alt

Titta på Scooby-Doo och Häxans Spöke 1999 gratis - Streama Online SweFilmer

rating7.4
390
Betyg
calendar1999
time1h 10m
Scooby-Doo och gänget blir inbjudna till en skräckförfattares hemstad. Där får de veta att författarens släkting en gång i tiden brändes som häxa. Och till Scoobys och Shaggys förskräckelse är snart häxan igång med häxerierna igen.

Skådespelare

Actor Frank Welker

Frank Welker

Actor Tim Curry

Tim Curry

Actor Tress MacNeille

Tress MacNeille

Actor Kimberly Brooks

Kimberly Brooks

Actor Jennifer Hale

Jennifer Hale

Actor B.J. Ward

B.J. Ward

Actor Mary Kay Bergman

Mary Kay Bergman

Actor Scott Innes

Scott Innes

Officiell trailer

Siehe auch

Scooby-Doo och Häxans Spöke Swe-filmer Streama Gratis

Den klassiska tecknade serien Scooby-Doo är tillbaka med ännu ett spännande mysterium i Scooby-Doo och Häxans Spöke. Denna gång beger sig Scooby-Doo, Shaggy, Fred, Daphne och Velma till en musikfestival i New England där de snart upptäcker att övernaturliga händelser börjar inträffa.

Gruppen Mystery Inc blir inbjudna till musikfestivalen Oakhaven för att se en specialkonsert med gothrockbandet Hex Girls. Men det visar sig att festivalen är hemsökt av en riktig häxa som spökar och skrämmer alla besökare. Kan Scooby-Doo och hans vänner lösa gåtan och stoppa den onda häxan innan det är försent?

Mysteriet kring Sarah Ravencroft

I jakten på sanningen bakom häxan upptäcker Scooby-Doo att hon är besläktad med den ökända häxan Sarah Ravencroft som avrättades för 300 år sedan. Enligt legenden lär Sarah ha skrivit en trolldomsbok fylld med mörk magi innan hon dog. Nu verkar det som om häxans ande har återvänt för att hitta och få makt över den försvunna boken.

Tillsammans med bandet Hex Girls följer Mystery Inc ledtrådar som leder dem djupare in i skogens mystiska historia. Men ju mer de lär sig om Sarah Ravencroft, desto farligare blir mysteriet. Kan Scooby och gänget stoppa häxans spöke innan det är för sent?

Musikfestival med övernaturliga händelser

Regissören Jim Stenström tar tittarna med på en spännande färd fylld med skräckblandad förtjusning i Scooby-Doo och Häxans Spöke. Musikfestivalen i New England utgör en suggestiv miljö där mysterierna snabbt hopar sig för Scooby-Doo och vänner.

När besökarna börjar terroriseras av ett spöke tar jakten fart på allvar. Med hjälp av ledtrådar och research kring häxan Sarah Ravencrofts historia börjar gänget nysta i vad som egentligen hände med den försvunna trolldomsboken.

Scooby-Doo och Häxans Spöke är perfekt filmunderhållning för både barn och vuxna som gillar skräckblandat myspys.

Scooby-Doo och Häxans Spöke

Scooby-Doo upptäcker häxans hemlighet

Som vanligt bidrar röstskådespelarna till mycket av charmen i Scooby-Doo och Häxans Spöke. Scooby-Doo låter lika paranoid och hungrig på scooby-snacks som alltid medan Shaggy är lika rädd för allt övernaturligt.

Även resten av gänget är sig lika med Fred och Daphne i evigt gott humör och på jakt efter ledtrådar. Och självklart får vi se Velma lista ut svåra gåtor med sin skarpa hjärna. Hex Girls rockiga låtar är ett kul inslag som bidrar till den härliga 90-talsnostalgin.

Skrämmande monster jagar Mystery Inc

Animationen i Scooby-Doo och Häxans Spöke är tidstypisk för sent 90-tal med enkla men effektfulla scener. Miljöerna och figuren är detaljerat tecknade med många roliga blinkningar till gamla skräckfilmer.

Särskilt spöket Sarah Ravencroft är läskigt designat som en klassiskfilmshäxa i svart med krokig näsa. Även de andra monster som dyker upp under mysteriets gång bidrar till stämningen. Det finns gott om spännande jakter och skrämmande ögonblick när Scooby-Doo och gänget förföljs av monster och zombies.

Kan gruppen stoppa den onda häxan?

Scooby-Doo och Häxans Spöke är en underhållande film fylld med skratt, spänning och lite läskiga stunder. Perfekt för en mysig filmmaraton!

Regissören Jim Stenström lyckas fånga den klassiska Scooby-Doo-känslan samtidigt som han vågar ta serien till nya spännande platser. Manuset av Glenn Leopold är smart med många roliga popkulturella referenser och välkonstruerade mysterier.

Med charmiga animationen som fångar 90-talets nostalgi är Scooby-Doo och Häxans Spöke en riktigt trevlig upplevelse. Missa inte att streama den gratis och följa med Scooby-Doo på ännu ett kul och läskigt äventyr!

10 liknande filmer:

  1. Robot Dreams
  2. Familjen Casagrande: Filmen
  3. Kung Fu Panda
  4. Shrek
  5. Encanto
  6. Trolls 3
  7. Coraline och spegelns hemlighet
  8. Despicable Me 4
  9. Megamind
  10. Leo
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 8 Anzahl der Stimmen: 390
Dela serie
Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

sepanda

Det mycket höga betyget på 7.4 tyder på att Scooby-Doo och Häxans Spöke är ett måste för fans av Animering.
avatar

Semister12

En (titel) med ett betyg på 7.4 bevisar att även korta former kan ge en minnesvärd upplevelse.
avatar

Pandasv1

Om betyget 7.4 inte övertygar dig om att titta på Scooby-Doo och Häxans Spöke, vet jag inte vad som skulle göra det! Se till att kolla in den här film.
avatar

MatVOD

Om du är tveksam till att titta på titeln, bör en titt på 7.4 -betyget rensa bort dina tvivel. Kör hårt!
avatar

universalz

Betyget 7.4 bekräftar att title är en typ som måste ses. Det lönar sig att ta sig tid att göra det.
avatar

mafgat123

Denna film drar in dig och engagerar dig även om det bara varar 1h 10m. Rekommenderas varmt.
avatar

digitalviewer

Ännu ett exempel på att bra typer inte behöver vara i många filmer. Den här håller dig trollbunden under hela 1h 10m
avatar

KamiDante2

Om du är tveksam till att titta på titeln, bör en titt på 7.4 -betyget rensa bort dina tvivel. Kör hårt!
avatar

Grater98

Scooby-Doo och Häxans Spöke Betyget 7.4 för title visar att skaparna har träffat målet. Det är helt enkelt en mycket bra typ.
avatar

MovieFilmer

Scooby-Doo och Häxans Spöke Om du gillar den här genren, se till att kolla in title. Betyget 7.4 antyder att du kommer att bli nöjd.