close icon
page-title
RoboCop
RoboCop

Detaljer

 • Originaltitel: RoboCop
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: USA
 • Regissör: Orion Pictures

Titta på RoboCop 1987 gratis - Streama Online SweFilmer

star7.3
4868Betyg
date1987
date1h 42m

Kommenter

 • avatar

  glödandeStjärna

  |5 timer siden
  Om alla var som hans tjej då 😎
 • avatar

  KlassikerKajsa

  |2 dage siden
  nån annan som har problem med strömmen?? den laggade för mig mitt i film men de e väl det där jävla näthaket igen
 • avatar

  RealityRasmus

  |2 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  DokisDennis

  |4 dage siden
  ibland okej å allt som allt min favorit i serien
 • avatar

  RomantikRonja

  |7 dage siden
  Förutom fina vyer, bara skit.
 • avatar

  MuriVOD12

  |7 dage siden
  För mig en riktig must-see om man inte är en bebis
 • avatar

  blåbärSky

  |8 dage siden
  Intressant: ja. Fängslande: ja. Men bögar, transpersoner och stöd till flyktingar: nej. Synd, för den kunde varit värd en rekommendation, men den ÄR inte de.
 • avatar

  FamiljeFrida

  |12 dage siden
  Rekommenderar, film är intressant. Man behöver dock tåla stil och maner från 80-talet.
 • avatar

  VerklighetenVera

  |13 dage siden
  Castet rätt tufft men storyn kunde vart bättre, allmänt okej film
 • avatar

  matixd

  |14 dage siden
  alla skriver om folk som klagar på att de inte går att streama men man hittar inte kommentarerna XD

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

RoboCop Sverige

Är du en riktig fan av gamla klassiska actionfilmer? Då får du absolut inte missa den legendariska klassikern RoboCop från 1987. Den här filmen räknas som en av de mest inflytelserika och banbrytande sci-fi-actionfilmerna genom tiderna. RoboCop är en riktig "måste-se" för alla som älskar spännande, våldsamma och tankeväckande filmer med en unik stil och atmosfär.

RoboCop är en dystopisk framtidsvision där en polis blir avrättad men återföds som en superhuman robotpolis. Våldet, de samhällskritiska inslagen och Verhoevens karakteristiska satiriska ton gör den här filmen till något alldeles unikt. Dessutom är effekterna helt otroliga för sin tid och filmen har inspirerat en hel generation filmskapare.

Vad väntar du på? Streama RoboCop på swe-filmer.se redan idag! Här får du möjlighet att uppleva det enorma mästerverket i bästa möjliga kvalitet. På swe-filmer.se finns massor av andra klassiska filmer också, så det finns något för alla smakriktningar.

Sommaren är den perfekta tiden för att mysa med gamla kultfilmer som RoboCop. Samla familjen, vännerna eller bara njut själv av den här legendariska filmen som alla borde se minst en gång i livet. RoboCop är en riktig filmpärla som verkligen står sig över tiden.

 • Titta på klassikern RoboCop på swe-filmer.se redan idag!
 • RoboCop är en legendar från 1987 som alla filmentusiaster bör se.
 • Streama filmen i högkvalitet när och var du vill på swe-filmer.se.
 • Upplev äkta action, satir och specialeffekter från en svunnen era.

RoboCop

RoboCop Streama online

Om du letar efter ett bra ställe att streama RoboCop från 1987 så kan vi varmt rekommendera swe-filmer.se. Här hittar du massor av klassiska filmer att streama online när du vill, helt lagligt och smidigare än någonsin. Glöm jakt på fysiska skivor eller osäkra streamingtjänster – på swe-filmer.se får du streama högkvalitativa filmer direkt i din enhet.

RoboCop är en riktig höjdare att streama online. Få filmer från 80-talet står sig lika bra idag tack vare den smarta satiren, de fantasieggande effekterna och den brutala actionstämningen. Det här är en riktig kultklassiker som alla bara måste se! På swe-filmer.se får du dessutom streama filmen i högsta möjliga kvalitet för en toppenbra upplevelse.

Streama RoboCop online och låt dig sugas in i den apokalyptiska framtidsvyn där en man omvandlas till en superpolis med både mänskliga och robotiska drag. Det här är sci-fi och action när det är som bäst med bloddrypande skådespel, effekter som får en att häpna och en story som får en att fundera.

Gör det enkelt för dig och streama RoboCop online på swe-filmer.se redan ikväll. Här finns mängder av andra kultfilmer också om du är på jakt efter mer underhållning ur samma anda. Oavsett om du är en inbiten filmfantast eller bara vill uppleva en klassiker så är swe-filmer.se platsen för dig.

