alt

Titta på Shadow Master 2022 gratis - Streama Online SweFilmer

rating6.8
91
Betyg
calendar2022
time1h 30m

Skådespelare

Actor Dominique Swain

Dominique Swain

Actor Craig Ng

Craig Ng

Actor Anna Harr

Anna Harr

Actor Brian Le

Brian Le

Actor D.Y. Sao

D.Y. Sao

Actor Luciana Faulhaber

Luciana Faulhaber

Actor Pearry Reginald Teo

Pearry Reginald Teo

empty-image

Layton Matthews

Officiell trailer

Siehe auch

Black Panther: Wakanda Forever

Shadow Master swe-filmer streama film gratis

Shadow Master är en ny actionfilm som hade premiär den 3 november 2022. Filmen är perfekt för alla som gillar spännande action och häftiga stuntscener. I huvudrollen ser vi den välkända stuntmannen John West som en hemlig agent vid namn Shadow Master.

Shadow Master har levt ett liv i skuggorna som en elitagent och utfört farliga uppdrag runt om i världen. Men när hans gamla ärr börjar genera honom bestämmer han sig för att pensionera sig. Men just som han ska lämna livet som agent bakom sig dras han in i ett sista omgång med en gammal fiende.

Filmen är producerad av Rock Solid Productions och regisserad av den erfarne actionspecialisten Michael Bane. Med andra ord lovar Shadow Master att leverera action i världsklass som får puls och adrenalin att pumpa.

Shadow Master

Shadow Master swesub gratis stream svenska

Den som inte vill gå miste om den häftiga actionthrillern Shadow Master kan nu streama filmen gratis och med swesub på Dreamfilm. Här kan du se hela filmen online med svensk text så fort den släppts.

Shadow Master streamas gratis i sin helhet utan kostnad på Dreamfilm. Det enda du behöver är ett konto för att kunna titta, vilket också är gratis att skapa. Dröjer det för länge kan du alltid söka efter andra gratis streamingtjänster där Shadow Master finns tillgänglig.

När du har skapat ditt konto och är inloggad är det bara att söka efter “Shadow Master” och trycka på play. Nu kan du luta dig tillbaka och streama den spännande actionfilmen med svensk text helt gratis!

Shadow Master watch online full movie 03.11.2022

Actionthrillern Shadow Master hade världspremiär den 3 november 2022. Filmen har redan hunnit hyllas för sin adrenalinfyllda action och spännande historia om elitagenten Shadow som dras in i ett sista farligt uppdrag.

Nu har du chansen att titta på hela filmen Shadow Master online. Bäst av allt är att du kan streama den gratis på Dreamfilm utan någon prenumeration eller dolda avgifter. Det enda som krävs för att kunna se hela filmen online är ett konto på streamingtjänsten.

Missa inte chansen att se årets häftigaste actionfilm redan nu! Skapa ett konto och tryck play för att streama Shadow Master från början till slut.

Har du redan ett konto är det bara att logga in och söka efter “Shadow Master”. Välj senaste versionen från 2022 och börja titta på actionäventyret direkt i din webbläsare. Njut av explosiva stuntscener och spännande action i över 100 minuter!

Shadow Master gratis på Dreamfilm hd swesub

På Dreamfilm kan du nu streama Shadow Master helt gratis med svensk text i HD-kvalitet. Filmen släpptes på bio den 3 november 2022 och har redan hunnit hyllas av kritiker och fans för sin adrenalinfyllda action.

I Shadow Master får vi följa elitagenten John West, spelad av stuntprofilen med samma namn, som dras in i ett sista livsfarligt uppdrag. Explosiva stuntscener, biljakter och slagsmål utlovar en actionfylld upplevelse som får pulsen att stiga.

Skapa ett konto på Dreamfilm så kan du börja streama Shadow Master gratis online med svensk text. Titta på den spännande actionfilmen i HD-kvalitet och njut av över 100 minuter med fartfylld action och explosionsartade scener.

