close icon
page-title
Sechs Schwedinnen auf der Alm
Sechs Schwedinnen auf der Alm

Detaljer

 • Originaltitel: Sechs Schwedinnen auf der Alm
 • Originalspråk: Tyska
 • Produktionsland: Tyskland

Titta på Sechs Schwedinnen auf der Alm 1983 gratis - Streama Online SweFilmer

star6.6
53Betyg
date1983
date1h 30m

Kommenter

 • avatar

  RealityRasmus

  |12 timer siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  matixd

  |1 dage siden
  alla skriver om folk som klagar på att de inte går att streama men man hittar inte kommentarerna XD
 • avatar

  MuriVOD12

  |1 dage siden
  För mig en riktig must-see om man inte är en bebis
 • avatar

  glödandeStjärna

  |7 dage siden
  Om alla var som hans tjej då 😎
 • avatar

  KlassikerKajsa

  |8 dage siden
  nån annan som har problem med strömmen?? den laggade för mig mitt i filmen men de e väl det där jävla näthaket igen
 • avatar

  blåbärSky

  |10 dage siden
  Intressant: ja. Fängslande: ja. Men bögar, transpersoner och stöd till flyktingar: nej. Synd, för den kunde varit värd en rekommendation, men den ÄR inte de.
 • avatar

  RomantikRonja

  |11 dage siden
  Förutom fina vyer, bara skit.
 • avatar

  FamiljeFrida

  |11 dage siden
  Rekommenderar, filmen är intressant. Man behöver dock tåla stil och maner från 80-talet.
 • avatar

  VerklighetenVera

  |11 dage siden
  Castet rätt tufft men storyn kunde vart bättre, allmänt okej film
 • avatar

  DokisDennis

  |12 dage siden
  ibland okej å allt som allt min favorit i serien

Indholdsfortegnelse

Svensk Komedifilm Sechs Schwedinnen på Bondgården 1983

Den svenska komedifilmen Sechs Schwedinnen på Bondgården från 1983 är en riktig klassiker som alla bör se. Filmen utspelar sig på en bondgård i Sverige där sex svenska kvinnor tillbringar sin semester. Med sitt underhållande manus och roliga rollista är Sechs Schwedinnen på Bondgården en perfekt film att streama online för att få garanterad underhållning.

Sechs Schwedinnen på Bondgården hade biopremiär i Sverige den 22 juli 1983 och blev snabbt en stor succé. Komedifilmen regisserades av Gérard Loubeau och har en ensemblecast med några av Sveriges mest älskade skådespelerskor. I rollerna ser vi bland andra Lena Brundin, Gun Arvidsson, Carina Lidbom, Eva Axén och Kayo Shekoni.

Handlingen i Sechs Schwedinnen på Bondgården kretsar kring de sex kvinnornas äventyr under sin semester på bondgården. Deras vistelse blir dock inte riktigt som de har föreställt sig, utan många roliga och oväntade händelser uppstår. Filmen bjuder på charmig svensk humor och många minnesvärda scener.

Sechs Schwedinnen auf der Alm

Streama Svensk Klassiker Sechs Schwedinnen på Bondgården Online

Är du sugen på att se en riktigt bra svensk komedifilm? Då ska du streama den klassiska filmen Sechs Schwedinnen på Bondgården online. Denna underhållande film från 1983 med några av våra mest älskade svenska skådespelerskor finns nu tillgänglig att titta på när och var du vill.

Sechs Schwedinnen på Bondgården är en av de mest sedda och uppskattade svenska komedifilmerna genom tiderna. Den utspelar sig på en liten bondgård i Sverige och följer sex kvinnor som tillbringar sin semester där. Men deras drömsemester blir inte riktigt som de har tänkt sig, och många roliga förvecklingar uppstår.

Genom att streama Sechs Schwedinnen på Bondgården online kan du nu njuta av denna underbara feelgood-film när det passar dig. Filmen finns tillgänglig att titta på via streamingtjänster som SweFilmer, och kan ses helt gratis och utan nedladdning. Så ta chansen att se denna klassiska pärla från den svenska filmhistorien!

