close icon
page-title
Sniper: The White Raven
Sniper: The White Raven

Detaljer

 • Originaltitel: Снайпер. Білий ворон
 • Originalspråk: Ukrainska
 • Produktionsland: Ukraina
 • Regissör: UM Group

Titta på Sniper: The White Raven 2022 gratis - Streama Online SweFilmer

star7.6
635Betyg
date2022
date2h 00m

Kommenter

 • avatar

  RealityRasmus

  |10 timer siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  glödandeStjärna

  |5 dage siden
  Om alla var som hans tjej då 😎
 • avatar

  FamiljeFrida

  |7 dage siden
  Rekommenderar, filmen är intressant. Man behöver dock tåla stil och maner från 80-talet.
 • avatar

  KlassikerKajsa

  |8 dage siden
  nån annan som har problem med strömmen?? den laggade för mig mitt i filmen men de e väl det där jävla näthaket igen
 • avatar

  RomantikRonja

  |9 dage siden
  Förutom fina vyer, bara skit.
 • avatar

  DokisDennis

  |10 dage siden
  ibland okej å allt som allt min favorit i serien

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Se film Sniper: The White Raven gratis

Sniper: The White Raven är den nya actionfilmen som hade premiär den 3 maj 2022. Filmen är regisserad av Oleh Malamuzh och handlar om prickskytten Gagarin, som får i uppdrag att döda en högt uppsatt ukrainsk politiker. Men uppdraget visar sig vara mer komplicerat än väntat.

I huvudrollen som Gagarin ser vi skådespelaren Oleksandr Kobzar. Filmen är inspelad i Ukraina och har fått mycket positiv kritik för sin autentiska skildring av landet. Speciellt prisas de imponerande actionscenerna med prickskyttegevär.

Om du gillar spännande actionfilmer i stil med John Wick och Jack Reacher är Sniper: The White Raven ett måste. Filmen går att streama gratisDreamfilm med svensk text. Perfekt att se en fredagskväll!

Var kan jag se Sniper: The White Raven gratis?

Sniper: The White Raven finns tillgänglig för gratis streaming på sajten Dreamfilm. Det enda du behöver är ett konto på sajten, vilket är helt gratis att skapa.

När du har ett konto kan du börja streama filmen direkt via din dator, surfplatta eller mobil. Filmen har svensk text (swesub) vilket gör det extra smidigt att följa handlingen.

När hade Sniper: The White Raven premiär?

Sniper: The White Raven är en ganska ny film som hade biopremiär i Ukraina den 3 maj 2022. Filmen gick aldrig upp på bio här i Sverige utan släpptes direkt för streaming på nätet.

Eftersom filmen är så pass ny kan du vara säker på att bild- och ljudkvaliteten håller hög nivå. Perfekt för en spännande kväll framför TV:n eller surfplattan!

Sniper: The White Raven

Titta Sniper: The White Raven svenska online

Är du sugen på att titta på den ukrainska actionfilmen Sniper: The White Raven? Filmen som hade premiär i maj 2022 går att streama helt gratis och med svensk text på streamingtjänsten Dreamfilm.

Sniper: The White Raven handlar om den legendariske prickskytten Gagarin som får i uppdrag att döda en högt uppsatt politiker i Ukraina. Men snart visar sig uppdraget vara mycket svårare än väntat och Gagarin dras in i en farlig politisk konspiration.

Filmen har fått lysande recensioner för sina adrenalinstinna actionscener och sin autentiska skildring av det samtida Ukraina.

Så om du gillar action som John Wick och thrillers i stil med Jack Reacher ska du definitivt ge Sniper: The White Raven en chans. Streama filmen gratis online redan ikväll!

Varför streama Sniper: The White Raven online?

Det finns många fördelar med att streama filmer online jämfört med att gå på bio eller köpa en DVD-film:

 • Det är gratis - streama hur mycket du vill utan extra kostnader
 • Du kan pausa när du vill och sedan återuppta visningen senare
 • Ingen nedladdning krävs - streama direkt via webbläsaren

Så passa på att streama den spännande actionfilmen Sniper: The White Raven redan idag. Filmen går att se helt gratis med svensk text på Dreamfilm.

Streama Sniper: The White Raven Dreamfilm gratis

Är du sugen på lite spännande underhållning? Actionfilmen Sniper: The White Raven går just nu att streama helt gratis på Dreamfilm med svensk text.

