alt

Titta på Shrek 2001 gratis - Streama Online SweFilmer

rating7.7
16 300
Betyg
calendar2001
time1h 30m
Shrek handlar om sagomonstret Shrek som bor i ett träsk där han bara vill leva i lugn och ro. Han skrämmer lätt bort alla inkräktare och älskar att bada i leran. Men en dag invaderas hans hus och trädgård av en samling ytterst påfrestande sagofigurer. Plötsligt ligger det en stor, stygg varg i hans säng. Tre hemlösa grisar och tre blinda möss vill också bo i huset.

Skådespelare

Actor John Lithgow

John Lithgow

Actor Jim Cummings

Jim Cummings

Actor Cameron Diaz

Cameron Diaz

Actor Eddie Murphy

Eddie Murphy

Actor Mike Myers

Mike Myers

Actor Vincent Cassel

Vincent Cassel

Actor Kathleen Freeman

Kathleen Freeman

Actor Andrew Adamson

Andrew Adamson

Officiell trailer

Siehe auch

Shrek (2001) streama gratis

Är du ute efter en riktigt rolig och underhållande film att streama? Då ska du definitivt titta på den animerade komedin Shrek från 2001. Denna DreamWorks-film har blivit något av en modern klassiker som både barn och vuxna älskar.

Shrek handlar om det gröna träskmonstret med samma namn som blir utkörd från sitt hem av en elak lord Farquaad. För att få tillbaka sin träskmark sluter Shrek en överenskommelse med Farquaad om att rädda prinsessan Fiona från ett elakt monster. Men resan blir inte riktigt som Shrek hade tänkt sig.

Filmen är fylld med roliga och udda figurer, som den pratande Åsnan och de många sagoväsen som bor i Shreks träsk. Humorn är fräck och oförutsägbar, vilket gör att Shrek känns fräsch och annorlunda jämfört med Disneys mer välputsade filmer.

Med röster av Mike Myers, Eddie Murphy och Cameron Diaz i de engelska versionerna är skådespeleriet desto bättre. Svenska röster görs av Björn Gustafson, Brasse Brännström och Maria Lundqvist.

Shrek

Titta på Shrek Swe-filmer online

Är du sugen på att se Shrek men vill inte betala för att hyra eller köpa filmen? Då finns det några sätt du kan streama Shrek på swe-filmer helt gratis online.

En av de bästa sidorna för att titta på filmer gratis är Dreamfilm. Där kan du hitta Shrek med svenskt tal och text. Sidan fungerar smidigt och enkelt via vilken enhet som helst med internetuppkoppling.

Det finns även streamingtjänster som Viaplay och C More som ibland erbjuder provperioder där du kan se på filmer gratis under en begränsad tid. Håll utkik efter sådana erbjudanden om du vill streama friskt!

Har du tur kan du även hitta Shrek på YouTube, oftast uppladdad av fans eller i mindre bra kvalitet. Men det fungerar utmärkt om du bara vill se din favoritfilm snabbt och enkelt.

Shrek hel film online gratis

Att streama filmer gratis online kan ibland vara lite klurigt. Popup-annonser, struliga sidor och dålig videoquality är tyvärr vanliga problem. Men det går faktiskt att hitta Shrek i bra kvalitet och se hel film online gratis om man letar rätt.

Ett bra tips är att leta efter streamingsidor som är specialiserade på just animeringar och barnfilmer, som till exempel Dreamfilm. Där brukar populära barnfilmer som Shrek finnas i bra kvalitet och med få störande annonser.

YouTube kan också fungera om du hittar en uppladdning som inte är blockerad på grund av upphovsrättsskäl. Sök på frasen “Shrek hel film svenska” så kan det dyka upp bra alternativ.

Och glöm inte att kolla Viaplay och C More! Med lite tur kan du fånga en gratisprovperiod och strema Shrek i högsta kvalitet helt gratis.

Se Shrek dreamfilm gratis svenska

Dreamfilm är den överlägset bästa sidan för att streama populära filmer och serier helt gratis online. Här kan du enkelt hitta Shrek med svenskt tal och text, och se den helt gratis i bra kvalitet.

Jämfört med många andra gratissajter så fungerar Dreamfilm smidigt, med få irriterande annonser som stör tittarupplevelsen. Sidan är dessutom väl optimerad för att titta på mobil eller surfplatta.

För att se på Shrek dreamfilm gratis svenska behöver du inte ens registrera ett konto. Du kan börja titta direkt när filmen har laddat klart.

Så om du är sugen på att se denna underhållande animerade komedi med Mike Myers som rösten till Shrek, är Dreamfilm absolut det bästa alternativet. Det kostar inget och du kan se hela filmen i bra kvalitet och på svenska.

