alt

Titta på San Andreas 2015 gratis - Streama Online SweFilmer

rating6.2
8 225
Betyg
calendar2015
time1h 54m
Efter att en förödande jordbävning ödelagt stora delar av Kalifornien lämnar räddningspiloten Ray, tillsammans med sin ex-fru, kaoset i Los Angeles för att bege sig mot San Fransisco i hopp om att kunna rädda sin dotter. När de tror att det värsta är över har det bara börjat…

Skådespelare

Actor Carla Gugino

Carla Gugino

Actor Alexandra Daddario

Alexandra Daddario

Actor Dwayne Johnson

Dwayne Johnson

Actor Paul Giamatti

Paul Giamatti

Actor Ioan Gruffudd

Ioan Gruffudd

Actor Archie Panjabi

Archie Panjabi

Actor Kylie Minogue

Kylie Minogue

Actor Will Yun Lee

Will Yun Lee

Officiell trailer

Siehe auch

San Andreas Sverige

Är du på jakt efter en spännande actionfilm? Då är San Andreas definitivt något för dig. Den här drömfilmen som hade biopremiär den 27 maj 2015 utspelar sig mitt under en förödande jordbävning i Kalifornien.

Huvudrollsinnehavaren är räddningspiloten Ray Gaines spelad av actionstjärnan Dwayne Johnson. När San Andreas-förkastningen ger upphov till en gigantisk jordbävning i Los Angeles måste Ray ta sig an den farliga uppgiften att rädda sin dotter Blake.

Tillsammans med sin ex-fru Emma ger sig Ray ut på en livsfarlig räddningsaktion för att hämta Blake mitt under några av de värsta efterskalven som Kalifornien någonsin skådat. På vägen möter de på förödelse och kaos när staden raserar runt omkring dem.

San Andreas

Titta San Andreas Online Svenska

Är du nyfiken på att se San Andreas? Nu har du chansen att titta på San Andreas-filmen online helt gratis! Den här actionspäckade katastroffilmen som utspelar sig mitt under en förödande jordbävning garanterar spänning och nerv.

För att streama San Andreas gratis behöver du bara ett konto på någon av de större swefilmer-sajterna. Där kan du titta på filmen i hög kvalitet och med svensk text.

San Andreas är en intensiv actionrulle med massor av spektakulära effekter. Missa inte chansen att streama den online!

När du streamar San Andreas på nätet får du vara med om fantasiskt filmade scener mitt ifrån några av världens värsta naturkatastrofer. Se Dwayne "The Rock" Johnson visa prov på sitt actionkunnande när han kämpar för att rädda sin dotter.

San Andreas Svensk Text Stream

Är du ett fan av katastrof- och actionfilmer? Då ska du inte missa chansen att streama San Andreas på svenska och helt gratis online. Den här adrenalinstinna thrillern som hade biopremiär 2015 garanterar en spännande filmupplevelse.

I San Andreas får vi följa räddningspiloten Ray Gaines spelad av stjärnskådespelaren Dwayne Johnson. När en kraftig jordbävning drar igång i San Andreas-förkastningen måste Ray ge sig ut på en livsfarlig räddningsaktion för att rädda sin dotter.

 • Spännande actionscener mitt under jordbävningen
 • Högproduktionsvärde med fantastiska effekter
 • Dwayne "The Rock" Johnson i huvudrollen

Missa inte den här storslagna actionfilmen om en pappas kamp för att rädda sin dotter! Titta på San Andreas på svenska redan ikväll.

San Andreas Helfilm Gratis Sverige

Är du sugen på att se en spännande actionfilm helt gratis? San Andreas är en storslagen katastrofthriller som garanterat får pulsen att gå upp. Nu har du chansen att se San Andreas gratis online.

I den här filmen får vi följa Ray Gaines spelad av ingen mindre än actionhjälten Dwayne "The Rock" Johnson. När en förödande jordbävning drabbar San Andreas-förkastningen ger sig Ray ut på en farofylld räddningsaktion för att hitta sin dotter.

Tillsammans med sin ex-fru kämpar sig Ray fram genom det jordbävningsskadade landskapet i ett försök att rädda sin dotter innan det är försent. Se de spektakulära effekterna och den spännande storyn genom att streama San Andreas på svenska.

Med fantastiska skådespelare och hisnande actionscener är San Andreas en filmupplevelse du inte vill missa!

San Andreas

San Andreas Swesub Onlinefree

Är du sugen på att se en spännande actionfylld katastroffilm? I San Andreas får vi uppleva en familjs kamp för överlevnad mitt under en förödande jordbävning i Kalifornien.

Huvudrollsinnehavaren Ray Gaines spelas av ingen mindre än actionhjälten Dwayne Johnson. När en kraftig jordbävning drabbar San Andreas ger sig Ray ut för att rädda sin dotter.

Nu har du chansen att titta på San Andreas gratis online med svensk text. Upplev de spektakulära effekterna och den spännande storyn genom att streama drömfilmen San Andreas!

San Andreas Swefilmer HD Gratis

Den 27 maj 2015 hade actionthrillern San Andreas biopremiär. Nu har du chansen att se den här spännande katastroffilmen med Dwayne "The Rock" Johnson helt gratis online.

När en förödande stor jordbävning drabbar Kalifornien ger sig räddningspiloten Ray Gaines ut för att rädda sin dotter. Se de spektakulära effekterna och fantastiska skådespelarinsatser genom att streama San Andreas på svenska.

Missa inte den adrenalinfyllda upplevelsen! Med en spännande story, fantastiska skådespelare och hisnande actionscener är San Andreas en film du inte vill missa.

Så tveka inte, titta på drömfilmen San Andreas gratis online redan ikväll. Upplev action och drama när Kalifornien skakas mitt itu av en förödande jordbävning.

10 liknande filmer:

 1. Ben-Hur
 2. Kung Fu Panda 3
 3. Fruktans lön
 4. Mästerkatten 2
 5. Aquaman
 6. El padrino
 7. Exodus: Gods and Kings
 8. Trunk - Locked In
 9. Lights Out
 10. Avengers: Infinity War
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 7 Anzahl der Stimmen: 8225
Dela serie
Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

digitalviewer

Med ett betyg som 6.2 måste title vara ett måste för alla fans av bra typer!
avatar

universalz

Betyget 6.2 bekräftar att title är en typ som måste ses. Det lönar sig att ta sig tid att göra det.
avatar

curryMan19

Fans av bra typer måste definitivt se San Andreas. Betyget 6.2 talar för sig själv
avatar

krzys

Betyget 6.2 för title visar att skaparna har träffat målet. Det är helt enkelt en mycket bra film .
avatar

MatVOD

En mycket framgångsrik typ. Det är värt 1h 54m att titta på den från början till slut.
avatar

digitalviewer

Ännu ett exempel på att bra typer inte behöver vara i många filmer. Den här håller dig trollbunden under hela 1h 54m
avatar

Barabaros

Med ett betyg som 6.2 måste title vara ett måste för alla fans av bra typer!
avatar

KamiDante2

Om du är tveksam till att titta på titeln, bör en titt på 6.2 -betyget rensa bort dina tvivel. Kör hårt!
avatar

MovieFilmer

San Andreas Om du gillar den här genren, se till att kolla in title. Betyget 6.2 antyder att du kommer att bli nöjd.
avatar

FilmTitel

San Andreas Titel med ett betyg på 6.2 är ett starkt bevis på den höga kvaliteten på denna typ. Ett måste-objekt!