alt

Titta på Saint Omer 2022 gratis - Streama Online SweFilmer

rating6.3
138
Betyg
calendar2022
time2h 03m
Den unga författaren Rama är åhörare vid en rättegång i Frankrike. En mamma, Laurence Coly står åtalad för att ha mördat sin 15 månader gamla dotter efter att ha lämnat henne vid strandkantens stigande tidvatten. I takt med att rättegången fortsätter kommer Rama att ifrågasätta sina egna övertygelser och börja tvivla på sig själv.

Skådespelare

Actor Aurélia Petit

Aurélia Petit

Actor Xavier Maly

Xavier Maly

Actor Valérie Dréville

Valérie Dréville

Actor Guslagie Malanda

Guslagie Malanda

Actor Salimata Kamate

Salimata Kamate

Actor Louise Lemoine Torrès

Louise Lemoine Torrès

Actor Charlotte Clamens

Charlotte Clamens

empty-image

Seyna Kane

Officiell trailer

Siehe auch

Saint Omer Swe-filmer dreamfilm

Den efterlängtade thrillern Saint Omer har äntligen haft premiär och är nu tillgänglig att streama online helt gratis på Dreamfilm. Filmen släpptes den 23 november 2022 och har redan hunnit bli omåttligt populär bland thriller- och brottsfilmsfantaster.

I Saint Omer följer vi den unga, lovande författaren Rama som bevistar rättegången mot den unga senegalesiska barnflickan Laurence Coly. Laurence står åtalad för att ha mördat sitt barn. Ramas närvaro vid rättegången väcker minnen från hennes egen barndom till liv, och hon dras allt djupare in i fallet.

När kan jag se Saint Omer online?

Saint Omer hade biopremiär den 23 november 2022 och är nu tillgänglig att streama gratis och helt lagligt på Swe-filmer Dreamfilm. Det finns inga krav på nedladdning, registrering eller betalning för att kunna titta på thrillern.

Filmen är 123 minuter lång och finns tillgänglig med svensk text (swesub) vilket gör det extra smidigt för den som föredrar att titta på film med svenskt tal. Du kan alltså nu streama Saint Omer gratis online på Dreamfilm var och när du vill!

Saint Omer

Saint Omer se gratis online 2023

Om du gillar thrillers och brottfilmer är oddsen stora att du redan har hört talas om den franska filmen Saint Omer som hade premiär så sent som i november 2022. Nu har den äntligen kommit till Sverige och går att streama helt gratis på nätet!

I Saint Omer får vi följa den unga lovande författaren Rama, spelad av Kayije Kagame, som dyker upp vid en rättegång mot en ung kvinna som står åtalad för att ha mördat sitt spädbarn. Rättegången väcker upp minnen från Ramas egen barndom och drar in henne allt djupare i det tragiska fallet.

Gratis streaming utan registrering

Om du vill titta på Saint Omer behöver du inte leta länge. Filmen går att streama helt gratis och lagligt på Dreamfilm redan nu. Det krävs ingen förhandsinloggning, registrering eller betalning.

Saint Omer är 123 minuter lång så det finns gott om tid att sugas in i filmens välskrivna manus och stämningsfulla bildspråk. Perfekt film att streama en regnig söndagseftermiddag!

Titta på Saint Omer stream swesub

Den hyllade franska thrillern Saint Omer går just nu att titta på gratis online med svensk text för alla filmfantaster. Filmen hade premiär så sent som i november 2022 men finns redan tillgänglig för streaming på Dreamfilm.

I centrum av Saint Omer står den unga, lovande författaren Rama som dras in i en rättegång mot en ung senegalesisk kvinna som står åtalad för att ha mördat sitt spädbarn. Ju mer Rama tar del av rättegången, desto mer börjar hennes egna barndomsminnen att väckas till liv.

En film som skildrar relationen mellan mödrar och döttrar på ett ömsint och noggrant sätt.

Svensk text för bästa tittarupplevelse

Saint Omer går att streama gratis online i sin helhet med svensk text (swesub) på Dreamfilm. Det innebär att du kan luta dig tillbaka och njuta av denna högaktuella film utan störande delningar av din uppmärksamhet till textning längst ner på skärmen.

För bästa tittarupplevelse rekommenderas att streama Saint Omer via en stor bildskärm, exempelvis en TV, surfplatta eller dator. Kräver varken registrering eller nedladdning!

Saint Omer helfilm online gratis

Den uppseendeväckande rättsthrillern Saint Omer med Kayije Kagame i huvudrollen finns nu att ta del av i sin helhet helt gratis online. Filmen släpptes på bio den 23 november 2022 men går redan nu att streama lagligt via Dreamfilm.

