alt

Titta på Scooby-Doo: Nu Börjar Mysteriet 2009 gratis - Streama Online SweFilmer

rating6.4
660
Betyg
calendar2009
time1h 22m
I originalfilmen The mystery begins förs vi tillbaka i tiden till det tillfälle då fyra tonårsdeckare (plus en hunddetektiv) träffas för första gången. Trots att de är oskyldiga anklagas de för att ha utfört ett kusligt practical joke med spöken och blir relegerade från Coolsville High. För att rentvå sig gaddar de sig samman och försöker lösa det övernaturliga mysteriet....och hamnar i en massa spännande äventyr med många dråpliga situationer och skratt - allt från pojke-möter-hund till den första resan i mysteriemaskinen och mycket mer.

Skådespelare

Actor Frank Welker

Frank Welker

Actor Robbie Amell

Robbie Amell

Actor Jordana Largy

Jordana Largy

Actor Dee Jay Jackson

Dee Jay Jackson

Actor Kurt Evans

Kurt Evans

Actor Hayley Kiyoko

Hayley Kiyoko

Actor Garry Chalk

Garry Chalk

Actor C. Ernst Harth

C. Ernst Harth

Siehe auch

Scooby-Doo 2009 års film Swe-filmer streama

Den klassiska mysterie-komediserien Scooby-Doo är tillbaka på vita duken! Warner Premiere släppte Scooby-Doo: Nu börjar mysteriet den 13 september 2009 och nu kan du streama den gratis online på Dreamfilm. Filmen är en nostalgisk återblick på Mystery Inc.-gängets tonårstid när de just träffats på high school. Förbered dig på skratt, spänning och massor av mysterier att lösa!

Med sina karaktäristiska personligheter dyker Scooby, Shaggy, Fred, Daphne och Velma upp igen. Ungdomsäventyret utspelar sig på deras high school där konstiga saker börjar hända. Ett spöke härjar och skrämmer upp elever. Kan Mystery Inc. komma på vem som ligger bakom och rädda skoldagen? Titta och se!

Scooby-Doo: Nu Börjar Mysteriet

Mysteriet börjar i klassisk Scooby-Doo stil

Scooby-Doo filmerna är kända för sina kluriga mysterier och skrämmande spöken - och den här besviker inte! Redan i första scenen får vi möta skolans spöke som skrämmer slag på eleverna. Sedan rullar klassisk Scooby-Doo-underhållning vidare med mysko händelser och ledtrådar att följa.

Hundra procent komedi och mysterium på Dreamfilm väntar alla fans av Scooby-ganget. Även om du inte är bekant med tidigare filmer och serier kommer du garanterat skratta högt åt komiska missöden och roliga karaktärer. Samtidigt bjuds en spännande deckarhistoria med vändningar och överraskningar. Streama och njut!

Nostalgi för gamla fans - se filmen gratis

Älskade du Scooby-Doo som barn? Nu har du chansen att återuppleva den magiska känslan! Sverige, liksom resten av världen, älskade den tecknade serien om den fega hunden Scooby och hans vänner. Nu får du chansen att återse dem i en helt ny film från 2009.

Dreamfilm kan du streama Scooby-Doo: Nu börjar mysteriet gratis online i svenska. Upplev skratt, nostalgi och spänning när du ser den fullständiga filmen från början till slut. Det finns inga dolda avgifter - bara kul underhållning helt gratis för fans i Sverige.

Ungdomsäventyr med spännande mysterium att lösa

Scooby-Doo filmerna utspelar sig alltid i spännande miljöer fyllda med gåtor. I den här filmen får vi följa tonårsgänget när de möts för första gången i high school. Där börjar genast konstiga saker hända med försvunna studenter och ett hemskt spöke.

Följ med på äventyret när ungdomarna ger sig ut för att lösa mysteriet! Varje karaktär bidrar med sin personlighet, från fega Scooby och Shaggy till smarta Velma. Tillsammans går de till botten med fallet, samtidigt som vänskapsbanden stärks. Det blir garanterat många skratt på vägen!

Scooby-Doo: Nu Börjar Mysteriet

Warner Premiere lanserade succéfilmen på Dreamfilm

Studion Warner Premiere har producerat en rad succéfilmer baserade på Hanna-Barberas tecknade serier. Deras filmversion av Scooby-Doo från 2009 blev ingen besvikelse för fans. Kritiker hyllade den underhållande mixen av komedi, spänning och nostalgi.

Nu har du chansen att se den själv helt gratis online! Scooby-Doo: Nu börjar mysteriet finns att streama på Dreamfilm i hög kvalitet. Skratta och spänn dig från början till slutet av det här underbara ungdomsäventyret. Det är en film som hela familjen kan njuta av tillsammans!

10 liknande filmer:

  1. Robot Dreams
  2. Papá o Mamá
  3. Skal - Fight for Survival
  4. She Came to Me
  5. Flykten från kycklingfabriken
  6. Shrek 2
  7. Megamind och Undergångssyndikatet
  8. Monsters, Inc.
  9. Encanto
  10. Kung Fu Panda 2
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 7 Anzahl der Stimmen: 660
Dela serie
Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

onlinetvjunkie

Med ett betyg på 6.4 förtjänar titeln att vara ett av de bästa bidragen i sin Komedi. Ett måste!
avatar

Pouksa

Om du undrar vad du ska titta på, satsa på en säker sak. En Scooby-Doo: Nu Börjar Mysteriet med ett 6.4 betyg är en säker sak.
avatar

digitalviewer

Med ett betyg som 6.4 måste title vara ett måste för alla fans av bra typer!
avatar

MuriVOD12

Scooby-Doo: Nu Börjar Mysteriet är definitivt en av de bättre representanterna för sin genre. Betyget 6.4 bekräftar detta.
avatar

krzys

Betyget 6.4 för title visar att skaparna har träffat målet. Det är helt enkelt en mycket bra film .
avatar

MilanTa

En stark historia berättad på bara 1h 22m. Utmärkt arbete av skaparna av denna film.
avatar

mukoloko

Med ett betyg på 6.4 förtjänar title att vara ett av de bästa bidragen i sin kategori. Ett måste!
avatar

DaveSwid

Om du undrar vad du ska titta på, satsa på en säker sak. En titel med ett 6.4 betyg är en säker sak.
avatar

RevJace

Scooby-Doo: Nu Börjar Mysteriet Fans av bra typer måste definitivt se Title. Betyget 6.4 talar för sig själv.
avatar

matixd

Scooby-Doo: Nu Börjar Mysteriet Om du letar efter något av den högsta nivån i genren, sträck dig efter titeln. Betyget 6.4 bekräftar bara detta.