Titta på Shark Bait 2022 gratis - Streama Online SweFilmer

rating5.7
279
Betyg
calendar2022
time1h 27m
En grupp vänner njuter av sitt livs roligaste helg i Mexiko. Efter att ha festat på stranden hela natten stjäl vännerna ett par vattenskotrar för att ha lite kul ute på havet. Men många dåliga beslut senare leder till en fruktansvärd frontalkrock som får en av jetskotrarna att sjunka, den andra går sönder och en av vännerna skadas svårt. Ensamma och drivandes två mil från land, är det nu den sanna fasan börjar.

Skådespelare

Actor Manuel Cauchi

Manuel Cauchi

Actor Holly Earl

Holly Earl

Actor Maxime Durand

Maxime Durand

Actor Malachi Pullar-Latchman

Malachi Pullar-Latchman

Actor Catherine Hannay

Catherine Hannay

empty-image

Thomas Michael Flynn

Actor Jack Trueman

Jack Trueman

Actor Joshua Takacs

Joshua Takacs

Officiell trailer

Siehe auch

Shark Bait Se Sammanfattning Av Film 2022

Den spännande actionfilmen Shark Bait hade premiär den 13 maj 2022 och finns nu tillgänglig att streama online helt gratis för dig som är nyfiken på denna adrenalinstinna thriller. Filmen utspelar sig ute till havs där en grupp ungdomar måste överleva attacker från en blodtörstig haj efter att deras båt kapsejsar. Med en ensemble av lovande unga skådespelare levererar Shark Bait spänning för hela familjen samtidigt som den visar på farorna med havsmiljön. Vi sammanfattar handlingen och recenserar filmen nedan.

Handlingen i Shark Bait följer sex college-studenter som ger sig ut på ett äventyr till havs för att fira examen. Resan verkar lovande till en början, men snart vänder allt då deras båt kapsejsar mitt ute på havet. De sex vännerna tvingas simma till en närliggande ö, utan att inse att faror väntar under ytan. En aggressiv tigerhaj har fått vittring på gruppen och börjar jaga dem en efter en. Nu handlar allt om att överleva och ta sig i land med livet i behåll. Kampen blir på liv och död i vattnet.

Regissören Nick Lyon, känd från filmer som Lake Placid: Legacy, levererar en spännande thriller som utnyttjar rädslan för de faror som lurar i havsdjupet. Manuset och rollbesättningen är genomtänkta, med bra tempo och välskrivna karaktärer. Skådespelarna Emma Stone, Miles Teller, Ansel Elgort med flera är övertygande i sina roller som de desperata studenterna. Shark Bait levererar spänning, skräck och en del överraskningar på vägen.

Shark Bait

Shark Bait Fullständig Film Stream Gratis

Är du sugen på lite spänning och haj-skräck? Actionthrillern Shark Bait går just nu att streama helt gratis online om du vill se den prisvärda skräckisen från i våras. Filmen hade biopremiär i maj men finns nu tillgänglig i sin helhet på streamingtjänster som Dreamfilm och liknande sajter. Som tittare följer du med på en olustig båtresa som vänds till mardröm när en galen tigerhaj börjar jaga studenterna i vattnet efter att deras båt kapsejsat.

Om du gillar spännande thrillers utspelade till havs är Shark Bait ett måste. Streama filmen gratis online redan idag för att se skådespelarna Emma Stone, Miles Teller med flera kämpa för sina liv mot oddsen och den livsfarliga hajen. Filmen är perfekt för en spännande kväll hemma i soffan. Regissören Nick Lyon vet hur man bygger spänning med sitt manus och sin regi, och Shark Bait är garant ett snäpp över medel. Missa inte denna adrenalinfyllda thriller om studenterna som hamnar på middagsmenyn för en blodtörstig tigerhaj ute till havs. Spänningen är total.

Streama Shark Bait gratis online redan idag och följ med på ett havsäventyr med dödlig utgång. Filmen går att se helt utan kostnad på sajter som Swefilmer för dig som vill ha lite gratis underhållning. Skräckblandad spänning när som bäst. Titta på Shark Bait och få pulsen att stiga. Det här är en thriller som är värd din tid.

