close icon
page-title
Scarface
Scarface

Detaljer

 • Originaltitel: Scarface
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: USA
 • Regissör: Universal Pictures

Titta på Scarface 1983 gratis - Streama Online SweFilmer

star8.2
11323Betyg
date1983
date2h 49m

Kommenter

 • avatar

  KlassikerKajsa

  |7 timer siden
  nån annan som har problem med strömmen?? den laggade för mig mitt i film men de e väl det där jävla näthaket igen
 • avatar

  DokisDennis

  |6 dage siden
  ibland okej å allt som allt min favorit i serien
 • avatar

  FamiljeFrida

  |8 dage siden
  Rekommenderar, film är intressant. Man behöver dock tåla stil och maner från 80-talet.
 • avatar

  RomantikRonja

  |11 dage siden
  Förutom fina vyer, bara skit.
 • avatar

  VerklighetenVera

  |11 dage siden
  Castet rätt tufft men storyn kunde vart bättre, allmänt okej film
 • avatar

  RealityRasmus

  |12 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  glödandeStjärna

  |14 dage siden
  Om alla var som hans tjej då 😎

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Scarface 1983: Var kan man se Scarface online gratis?

Vill du streama Scarface, den episka gangsterfilmen från 1983 med Al Pacino i huvudrollen, helt gratis? Då har du kommit rätt! På swe-filmer.se kan du titta på Scarface online utan att behöva betala en krona. Denna kultklassiker från Brian De Palmas regi är en av de mest ikoniska filmerna genom tiderna och en must-see för alla cinéaster.

På swe-filmer.se hittar du Scarface med högkvalitativ bild och ljud, och du kan streama filmen när och var du vill - på din dator, surfplatta eller mobil. Inget krångel med att ladda ner eller installera program, bara några enkla klick så kan du njuta av denna gastkramande skildring av en kubansk flykting som tar över kokainhandeln i Miami.

Så vad väntar du på? Bänka dig framför skärmen, häll upp ditt favoritgodis och låt dig sugas in i Tony Montanas våldsamma värld. Streama Scarface gratis på swe-filmer.se redan idag!

Scarface

Scarface 1983: Al Pacino briljerar i Scarface Sverige

När man pratar om Scarface kan man inte undgå att nämna den fenomenala insatsen av Al Pacino i rollen som Tony Montana. Den prisbelönta skådespelaren levererar en av sina mest ikoniska och minnesvärda roller genom tiderna i denna gastkramande kriminaldrama om en kubansk immigrants resa från att vara en fattig flykting till att bli en polerad, men brutalt våldsam kokainkung.

Pacinos häpnadsväckande förvandling från den ödmjuke Tony till den maktgalne Scarface är något som måste upplevas på bio eller streamas på swe-filmer.se. Hans maniska energi, de explosiva utbrotten och de välkända replikerna från filmen är för evigt etsade i populärkulturen. Al Pacino visar prov på sitt skådespelarmästerskap och gör rollen som Tony Montana oförglömlig.

Så om du ännu inte har sett Scarface Sverige eller bara vill uppleva den igen, se till att streama den legendariska filmen på swe-filmer.se. Al Pacinos prestation som den ikoniska Tony Montana är en bedrift som inte får missas.

När kommer Scarface streama online på Netflix, HBO eller Hulu?

Många undrar när den episka kriminalfilmen Scarface från 1983 kommer att dyka upp på strömningstjänster som Netflix, HBO eller Hulu. Tyvärr finns det ännu ingen officiell information om när eller om Scarface kommer att läggas till på någon av dessa populära streamingtjänster. Men en sak är säker - du behöver inte vänta!

På swe-filmer.se kan du streama Scarface online redan idag, utan någon prenumerationsavgift eller bindningstid. Här hittar du den ikoniska Al Pacino-filmen i bästa möjliga kvalitet, redo att avnjutas när och var du vill. Ingen annanstans kan du se Scarface lika smidigt och gratis som på vår hemsida.

Så istället för att vänta på att streamingjättarna eventuellt ska lägga till filmen, varför inte sätta igång med att streama Scarface direkt på swe-filmer.se? Här får du njuta av den oförglömliga historien om Tony Montana utan några som helst kostnader eller krångel.