Shrek

Streama Shrek sverige 2001

Den animade komedin Shrek från 2001 är en riktig favorit för många som växt upp med filmen. Även 20 år senare har den roliga historien om träskmonstret Shrek inte tappat någon glans.

Så om du är sugen på att få en nostalgisk tillbakablick till 2001 och se Shrek igen finns det några bra sätt att göra det på. Du kan enkelt streama Shrek sverige från följande:

 • Dreamfilm - Gratis streaming med svenskt tal
 • Viaplay - Kräver abonnemang men kan streamas smidigt
 • YouTube - Kolla om någon lagt upp filmen
 • C More - Kan kräva gratisprov, annars mot betalning

Oavsett vilket alternativ du väljer så kommer du garanterat att skratta gott åt Shreks äventyr tillsammans med Åsnan och de andra töntiga figurerna igen. Det är bara att sätta igång och njuta!

Shrek swesub gratis online

Är du mer bekväm med engelskt tal när du tittar på film? Då kan du se den animerade komediklassikern Shrek med engelskt tal och svensk text på nätet.

För att hitta Shrek swesub gratis online rekommenderar jag att kolla in streamingtjänsten Dreamfilm. Där brukar de flesta större filmer finnas tillgängliga med engelska röster och svensk text helt gratis.

Du kan också leta efter bra uppladdningar på YouTube. Sök på “Shrek engelska swesub” så kanske du hittar filmen där. Kvaliteten kan variera, men det fungerar oftast bra för gratis streaming.

Och glöm inte bort Viaplay och C More. De brukar erbjuda gratisprovperioder där du kan se på Shrek swesub och andra filmer helt utan kostnad under en begränsad tid.

Oavsett vilket alternativ du väljer så får du garanterat skratta gott åt Shreks äventyr i träskmarkerna tillsammans med den pratande Åsnan och de andra roliga karaktärerna i filmen.

Se Shrek gratis svenska 2001

Den roliga och fartfyllda animationsfilmen Shrek från 2001 är en modern klassiker som många älskar än idag. Så varför inte njuta av nostalgin och se Shrek gratis på svenska online?

Det absolut smidigaste sättet är att streama filmen gratis på Dreamfilm.se. Där hittar du Shrek med fullt svenskt tal, inga irriterande reklamavbrott och bra bildkvalitet.

YouTube är ett annat alternativ för gratis streaming, även om kvaliteten kan variera. Sök på “Shrek svenska” och leta efter bra uppladdningar.

Det går också att testa gratisprovperioder på streamingtjänster som Viaplay eller C More. Då kan du se Shrek och andra filmer helt gratis under en period.

Oavsett vilket sätt du väljer att streama på så kommer du garanterat att få många skratt när du ser Shreks äventyr i träskmarkerna tillsammans med Åsnan och de andra töntiga rollfigurerna från 2001.

10 liknande filmer:

 1. Robot Dreams
 2. Familjen Casagrande: Filmen
 3. Kung Fu Panda
 4. Shrek
 5. Encanto
 6. Trolls 3
 7. Coraline och spegelns hemlighet
 8. Despicable Me 4
 9. Megamind
 10. Leo
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 8 Anzahl der Stimmen: 16300
Dela serie
Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

Pouksa

Om du undrar vad du ska titta på, satsa på en säker sak. En Shrek med ett 7.7 betyg är en säker sak.
avatar

MatVOD

Om du är tveksam till att titta på titeln, bör en titt på 7.7 -betyget rensa bort dina tvivel. Kör hårt!
avatar

universalz

Betyget 7.7 bekräftar att title är en typ som måste ses. Det lönar sig att ta sig tid att göra det.
avatar

catmansv

Med ett betyg på 7.7 bevisar title att i denna genre går kvalitet hand i hand med kvantitet.
avatar

digitalviewer

Extremt engagerande film , som lätt gör 1h 30m njutbar. Rekommenderas starkt till alla fans av denna Animering.
avatar

Barabaros

Med ett betyg som 7.7 måste title vara ett måste för alla fans av bra typer!
avatar

KarTofel

Betyget 7.7 bekräftar att title är en typ som måste ses. Det lönar sig att ta sig tid att göra det.
avatar

MediSV

Med ett betyg på 7.7 bevisar title att i denna genre går kvalitet hand i hand med kvantitet.
avatar

RevJace

Shrek Fans av bra typer måste definitivt se Title. Betyget 7.7 talar för sig själv.
avatar

matixd

Shrek Om du letar efter något av den högsta nivån i genren, sträck dig efter titeln. Betyget 7.7 bekräftar bara detta.