Titta på Ruby - havsmonstret 2023 gratis - Streama Online SweFilmer

rating7.4
814
Betyg
calendar2023
time1h 31m
Den snälla, osäkra 16-åriga Ruby Gillman vill desperat passa in på Oceanside High, men hon känner sig oftast bara osynlig. Hon är mattehandledare åt en skejtare som hon är förälskad i, men han verkar bara beundra henne för hennes fraktaler, och hon kan inte hänga med de coola barnen på stranden eftersom hennes överbeskyddande supermamma har förbjudit Ruby att någonsin gå ner i vattnet. Men när hon bryter mot sin mammas regel nummer 1, upptäcker Ruby att hon är en direkt ättling till krigiska kraken-drottningar och att hennes öde är att ärva tronen efter sin auktoritära mormor, de sju havens krigardrottning. Kraken har svurit att skydda världshaven mot de fåfänga, makthungriga sjöjungfrurna som har kämpat mot dem i evigheter. Det finns ett stort, och akut, problem med det: skolans vackra, populära nya tjej, Chelsea, bara råkar vara en sjöjungfru. Ruby kommer i slutändan att behöva acceptera den hon är och uträtta storverk för att skydda dem hon älskar mest.

Skådespelare

Actor Jane Fonda

Jane Fonda

Actor Toni Collette

Toni Collette

Actor Lana Condor

Lana Condor

Actor Eduardo Franco

Eduardo Franco

Actor Ramona Young

Ramona Young

Actor Colman Domingo

Colman Domingo

Actor Annie Murphy

Annie Murphy

Actor Nicole Byer

Nicole Byer

Officiell trailer

Siehe auch

Ruby - havsmonstret Dreamfilm gratis

Den nya animerade filmen Ruby - havsmonstret har precis haft premiär på bio och är nu tillgänglig att streama gratis på Dreamfilm. Filmen är producerad av drömfabriken DreamWorks Animation och berättar historien om den unga Ruby som upptäcker att hon är ett havsmonster.

Ruby är en vanlig tonåring som bor i en liten kuststad, men börjar märka konstiga förändringar med sin kropp. Till slut måste hon inse att hon faktiskt är ett havsmonster - en jättebläckfisk! Tillsammans med sina nya monsterkompisar ger sig Ruby ut på ett stort äventyr för att hitta andra monster och lära sig mer om vem hon egentligen är.

Det här är en rolig och spännande film fylld med action och äventyr. Perfekt underhållning för hela familjen! Missa inte chansen att titta på Ruby - havsmonstret gratis på Dreamfilm.

Var kan jag se filmen Ruby - havsmonstret?

Du kan enkelt streama Ruby - havsmonstret gratis och lagligt på Dreamfilm. Filmen finns tillgänglig med svenskt tal (swesub) så att hela familjen kan njuta av äventyret.

Ruby - havsmonstret

Se den animerade filmen online

Ruby - havsmonstret är den senaste animerade filmen från DreamWorks och en av årets mest efterlängtade barn- och familjefilmer. Denna spännande film utforskar vad som händer när man upptäcker att man är annorlunda än alla andra.

I centrum av historien står tonåringen Ruby som bor i en liten kuststad. Hennes liv förändras när hon börjar märka konstiga saker med sin kropp - hon kan andas under vatten, har extremt starka armar och märkliga fläckar dyker upp på hennes hud. Till slut måste Ruby inse sanningen: hon är faktiskt ett havsmonster!

Tillsammans med sina nya monsterkompisar ger sig Ruby ut på sitt livs äventyr för att lära sig mer om vem hon egentligen är. Det blir garanterat skratt och spänning när Ruby utforskar sin nya identitet som tonårsmonster.

Missa inte chansen att streama den här roliga och fartfyllda animationsfilmen om vänskap, självacceptans och att hitta sig själv. Perfekt filmupplevelse för hela familjen!

Streama Ruby - havsmonstret på svenska

Är du redo för ett medryckande och roligt äventyr tillsammans med drömfabriken DreamWorks nya animerade filmhjälte Ruby? Nu kan du streama Ruby - havsmonstret med svenskt tal på Dreamfilm.

I den här filmen får vi följa den vanliga tonåringen Ruby som bor i en liten kuststad. Hennes liv förändras drastiskt när hon börjar märka konstiga saker med sin kropp och till slut måste inse att hon faktiskt är ett havsmonster! Med hjälp av sina nya monsterkompisar ger sig Ruby ut på sitt livs äventyr och lär sig mer om vem hon innerst inne är.