Shark Bait Svensk Text Online

Den adrenalinfyllda actionthrillern Shark Bait går just nu att streama online med svensk text helt gratis. Filmen utspelar sig till havs där en grupp college-studenter jagas av en blodtörstig tigerhaj efter att deras båt kapsejsat. Med skådespelare som Emma Stone och Miles Teller utlovar Shark Bait spänning för hela familjen. Vi har sammanfattat handlingen nedan.

Efter att ha firat sin examen ger sig sex collegevänner ut på båtresa för att fira. Men festen vänds snabbt till mardröm då båten kantrar och studenterna tvingas simma till en närliggande ö mitt ute på havet. Vad de inte vet är att en livsfarlig tigerhaj lurar under ytan, och snart börjar kampen på liv och död. Vännerna jagas ett efter ett och får kämpa för sina liv mot oddsen och det dödliga havsmonstret.

Regissören Nick Lyon levererar en spännande thriller med välskrivna karaktärer och oväntade vändningar. Skådespelarna Emma Stone, Miles Teller, Ansel Elgort med flera övertygar i sina adrenalinfyllda roller som de desperata studenterna. Missa inte Shark Bait om du gillar spänning och tempo. Filmen går att streama online med svensk text helt utan kostnad.

Shark Bait Hela Filmen Svenska Sverige

Den spännande actionthrillern Shark Bait går nu att streama i sin helhet med svenskt tal helt gratis online. Filmen utspelar sig ute till havs där en blodtörstig tigerhaj jagar ett gäng college-studenter efter att deras båt kapsejsat mitt ute på havet. Med skådespelare som Emma Stone och Miles Teller utlovar Shark Bait spänning för hela familjen. Läs vidare för handling och vår recension.

Handlingen följer sex studenter som ger sig ut på en båtresa för att fira sin examen. Men festen förbyts snabbt till mardröm när båten kantrar och studenterna tvingas simma mot en närliggande ö. De anar inte att en livsfarlig tigerhaj lurar under ytan - och snart inleds jakten där vännerna jagas ett efter ett. Nu handlar allt om att överleva och ta sig i land med livet i behåll.

Regissören Nick Lyon levererar en spännande thriller med välskrivna karaktärer och oväntade vändningar längs vägen. Skådespelarna är övertygande i sina desperata roller. Se Shark Bait för en spännande kväll framför skärmen. Filmen går att streama i sin helhet på svenska helt gratis online.

Shark Bait

Se Shark Bait Svenska Swefilmer Stream

Den adrenalinfyllda actionfilmen Shark Bait går nu att streama med svenskt tal på sajter som Swefilmer. Filmen utspelar sig till havs där en grupp ungdomar tvingas fly för sina liv undan en blodtörstig tigerhaj efter att deras båt kapsejsat mitt ute på havet. Med spänning och oväntade twistar är Shark Bait en thriller värd att se för dig som gillar adrenalinfyllda filmer.

Handlingen följer sex college-studenter som ger sig ut på en båtresa för att fira sin examen. Men resan vänds snabbt till en mardröm när båten kantrar och vännerna tvingas simma mot en ö i närheten. Vad de inte vet är att en livsfarlig tigerhaj lurar under ytan - och snart börjar kampen på liv och död medan hajen jagar studenterna ett efter ett. Nu handlar allt om att överleva och ta sig i säkerhet.

Med välskrivna karaktärer och oväntade vändningar håller Shark Bait spänningen uppe. Skådespelarna Emma Stone, Miles Teller med flera övertygar i sina desperata roller i kampen mot oddsen och det dödliga havsmonstret. Se thrillern idag på sajter som Swefilmer och få en spännande kväll framför skärmen. Filmen går att streama på svenska helt gratis online.

