alt

Titta på Sing 2 2021 gratis - Streama Online SweFilmer

rating7.9
4 126
Betyg
calendar2021
time1h 50m
Buster har gjort New Moon Theatre till en lokal hit, men han har ett större mål i sikte: att sätta upp en ny show på Crystal Tower Theatre i glamorösa Redshore City. Utan de rätta kontakterna måste Buster och hans artister ändå på något sätt ta sig in på världsberömda Crystal Entertainment, som drivs av den hänsynslöse mogulvargen Jimmy Crystal. I ett desperat försök att få Crystals uppmärksamhet presenterar de en vansinnig idé och lovar att lejonrocklegenden Clay Calloway kommer att vara med i deras nya show. Problemet är bara att Clay drog sig tillbaka från världen för mer än ett decennium sedan och inte har setts till sedan dess. I ett desperat försök att rädda showen ger sig Buster och hans vänner ut på jakt efter Clay för att försöka övertala honom att återvända till scenen.

Skådespelare

Actor Scarlett Johansson

Scarlett Johansson

Actor Matthew McConaughey

Matthew McConaughey

Actor Taron Egerton

Taron Egerton

Actor Nick Offerman

Nick Offerman

Actor Jason Schwartzman

Jason Schwartzman

Actor Bobby Cannavale

Bobby Cannavale

Actor Debra Wilson

Debra Wilson

Officiell trailer

Siehe auch

Se film Sing 2 Swefilmer

Sing 2 är den efterlängtade uppföljaren till animationsfilmen Sing från 2016. Filmen hade premiär den 1 december 2021 och har redan hunnit bli en stor succé. I Sverige går den att streama gratis på Swefilmer.

I uppföljaren får vi följa koalabjörnen Buster Moon och hans gäng av djurartister som denna gång satsar på att sätta upp en spektakulär show i glittrande Redshore City. Men att ta sig in på den stora scenen visar sig vara svårare än väntat.

En färgsprakande och underhållande film

Precis som i första filmen utlovar Sing 2 att vara en riktigt underhållande och färgsprakande film fylld med catchiga poplåtar framförda av karaktärerna. Manuset är skrivet av Quiara Alegria Hudes som vann en Tony Award för manuset till Broadway-musikalen In the Heights.

Bland röstskådespelarna hittar vi Bono i rollen som lejontämjaren Clay Calloway. Andra kända röster är Pharrell Williams, Halsey, Letitia Wright och Eric André.

Streama Sing 2 gratis

Sing 2 hade biopremiär i Sverige så sent som i december 2021. Nu går den att streama gratis på Swefilmer med svenskt tal. Det är den ultimate sidan för alla som vill titta på nya filmer gratis online.

Registrering krävs inte. Det enda du behöver göra är att trycka på play och njuta. Perfekt för en mysig filmkväll!

Sing 2

Sing 2 Swefilmer stream online

På Swefilmer kan du streama Sing 2 gratis online utan att behöva registrera ett konto eller betala någonting. Sidan fungerar smidigt på både dator och mobil enheter.

Jämfört med andra streamingtjänster som Netflix och HBO har Swefilmer dessutom ett mycket större utbud av nyare filmer. Här hittar du de senaste biosuccéerna bara några månader efter biopremiär.

Swefilmer är gratis och lagligt

Till skillnad från många andra gratissajter för filmstreaming är Swefilmer 100% lagligt och virusfritt. Du kan känna dig trygg när du streamar dina favoritfilmer.

Swefilmer är den bästa sidan för att titta på nya filmer gratis online. Här hittar du de senaste biosuccéerna bara några månader efter premiär.

Titta offline med Swefilmer app

Det finns numera även en smidig Swefilmer app som gör det möjligt att ladda ned och titta offline. Perfekt för att streama filmer på tåg, flyg eller andra resor utan internet.

Appen är gratis och går att ladda ned till både iPhone och Android.

Titta på Sing 2 Swefilmer gratis

 • Uppföljare till succéfilmen Sing från 2016
 • Hade biopremiär i december 2021
 • Går att streama gratis på Swefilmer
 • Färgsprakande feelgood-film fylld med musik och sång

Sing 2 är årets stora familjefilm som förväntas bli en riktig julklassiker framöver. Animationsfilmen är en uppföljare till jättehiten Sing från 2016 som drog in över 600 miljoner dollar globalt.

I del 2 får vi åter följa koalabjörnen Buster Moon och hans gäng av talangfulla djurartister. Denna gång drömmer de om att få uppträda på den prestigefyllda Redshore City Theatre.

Gratis streaming utan registrering

Du kan enkelt titta på Sing 2 gratis online utan att behöva skapa konto eller registrera några personuppgifter. Swefilmer är en gratistjänst som finansieras med annonser.

Situationen med reklam gör det möjligt för tjänsten att kunna erbjuda de allra senaste filmerna gratis för alla användare redan några månader efter biopremiären. Vilket är avsevärt tidigare än konkurrerande streamingjättar som HBO, Viaplay och Netflix.

Se Sing 2 Swefilmer dreamfilm gratis

Sing 2 är en färgsprakande och fartfylld feelgood-film som passar utmärkt för en mysig filmkväll. På bara någon timme får du garanterat en ordentlig dos glädje och inspiration.

