close icon
page-title
Smugglarkungen
Smugglarkungen

Detaljer

 • Originaltitel: Smugglarkungen
 • Originalspråk: Svenska
 • Produktionsland: Danmark, Sverige
 • Regissör: Drakfilm Produktion

Smugglarkungen Stream Sverige • Gratis Online

star6
3Betyg
date1985
loader

Smugglarkungen Recension

 • avatar

  DokisDennis

  |11 timer siden
  ibland okej å allt som allt min favorit i serien
 • avatar

  FamiljeFrida

  |2 dage siden
  Rekommenderar, film är intressant. Man behöver dock tåla stil och maner från 80-talet.
 • avatar

  RomantikRonja

  |3 dage siden
  Förutom fina vyer, bara skit.
 • avatar

  KlassikerKajsa

  |6 dage siden
  nån annan som har problem med strömmen?? den laggade för mig mitt i film men de e väl det där jävla näthaket igen
 • avatar

  VerklighetenVera

  |6 dage siden
  Castet rätt tufft men storyn kunde vart bättre, allmänt okej film
 • avatar

  glödandeStjärna

  |8 dage siden
  Om alla var som hans tjej då 😎
 • avatar

  RealityRasmus

  |13 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...

Smugglarkungen Rollistan

Indholdsfortegnelse

Smugglarkungen 1985: Sista chansen att se en svensk klassiker

Har du ännu inte sett den legendariska svenska komedin Smugglarkungen från 1985? Om inte, är nu din sista chans att uppleva denna underhållande filmklassiker på swe-filmer.se. Smugglarkungen Sverige är en av de mest älskade och hyllade svenska filmerna genom tiderna, och du vill verkligen inte missa den.

Producerad av Drakfilm Produktion och regisserad av den talangfulla Vilgot Sjöman, tar Film Smugglarkungen oss med på en hisnande resa genom den svenska smugglarvärlden på 1980-talet. Med sin unika blandning av fartfylld action, svart humor och oförglömliga karaktärer har denna film berömt hjärtan i årtionden.

Oavsett om du är en veteran när det gäller svenska filmer eller bara börjar upptäcka dess rikedomar, är Smugglarkungen en absolut måste. Titta på Smugglarkungen på swe-filmer.se och ge dig själv en dos ren, oslipad underhållning som bara de bästa komedierna kan erbjuda.

Men skynda dig - Var kan man se Smugglarkungen online i sin fulla ärorika glans för evigt? Möjligheten att uppleva den på en streamingtjänst som swe-filmer.se kanske inte varar för evigt, så missa inte din chans att njuta av denna tidlösa klassiker på stora duken!

Smugglarkungen Sverige - Klassisk svensk komedi från 1985

När man pratar om klassiska svenska filmkomedier är Smugglarkungen Sverige ett namn som alltid kommer upp. Denna mästerliga film från 1985 har stått sig genom åren som en av de mest nyskapande och roliga inslagen i svensk filmhistoria.

Smugglarkungen, med sitt originaltitel också känd som Smugglarkungen, fångar essensen av det typiskt svenska humorbegreppet på ett sätt som få andra filmer har gjort. Dess satir och självironi, kombinerat med hjärtat och den mänskliga kärnan, har gjort den till en riktig publikfavorit.

Oavsett om du letar efter en stund avkoppling eller bara vill uppleva en bit äkta svensk kulturhistoria, är Smugglarkungen Sverige ett utmärkt val. Och med möjligheten att Streama online på swe-filmer.se kan du njuta av denna filmskatt bekvämt hemifrån.

 • Smugglarkungen är en riktig svensk klassiker från 1985 som inte går att missa.
 • Filmens galna humor och satir har gjort den omåttligt populär hos både kritiker och publik.
 • Tack vare swe-filmer.se kan du enkelt Streama online och uppleva denna mästerliga komedi var du än befinner dig.

