alt

Titta på Shark Side of the Moon 2022 gratis - Streama Online SweFilmer

rating5.2
142
Betyg
calendar2022
time1h 28m

Skådespelare

Actor Tammy Klein

Tammy Klein

Actor Ego Mikitas

Ego Mikitas

Actor Natasha Goubskaya

Natasha Goubskaya

Actor Lindsey Marie Wilson

Lindsey Marie Wilson

empty-image

Reginald Stalling III

Actor Maxi Witrak

Maxi Witrak

Actor Michael Marcel

Michael Marcel

empty-image

Terrance Livingston Jr.

Siehe auch

Black Panther: Wakanda Forever

Prizefighter: The Life of Jem Belcher

Shark Side of the Moon Dreamfilm Streama 2022

Är du redo för något riktigt spännande? Då ska du inte missa den nya actionfilmen Shark Side of the Moon som hade premiär den 12 augusti 2022. Filmen är producerad av The Asylum som är kända för sina underhållande B-filmer. Här får du alla ingredienser som behövs för att få en riktigt underhållande filmupplevelse.

Handlingen utspelar sig på månen där en forskningsstation har byggts upp. När besättningen utforskar månytan gör de en chockerande upptäckt - det vimlar av blodtörstiga hajar! Hur har hajarna hamnat där och hur ska besättningen överleva och ta sig hem från månen? Det blir en intensiv kamp på liv och död när forskarna jagas av de fruktade rovdjuren.

Med sin mix av spänning, skräck och action passar Shark Side of the Moon perfekt för en riktigt underhållande filmkväll. Det här är B-film när den är som bäst med galen handling, ständiga överraskningar och massor av hajattacker. Så poppa popcornen och förbered dig på en galen rymdresa!

Titta På Shark Side of the Moon Gratis Svenska 2022

Den nya actionfilmen Shark Side of the Moon har nu haft biopremiär, men visste du att du kan se hela filmen gratis online redan nu? Det finns flera streamingtjänster där du kan titta på den spännande rymdskräckisen helt utan kostnad.

Dreamfilm kan du streama Shark Side of the Moon i hög kvalité och dessutom helt lagligt. Tjänsten är gratis och du behöver inte ens registrera dig. Det enda du behöver göra är att trycka på play och njuta av filmen.

Är du mer bekväm med att se på din TV? Då rekommenderar vi att du kopplar din dator till TV:n med en HDMI-kabel. På så sätt får du den ultimata filmupplevelsen av Shark Side of the Moon hemma i vardagsrummet. Med spänningen på stor skärm blir det extra nervöst när hajarna attackerar!

Passa på att se den här skräckisen innan den försvinner från streamingtjänsterna. På Dreamfilm kan du se Shark Side of the Moon gratis online redan nu!

Shark Side of the Moon Swefilmer Helfilm Svenska

Shark Side of the Moon är den blodiga skräckis som alla pratar om just nu. Filmen hade biopremiär så sent som i augusti 2022 och har redan hunnit bli en snackis bland fans av skräck och action.

Har du missat att se den på bio? Inga problem - nu kan du streama hela filmen gratis på Swefilmer! Tjänsten erbjuder Shark Side of the Moon i sin helhet med svenskt tal, så kallad swe-filmer. Det är bara att trycka på play och njuta av den spännande historien om forskare som blir jagade av blodtörstiga hajar på månen.

Swefilmer är en gratistjänst där du kan se massor av nya filmer utan kostnad. Det enda du behöver göra är att skapa ett kostnadsfritt konto. Sedan har du tillgång till Shark Side of the Moon och tusentals andra filmer i fullängd.

Passa på att se den här uppmärksammade skräckisen innan den plockas bort från Swefilmer. Titta på Shark Side of the Moon gratis online redan idag!

Shark Side of the Moon Swesub Sverige 2022

Shark Side of the Moon är en pulshöjande rymdskräckis som definitivt är värd att se för fans av action och spänning.

Den nya filmen Shark Side of the Moon har redan hunnit bli en snackis bland fans av skräck och action. Filmen utspelar sig på en forskningsstation på månen som attackeras av blodtörstiga hajar. Det blir en intensiv kamp för överlevnad när forskarna jagas av de dödliga rovdjuren.

I Sverige släpptes filmen med svensk text, så kallad swesub, vilket gör den extra spännande för svenska tittare. På streamingtjänster som Dreamfilm och Swefilmer kan du se Shark Side of the Moon med svenskt tal helt gratis.