RoboCop Gratis streama

För dig som älskar riktigt bra actionfilmer har vi sannerligen ett guldkorn att rekommendera. RoboCop från 1987 räknas som en av de mest inflytelserika och bästa filmerna i sitt släkte. Här får du uppleva svindlande action, satir och gnistrande specialeffekter när den legendariska RoboCop skapas.

På swe-filmer.se kan du streama RoboCop helt gratis i bästa tänkbara kvalitet. Perfekt för filmkvällen med vännerna, ett bra alternativ på semestern eller bara som trevlig avkoppling efter en hård dag. Den här stjärnspräckande kultklassikern är helt outstanding och ett måste för alla filmentusiaster att se minst en gång i livet.

Vad sägs om en dos brutalitet, när en hjärtlös ridåupplevelse vänder till en härligt våldsam och tankefull sci-fi-actionrulle? RoboCop från 1987 bjuder på allt detta på ett enormt välproducerat sätt som få andra filmer kan mäta sig med. Streama den gratis på swe-filmer.se redan ikväll och låt dig bli frälst!

Vi älskar gamla kultfilmer som RoboCop och på swe-filmer.se kan du streama hundratals andra godbitar gratis. Använd vår smarta sökfunktion för att hitta dina favoriter eller låt dig fresta av våra tips på utvalda klassiker. Det har aldrig varit enklare att uppleva äkta filmhistoria hemifrån soffan.

Titta på RoboCop

Överväger du att titta på den legendariska filmen RoboCop från 1987? Då ger vi den här otroliga klassikern våra varmaste rekommendationer! RoboCop räknas som en av de mest inflytelserika och banbrytande sci-fi actionfilmerna genom tiderna. Här får du uppleva stor underhållning i en häftig framtidsvision när satir, grovt våld och häpnadsväckande specialeffekter mixas på ett sätt som få filmer kan mäta sig med.

Att titta på RoboCop 2023 är en riktig höjdpunkt för alla filmentusiaster. Återupplev den magnifika stämningen i Paul Verhoevens brutala framtidsvision där en dödsavrättad polis förvandlas till en superhuman robotvarelse för att upprätthålla lag och ordning i den laglösa storstaden. Filmens utveckling, stilar och skräckinjagande specialeffekter var revolutionerande för sin tid och har sedan dess fått enorm kultstatus.

Det finns inget bättre sätt att titta på RoboCop än att streama den i bästa möjliga kvalitet på swe-filmer.se. Här kan du inte bara se den otroliga storfilmen när du vill, utan även upptäcka massor av andra odödliga klassiker. Samla vänner eller familj, bränn lite doftljus och låt er förtrollas av Paul Verhoevens fanstastiska filmvärld. Detta är en filmupplevelse utöver det vanliga!

RoboCop

RoboCop Film gratis

För dig som älskar riktiga kultklassiker inom sci-fi och action har vi något alldeles speciellt att rekommendera. RoboCop från 1987 får ses som en av de mest inflytelserika och viktiga filmerna i sitt släkte. Här får du massor av det som gör en riktig kultfilm – brutalt actionvåld, tankeväckande satir och specialeffekter som för sin tid var fullkomligt revolutionerande.

Den här otroliga actionklassikern kan du streama helt gratis på swe-filmer.se. Här möter du Paul Verhoevens magnifika framtidsvision där en polis återföds som en superhuman robotvarelse efter en avrättning. RoboCop är helt enkelt en filmupplevelse som ingen annan och ett måste för alla filmentusiaster att se minst en gång i livet.

Streama RoboCop gratis på swe-filmer.se och låt dig bli frälst av den brutalt våldsamma och ack så smarta actionstämningen. Våga dig på en smått skrämmande titt in i en framtidsvärld där våld är vardagsmat och robotar får ersätta människor. Denna smått apokalyptiska framtidsvision var något alldeles nytt för sin tid och har influerat en hel generation filmskapare.

På swe-filmer.se kan du inte bara streama RoboCop gratis, utan också hitta massor av andra klassiker att njuta av. Använd vår smidiga sökfunktion eller låt dig fresta av våra tips på utvalda godbitar från guldåldern. Sätt gärna på en riktig filmkväll med vännerna eller familjen för en magisk stund i soffan!

Var kan jag se RoboCop

Letar du efter bästa stället att se den legendariska actionklassikern RoboCop från 1987? Då har du definitivt kommit rätt! På swe-filmer.se kan du nämligen streama och se denna banbrytande kultfilm hur och när du vill. RoboCop går med hela rätten att räkna som en av de mest inflytelserika sci-fi-actionfilmerna genom tiderna.