Smugglarkungen Streama online - Hur du kan titta på filmen

För dig som letar efter ett enkelt och bekvämt sätt att Titta på Smugglarkungen finns det goda nyheter. Tack vare streamingtjänsten swe-filmer.se kan du nu Smugglarkungen Streama online när och var du vill!

Att se den här klassiska svenska filmen på swe-filmer.se har många fördelar. För det första slipper du hålla utkik efter fysiska kopior eller hyrvideor - allt du behöver är en internetuppkoppling och en kompatibel enhet. Streama Smugglarkungen från din laptop, surfplatta, smarta TV eller till och med din mobil.

För det andra kan du vara säker på att uppleva Smugglarkungen i bästa möjliga kvalitet på swe-filmer.se. Sajten erbjuder HD-uppspelning med kristallklar bild och ljud, så att du inte missar en sekund av det unika humret och de fenomenala skådespelareprestationerna.

Smugglarkungen Streama online på swe-filmer.se är helt enkelt ett av de enklaste och mest prisvärda sätten att ta del av en av de största svenska filmklassikerna genom tiderna. Varför inte lägga till en dos Smugglarkungen till din filmkväll redan ikväll?

Smugglarkungen Gratis streama - Legala sätt att se filmen gratis

Det går inte att ta miste på att Smugglarkungen är en av de bästa svenska komedierna någonsin. Men för den kostnadsmedvetna filmälskaren kanske den stora frågan är: Var kan jag se Smugglarkungen gratis?

Tack och lov finns det några fullt legala och pålitliga sätt att Smugglarkungen Gratis streama utan att behöva lägga ut en krona. En av de bästa möjligheterna är just swe-filmer.se, som erbjuder ett stort bibliotek av filmer att streama gratis med bara några få reklamavbrott.

Genom att välja swe-filmer.se för att Smugglarkungen Gratis streama får du inte bara tillgång till den otroliga actionkomedin själv, utan också massor av andra svenska filmskatter. Allt åtkomligt från bekvämligheten av din egen dator eller mobila enhet.

Så om du letar efter ett prisvärt sätt att Titta på Smugglarkungen utan att offra kvalitet eller legalitet, se då till att lägga swe-filmer.se högst upp på din lista. Det ger dig möjlighet att uppleva en av de roligaste svenska filmerna någonsin helt gratis!

Andra möjligheter att se Smugglarkungen gratis

 • Håll utkik efter eventuella gratisvisningar på biografer eller kulturhus i din stad.
 • Låna DVD:n gratis från ditt lokala bibliotek om de har den i sin samling.
 • Prenumerera på en streamingtjänst som erbjuder Smugglarkungen utan extra kostnad.

Smugglarkungen Film gratis - Alla platser där du kan se den

Smugglarkungen är verkligen en av de mest omåttligt populära svenska filmerna genom tiderna. Men för dig som vill ta del av denna klassiska i komedifilm utan att behöva lägga ut några pengar alls, finns det flera alternativ att Smugglarkungen Film gratis titta på!

Ett utmärkt gratis alternativ är streamingtjänsten swe-filmer.se, som erbjuder Smugglarkungen för obegränsad visning utan kostnad. Allt du behöver göra är att registrera ett konto och börja streama - enkelt som en plätt. Självklart måste du räkna med några få reklamavbrott, men det är ett litet pris att betala för att kunna uppleva Smugglarkungen när som helst utan extra kostnader.

Om du föredrar fysiska medier kan du också hålla utkik efter när Smugglarkungen Film gratis visas på biografer, kulturcenter eller andra offentliga evenemang i din stad. Många arrangörer visar denna kult-klassiker utan kostnad vid särskilda evenemang eller filmfestivaler.

Slutligen kan du även försöka låna Smugglarkungen gratis från ditt lokala bibliotek om de har filmen i sin samling. Många bibliotek erbjuder möjligheten att låna DVD:n utan kostnad för en begränsad tid.

