alt

Titta på Scary Movie 2000 gratis - Streama Online SweFilmer

rating6.4
6 608
Betyg
calendar2000
time1h 28m
Scary Movie är en parodi på som hejdlöst driver med skräckfilmsvågen som startade med "Scream" och fortsatte med filmer som "Jag Vet Vad Du Gjorde Förra Sommaren" och "Alla Helgonas Blodiga Natt-20 år senare". Många kommer också att känna igen sig från filmer som "Matrix" och "Blair Witch Project". Filmen är skriven av manusförfattaren till "Spy Hard"

Skådespelare

Actor Lochlyn Munro

Lochlyn Munro

Actor Anna Faris

Anna Faris

Actor Regina Hall

Regina Hall

Actor Carmen Electra

Carmen Electra

Actor Kurt Fuller

Kurt Fuller

Actor Peter Bryant

Peter Bryant

Actor Marlon Wayans

Marlon Wayans

Actor David L. Lander

David L. Lander

Officiell trailer

Siehe auch

Dreamfilm Scary Movie (2000) Streama Online

Scary Movie är en amerikansk komedifilm från 2000 i regi av Keenen Ivory Wayans. Filmen är en parodi på flera skräckfilmer, framför allt Scream-filmerna. Det är den första filmen i Scary Movie-serien.

I rollerna ser vi bland andra Carmen Electra, Dave Sheridan, Frank B. Moore och Giacomo Baessato. Filmen hade premiär den 7 juli 2000 i USA och blev en stor succé som drog in över 278 miljoner dollar på bio runt om i världen.

Nu kan du streama Scary Movie från 2000 med svensk text på Dreamfilm. Perfekt för en mysig filmafton hemma i soffan där du kan skratta gott åt filmens roliga parodier och referenser.

Roliga parodier och referenser

Scary Movie är känd för sina roliga parodier på kända skräckfilmer och populärkultur. Bland annat drivs det friskt med Scream-filmerna och I Know What You Did Last Summer. Men filmen innehåller också referenser till Matrix, American Pie och Dawson's Creek.

Humorn är tidvis vulgär men rolig och träffar rätt i sin genreparodi. Perfekt för dig som gillar skräckfilmer och parodier.

Streama online på Dreamfilm

Dreamfilm kan du nu streama Scary Movie från 2000 gratis och helt utan abonnemang. Det enda du behöver är en enhet med internetuppkoppling.

Det går utmärkt att streama filmen på dator, surfplatta eller mobil. Du kan också koppla från din dator med HDMI-kabel till TV:n för Scary Movie gratis stream i bästa kvalitet.

Så poppa popcorn, släck lamporna och gör dig redo för skratt! Scary Movie från 2000 går att streama med svensk text på Dreamfilm.

Scary Movie

Titta Scary Movie (2000) Svensk Text Dreamfilm

Scary Movie är den första och mest hyllade filmen i den populära komediserien med samma namn. Filmen regisserades av Keenen Ivory Wayans och hade biopremiär 2000.

Filmen parodierar flera välkända skräckfilmer från 1990-talet, framför allt Scream 1-3. Humorn är tidvis absurd och vulgär men träffar mitt i prick vad gäller parodi på skräckfilmsgenren.

I rollerna ser vi bland andra Anna Faris, Jon Abrahams, Marlon Wayans och Carmen Electra. Filmen blev en stor kassasuccé världen över och drog in över 278 miljoner dollar.

Streama Scary Movie på Dreamfilm

Du kan nu streama Scary Movie från 2000 med svensk text på Dreamfilm. Perfekt för en kväll hemma med skratt och hysterisk filmunderhållning i soffan.

Det går utmärkt att titta på Scary Movie gratis online via Dreamfilms streamingtjänst. Du behöver bara en enhet med internetuppkoppling.

Anslut din dator, surfplatta eller mobil till internet och börja streama Scary Movie med svensk text. Du kan också koppla din dator till TV:n för att titta på filmen gratis i bästa kvalitet.

Svensk text och bra kvalitet

På Dreamfilm kan du titta på Scary Movie från 2000 med svensk textning. Filmen går att streama i bra kvalitet utan buffring eller avbrott.