Skräckisen är perfekt för en spännande filmkväll med vänner eller familj. Så poppa popcornen, släck lamporna och förbered er på att får hjärtat i halsgropen. Det här är en pulshöjande rymdresa du inte vill missa!

Shark Side of the Moon Gratis Stream Svenska 2022

Är du sugen på att se något riktigt adrenalinstinnande? Då rekommenderar vi den nya actionskräckisen Shark Side of the Moon som hade biopremiär i augusti 2022. Filmen utspelar sig på en forskningsstation på månen som attackeras av blodtörstiga hajar från rymden.

Nu kan du streama hela filmen Shark Side of the Moon gratis online med svenskt tal! På sajter som Dreamfilm och Swefilmer kan du titta på den spännande skräckisen utan att betala någonting. Det enda du behöver göra är att skapa ett kostnadsfritt konto.

Med sin blandning av skräck, action och spänning är Shark Side of the Moon perfekt för en riktigt pulshöjande filmkväll. Så slå på stora skärmen, luta dig tillbaka och njut av den adrenalinstinna jakten på de dödliga hajarna från rymden. Missa inte den här rysaren som får det att krypa i skinnet!

Shark Side of the Moon Hela Filmen På Svenska Gratis

 • Spännande skräckis om forskare jagade av blodtörstiga hajar på månen
 • Hade biopremiär i augusti 2022 och har redan blivit en snackis
 • Kan nu ses gratis online med svenskt tal på sajter som Dreamfilm och Swefilmer
 • Perfekt film för en pulshöjande kväll framför TV:n

Shark Side of the Moon är den blodiga rymdskräckis som alla bör se framför TV:n den här helgen. Filmen hade biopremiär så sent som i augusti men finns nu tillgänglig i sin helhet med svenskt tal på streamingtjänster online.

Handlingen utspelar sig på en forskningsstation på månen som attackeras av blodtörstiga hajar från rymden. Det blir en intensiv överlevnadskamp när forskarna jagas av de dödliga rovdjuren i månens öde landskap.

Med sin spännande blandning av skräck och action är Shark Side of the Moon perfekt för en riktigt pulshöjande kväll framför TV:n. Så poppa popcornen, släck lamporna och njut av den adrenalinfyllda jakten på hajarna från rymden. Det är garanterat en rysare du sent kommer att glömma!

10 liknande filmer:

 1. Retribution
 2. Aquaman and the Lost Kingdom
 3. Lift
 4. The Maze Runner
 5. Aquaman
 6. Black Panther: Wakanda Forever
 7. Sound of Freedom
 8. Shazam! Fury of the Gods
 9. John Wick: Chapter 4
 10. Thor: Love and Thunder
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 6 Anzahl der Stimmen: 142
Dela serie

10 Kommentarer

avatar

digitalviewer

Med ett betyg som 5.2 måste title vara ett måste för alla fans av bra typer!
avatar

hulufan

Ett starkt betyg 5.2 antyder att Shark Side of the Moon är ett måste att se. Om du gillar den här typen av atmosfär kommer du att bli förtjust!
avatar

curryMan19

Fans av bra typer måste definitivt se Shark Side of the Moon. Betyget 5.2 talar för sig själv
avatar

krzys

Betyget 5.2 för title visar att skaparna har träffat målet. Det är helt enkelt en mycket bra film .
avatar

MatVOD

En mycket framgångsrik typ. Det är värt 1h 28m att titta på den från början till slut.
avatar

digitalviewer

Ännu ett exempel på att bra typer inte behöver vara i många filmer. Den här håller dig trollbunden under hela 1h 28m
avatar

titel12

Det mycket höga betyget på 5.2 tyder på att Shark Side of the Moon är ett måste för fans av genren.
avatar

DaveSwid

Om du undrar vad du ska titta på, satsa på en säker sak. En titel med ett 5.2 betyg är en säker sak.
avatar

bearlovc98

Ett starkt betyg 5.2 antyder att title är ett måste att se. Om du gillar den här typen av atmosfär kommer du att bli förtjust!
avatar

FilmTitel

Shark Side of the Moon Titel med ett betyg på 5.2 är ett starkt bevis på den höga kvaliteten på denna typ. Ett måste-objekt!

Produktioner av liknande genrer

Ant-Man and the Wasp: Quantumania

Sagan om ringen - härskarringen