close icon
page-title
Sala samobójców
Sala samobójców

Detaljer

 • Originaltitel: Sala samobójców
 • Originalspråk: Polska
 • Produktionsland: Polen
 • Regissör: MediaBrigade

Titta på Sala samobójców 2011 gratis - Streama Online SweFilmer

star7.4
445Betyg
date2011
date1h 51m

Kommenter

 • avatar

  RomantikRonja

  |4 timer siden
  Förutom fina vyer, bara skit.
 • avatar

  FamiljeFrida

  |4 dage siden
  Rekommenderar, filmen är intressant. Man behöver dock tåla stil och maner från 80-talet.
 • avatar

  DokisDennis

  |7 dage siden
  ibland okej å allt som allt min favorit i serien
 • avatar

  glödandeStjärna

  |10 dage siden
  Om alla var som hans tjej då 😎
 • avatar

  RealityRasmus

  |10 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  VerklighetenVera

  |10 dage siden
  Castet rätt tufft men storyn kunde vart bättre, allmänt okej film
 • avatar

  KlassikerKajsa

  |14 dage siden
  nån annan som har problem med strömmen?? den laggade för mig mitt i filmen men de e väl det där jävla näthaket igen

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Dreamfilm Sala samobójców Swe-filmer 2011

Är du på jakt efter en spännande film att streama? Då ska du absolut titta på den polska dramat Sala samobójców från 2011. Filmen hade premiär den 4 mars 2011 och har sedan dess blivit väldigt populär. På Dreamfilm kan du nu streama Sala samobójców gratis med swesub.

Sala samobójców utspelar sig på ett sjukhus där flera personer genomgår psykiatrisk vård efter självmordsförsök. De lär känna varandra och bildar starka band, samtidigt som deras problem i livet hänger över dem. Det är en rörande och tankeväckande film som tar upp svåra ämnen på ett fint sätt.

Filmen är skriven och regisserad av Jan Komasa och har fått lysande recensioner av kritiker. På Dreamfilm kan du alltså nu titta på Sala samobójców gratis online med svenska undertexter. Det är bara att klicka på play och njuta!

Sala samobójców

Stream Sala samobójców Svenska gratis online

Sala samobójców från 2011 är en polsk dramafilm som gjort succé internationellt. Filmen utspelar sig på en psykiatrisk klinik där några patienter försöker hitta mening och gemenskap.

Sala samobójców har hyllats för sitt sätt att skildra psykisk ohälsa och ensamhet på ett medkännande och hoppfullt sätt. Skådespelarna gör fantastiska insatser i sina känslosamma roller.

På Dreamfilm kan du nu streama Sala samobójców gratis online med svenska undertexter. Det enda du behöver är ett konto, sen kan du börja titta direkt via vår streamingtjänst. Missa inte den här unika och tankeväckande filmen!

Titta på Sala samobójców swesub swe-filmer

Letar du efter en gripande och annorlunda filmupplevelse? Då rekommenderar vi den polska indiefilmen Sala samobójców från 2011 som nu finns att streama gratis med swesub på Swefilmer.

Sala samobójców utspelar sig på en psykiatrisk avdelning där några patienter möts efter självmordsförsök. De börjar stötta varandra i sina respektive problem, samtidigt som deras inre demoner hela tiden hänger över dem.

Filmen är stark och tankeväckande, med lysande skådespelarinsatser och ett manus som känns både rått och poétiskt. Regissören Jan Komasa har verkligen lyckats skildra psykisk ohälsa på ett fint och hoppingivande sätt. Streama Sala samobójców gratis online nu och se själva!

Sala samobójców Helfilm swe-filmer streama

Sala samobójców är en rörande polsk dramafilm från 2011 som nu går att streama i sin helhet gratis med svensk text på Swefilmer. Filmen utspelar sig på en psykiatrisk klinik och skildrar några patienters kamp mot depression och självmordstankar.

Huvudrollsinnehavarna gör fantastiska insatser i sina känslosamma roller och manuset balanserar fint mellan mörker och ljus. Sala samobójców är en film som verkligen berör och får en att tänka till kring livets väsentligheter.

Missa inte möjligheten att streama denna unika film gratis online. Skapa bara ett konto så kan du börja titta direkt. Sala samobójców är väl värd din tid!

Sala samobójców

Se Sala samobójców Sverige gratis

 • Sala samobójców är en omtalad polsk indiefilm från 2011 som nu går att se gratis online med svenska undertexter.
 • Filmen utspelar sig i på en psykiatrisk avdelning och skildrar några patienters vänskap och kamp mot sina inre demoner.
 • Med lysande skådespelarinsatser och ett manus som känns både rått och vackert så är Sala samobójców en filmupplevelse utöver det vanliga.

Skapa ett konto på Swefilmer så kan du streama den kritikerrosade filmen Sala samobójców gratis online. Det är bara att trycka på play och förlora sig i denna gripande och annorlunda film. Missa inte chansen!

Sala samobójców Swe-filmer stream film gratis

Letar du efter en annorlunda filmupplevelse? Vill du se en film som vågar ta upp svåra ämnen som psykisk ohälsa på ett fint och hoppfullt sätt? Då ska du streame Sala samobójców gratis på Swefilmer.

Denna svensktextade polska indiefilm från 2011 utspelar sig på en psykiatrisk klinik och skildrar några patienters vänskap och kamp mot depression och självmordstankar. Med starka skådespelarinsatser och ett manus som pendlar mellan mörker och ljus så är Sala samobójców en film som verkligen berör.

Sala samobójców är enastående filmkonst som lyckas ge hopp och medkänsla mitt i allt mörker.

Skapa ett konto på Swefilmer så kan du streama den hyllade filmen Sala samobójców gratis online redan idag. Det är bara att trycka på play och låta sig beröras av denna annorlunda filmupplevelse.

7 Lignende Film

Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Bedøm filmen eller serien

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 7 Antal stemmer: 445

Dela