close icon
page-title
Skönheten och odjuret
Skönheten och odjuret

Detaljer

 • Originaltitel: Beauty and the Beast
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: USA
 • Regissör: Walt Disney Pictures

Titta på Skönheten och odjuret 1991 gratis - Streama Online SweFilmer

star7.7
9612Betyg
date1991
date1h 24m

Kommenter

 • avatar

  DokisDennis

  |3 timer siden
  ibland okej å allt som allt min favorit i serien
 • avatar

  KlassikerKajsa

  |1 dage siden
  nån annan som har problem med strömmen?? den laggade för mig mitt i filmen men de e väl det där jävla näthaket igen
 • avatar

  glödandeStjärna

  |1 dage siden
  Om alla var som hans tjej då 😎
 • avatar

  FamiljeFrida

  |8 dage siden
  Rekommenderar, filmen är intressant. Man behöver dock tåla stil och maner från 80-talet.
 • avatar

  VerklighetenVera

  |8 dage siden
  Castet rätt tufft men storyn kunde vart bättre, allmänt okej film
 • avatar

  RealityRasmus

  |9 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  blåbärSky

  |13 dage siden
  Intressant: ja. Fängslande: ja. Men bögar, transpersoner och stöd till flyktingar: nej. Synd, för den kunde varit värd en rekommendation, men den ÄR inte de.
 • avatar

  RomantikRonja

  |14 dage siden
  Förutom fina vyer, bara skit.

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Skönheten och odjuret Dreamfilm Sverige

Drömmer du om att se den klassiska Disney-filmen Skönheten och odjuret på svenska? Nu har du chansen att streama denna tidlösa animerade filmkomedi helt gratis online via Dreamfilm. Skönheten och odjuret från 1991 är en av Disneys mest älskade filmer som bygger på det franska folksagan. Här får vi följa den vackra Belle som måste bo hos Odjuret för att rädda sin far. Kan hon bryta förbannelsen som vilar över slottet och invånarna?

På Dreamfilm kan du se Skönheten och odjuret med svensk text, helt utan kostnad. Perfekt för en mysig filmkväll med familjen eller vänner. Streama denna Disneys mest romantiska film nu och njut av magin och sångerna. Det är lätt att streama film gratis online på Dreamfilm!

Skönheten och odjuret

Skönheten och odjuret Swefilm Streama Online

Är du sugen på att se den klassiska animationsfilmen Skönheten och odjuret från 1991? På Swefilm kan du streama denna tidlösa Disney-favorit online, helt gratis och med svensk text. Perfekt till helgens filmkväll!

Skönheten och odjuret handlar om den vackra Belle som måste flytta in hos det fruktade Odjuret för att rädda sin far. Kan hon bryta förbannelsen över slottet och dess invånare? Upplev magin och sångerna i denna romantiska saga. Swefilm gör det enkelt att streama film gratis online.

Skönheten och odjuret Gratis Svensk Text

Vill du se Disneys klassiker Skönheten och odjuret men saknar svensk text? Vi har goda nyheter! Nu kan du se den magiska animerade filmen helt gratis online med svenskt tal. Perfekt för en mysig och nostalgisk filmkväll.

Följ med Belle in i Odjurets slott där hon måste stanna för att rädda sin far. Kan hon bryta förbannelsen över Odjuret och de andra invånarna? Upplev den romantiska Disney-sagan fylld med catchiga låtar. Streama Skönheten och odjuret gratis online - det är lätt att hitta kvalitetsfilm med svenska text!

Skönheten och odjuret Helfilm Sverige 22.10.1991

Den 22 oktober 1991 hade Disneys klassiska animerade film Skönheten och odjuret biopremiär. Nu, över 30 år senare, kan du se hela filmen gratis online med svenskt tal! Perfekt för en nostalgitripp eller för att introducera filmen för en ny generation.

Följ med på äventyret när den vackra Belle hamnar på det förtrollade slottet hos Odjuret. Upplev den romantiska sagan fylld av magi, musik och tidlösa karaktärer. Se Skönheten och odjuret helfilm från början till slut - en riktig Disney-klassiker!

Skönheten och odjuret

Skönheten och odjuret Walt Disney Pictures Animerad Film

Skönheten och odjuret är en av Walt Disney Pictures mest älskade animerade filmer. Den här tidlösa romantiska sagan hade premiär 1991 och bygger på det klassiska franska folksagan. Nu kan du streama Disneys filmversion gratis online!

Upplev magin när Belle hamnar på det förtrollade slottet hos Odjuret. Med hjälp av catchiga sånger och färgstark animation berättas historien om skönhetens makt att förvandla. Se denna rörande Disney-klassiker och njut av tidlös underhållning.

Skönheten och odjuret Swesub Stream Gratis Online

Drömmer du om att se Disneys klassiska animerade film Skönheten och odjuret från 1991? Nu kan du streama den gratis online med swesub för en nostalgisk och underhållande filmupplevelse.

Följ Belle när hon hamnar på det förtrollade slottet för att rädda sin far. Kan hon bryta förbannelsen över Odjuret och invånarna? Upplev den romantiska historien fylld av musik, magi och tidlösa karaktärer. Det är enkelt att hitta kvalitetsfilm att streama film gratis online!

9 Lignende Film

Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Bedøm filmen eller serien

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
Betyg: 8 Antal stemmer: 9612

Dela