close icon
page-title
Rovdjuret 2
Rovdjuret 2

Detaljer

 • Originaltitel: Predator 2
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: USA
 • Regissör: Davis Entertainment

Titta på Rovdjuret 2 1990 gratis - Streama Online SweFilmer

star6.3
3096Betyg
date1990
date1h 48m

Kommenter

 • avatar

  FamiljeFrida

  |13 timer siden
  Rekommenderar, film är intressant. Man behöver dock tåla stil och maner från 80-talet.
 • avatar

  KlassikerKajsa

  |5 dage siden
  nån annan som har problem med strömmen?? den laggade för mig mitt i film men de e väl det där jävla näthaket igen
 • avatar

  glödandeStjärna

  |6 dage siden
  Om alla var som hans tjej då 😎
 • avatar

  DokisDennis

  |8 dage siden
  ibland okej å allt som allt min favorit i serien
 • avatar

  RomantikRonja

  |10 dage siden
  Förutom fina vyer, bara skit.
 • avatar

  RealityRasmus

  |11 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  VerklighetenVera

  |12 dage siden
  Castet rätt tufft men storyn kunde vart bättre, allmänt okej film

Indholdsfortegnelse

Titta på Rovdjuret 2 1990 Film gratis

För dig som älskar action och spänning har vi en riktig höjdpunkt att rekommendera - den hyllade filmen Rovdjuret 2 från 1990. Denna moderna klassiker från Davis Entertainment är en fantastisk uppföljare till den legendariska originalfilmen Rovdjuret och tar handlingen till de mest hotade gatorna i Los Angeles.

Om du ännu inte har sett Rovdjuret 2 är det dags att släppa allt annat och boka in en filmkväll. På swe-filmer.se kan du titta på Rovdjuret 2 film gratis i bästa möjliga kvalitet. Ingen annan streamingtjänst kan erbjuda en sådan lättillgänglig och smidig upplevelse för att upptäcka denna actionfyllda pärla.

Rovdjuret 2 tar dig rakt in i den hårda verkligheten i Los Angeles gator där en ny och dödlig hotbild har uppstått. En rymdvarelse med överlägsen teknologi och dödliga instinkter har letat sig till jordens mest folktäta miljö för att hitta sitt största byte någonsin. Det enda som står mellan mänskligheten och total utplåning är en grupp modiga och resursfulla poliser.

Bänka dig bekvämt och förbered dig på en filmupplevelse utöver det vanliga när du streama Rovdjuret 2 gratis på swe-filmer.se. Vår plattform erbjuder högkvalitativ streaming utan någon kostnad, så du kan njuta av denna action-klassiker i dess fulla prakt.

 • Rovdjuret 2 Sverige
 • Rovdjuret 2 Streama online
 • Rovdjuret 2 Gratis streama
 • Titta på Rovdjuret 2
 • Rovdjuret 2 Film gratis

Rovdjuret 2

Rovdjuret 2 1990 Streama online

Det finns inget bättre sätt att uppleva Rovdjuret 2 på än genom att streama online på swe-filmer.se. Vår streamingtjänst erbjuder den bästa möjliga bildkvaliteten och ljudupplevelsen så att du kan känna all den råa spänningen och actionfyllda intensiteten som filmen har att erbjuda.

När du streama Rovdjuret 2 online på vår sajt behöver du inte oroa dig för några avbrott eller dålig kvalitet. Vi ser till att din upplevelse är optimal från första till sista minuten. Oavsett om du föredrar att se filmen på din dator, surfplatta eller smartTV kommer du att få samma högklassiga streaming.

En av de största fördelarna med att streama Rovdjuret 2 online på swe-filmer.se är bekvämligheten det innebär. Du slipper krånglet med att ladda ner eller hantera fysiska kopior. Istället kan du med några enkla klick njuta av filmen direkt i din enhet, var du än befinner dig.

Förutom den smidigaste streaminglösningen erbjuder vi även ett enormt utbud av andra filmer och TV-serier att välja mellan. Men börja definitivt med att streama den häftiga actionrubriken Rovdjuret 2 online och låt dig överväldigas av de explosiva insatserna och den ostoppbara spänningen.

Rovdjuret 2 1990 Gratis streama

En av de mest uppskattade funktionerna på swe-filmer.se är möjligheten att gratis streama ett enormt utbud av filmer och TV-serier, inklusive den hyllade actionfilmen Rovdjuret 2 från 1990. Ja, du läste rätt - denna moderna klassiker kan du uppleva utan att behöva betala en enda krona!

När du gratis streama Rovdjuret 2 på vår sida kommer du att få full tillgång till filmen i högkvalitativ upplösning utan några gömda kostnader eller krångliga prenumerationer. Helt gratis kan du sitta tillbakalutad och låta dig sugas in i spänningen kring en grupp modiga Los Angeles-poliser som tvingas kämpa för sina liv mot en monstruös rymdvarelse.

Oavsett om du älskar action, skräck eller science fiction kommer Rovdjuret 2 att leverera en oslagbar underhållningsupplevelse. Och tack vare möjligheten att gratis streama på swe-filmer.se kan du njuta fullt ut utan att ditt plånboksskydd går ur lår.

Dessutom har du hela vårt enorma bibliotek med filmer och TV-serier att utforska när du vill. Prova att gratis streama ditt hjärtas alla lustar - du kommer att älska den smidig, högkvalitativa upplevelsen vi erbjuder.