Scarface 1983: Streama den legendariska Al Pacino-filmen gratis

Scarface från 1983 är en av de mest ikoniska gangsterfilmerna genom tiderna, och det mycket tack vare Al Pacinos legendariska rolltolkning som Tony Montana. I den nästan tre timmar långa episka dramat får vi följa den kubanske flyktingen Tony på hans brutala resa från fattigdom till ett kokainimperium i Miami.

Med sina oförglömliga repliker, våldsamma scener och Al Pacinos maniska energi har Scarface cementerat sin plats som en modern klassiker inom kriminalgenren. Och nu kan du streama denna mäktiga film helt gratis på swe-filmer.se! Här kan du se Scarface i högkvalitativ bild och ljud utan att behöva betala en krona.

Så skippa biosalongen och streamingtjänsterna, och upplev istället den legendariska Scarface bekvämt hemifrån på swe-filmer.se. Packa godis, sätt dig tillrätta och låt dig sugas in i den gastkramande världen av Tony Montana - helt gratis!

Scarface

Handlingen i Scarface 1983: En kubansk flykting blir kokainbaron

I Scarface från 1983 får vi följa den kubanske flyktingen Tony Montana på hans våldsamma resa från fattigdom till att bli en av de mest fruktade kokainbaronerna i Miami. Filmen startar med att Tony anländer till USA som en av de s.k. Marielkubanerna på 1980-talet, utan några som helst resurser eller kontakter.

Men Tony är smart, hängiven och desperat nog att ta vilka chanser som helst för att ta sig upp ur misären. Han börjar som en simpel langare innan han så småningom knyter kontakter inom den mäktiga kokainsmugglingen i Miami. Med sitt skräcklösa ledarskap och sin brutala råhet kämpar sig Tony uppåt i den kriminella hierarkin.

Sluttningen blir dock halt när Tony gräver sig allt djupare ner i det våldsamma kokainkriget i jakten på mer pengar och makt. Handlingen i Scarface är en gastkramande skildring av hur det organiserade brottslighetens lockelser kan förvandla en fattig immigrant till en maktlysten, våldsam bov som till slut faller offer för sitt eget imperium.

Rollistan i Scarface 1983: Okända skådespelare som gjorde braksuccé

Förutom Al Pacinos ikoniska insats i huvudrollen som Tony Montana består rollistan i Scarface av flera skådespelare som gick från att vara relativt okända till att göra ett enormt genombrott. Steven Bauer, som spelar Tonys bästa vän Manny, var en ung, lovande skådis innan Scarface. Men efter att ha burit upp mot Pacinos dominanta närvara blev han en högaktuell talang.

Samma sak gäller för Michelle Pfeiffer, som här gör en av sina första roller som den vackra Elvira Hancock. Hennes häpnadsväckande skönhet och subtila agerande blev en perfekt kontrast till filmens råa våldsamheter. Efter Scarface var dörren öppen för Pfeiffer att gå vidare till en lång karriär som en av Hollywoods största stjärnor.

Streama ikoniska Scarface film gratis på swe-filmer.se

Hej filmälskare! Är du en av de många som längtat efter att få se den legendariska gangsterfilmen Scarface från 1983 på bio eller streama den hemma? Då har du kommit helt rätt! På swe-filmer.se kan du streama Scarface online gratis när du vill, utan några komplicerade prenumerationer eller kostnader. Med Al Pacino i karriärens kanske bästa roll som den maktgalne Tony Montana, får du uppleva denna råbarkade klassiker i högkvalitativ bild och ljud. Titta på Scarface Film gratis på vår sajt och låt dig sugas in i den gastkramande skildringen av en kubansk flykting som blir en av Miamis största kokainbaroner. Rollistan Scarface är dessutom späckad med unga, oupptäckta talanger som alla fick sitt stora genombrott i denna episka kriminalfilm. När kommer Scarface streama på andra tjänster? Sanningen är att du inte behöver vänta - streama kulten redan idag på swe-filmer.se!

5 Lignende Film

Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Betygsätt filmen

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
Betyg: 8 Antal stemmer: 11323

Dela