Oavsett vilket alternativ du väljer, finns det definitivt flera sätt att Titta på Smugglarkungen utan att behöva spendera en krona. Denna klassiska filmkomedi är en sådan kulturskatt att den bör göras tillgänglig för alla att njuta av, och tack vare tjänster som swe-filmer.se är det nu lättare än någonsin.

Smugglarkungen: Berättelsen om en smugglares otroliga resa

I hjärtat av Smugglarkungen finner vi en häpnadsväckande historia om mod, vänskap och överlevelselust. Filmen följer äventyren för Malte, en ung man som av en slump dras in i den farliga världen av smuggling över den svenska gränsen.

Vad som börjar som en enkel jobb för att tjäna lite extra cash, fördjupas snart till en bisarr och kaotisk resa genom skogar, sjöar och gränsbyar. Medan Malte navigerar genom en labyrint av gränspatruller, rivaler och andra ovälkomna överraskningar, utvecklar han en oväntat stark vänskap med den excentriska och oförutsägbara smugglaren Gösta.

Maltes resa i Smugglarkungen är en smältdegel av spänning, komedi och ren galenskapande underhållning. Från de roliga kulturkrockarna mellan svenskar och norrmän till de många skenande vilda biljakter och oväntade vändningar, finns det aldrig ett tråkigt ögonblick.

Men under all den befängda ytan finns också en berörande kärnhistoria om vad människor är villiga att utstå för att uppnå sina drömmar och hur äkta vänskap kan blomstra under de mest osannolika omständigheter. Det är den sortens historia som gör Smugglarkungen till en sådan tidlös klassiker som den är.

Rollistan Smugglarkungen - Stjärnorna som gjorde filmen möjlig

Ingen film skulle vara densamma utan en talangfull ensemble av skådespelare som ger liv åt karaktärerna. Och för Smugglarkungen består rollbesättningen av några av de mest älskade och legendariska namnen inom svensk filmunderhållning.

I spetsen står ingen annan än den sfäriske komikern Allan Eriksson som Gösta, den tokroliga och oförutsägbara smugglaren som blir Maltes oväntade mentor. Erikssons unika tajming och improvisationstalang gör Gösta till en rollfigur som du omöjligt kan glömma.

Som den något blyga och oskyldiga Malte finner vi den då oprövade talangen Peter Sundberg, vars charmiga och övertygande porträttering av den vilseledde smugglingsrekryten får dig att omedelbart sympatisera med hans dilemma.

Men stjärnglansen slutar inte där - rollistan i Smugglarkungen är en veritabel vem är vem av samtida svenska skådespelartalanger. Från den legendariska Lill Lindfors som den mobbade småbondmoran till Per Oscarsson som den smärtande tullaren, är varje rollfigur ett nöje att bevittna.

Det är utan tvekan den här oförglömliga ensemblen av stjärnor som gör Smugglarkungen till den tidlösa klassiker den är idag. När du streama filmen på swe-filmer.se, förbered dig på att bli totalförförd av denna skådespelartrupp och deras galna påhitt.

En sista uppmaning att uppleva den legendariska Smugglarkungen

Smugglarkungen Sverige är en riktig klassiker som alla bör se minst en gång i livet. Streama den onlinevia swe-filmer.se och upplev denna galna komedi på ditt eget sätt, när och var du vill. Vare sig du väljer att Smugglarkungen Gratis streama med några reklamavbrott eller köpa eller hyra den, är chansen att Titta på Smugglarkungen ett måste. När kommer en sådan ikonisk svensk film att släppas igen? Rollistan Smugglarkungen består av legender som Allan Eriksson och bjuder på oförglömlig underhållning. Var kan man se Smugglarkungen bättre än på den populära sajten swe-filmer.se? Missa inte din chans att skratta dig igenom denna Film Smugglarkungen innan det är för sent!

Lignende filmer til Smugglarkungen

Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Betygsätt filmen

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 6 Antal stemmer: 3

Dela