald Dahl's Matilda den Musikala är en riktigt fin film som passar hela familjen. Med catchiga sånger, färgstarka kostymer och en härlig ensemble är detta en musikal som garanterat kommer att underhålla både stora och små. Titelrollen som den kluriga och magiska Matilda spelas av den unga stjärnskottet Alisha Weir.

Missa inte chansen att se denna svensk textad musikal online! Streama Roald Dahl's Matilda den Musikala gratis redan idag på Dreamfilm!

Roald Dahl's Matilda the Musical

Se Roald Dahl's Matilda den Musikala Gratis

Den roliga och färgsprakande musikalen Roald Dahl's Matilda den Musikala har nu äntligen haft biopremiär och kan ses helt gratis online! Denna magiska musikalfilm kommer garanterat bli en höjdare för hela familjen.

Matilda handlar om den begåvade flickan Matilda som med hjälp av sina övernaturliga krafter tar kampen mot sina elaka fosterföräldrar. Med sitcom-stjärnan Emma Thompson i rollen som den elaka fru Phelps utlovar filmen skratt och spänning för både stora och små.

Missa inte chansen att streama denna underhållande Roald Dahl-klassiker online gratis redan idag! Med catchiga sånger och ett stjärnspäckat cast utlovar Matilda att bli höstens stora filmtrevliga familjefilm.

Roald Dahl's Matilda den Musikala Hela Filmen Svenska

Den älskade barnboken Matilda av Roald Dahl har nu äntligen blivit film - och vilken film! Roald Dahl's Matilda den Musikala bjuder på färgsprakande kostymer, catchiga sånger och magisk underhållning för hela familjen.

Den begåvade Matilda spelas av stjärnskottet Alisha Weir. Tillsammans med skådespelare som Emma Thompson och Lashana Lynch levererar hon en magisk upplevelse för både barn och vuxna. Musialen är fylld med humor, värme och girl power!

Streama hela filmen Roald Dahl's Matilda den Musikala med svenska text på nätet! Denna finurliga musikalfilm är höstens bästa familjeunderhållning och bjuder på skratt och sångnummer som kommer fastna hos både unga och gamla.

Streama Roald Dahl's Matilda den Musikala Svensk Text

Roald Dahl's Matilda den Musikala är äntligen här! Den älskade barnboken har nu blivit en färgsprakande musikalfilm fylld med catchiga låtar, magi och girl power. Matilda handlar om den kluriga flickan som med sina övernaturliga krafter tar kampen mot sina elaka fosterföräldrar.

I huvudrollen ser vi den unga stjärnskottet Alisha Weir, som med den svenska rösten av Alice Englund ger Matilda charm, värme och magiskt självförtroende. Med skådespelare som Emma Thompson är detta familjefilm som både unga och gamla kommer älska.

Missa inte att streama Roald Dahl's Matilda den Musikala med svensk text online! Denna feelgood-musikal garanterar skratt, sångnummer och massor med trolleri - en riktigt fin filmupplevelse för hela familjen.

Roald Dahl's Matilda the Musical

Roald Dahl's Matilda den Musikala Swe-filmer 25.11.2022

Äntligen är det dags! Den älskade Roald Dahl-klassikern Matilda har blivit en färgsprakande musikalfilm som har biopremiär den 25 november 2022. Missa inte att se den magiska uppväxtskildringen Roald Dahl's Matilda den Musikala på bio eller gratis online på Swefilmer!

I rollen som den kluriga Matilda ser vi stjärnskottet Alisha Weir. Med en ensemble fylld med kända skådespelare som Emma Thompson och Lashana Lynch, catchiga popsånger och magiskt trolleri utlovar denna musikalfilm att bli årets roligaste familjefilm!

Se den hyllade musikalen Roald Dahl's Matilda den Musikala på bio från den 25 november eller streama filmen gratis med svensk text online på Swefilmer. En feelgood-musikal fylld med skratt, sång och massor av girl power!

Roald Dahl's Matilda den Musikala Online Gratis På Svenska

Den älskade barnboken Matilda av Roald Dahl finns nu som storfilm - Roald Dahl's Matilda den Musikala hade nyligen biopremiär och kan nu ses gratis online med svensk text!

Den unga stjärnan Alisha Weir spelar Matilda, det magiska barnet med övernaturliga krafter. Med skådespelare som Emma Thompson och ett manus fyllt med humor och värme är detta en riktigt fin familjefilm att se tillsammans.

Missa inte att se Roald Dahl's Matilda den Musikala gratis på svenska online! Med catchiga popsånger, roliga sketches och magiska trollerinummer utlovar denna musikalfilm att bli höstens bästa filmupplevelse för både barn och vuxna.

8 Lignende Film

Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Bedøm filmen eller serien

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 7 Antal stemmer: 689

Dela