 • Var kan jag se Rovdjuret 2
 • Var kan man se Rovdjuret 2
 • När kommer Rovdjuret 2
 • Rollistan Rovdjuret 2
 • Film Rovdjuret 2

Var kan jag se Rovdjuret 2 1990

Letar du efter en plats där du kan se den hyllade actionfilmen Rovdjuret 2 från 1990? Då har du kommit helt rätt! På swe-filmer.se kan du streama denna moderna klassiker när du vill och var du vill, helt gratis.

Rovdjuret 2 är en rafflande uppföljare till originalfilmen Rovdjuret från 1987 och tar oss med till de mest hotande kvarteren i Los Angeles. Där möter en grupp modiga poliser sitt livs största utmaning när en dödlig rymdvarelse med överlägsen teknologi anländer för att jaga sitt farligaste byte hittills.

Denna explosiva blandning av action, skräck och science fiction regisserades av den legendariske filmskaparen John Lee och har sedan premiären 1990 blivit en ständigt uppskattad kultklassiker. Få filmer levererar lika mycket intensitet, spänning och häpnadsväckande specialeffekter som Rovdjuret 2.

På swe-filmer.se kan du lätt hitta och börja streama Rovdjuret 2 direkt. Våra högkvalitativa strömmar säkerställer att du får en optimal tittarupplevelse utan hackiga rörelser eller dålig bildkvalitet. Allt du behöver göra är att logga in och njuta!

Rovdjuret 2

Rollistan Rovdjuret 2 1990

En stor del av succén bakom Rovdjuret 2 kan tillskrivas den fantastiska rollbesättningen av skådespelare. I den andra delen återvände Danny Glover i rollen som den modige polisen Mike Harrigan samtidigt som han fick nytt sällskap av ingen mindre än hollywoodlegenden Danny Glover.

Gary Busey gör en mycket uppskattad insats som den hårdhudade specialagenten Peter Keyes som leder jakten på den dödliga rymdvarelsen. Hans karismatiska framtoning och tuffa attityd kompletterar Glovers rollfigur perfekt och skapar en dynamisk duo i centrum av handlingen.

I övriga roller ser vi också starka insatser från skådespelare som Maria Conchita Alonso, Bill Paxton, Calvin Lockhart och Adam Baldwin. Deras trovärdiga porträtteringar bidrar stort till att ge Rovdjuret 2 en realistisk och övertygande känsla trots de övernaturliga inslagen.

Men förutom den imponerande skådespelarensemblen är det smarta manus och de häpnadsväckande specialeffekterna som verkligen får Rovdjuret 2 att sticka ut. Filmen lyckas beundransvärt med att kombinera brutal action med skräckfyllda stunder och tankeväckande science fiction-inslag.

Allt detta gör rollistan i Rovdjuret 2 till en oslagbar uppsättning av talanger som förgyllt denna moderna actionklassiker. När du streama filmen på swe-filmer.se kommer du definitivt att uppskatta de fenomenala skådespelarinsatserna i varje scen.

Rovdjuret 2 1990 Sverige swefilmer

För alla actionälskare i Sverige finns nu en gyllene möjlighet att uppleva en av 1990-talets mest hyllade filmer - Rovdjuret 2. På swefilmer.se kan du streama denna moderna klassiker helt gratis och i högsta möjliga kvalitet.

Rovdjuret 2 är en uppföljare till den legendariska Rovdjuret från 1987 ochför denna gång handlingen till de mest hotfulla kvarteren i Los Angeles. Där tvingas en grupp modiga poliser möta en av sina mest ödesmättade utmaningar någonsin när en extremt dödlig och tekniskt överlägsen rymdvarelse anländer för att hitta sitt farligaste byte.

Denna välregisserade actionrulle från filmskaparen John Lee blandar genrerna på ett mästerligt sätt och bjuder på en häpnadsväckande blandning av action, skräck och smarta science fiction-inslag. Framför kameran får vi se legender som Danny Glover, Gary Busey och Bill Paxton ge allt i en stenhårt ensemble.

För dig som bor i Sverige och letar efter en oslagbar actionupplevelse finns ingen bättre plats än swefilmer.se när det kommer till att streama Rovdjuret 2. Här kan du när som helst och varsomhelst uppleva explosiv underhållning i toppklass utan någon kostnad.

Sammanfattning: Upplev actionklassikern Rovdjuret 2 på swefilmer.se

Hej actionälskare! Är du redo att uppleva en av 1990-talets mest explosiva och hyllade filmer? På swefilmer.se kan du streama Rovdjuret 2 gratis online när och var du vill. Denna moderna klassiker från 1990 tar dig rakt in i det våldsamma Los Angeles där en grupp modiga poliser får möta sin största mardröm - en dödlig rymdvarelse med överlägsen teknologi. Med skådespelarikoner som Danny Glover, Gary Busey och Bill Paxton blir rollistan i Rovdjuret 2 en oslagbar upplevelse. Streama denna actionfyllda juvelen på swefilmer.se och känn spänningen, skräcken och de häpnadsväckande specialeffekterna påtu man hand. Missaläge inte chansen att titta på Rovdjuret 2 film gratis i Sverige!

6 Lignende Film

Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Betygsätt filmen

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 6 Antal stemmer: 3096

Dela