Det här är en feelgood-film fylld med skratt, spänning och massor med hjärta. Perfekt underhållning för barn och vuxna i alla åldrar! Missa inte chansen att titta på den svensk-dubbade versionen av Ruby - havsmonstret på Dreamfilm.

Titta på nya filmen med Ruby från DreamWorks

Älskar du roliga och spännande animationsfilmer? Då ska du inte missa chansen att titta på DreamWorks nya film Ruby - havsmonstret som nu har biopremiär. I centrum av filmen står tonåringen Ruby som upptäcker att hon faktiskt är ett havsmonster!

Rubys liv förändras när hon börjar märka konstiga saker med sin kropp. Till slut står det klart - hon är ett monster, en jättebläckfisk! Tillsammans med sina nya monsterkompisar ger sig Ruby ut på sitt livs äventyr. Det blir en resa fylld med skratt, spänning och massor av hjärta.

Missa inte den här underhållande animationsfilmen som utforskar teman som vänskap, att hitta sig själv och att acceptera att man är annorlunda. Perfekt filmupplevelse för hela familjen!

Ruby - havsmonstret

Se monsterfilmen gratis från Sverige

Älskar du monster och animationsfilmer? Då ska du streama den nya filmen Ruby - havsmonstret som precis har haft premiär på bio. Nu kan du se den gratis från Sverige på Dreamfilm!

Filmen handlar om tonåringen Ruby som upptäcker att hon i själva verket är ett riktigt havsmonster - en jättebläckfisk! Tillsammans med sina kompisar ger sig Ruby ut på sitt livs äventyr och lär sig mer om monster och om sig själv.

Förvänta dig en humoristisk och spännande berättelse fylld med vänskap, action och massor med hjärta. Perfekt filmupplevelse för hela familjen! Streama Ruby - havsmonstret gratis på Dreamfilm.

Den roliga filmen för hela familjen

Letar du efter en rolig och spännande film som passar hela familjen? Då ska du inte missa animationsfilmen Ruby - havsmonstret som nu går att streama gratis på Dreamfilm!

Filmen handlar om den vanliga tonårstjejen Ruby som upptäcker att hon egentligen är ett havsmonster. Tillsammans med sina nya monsterkompisar ger sig Ruby ut på äventyr och lär sig att acceptera sin nya identitet.

Förvänta dig en fartfylld och rolig berättelse fylld med skratt, action och massor med hjärta. En feelgood-film som passar barn, tonåringar och vuxna. Missa inte att streama Ruby - havsmonstret på Dreamfilm!

10 liknande filmer:

  1. Monsters, Inc.
  2. Sing 2
  3. Spider-Man: Into the Spider-Verse
  4. Flykten från kycklingfabriken
  5. Miraculous: Filmen om Ladybug & Cat Noir
  6. Justice League: Crisis on Infinite Earths Part One
  7. Shrek
  8. Kitbull
  9. Storken Richard och den mystiska juvelen
  10. Craig Before the Creek
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 8 Anzahl der Stimmen: 814
Dela serie

10 Kommentarer

avatar

Semister12

En (titel) med ett betyg på 7.4 bevisar att även korta former kan ge en minnesvärd upplevelse.
avatar

onlinetvjunkie

Med ett betyg på 7.4 förtjänar titeln att vara ett av de bästa bidragen i sin Animering. Ett måste!
avatar

MatVOD

Med ett genomsnittligt betyg på 7.4 bevisar Ruby - havsmonstret att även korta former kan vara engagerande och intressanta.
avatar

digitalviewer

Med ett betyg som 7.4 måste title vara ett måste för alla fans av bra typer!
avatar

MatVOD

Om du är tveksam till att titta på titeln, bör en titt på 7.4 -betyget rensa bort dina tvivel. Kör hårt!
avatar

catmansv

Med ett betyg på 7.4 bevisar title att i denna genre går kvalitet hand i hand med kvantitet.
avatar

RevJace

Ruby - havsmonstret Fans av bra typer måste definitivt se Title. Betyget 7.4 talar för sig själv.
avatar

matixd

Ruby - havsmonstret Om du letar efter något av den högsta nivån i genren, sträck dig efter titeln. Betyget 7.4 bekräftar bara detta.
avatar

ganDi1243

Ruby - havsmonstret med medelbetyget 7.4 är ett måste för fans av den här typen av underhållning. Ni borde se den!
avatar

FilmTitel

Ruby - havsmonstret Titel med ett betyg på 7.4 är ett starkt bevis på den höga kvaliteten på denna typ. Ett måste-objekt!