close icon
page-title
Shazam!
Shazam!

Detaljer

 • Originaltitel: Shazam!
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: USA
 • Regissör: New Line Cinema

Titta på Shazam! 2019 gratis - Streama Online SweFilmer

star7
9187Betyg
date2019
date2h 12m

Kommenter

 • avatar

  KlassikerKajsa

  |11 timer siden
  nån annan som har problem med strömmen?? den laggade för mig mitt i filmen men de e väl det där jävla näthaket igen
 • avatar

  RealityRasmus

  |5 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  glödandeStjärna

  |6 dage siden
  Om alla var som hans tjej då 😎
 • avatar

  matixd

  |7 dage siden
  alla skriver om folk som klagar på att de inte går att streama men man hittar inte kommentarerna XD
 • avatar

  VerklighetenVera

  |8 dage siden
  Castet rätt tufft men storyn kunde vart bättre, allmänt okej film
 • avatar

  DokisDennis

  |10 dage siden
  ibland okej å allt som allt min favorit i serien
 • avatar

  RomantikRonja

  |12 dage siden
  Förutom fina vyer, bara skit.
 • avatar

  blåbärSky

  |12 dage siden
  Intressant: ja. Fängslande: ja. Men bögar, transpersoner och stöd till flyktingar: nej. Synd, för den kunde varit värd en rekommendation, men den ÄR inte de.
 • avatar

  FamiljeFrida

  |13 dage siden
  Rekommenderar, filmen är intressant. Man behöver dock tåla stil och maner från 80-talet.

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Shazam! 2019 i Sverige

Shazam! är en spännande och underhållande actionfilm som släpptes 2019. Filmen berättar historien om 14-årige Billy Batson, en fosterhemskillen som förvandlas till en mäktig superhjälte varje gång han ropar "Shazam!". Filmen är full av humor, action och hjärtvärmande ögonblick som kommer att fånga tittarnas uppmärksamhet från början till slut.

Om du är en filmälskare som letar efter nästa stora superhjälteepos att se, då är Shazam! definitivt ett måste. Filmen erbjuder en unik vinkel på superhjältegenren, där den vanliga tonåringen Billy Batson får möjligheten att förvandlas till den muskuösa och kraftfulla superhjälten Shazam. Tillsammans med sin nya förmåga utforskar Billy sina nyvunna krafter och ställs inför en rad utmaningar.

Var kan du se Shazam!? Det finns flera alternativ för att titta på filmen online. På swe-filmer.se kan du streama Shazam! gratis och i HD-kvalitet. Swe-filmer.se är en av de främsta streamingsajterna i Sverige för att se nya och klassiska filmer, både gratis och på abonnemang. Oavsett om du föredrar att titta på Shazam! gratis eller betala för att se den i bättre kvalitet, så har swe-filmer.se alternativen du letar efter.

Utöver att erbjuda Shazam! för streaming, finns det också möjlighet att titta på filmen på andra sätt. Du kan hyra eller köpa den digitalt på olika plattformar, eller skaffa den fysiska utgåvan på DVD eller Blu-ray. Oavsett vilket alternativ du väljer, så är Shazam! en film som är värd att uppleva.

Shazam! Streama online

Som nämnts tidigare är swe-filmer.se en utmärkt plats att streama Shazam! på. Sajten erbjuder ett brett utbud av filmer, både nya och klassiska, som du kan se gratis eller mot en avgift. När det kommer till Shazam! kan du titta på den i HD-kvalitet och utan reklamavbrott.

Att streama Shazam! på swe-filmer.se är enkelt och smidigt. Du behöver bara besöka webbplatsen, hitta filmen i katalogen och klicka på "Spela upp". Sedan kan du luta dig tillbaka och njuta av äventyret med Billy Batson och Shazam.

Utöver att erbjuda Shazam! för streaming, har swe-filmer.se även ett brett utbud av andra populära filmer och tv-serier. Oavsett vad du är sugen på att titta på, så kan du hitta det på swe-filmer.se.

Så varför inte ge Shazam! en chans och streama den på swe-filmer.se idag? Med sitt unika koncept och underhållande handling är det en film som garanterat kommer att fånga din uppmärksamhet från början till slut.

Titta på Shazam! gratis

Om du är ute efter att titta på Shazam! gratis, så är swe-filmer.se det perfekta valet. Sajten erbjuder möjligheten att streama filmen utan att behöva betala någonting alls.

Att titta på Shazam! gratis på swe-filmer.se är enkelt och bekvämt. Du behöver bara besöka webbplatsen, hitta filmen i katalogen och klicka på "Spela upp". Sedan kan du luta dig tillbaka och njuta av äventyret med Billy Batson och Shazam utan att behöva oroa dig för några extra kostnader.

Förutom Shazam! har swe-filmer.se också ett stort utbud av andra populära filmer och tv-serier som du kan streama gratis. Oavsett om du är sugen på action, drama, komedi eller någonting annat, så kan du hitta det du letar efter på swe-filmer.se.