Titta På Svensk Humorfilm Sechs Schwedinnen på Bondgården Gratis

Letar du efter en riktigt bra svensk komedi att titta på? Då rekommenderar vi den humoristiska filmen Sechs Schwedinnen på Bondgården från 1983 med några av våra mest folkkära skådespelerskor. Denna underhållande film går att streama helt gratis online.

Sechs Schwedinnen på Bondgården utspelar sig på en öde bondgård där sex kvinnor tillbringar sin semester. Men deras avkopplande ledighet blir inte riktigt som de har tänkt sig. Filmen är fylld med roliga situationer och minnesvärda karaktärer som garanterat får dig att skratta.

Genom att titta på Sechs Schwedinnen på Bondgården gratis online får du 1 timme och 30 minuter med underhållning i toppklass. Filmen finns att streama helt utan kostnad på sajter som SweFilmer. Så ta chansen att koppla av med denna guldkorn till svensk humorfilm från 1983!

Se Sechs Schwedinnen på Bondgården Svensk Film från 1983

Den svenska komedifilmen Sechs Schwedinnen på Bondgården från 1983 är en riktig pärla som är väl värd att se. Med en stjärnspäckad ensemble och rolig handling är detta en film som garanterat underhåller.

Sechs Schwedinnen på Bondgården utspelar sig på en öde bondgård i Sverige dit sex kvinnor åker för att tillbringa sin semester. Men deras avkopplande ledighet blir snart annorlunda än väntat, och många roliga situationer och förvecklingar uppstår.

I rollerna ser vi bland andra Eva Axén, Gun Arvidsson, Carina Lidbom, Kayo Shekoni och Lena Brundin. Dessa folkkära svenska skådespelerskor bidrar med fantastiska insatser och ger filmen dess charmiga svenska humor.

Som svensk filmklassiker från 1983 är Sechs Schwedinnen på Bondgården ett måste att se för alla som gillar inhemsk filmkomedi. Denna guldklimp till svensk feelgood-film går att streama online och är absolut värd din tid.

Sechs Schwedinnen auf der Alm

Sechs Schwedinnen på Bondgården Svensk Komedi Online Stream

Letar du efter en riktigt bra svensk komedifilm att streama online? Då ska du titta på Sechs Schwedinnen på Bondgården från 1983! Denna humoristiska film med några av våra mest folkkära skådespelerskor är en riktig pärla inom svensk film.

Sechs Schwedinnen på Bondgården utspelar sig på en öde bondgård där sex kvinnor tillbringar sin semester. Men deras avkopplande ledighet blir inte som de har föreställt sig, och roliga situationer uppstår. Filmen är fylld med charmig svensk humor och en ensemblecast i toppform.

Genom att streama Sechs Schwedinnen på Bondgården online kan du njuta av denna klassiska svenska komedifilm när det passar dig bäst. Filmen går att hitta på streamingtjänster som SweFilmer och kan ses helt gratis och utan nedladdning. Så missa inte att se denna guldklimp till svensk feelgood!

Gratis Svensk Film Sechs Schwedinnen på Bondgården från 1983

Den svenska humorfilmen Sechs Schwedinnen på Bondgården från 1983 är ett måste att se för alla som gillar klassisk svensk filmkomedi. Denna underhållande feelgood-film med några av våra mest älskade skådespelerskor går numera att streama helt gratis online.

Sechs Schwedinnen på Bondgården utspelar sig på en öde bondgård i Sverige, dit sex kvinnor åker för sin semester. Men deras avkopplande ledighet blir snart annorlunda än planerat, och många roliga händelser och förvecklingar uppstår.

Tack vare streamingtjänster som SweFilmer kan du nu njuta av denna svenska pärla från 1983 utan kostnad. Sechs Schwedinnen på Bondgården går att streama online helt gratis, så det är bara att luta sig tillbaka och låta denna guldklimp till svensk feelgood underhålla dig!

7 Lignende Film

Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Bedøm filmen eller serien

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 7 Antal stemmer: 53

Dela