close icon
page-title
Scream
Scream

Detaljer

 • Originaltitel: Scream
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: USA
 • Regissör: Paramount

Titta på Scream 2022 gratis - Streama Online SweFilmer

star6.7
3063Betyg
date2022
date1h 54m

Kommenter

 • avatar

  glödandeStjärna

  |8 timer siden
  Om alla var som hans tjej då 😎
 • avatar

  FamiljeFrida

  |4 dage siden
  Rekommenderar, filmen är intressant. Man behöver dock tåla stil och maner från 80-talet.
 • avatar

  DokisDennis

  |7 dage siden
  ibland okej å allt som allt min favorit i serien
 • avatar

  KlassikerKajsa

  |7 dage siden
  nån annan som har problem med strömmen?? den laggade för mig mitt i filmen men de e väl det där jävla näthaket igen
 • avatar

  RomantikRonja

  |9 dage siden
  Förutom fina vyer, bara skit.
 • avatar

  RealityRasmus

  |10 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  VerklighetenVera

  |11 dage siden
  Castet rätt tufft men storyn kunde vart bättre, allmänt okej film

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Se "Scream" stream online gratis

Den efterlängtade uppföljaren till skräckisen "Scream" har äntligen haft premiär och går nu att streama gratis online på swe-filmer. Efter över 20 år väcker regissören Wes Craven den ikoniska Ghostface-masken till liv igen i vad som utlovas bli årets läskigaste filmupplevelse.

I centrum står återigen Sydney Prescott som denna gång måste möta sitt blodisande förflutna när en ny generation ungdomar i staden Woodsboro börjar attackeras av en blodtörstig seriemördare. Vem döljer sig egentligen bakom den fruktade Ghostface-masken den här gången och vem kommer överleva?

Skräckis "Scream" 2022 swe-filmer

Efter flera års väntan är äntligen uppföljaren till kultklassikern "Scream" här. Denna gång har skräckmästaren Wes Craven tagit hjälp av ett ungt och hungrigt filmteam för att skapa den ultimata rysarupplevelsen.

Filmen utspelar sig återigen i den lilla staden Woodsboro dit Sydney Prescott återvänder för att möta sitt blodiga förflutna. När ungdomarna i staden börjar attackeras av en ny mördare iförd den ikoniska Ghostface-masken väcks minnen till liv och Sydney måste återigen kämpa för sitt och andras liv.

Med all dess humor, skräck och våld lovar den nya "Scream"-filmen bli årets största filmhändelse för alla fans av skräckgenren. Missa inte att streama den gratis online redan nu!

Scream

Se nya "Scream" filmen svenska swefilmer

Äntligen har den efterlängtade uppföljaren till 90-talsklassikern "Scream" haft biopremiär och finns nu tillgänglig för gratis streaming på svenska swefilmer. Filmen utlovas bli minst lika storslagen och blodig som originalet.

Handlingen kretsar kring Sydney Prescott som återvänder till Woodsboro där en ny generation ungdomar attackeras av en Ghostface-maskerad mördare. När det blodiga förflutna väcks till liv måste Sydney återigen möta sina värsta mardrömmar för att rädda sig själv och stadens ungdomar från den hänsynslöse seriemördaren.

Med sin blandning av skräck, humor och överraskningsmoment lovar den nya "Scream"-filmen bli årets mest omtalade rysare.

Streama senaste "Scream" filmen Dreamfilm

Den efterlängtade uppföljaren till 90-talsklassikern Scream har nu äntligen haft världspremiär och går att streama helt gratis på Dreamfilm.

handlingen utspelar sig återigen i den lilla staden Woodsboro dit Sydney Prescott återvänder för att konfrontera sitt mörka förflutna. Allt går åt skogen när en ny generation ungdomar börjar attackeras av en ny Ghostface-maskerad mördare.

Filmen lovar massor av skräck, spänning och våldsamma mordscener som får dig att hoppa till i stolen. Regissören Wes Craven är tillbaka för att skrämma slag på en ny generation fans av skräckgenren. Missa inte att streama den redan nu på Dreamfilm!

Titta "Scream" 2022 film gratis online

Över 20 år efter originalet har kultklassikern "Scream" äntligen fått en uppföljare som nu finns tillgänglig att titta helt gratis online. Filmen utlovas bli årets läskigaste biosuccé fylld med gott om blod, skräck och våld.

Handlingen utspelar sig i Woodsboro där Sydney Prescott tvingas möta sitt blodiga förflutna när en ny generation ungdomar attackerats av den beryktade Ghostface-mördaren. Vem döljer sig bakom masken den här gången och kommer Sydney att överleva?

 • Massor av skräck och våldsamma mordscener
 • Spännande story med oväntade vändningar
 • Kultförklarade skådespelare från originalet är tillbaka

Missa inte att titta på den häpnadsväckande uppföljaren till 90-talsklassikern redan idag helt gratis online på swefilmer!

Se Paramounts nya Skräckis online gratis

Äntligen är den efterlängtade uppföljaren till kultsräckisen "Scream" här och går att streama helt gratis online redan nu. Filmen regisseras återigen av skräckmästaren Wes Craven och produceras av Paramount Pictures.

I centrum står återigen den nu medelålders Sydney Prescott som måste möta sitt blodiga förflutna när en ny Ghostface-mördare härjar fritt i Woodsboro. Med all sin skräck, humor och oväntade vändningar utlovas filmen bli årets mest omtalade biosuccé.

Missa inte att streama Paramount Pictures nya skräckis redan nu helt gratis online!

5 Lignende Film

Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Bedøm filmen eller serien

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 7 Antal stemmer: 3063

Dela