alt

Titta på Shotgun Wedding 2022 gratis - Streama Online SweFilmer

rating6.3
1 070
Betyg
calendar2022
time1h 41m
Darcy och Tom samlar sina familjer för det ultimata destinationsbröllopet, men när hela sällskapet tas som gisslan får "Tills döden skiljer oss åt" en helt ny innebörd. I detta roliga, adrenalinstinna äventyr måste Darcy och Tom rädda sina nära och kära - om de inte dödar varandra först.

Skådespelare

Actor Jennifer Lopez

Jennifer Lopez

Actor Josh Duhamel

Josh Duhamel

Actor Jennifer Coolidge

Jennifer Coolidge

Actor Lenny Kravitz

Lenny Kravitz

Actor Sônia Braga

Sônia Braga

Actor Alex Mallari Jr.

Alex Mallari Jr.

Actor Steve Coulter

Steve Coulter

Actor Cheech Marin

Cheech Marin

Officiell trailer

Siehe auch

Shotgun Wedding Swe-filmer

Är du redo för lite galen bröllopsaction? Då är Shotgun Wedding filmen för dig. Med sina fräcka repliker, explosionsartade bråk och överraskande vändningar är det här en riktig guilty pleasure.

Jennifer Lopez och Josh Duhamel spelar det omaka paret Darcy och Tom, som är på väg att gifta sig på en tropisk ö tillsammans med sina respektive dysfunktionella familjer. Men precis när det ska bli dags för bröllopsceremonin dyker en grupp kriminella upp och tar alla som gisslan.

Nu måste Darcy och Tom lägga sina meningsskiljaktigheter åt sidan och samarbeta för att rädda gästerna från de hänsynslösa brottslingarna. Och med lite tur kanske de till och med hittar tillbaka till varandra i processen.

Med sin blandning av spännande action och romantisk komedi är Shotgun Wedding en underhållande historia om kärlek som besegrar alla odds. Strömma loss och njut av den vilda ritten!

Shotgun Wedding

Streama Shotgun Wedding gratis

Är du sugen på lite galen bröllopsaction helt gratis? Då ska du streama Shotgun Wedding online. Den här underhållande blandningen av spännande action och romantisk komedi med Jennifer Lopez och Josh Duhamel i huvudrollerna är nu tillgänglig att titta på utan att det kostar något.

Handlingen kretsar kring det omaka paret Darcy och Tom som samlas med sina dysfunktionella familjer på en tropisk ö för att gifta sig. Men just när ceremonin ska börja tar en grupp skrupelfria kriminella alla som gisslan och tvingar Darcy och Tom att lägga sina meningsskiljaktigheter åt sidan för att rädda gästerna.

Med roliga dialoger, explosionsartade gräl och oväntade vändningar levererar Shotgun Wedding spännande underhållning från början till slut. Och bäst av allt är att du kan streama filmen helt gratis online och följa med på den vilda ritten!

Så om du gillar filmer fyllda med action, romantik och en rejäl dos galenskap är det bara att sätta på Shotgun Wedding. Den här bröllopskarusellen är en riktigt rolig och underhållande historia som du inte vill missa!

Se Shotgun Wedding swesub 2022

Är du redo för lite explosionsartad bröllopskaos? Actionkomedin Shotgun Wedding med Jennifer Lopez och Josh Duhamel hade biopremiär i slutet av 2022 och går nu att se med svensk text online.

I den här filmen får vi följa det omaka paret Darcy och Tom när de samlas med sina inte helt normala familjer på en tropisk ö för att gifta sig. Men bröllopsceremonin avbryts abrupt när en grupp skoningslösa kriminella tar alla som gisslan och tvingar Darcy och Tom att agera för att rädda situationen.

Med sin explosiva blandning av spänning, action och romantik är Shotgun Wedding en riktigt skojig filmupplevelse för den som gillar lite galnare historier.

Utan att avslöja för mycket mer så kommer Darcy och Tom tvingas samarbeta på ett helt nytt sätt för att hantera hotet från de hänsynslösa brottslingarna samtidigt som deras relation sätts på prov.

Har du inte redan sett den här actionfyllda bröllopskarusellen så är det bara att streama loss. Shotgun Wedding levererar galen underhållning från start till mål - missa inte chansen att se filmen med svensk text online!

Watch Shotgun Wedding Dreamfilm free

Är du sugen på lite explosionsartad bröllopsaction helt gratis? Actionkomedin Shotgun Wedding med superstjärnorna Jennifer Lopez och Josh Duhamel i huvudrollerna går just nu att titta på gratis online på Dreamfilm.

I denna spännande historia får vi följa Darcy och Tom, ett omakt par som samlas med sina inte helt normala familjer på en tropisk ö för att gifta sig. Men just när ceremonin ska dra igång kapas bröllopet av en grupp hänsynslösa kriminella.

Plötsligt måste Darcy och Tom samarbeta för att rädda gästerna samtidigt som deras redan ansträngda relation sätts på sin hittills största prövning. Klarar kärleken att segra trots oddsen?

Med sin energifyllda blandning av spännande action, explosiva gräl och oväntade romantiska vändningar är Shotgun Wedding en riktigt underhållande upplevelse från början till slut. Så missa inte chansen att streama filmen gratis på Dreamfilm och följa med på den vilda ritten!