I Saint Omer får vi följa författaren Rama när hon besöker rättegången mot en ung senegalesisk kvinna som står åtalad för att ha mördat sitt spädbarn. Ju mer Rama tar del av rättegången, desto mer börjar minnen från hennes egen uppväxt att väckas till liv.

 • Speltid: 123 minuter
 • Utgivningsår: 2022
 • Genre: Thriller, brott
 • Regissör: Alice Diop

Ingen registrering krävs

För att kunna se Saint Omer gratis online krävs varken medlemskap, registrering eller nedladdning av skumma appar. Det enda som krävs är en internetuppkoppling och en skärm att strömma filmen ifrån.

Passa på att se denna uppmärksammade film i sin helhet redan idag genom att streama Saint Omer gratis på nätet på Dreamfilm!

Saint Omer

Se Saint Omer gratis på nätet

Den hyllade franska thrillern om moderskap och försoning, Saint Omer, har nu äntligen lanserats på Dreamfilm där den går att titta på helt gratis online!

Filmen följer den unga författaren Rama som bevittnar rättegången mot en ung senegalesisk kvinna som står åtalad för att ha dödat sitt spädbarn. Kvinnans öde griper tag i Rama och väcker upp smärtsamma minnen från hennes egen barndom.

Ett rörande drama om moderskap, svek och försoning mellan generationer.

Sverigepremiär på Dreamfilm

Saint Omer, som hade världspremiär på Filmfestivalen i Venedig 2022, har nu äntligen Sverigepremiär på Swe-filmer Dreamfilm där den går att se helt gratis. Filmen är 123 minuter lång.

Missa inte chansen att vara en av de första att få se denna omtalade film genom att streama den gratis online redan idag!

Saint Omer swefilmer streama film gratis

Den prisbelönta rättsthrillern Saint Omer med Kayije Kagame i huvudrollen finns nu gratis att streama online i sin helhet på Swe-filmer Dreamfilm.

Filmen har hyllats för sitt starka drama och sin nyanserade skildring av teman som moderskap och relationer mellan mödrar och döttrar. I centrum står den unga författaren Rama som dras in i rättegången mot en ung kvinna åtalad för att ha mördat sitt barn.

Ingen registrering krävs

Saint Omer går att streama gratis och helt lagligt på Dreamfilm utan krav på registrering eller appnedladdningar. Det enda som krävs är en stabil internetuppkoppling.

Titta på denna starka och stämningsfulla thriller redan idag genom att helt enkelt starta upp filmen och streama den gratis online! Precis som filmtiteln antyder utspelar sig Saint Omer till största del i rättssalen, vilket skapar en unik och intensiv tittarupplevelse.

10 liknande filmer:

 1. Red Right Hand
 2. Drive-Away Dolls
 3. The Equalizer 3
 4. Dogman
 5. Code 8 Part II
 6. Bad Boys for Life
 7. The Batman
 8. Killers of the Flower Moon
 9. Fritt fall
 10. Code 8
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 7 Anzahl der Stimmen: 138
Dela serie
Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

Pandasv1

Om betyget 6.3 inte övertygar dig om att titta på Saint Omer, vet jag inte vad som skulle göra det! Se till att kolla in den här film.
avatar

belmondo1243

Om alla typer var lika bra som Saint Omer med betyget 6.3, skulle fansen ha en fest. Rekommenderas varmt!
avatar

digitalviewer

Med ett betyg som 6.3 måste title vara ett måste för alla fans av bra typer!
avatar

averticoz

Det mycket höga betyget 6.3 för Saint Omerbör inte komma som någon överraskning. Den är helt enkelt ett bra exempel på film.
avatar

El_comendante

Om du letar efter något av den högsta nivån i genren, sträck dig efter Saint Omer. Betyget 6.3 bekräftar bara detta
avatar

digitalviewer

Extremt engagerande film , som lätt gör 2h 03m njutbar. Rekommenderas starkt till alla fans av denna Brott.
avatar

mukasso

En Saint Omer med ett betyg på 6.3 bevisar att även korta former kan ge en minnesvärd upplevelse.
avatar

mukoloko

Med ett betyg på 6.3 förtjänar title att vara ett av de bästa bidragen i sin kategori. Ett måste!
avatar

matixd

Saint Omer Om du letar efter något av den högsta nivån i genren, sträck dig efter titeln. Betyget 6.3 bekräftar bara detta.
avatar

FilmTitel

Saint Omer Titel med ett betyg på 6.3 är ett starkt bevis på den höga kvaliteten på denna typ. Ett måste-objekt!