På swe-filmer.se får du se RoboCop i allra bästa kvalitet för en optimal filmupplevelse hemifrån soffan eller var du än befinner dig. Häng med in i den våldsamma, satiriska och delvis skrämmande framtidsvision som Paul Verhoeven skapade redan 1987. Se hur en avrättad polis får nytt liv som en häpnadsväckande halvrobot, halvmänsklig kraftmaskin med uppgift att upprätthålla lag och ordning.

Var kan du se RoboCop bättre än genom att streama den på swe-filmer.se? Här hittar du också en hel uppsjö av andra odödliga klassiker från samma era att frossa i. Från vrånga komedier till brutala skräckisar och allt däremellan – på swe-filmer.se kan du se precis vad du vill, när du vill.

Glöm därför tidskrävande och dammiga fysiska skivor. På swe-filmer.se kan du streama högkvalitativ film lagligt och enkelt direkt i din enhet. Se RoboCop redan ikväll, det är naggande enkelt! Värva gärna några vänner och njut av denna enormt inflytelserika klassiker på bästa sätt.

Rollistan RoboCop

Actionklassikern RoboCop från 1987 är minst sagt en stjärnspäckad historia. I huvudrollen som den hårdföre roboten finner vi Peter Weller som gör en helt osannolik insats. Den dedikerade och hårt arbetande polisen Alex Murphy får på ett brutalt sätt livet avklippt av gänget med onda busen Clarence Boddicker, spelad av Kurtwood Smith, i spetsen.

Men Murphy får nytt liv som den skräckinjagande RoboCop, halv robot och halv människa skapad av den geniförnuftige Bob Morton, spelad av Miguel Ferrer. Hans rörelsemönster och mänskliga drag studeras av den korrupta affärsmannen Dick Jones, gestaltat av Ronny Cox.

I övrigt hittar vi Nancy Allen som Alex Murphys älskande fru, Dan O'Herlihy som den ondskefulle chefen för OCP, Felton Perry som den klantiga men sympatiske polisen och Paul McCrane som den snälla polisen. Rollistan i RoboCop är en perfekt mix av gamla kända ansikten och nya talanger som alla samverkar till en osannolik filmupplevelse.

 • Peter Weller gör huvudrollen som RoboCop/Alex Murphy
 • Kurtwood Smith spelar den vedervärdige bovskurken Clarence Boddicker
 • Nancy Allen som Alex Murphys fru
 • Miguel Ferrer och Ronny Cox i viktiga biroller

Handlingen i RoboCop 1987

Handlingen i RoboCop från 1987 utspelar sig i en dyster, våldsam framtidsvärld där en hårdför polis vid namn Alex Murphy blir brutalt mördad av en våldsam ligabrottslighet. Men istället för att låta Murphy dö blir han återupplivad som en kyborg, där hans medvetande överförs till en robotkropp åt ett stort teknologiföretag.

Murphy blir således RoboCop – en superrobot med mänskligt medvetande och övermänsklig styrka, specialutbildad för att upprätthålla lag och ordning i en värld där brotten härjar fritt. Hans första stora utmaning blir att stoppa den ligorånaren Clarence Boddicker som också mördade honom.

Samtidigt utspelar sig en konflikt på företaget där RoboCop skapades. Den onde Dick Jones jobbar nämligen i kulisserna för att sabotera RobocopProjektet och sälja företaget till de mäktiga japanerna. Men det här hade han inte räknat med en galen superrobot med mänskliga känslor...

RoboCop från 1987 är en våldsam, satirisk och visionär film som skickligt blandar action, skräck och samhällskritik på ett sätt som få andra filmer kan mäta sig med. Ett enormt uppskattat kultklassiker fylld av svart humor, engagerande robotaction och blodiga skådespel från början till slut.

Om RoboCop 1987

RoboCop från 1987 räknas som en av de mest inflytelserika och uppskattade sci-fi actionfilmerna genom tiderna. Filmen regisserades av Paul Verhoeven och var något av en smällkaramell direkt när den hade premiär, både hos kritiker och hos den breda publiken.

Sammanfattning om den ikoniska kultfilmen RoboCop

Har du ännu inte sett kultklassikern RoboCop från 1987? Då är det verkligen dags att streama den här fenomenala filmen på swe-filmer.se! RoboCop räknas som en av de mest inflytelserika och uppskattade sci-fi actionfilmerna genom tiderna. Här får du en gedigen dos brutal action, tankeväckande satir och häpnadsväckande specialeffekter när en avrättad polis förvandlas till en superhuman robotvarelse. Regissören Paul Verhoeven skapade ett riktigt mästerverk som ingen filmentusiast bör missa. På rollistan hittar vi bland andra Peter Weller, Kurtwood Smith och Nancy Allen. Så vad väntar du på? Streama RoboCop gratis i högsta kvalitet på swe-filmer.se redan ikväll!

5 Lignende Film

Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Betygsätt filmen

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 7 Antal stemmer: 4868

Dela