Shadow Master

Shadow Master streama online actionfilm swe-filmer

Är du sugen på att streama en riktigt bra actionfilm? Då ska du inte missa thrillern Shadow Master med stuntprofilen John West i huvudrollen som en pensionerad elitagent.

 • Explosiv action
 • Spännande historia
 • Häftiga stuntscener

Shadow Master lovar att leverera action i världsklass när huvudpersonen dras in i ett sista livsfarligt uppdrag tillsammans med sin gamla fiende. Produktionen beskrivs som en av de mest påkostade inom actiongenren på senare år.

Streama den adrenalinfyllda actionfilmen Shadow Master online på Dreamfilm. Titta på den spännande thrillern gratis med svensk text och upplev fartfyllda biljakter,slagsmål och explosionsartade scener i över 100 minuter.

Shadow Master gratis stream sverige premiär 03.11.2022

Den 3 november 2022 hade actionfilmen Shadow Master med stuntprofilen John West premiär på bio. Nu kan du streama Shadow Master gratis online på Dreamfilm med svensk text bara några månader efter biopremiären.

Shadow Master är en spännande actionthriller om elitagenten med samma namn som tvingas in i ett sista farligt uppdrag tillsammans sin ärkefiende. Filmen utlovar explosiv action och fartfyllda stuntscener som får pulsen att pumpa.

Missa inte chansen att vara först med att se årets häftigaste actionfilm! Streama Shadow Master gratis på Dreamfilm och njut av adrenalinfylld action i världsklass.

Skapa ett konto så kan du börja titta på Shadow Master gratis online. Upplev denna actionfyllda thriller redan idag med svensk text och HD-kvalitet. Det enda du behöver för att streama filmen gratis är ett konto på Dreamfilm.

10 liknande filmer:

 1. Retribution
 2. Aquaman and the Lost Kingdom
 3. Lift
 4. The Maze Runner
 5. Aquaman
 6. Black Panther: Wakanda Forever
 7. Sound of Freedom
 8. Shazam! Fury of the Gods
 9. John Wick: Chapter 4
 10. Thor: Love and Thunder
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 7 Anzahl der Stimmen: 91
Dela serie
Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

onlinetvjunkie

Med ett betyg på 6.8 förtjänar titeln att vara ett av de bästa bidragen i sin Action. Ett måste!
avatar

universalz

Betyget 6.8 bekräftar att title är en typ som måste ses. Det lönar sig att ta sig tid att göra det.
avatar

curryMan19

Fans av bra typer måste definitivt se Shadow Master. Betyget 6.8 talar för sig själv
avatar

Patricktexas

Shadow Master med medelbetyget 6.8 är ett måste för fans av den här typen av underhållning. Ni borde se den!
avatar

damVod1

Shadow Master med ett betyg på 6.8 är ett starkt bevis på den höga kvaliteten på denna typ. Ett måste-objekt!
avatar

avatarKaa

Om betyget 6.8 inte övertygar dig om att titta på en titel, vet jag inte vad som skulle göra det! Se till att kolla in den här typen.
avatar

MagicMikel12

Om alla typer var lika bra som titeln med betyget 6.8, skulle fansen ha en fest. Rekommenderas varmt!
avatar

KarTofel

Betyget 6.8 bekräftar att title är en typ som måste ses. Det lönar sig att ta sig tid att göra det.
avatar

MediSV

Med ett betyg på 6.8 bevisar title att i denna genre går kvalitet hand i hand med kvantitet.
avatar

FilmTitel

Shadow Master Titel med ett betyg på 6.8 är ett starkt bevis på den höga kvaliteten på denna typ. Ett måste-objekt!

Produktioner av liknande genrer

Doctor Strange in the Multiverse of Madness

The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes

Shockwave: Countdown to Disaster

Spider-Man: Into the Spider-Verse