Så samla ihop kompisgänget, gör popcorn och förbered er på skrattsalvor! Scary Movie med svensk text går att streama på Dreamfilm.

Streama Scary Movie (2000) Swe-Filmer Gratis

Scary Movie är den första och mest framgångsrika filmen i den populära parodiserien med samma namn. Filmen är en humoristisk parodi på 1990-talets mest kända skräckfilmer, framför allt Scream 1-3.

I rollerna ser vi bland andra Carmen Electra, Dave Sheridan och Anna Faris. Filmen regisserades av Keenen Ivory Wayans och hade biopremiär år 2000. Den blev en enorm succé världen över.

Streama gratis på Swe-Filmer

Du kan nu streama Scary Movie från 2000 helt gratis på Swe-Filmer. Utan kostnad eller abonnemang.

Allt du behöver är en enhet med internetuppkoppling så kan du börja titta på Scary Movie gratis online. Det fungerar utmärkt att streama på dator, surfplatta eller mobil.

Anslut din dator till TV:n med HDMI för att streama Scary Movie i bästa kvalitet på större skärm. Poppa popcorn och bjud in vänner för en kväll med massor av skratt!

Svensk text och bra kvalitet

På Swe-Filmer kan du streama Scary Movie med svensk text så du missar ingen rolig dialog eller wordplay. Filmen går att titta på online i bra kvalitet.

Så tveka inte att streama Scary Movie gratis från 2000 för en kväll fylld med hysteriska skratt. Perfekt film att se med kompisgänget eller inför en dejt!

Se Scary Movie (2000) Helfilm Svenska Dreamfilm

Scary Movie från 2000 är den första filmen i den populära komediserien med samma namn. Filmen regisserades av Keenen Ivory Wayans och parodierar flera kända skräckfilmer.

Bland annat drivs det friskt med Scream-filmerna och I Know What You Did Last Summer. I rollistan finns bland andra Carmen Electra, Dave Sheridan, Anna Faris och Jon Abrahams.

Scary Movie blev en stor kassasuccé när den hade biopremiär och har sedan dess blivit något av en kultklassiker för fans av parodier.

Se hela filmen på Dreamfilm

Nu kan du se Scary Movie från 2000 i sin helhet med svenska undertexter på Dreamfilm. Perfekt för en skrattfest till helgen!

Det går bra att se hela Scary Movie gratis online via Dreamfilms streamingtjänst. Bara att koppla upp dig mot internet och välja film.

Anslut din dator till TV:n för att se filmen i bästa möjliga kvalitet. Eller streama bekvämt från mobil, surfplatta eller dator.

Svenska undertexter

På Dreamfilm kan du alltså se Scary Movie från 2000 med svensk text så du garanterat inte missar någon rolig gag, parodi eller referens som filmen är full av.

Samla ihop gänget och förbered er på massor av skratt! Det går alltså att se hela Scary Movie på svenska online via Dreamfilms streamingtjänst.

Scary Movie

Scary Movie (2000) Svensk Text Online Free

Scary Movie från 2000 är den första filmen i den populära komediserien med samma namn. Filmen regisserades av Keenen Ivory Wayans och parodierar flera kända skräckfilmer.

Bland annat drivs det friskt med Scream-filmerna och I Know What You Did Last Summer. Filmen blev en stor succé och har sedan dess blivit en kultklassiker.

I rollistan hittar vi bland andra Carmen Electra, Anna Faris, Jon Abrahams och Marlon Wayans.

Svensk text online

Scary Movie från 2000 går att streama online med svensk text helt gratis. Du behöver ingen prenumeration eller registrering.

Bara att välja film och börja titta på Scary Movie gratis på valfri enhet med internetuppkoppling. Surfplatta, mobil och dator fungerar utmärkt.

Anslut din dator till TV:n för att streama Scary Movie i bästa kvalitet. Perfekt för filmafton med polarna!

Online och gratis

Sammanfattningsvis kan du alltså titta på Scary Movie från 2000 gratis online med svensk text via vår streamingtjänst.

Se denna klassiska komedi och skratta dig igenom parodier på kända skräckfilmer. Poppa popcorn och njut!

Scary Movie (2000) Hela Filmen Gratis Svenska

Scary Movie är den första och mest framgångsrika filmen i komediserien med samma namn. Filmen regisserades av Keenen Ivory Wayans och parodierar flera populära skräckfilmer.