Så varför inte ge Shazam! en chans och titta på den gratis på swe-filmer.se? Det är en film som garanterat kommer att underhålla dig från början till slut, utan att du behöver betala någonting alls.

När kommer Shazam! att släppas?

Shazam! hade premiär i biograferna under våren 2019 och blev snabbt en publiksuccé. Filmen hade sin världspremiär den 23 mars 2019 i USA och släpptes i svenska biografer den 5 april samma år.

Även om Shazam! redan har haft sin biografpremiär, finns det fortfarande gott om möjligheter att se filmen. Den finns tillgänglig för digital uthyrning och köp på olika plattformar, samt i fysisk utgåva på DVD och Blu-ray.

För de som föredrar att streama filmer, är swe-filmer.se en utmärkt källa. Där kan du hitta Shazam! och se den i bekvämligheten i ditt eget hem, antingen gratis eller genom ett abonnemang.

Oavsett om du väljer att hyra, köpa eller streama Shazam!, så är det en film som är värd att uppleva. Med sin unika twist på superhjältegenren och charmiga huvudkaraktär, kommer Shazam! garanterat att underhålla både gamla och nya fans av filmen.

Filmens handling i Shazam!

Handlingen i Shazam! kretsar kring 14-årige Billy Batson, en fosterhemskillen som har förmågan att förvandlas till en mäktig superhjälte när han ropar "Shazam!". Filmen följer Billys resa när han utforskar sina nya krafter och lär sig att hantera dem.

Samtidigt som Billy upptäcker sina förmågor, står han inför hotet från den ondskefulla doktorn Thaddeus Sivana, som vill lägga hands på Billys krafter för sina egna onda syften. Filmen blir då en kamp mellan det goda och det onda, där Billy måste lära sig att kontrollera sina krafter för att kunna besegra Sivana.

Handlingen i Shazam! är full av humor, action och hjärtevärmande ögonblick. Filmen ger tittarna en unik vinkel på superhjältegenren genom att låta en tonåring axla rollen som mäktig superhjälte. Resan som Billy går igenom för att lära sig hantera sina förmågor är både spännande och känslomässigt laddad.

Oavsett om du är en långvarig fan av superhjältefilmer eller bara letar efter en underhållande och unik film att se, så kommer Shazam! inte att besvika. Handlingen är välskriven och full av överraskningar som kommer att hålla tittarna engagerade från början till slut.

Rollistan för Shazam!

Shazam! har en fantastisk skådespelarensemble som ger liv åt de olika karaktärerna i filmen. I huvudrollen som Billy Batson/Shazam! ser vi Asher Angel och Zachary Levi, som var och en ger en unik tolkning av den unge tonåringen som förvandlas till en mäktig superhjälte.

 • Asher Angel spelar den unga Billy Batson, en fosterhemskillen som får möjligheten att förvandlas till Shazam.
 • Zachary Levi porträtterar den vuxna versionen av Shazam, med sina imponerande krafter och barnsliga personlighet.
 • Mark Strong spelar skurken Dr. Thaddeus Sivana, en man driven av en besatthet att besegra Shazam och lägga hans krafter under sin kontroll.
 • Djimon Hounsou spelar The Wizard, den mystiske figur som ger Billy möjligheten att förvandlas till Shazam.
 • Jack Dylan Grazer, Faithe Herman, Ian Chen, Jovan Armand och Grace Fulton spelar Billys fosterbrödrar och -systrar.

Tillsammans skapar dessa skådespelare en minnesvärd och karismatisk uppsättning karaktärer som bidrar till att göra Shazam! till en så underhållande och spännande film. Deras skådespel, i kombination med den välskrivna handlingen, gör att tittaren verkligen engagerar sig i Billys resa och kampen mellan gott och ont.

Shazam!

En introduktion till Shazam! 2019

Shazam! är en spännande actionfilm som släpptes 2019 och har blivit en riktig succé bland filmälskare i Sverige. Filmen följer den 14-årige fosterhemskillen Billy Batson, som har förmågan att förvandlas till den mäktiga superhjälten Shazam när han ropar ut ordet "Shazam!". Tillsammans med sina nya krafter, som inkluderar förmågan att flyga, skjuta blixtar och mycket mer, ger sig Billy ut på ett äventyr för att upptäcka sina förmågor samtidigt som han måste besegra den onda Dr. Thaddeus Sivana. Oavsett om du föredrar att streama Shazam! gratis på swe-filmer.se eller betala för att se den i bättre kvalitet, så är det en film som garanterat kommer att underhålla dig från början till slut. Så varför inte ta chansen att uppleva Billys spännande resa och se Shazam! så snart som möjligt?

10 Lignende Film

Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Bedøm filmen eller serien

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 7 Antal stemmer: 9187

Dela