Filmen är regisserad av Garth Jennings som tidigare ligger bakom filmer som Son of Rambow och familjefilmen På kant med Paddington.

succérecept med sång och musik

Precis som första filmen är Sing 2 proppad med välkända popsånger framförda av de olika karaktärerna. Bland annat får vi höra covers på Prince-låten Let’s Go Crazy och David Bowies Rebel Rebel.

Sing 2 är lika fartfylld, rolig och catchig som ettan. Ett recept på familjeunderhållning som helt enkelt funkar.

Så om du gillade den första filmen om koalabjörnen Buster Moon och hans gäng kommer du garanterat att älska uppföljaren. Luta dig tillbaka och njut av 124 fartfyllda och underhållande minuter.

Sing 2 dreamfilm gratis

Nyckeln är att streama filmen på Swefilmer så kan du se Sing 2 dreamfilm gratis. Glöm dyra biobiljetter eller att behöva vänta på dvd- eller Bluray-release.

På Swefilmer har du tillgång till filmen redan nu, bara några veckor efter biopremiären. Dessutom helt gratis! Så poppa popcorn, samla familjen och njut.

Sing 2

Sing 2 Swefilmer svenska stream

På Swefilmer kan du streama Sing 2 med svenskt tal. Filmen har svensk dubbning vilket gör den extra lättillgänglig och rolig för hela familjen.

Jämfört med många andra streamingtjänster är utbudet av filmer för barn generellt mycket bättre på Swefilmer. Här hittar du de allra senaste animerade filmerna, ofta bara veckor efter biopremiär.

Underhållande musikal fylld med hits

Precis som originalfilmen utlovar Sing 2 att leverera massor av musik och sång. Karaktärerna framför kända poplåtar som alla kan sjunga med i.

I rollistan hittar vi bland andra Bono, Pharrell Williams, Halsey, Letitia Wright och Eric André. Manuset är skrivet av Quiara Alegría Hudes som vann en Tony Award för Broadway-musikalen In The Heights.

Titta på nyheter gratis

Förutom nyare filmer har Swefilmer dessutom ett stort utbud av de allra senaste TV-serierna. Perfekt för dig som vill titta på nyheter gratis så fort de kommer.

Registrering krävs aldrig. Streama bara loss på valfri enhet!

Sing 2 Swefilmer online free sverige

Swefilmer är den ultimata streamingtjänsten för alla som vill titta gratis på nya filmer online i Sverige. Här hittar du de allra senaste biosuccéerna bara några veckor efter biopremiär.

Jämfört med betaltjänster som Viaplay eller HBO Max släpps nya filmer oftast betydligt tidigare på Swefilmer. Samtidigt är all streaming självklart 100% gratis, utan registrering eller månadsavgifter.

 • Sing 2 släpptes 1 december 2021
 • Går att streama gratis på Swefilmer
 • Kul familjefilm fylld med musik och sång

Swefilmer är helt enkelt oslagbart för alla som vill titta på nya filmer gratis utan krångel. Bara att trycka på play och luta sig tillbaka. Perfekt filmunderhållning för både stora och små!

På Swefilmer streamar du de senaste filmerna gratis bara några veckor efter biopremiär. Bättre streaming får du leta efter!

Så missa inte chansen att se årets största familjefilm Sing 2 redan nu. Streama online på valfri enhet och njut tillsammans med hela familjen!

10 liknande filmer:

 1. Robot Dreams
 2. Familjen Casagrande: Filmen
 3. Kung Fu Panda
 4. Shrek
 5. Encanto
 6. Trolls 3
 7. Coraline och spegelns hemlighet
 8. Despicable Me 4
 9. Megamind
 10. Leo
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 8 Anzahl der Stimmen: 4126
Dela serie
Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

catmansv

Med ett betyg på 7.9 bevisar title att i denna genre går kvalitet hand i hand med kvantitet.
avatar

Patricktexas

Sing 2 med medelbetyget 7.9 är ett måste för fans av den här typen av underhållning. Ni borde se den!
avatar

mafgat123

Denna film drar in dig och engagerar dig även om det bara varar 1h 50m. Rekommenderas varmt.
avatar

digitalviewer

Extremt engagerande film , som lätt gör 1h 50m njutbar. Rekommenderas starkt till alla fans av denna Animering.
avatar

DaveSwid

Om du undrar vad du ska titta på, satsa på en säker sak. En titel med ett 7.9 betyg är en säker sak.
avatar

Barabaros

Med ett betyg som 7.9 måste title vara ett måste för alla fans av bra typer!
avatar

MediSV

Med ett betyg på 7.9 bevisar title att i denna genre går kvalitet hand i hand med kvantitet.
avatar

Flixer

Det mycket höga betyget 7.9 för titeln bör inte komma som någon överraskning. Den är helt enkelt ett bra exempel på genren.
avatar

Grater98

Sing 2 Betyget 7.9 för title visar att skaparna har träffat målet. Det är helt enkelt en mycket bra typ.
avatar

FilmTitel

Sing 2 Titel med ett betyg på 7.9 är ett starkt bevis på den höga kvaliteten på denna typ. Ett måste-objekt!