Bland annat drivs det friskt med Scream, I Know What You Did Last Summer och Matrix. I rollerna ser vi bland andra Carmen Electra, Dave Sheridan och Anna Faris.

Scary Movie hade biopremiär 2000 och blev en stor kassasuccé världen över.

Hela filmen gratis

Nu kan du se hela Scary Movie från 2000 gratis online med svensk text. Utan kostnad eller medlemskap.

Bara att välja film och börja titta på Scary Movie gratis på valfri enhet. Mobil, surfplatta och dator fungerar utmärkt för streaming.

För bästa upplevelse - anslut din dator till TV:n och streama Scary Movie i HD-kvalitet.

Svensk textning

När du ser Scary Movie gratis online får du tillgång till filmen med svensk textning. Perfekt för att inte missa någon rolig referens eller wordplay som filmen är full av!

Samla polarna och skratta er igenom denna komedi-klassiker från 2000! Hela Scary Movie går att se gratis och på svenska.

Stream Scary Movie (2000) Swesub Gratis Sverige

Scary Movie från 2000 är den första och mest ikoniska filmen i komediserien med samma namn. Filmen parodierar flera välkända skräckfilmer från 1990-talet.

Bland annat drivs det friskt med Scream, I Know What You Did Last Summer och The Matrix. I rollerna ser vi bland andra Anna Faris, Carmen Electra och Jon Abrahams.

Scary Movie blev en enorm succé när den släpptes på bio och har sedan dess blivit något av en kultklassiker.

Streama med swesub

Du kan nu streama Scary Movie från 2000 med svensk text helt gratis online. Utan kostnad eller medlemskap.

Det enda du behöver är en internetuppkopplad enhet. Sedan är det bara att luta sig tillbaka och streama Scary Movie gratis och skratta gott åt parodierna.

Anslut gärna din dator till TV:n för att streama i HD-kvalitet. Perfekt för filmafton med polarna!

Gratis i Sverige

Sammanfattningsvis går det alltså att streama Scary Movie från 2000 gratis med svensk text om du befinner dig i Sverige.

Passa på att se denna parodikomedi som drivs med 1990-talets mest kända skräckfilmer. Mycket skratt utlovas!

10 liknande filmer:

  1. Robot Dreams
  2. Papá o Mamá
  3. Skal - Fight for Survival
  4. She Came to Me
  5. Flykten från kycklingfabriken
  6. Shrek 2
  7. Megamind och Undergångssyndikatet
  8. Monsters, Inc.
  9. Encanto
  10. Kung Fu Panda 2
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 7 Anzahl der Stimmen: 6608
Dela serie
Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

averticoz

Det mycket höga betyget 6.4 för Scary Moviebör inte komma som någon överraskning. Den är helt enkelt ett bra exempel på film.
avatar

Patricktexas

Scary Movie med medelbetyget 6.4 är ett måste för fans av den här typen av underhållning. Ni borde se den!
avatar

krzys

Betyget 6.4 för title visar att skaparna har träffat målet. Det är helt enkelt en mycket bra film .
avatar

damVod1

Scary Movie med ett betyg på 6.4 är ett starkt bevis på den höga kvaliteten på denna typ. Ett måste-objekt!
avatar

mukasso

En Scary Movie med ett betyg på 6.4 bevisar att även korta former kan ge en minnesvärd upplevelse.
avatar

avatarKaa

Om betyget 6.4 inte övertygar dig om att titta på en titel, vet jag inte vad som skulle göra det! Se till att kolla in den här typen.
avatar

MediSV

Med ett betyg på 6.4 bevisar title att i denna genre går kvalitet hand i hand med kvantitet.
avatar

bearlovc98

Ett starkt betyg 6.4 antyder att title är ett måste att se. Om du gillar den här typen av atmosfär kommer du att bli förtjust!
avatar

Flixer

Det mycket höga betyget 6.4 för titeln bör inte komma som någon överraskning. Den är helt enkelt ett bra exempel på genren.
avatar

FilmTitel

Scary Movie Titel med ett betyg på 6.4 är ett starkt bevis på den höga kvaliteten på denna typ. Ett måste-objekt!