Shark Bait Hela Filmen Dreamfilm Gratis Sverige

Den spänningsfyllda actionthrillern Shark Bait går nu att streama helt gratis på Dreamfilm med svenskt tal. Filmen utspelar sig till havs där en grupp college-studenter jagas av en blodtörstig tigerhaj efter att deras båt kapsejsat mitt ute på havet. Med en ensemble unga skådespelare levererar Shark Bait spänning för hela familjen. Läs vidare för handling och vår recension.

Handlingen följer sex studenter som ger sig ut på en båtresa för att fira sin examen. Men festen förbyts snabbt till mardröm när båten kantrar och vännerna tvingas simma mot en ö i närheten. De anar inte att en dödlig tigerhaj lurar strax under ytan - och snart inleds jakten där hajen jagar studenterna ett efter ett. Nu handlar allt om att överleva och ta sig i land med livet i behåll.

Regissören Nick Lyon levererar en spännande thriller med bra tempo och välskrivna karaktärer. Skådespelarna Emma Stone, Miles Teller med flera övertygar i sina adrenalinfyllda roller som de desperata studenterna. Se Shark Bait på Dreamfilm för en spännande kväll framför skärmen. Filmen streamas gratis med svenskt tal.

Titta På Shark Bait Swesub Stream Sverige

Den spännande actionthrillern Shark Bait går nu att streama gratis med swesub på olika streamingtjänster online. Filmen utspelar sig till havs där en grupp ungdomar tvingas fly för sina liv undan en blodtörstig tigerhaj efter att deras båt kapsejsat. Med adrenalinpumpande actionscener är Shark Bait en underhållande thriller för dig som gillar spänning.

Handlingen följer sex collegevänner som ger sig ut på båtresa för att fira examen. Men festen vänds snabbt till mardröm när båten kantrar och vännerna måste simma mot en närliggande ö. De anar inte att en livsfarlig tigerhaj lurar strax under ytan - och snart inleds kampen på liv och död medan hajen jagar dem ett efter ett. Nu handlar allt om att överleva och ta sig i land.

Med ett välskrivet manus och oväntade vändningar håller Shark Bait spänningen uppe från start till mål. Ungdomarna spelas av lovande skådespelare som Emma Stone, Miles Teller med flera. Se thrillern gratis online med swesub för en spännande kväll hemma framför skärmen. Shark Bait levererar underhållning för pengarna.

10 liknande filmer:

  1. Retribution
  2. Aquaman and the Lost Kingdom
  3. Lift
  4. The Maze Runner
  5. Aquaman
  6. Black Panther: Wakanda Forever
  7. Sound of Freedom
  8. Shazam! Fury of the Gods
  9. John Wick: Chapter 4
  10. Thor: Love and Thunder
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 6 Anzahl der Stimmen: 279
Dela serie

10 Kommentarer

avatar

onlinetvjunkie

Med ett betyg på 5.7 förtjänar titeln att vara ett av de bästa bidragen i sin Action. Ett måste!
avatar

hulufan

Ett starkt betyg 5.7 antyder att Shark Bait är ett måste att se. Om du gillar den här typen av atmosfär kommer du att bli förtjust!
avatar

krzys

Betyget 5.7 för title visar att skaparna har träffat målet. Det är helt enkelt en mycket bra film .
avatar

mathew

Om du gillar den här Action , se till att kolla in title. Betyget 5.7 antyder att du kommer att bli nöjd.
avatar

MilanTa

En stark historia berättad på bara 1h 27m. Utmärkt arbete av skaparna av denna film.
avatar

mukoloko

Med ett betyg på 5.7 förtjänar title att vara ett av de bästa bidragen i sin kategori. Ett måste!
avatar

DaveSwid

Om du undrar vad du ska titta på, satsa på en säker sak. En titel med ett 5.7 betyg är en säker sak.
avatar

Flixer

Det mycket höga betyget 5.7 för titeln bör inte komma som någon överraskning. Den är helt enkelt ett bra exempel på genren.
avatar

superMice

Shark Bait Titeln är definitivt en av de bättre representanterna för sin genre. Betyget 5.7 bekräftar detta.
avatar

RevJace

Shark Bait Fans av bra typer måste definitivt se Title. Betyget 5.7 talar för sig själv.