Shotgun Wedding

Gratis svenska Shotgun Wedding stream

Älskar du galna actionkomedier? Då ska du inte missa chansen att streama den svensktextade versionen av Shotgun Wedding helt gratis online. Jennifer Lopezs och Josh Duhamels explosiva bröllopskarusell levererar skratt och spänning i en härlig blandning.

 • Roliga dialoger
 • Oväntade vändningar
 • Spännande actionscener

Handlingen utspelar sig på en tropisk ö där det omaka paret Darcy och Tom ska gifta sig tillsammans med sina inte helt normala familjer. Men precis när ceremonin ska dra igång kapas bröllopet av en grupp hänsynslösa kriminella.

Plötsligt måste Darcy och Tom slå sina påsar ihop för att rädda situationen, samtidigt som deras redan ansträngda relation sätts på sitt största prov någonsin. Klarar kärleken att segra trots alla odds?

Med sin sprudlande energi och roliga vändningar är Shotgun Wedding en riktigt underhållande filmupplevelse från början till slut. Så njut av chanssen att streama den helt gratis med svensk text online!

Se Shotgun Wedding gratis på svenska 2022

Är du i behov av lite galen och spännande filmunderhållning? Då ska du se den actionfyllda komedin Shotgun Wedding med superstjärnorna Jennifer Lopez och Josh Duhamel i huvudrollerna. Filmen hade biopremiär i slutet av 2022 och går nu att se helt gratis med svensk text online.

Shotgun Wedding utspelar sig på en tropisk ö där det omaka paret Darcy och Tom ska gifta sig inför familj och vänner. Men just som ceremonin ska dra igång blir alla tagna som gisslan av en grupp skoningslösa kriminella.

Plötsligt tvingas Darcy och Tom samarbeta för att rädda gästerna, samtidigt som deras redan ansträngda förhållande sätts på sin hittills största prövning. Men med lite tur kanske kärleken faktiskt kan segra trots oddsen...

Med roliga dialoger, spännande action och en rejäl dos romantik är Shotgun Wedding en riktigt underhållande filmupplevelse värd att se. Så missa inte möjligheten att streama denna explosiva brölloskarusell gratis med svensk text online!

Kolla Shotgun Wedding swe-filmer 2022

Letar du efter en spännande och rolig actionkomedi? Då ska du kolla in Shotgun Wedding med superstjärnorna Jennifer Lopez och Josh Duhamel. Filmen hade biopremiär sent 2022 och finns nu att streama på swe-filmer med svensk text.

I Shotgun Wedding får vi följa det omaka paret Darcy och Tom när de samlas med sina inte helt normala familjer på en tropisk ö för att gifta sig. Men just som ceremonin ska börja kapas bröllopet av en grupp skoningslösa kriminella som tar alla som gisslan.

Plötsligt måste Darcy och Tom samarbeta för att rädda situationen samtidigt som deras redan ansträngda relation sätts på sitt absolut hårdaste prov. Men kanske kan kärleken faktiskt segra till slut trots alla odds...

Med sin sprudlande energi, roliga dialoger och oväntade vändningar är Shotgun Wedding en riktigt underhållande filmupplevelse från början till slut.

Så har du inte redan sett Shotgun Wedding är det bara att sätta igång och streama den på swe-filmer med svensk text nu. Häng med på den härligt galna bröllopsritten!

10 liknande filmer:

 1. Ben-Hur
 2. Kung Fu Panda 3
 3. Fruktans lön
 4. Mästerkatten 2
 5. Aquaman
 6. El padrino
 7. Exodus: Gods and Kings
 8. Trunk - Locked In
 9. Lights Out
 10. Avengers: Infinity War
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 7 Anzahl der Stimmen: 1070
Dela serie
Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

Semister12

En (titel) med ett betyg på 6.3 bevisar att även korta former kan ge en minnesvärd upplevelse.
avatar

MatVOD

Med ett genomsnittligt betyg på 6.3 bevisar Shotgun Wedding att även korta former kan vara engagerande och intressanta.
avatar

Pouksa

Om du undrar vad du ska titta på, satsa på en säker sak. En Shotgun Wedding med ett 6.3 betyg är en säker sak.
avatar

universalz

Betyget 6.3 bekräftar att title är en typ som måste ses. Det lönar sig att ta sig tid att göra det.
avatar

Patricktexas

Shotgun Wedding med medelbetyget 6.3 är ett måste för fans av den här typen av underhållning. Ni borde se den!
avatar

damVod1

Shotgun Wedding med ett betyg på 6.3 är ett starkt bevis på den höga kvaliteten på denna typ. Ett måste-objekt!
avatar

mukasso

En Shotgun Wedding med ett betyg på 6.3 bevisar att även korta former kan ge en minnesvärd upplevelse.
avatar

mukoloko

Med ett betyg på 6.3 förtjänar title att vara ett av de bästa bidragen i sin kategori. Ett måste!
avatar

Flixer

Det mycket höga betyget 6.3 för titeln bör inte komma som någon överraskning. Den är helt enkelt ett bra exempel på genren.
avatar

superMice

Shotgun Wedding Titeln är definitivt en av de bättre representanterna för sin genre. Betyget 6.3 bekräftar detta.