Filmen utspelar sig i det samtida Ukraina och handlar om den legendariske prickskytten Gagarin. Han får i uppdrag att döda en högt uppsatt politiker, men snart dras han in i en farlig politisk konspiration.

Sniper: The White Raven har fått strålande recensioner för sina adrenalinfyllda actionscener och sin autentiska skildring av Ukraina. Så om du gillar spännande action i stil med John Wick är detta en film du inte får missa!

Missa inte chansen att streama Sniper: The White Raven gratis på Dreamfilm. Ingen nedladdning eller registrering krävs!

Varför välja Dreamfilm?

Dreamfilm är en utmärkt streamingtjänst för den som vill titta på filmer gratis online. Här är några fördelar med tjänsten:

 • Stort utbud av nya filmer och serier
 • Ingen registrering krävs
 • Filmerna går att streama direkt, ingen nedladdning
 • Många filmer har svensk text (swesub)

Så passa på att streama actionfilmen Sniper: The White Raven gratis på Dreamfilm redan ikväll!

Sniper: The White Raven swefilm gratis

Den ukrainska actionfilmen Sniper: The White Raven från 2022 går just nu att se gratis online med svensk text på streamingtjänsten Dreamfilm. Filmen handlar om den legendariske prickskytten Gagarin som dras in i en farlig politisk konspiration när han får i uppdrag att döda en högt uppsatt politiker i Ukraina.

Sniper: The White Raven utspelar sig i ett konfliktfyllt samtida Ukraina och skildrar på ett initierat sätt landet och dess invånares situation. Filmen har hyllats för sina adrenalinstinna actionscener med prickskyttegevär samt sin spännande handling som håller tittaren i ett järngrepp från första scen till den sista.

Så om du gillar action och thrillers i stil med John Wick och Jack Reacher är Sniper: The White Raven ett absolut måste. Streama den gratis på Dreamfilm redan ikväll!

Varför streama på Dreamfilm?

Dreamfilm är en utmärkt sajt för den som vill titta på nya filmer gratis online. Här är några fördelar:

 • Stort utbud av nya filmer
 • Många filmer med svensk text
 • Ingen registrering krävs
 • Filmerna streamas direkt i webbläsaren

Kort sagt erbjuder Dreamfilm ett smidigt sätt för vem som helst att kunna streama de senaste filmerna helt gratis. Så missa inte din chans att se Sniper: The White Raven redan ikväll!

Sniper: The White Raven

Sniper: The White Raven hela filmen svenska

Den ukrainska actionrullen Sniper: The White Raven från 2022 går just nu att streama i sin helhet med svensk text på nätet. Filmen handlar om prickskytten Gagarin som dras in i en livsfarlig politisk konspiration när han får i uppgift att döda en högt uppsatt ukrainsk politiker.

Sniper: The White Raven utspelar sig i ett samtida Ukraina och ger en initierad inblick i landets komplexa samhällssituation. Filmen har hyllats för sina spännande actionscener med prickskyttegevär och för sin välskrivna handling som håller i hela vägen.

Så om du gillar action och spänning i stil med John Wick och Jack Reacher är Sniper: The White Raven ett absolut måste. Streama hela den adrenalinfyllda filmen med svensk text redan ikväll!

Var kan jag streama Sniper: The White Raven?

Den bästa sajten för att streama Sniper: The White Raven med svensk text är streamingtjänsten Dreamfilm. Här kan du se hela filmen online gratis utan krav på nedladdning eller registrering.

Dreamfilm har även appar tillgängliga för både Android och iPhone. Så du kan enkelt streama Sniper: The White Raven var du än befinner dig, direkt från din mobil eller surfplatta.

Skapa ett gratiskonto på Dreamfilm redan idag så kan du börja njuta av Sniper: The White Raven i kväll! Det enda du behöver är en internetuppkoppling.

Sniper: The White Raven stream swesub 2022

Är du sugen på lite spännande actionfilm? Sniper: The White Raven är en ukrainsk actionrulle från 2022 som nu går att streama med svensk text på nätet. Filmen följer den legendariske prickskytten Gagarin som dras in i en djup politisk konspiration när han får i uppdrag att mörda en högt uppsatt politiker.

Sniper: The White Raven utspelar sig i ett samtida Ukraina och ger en autentisk inblick i landets situation och invånares vardag. Filmen har hyllats för sina välregisserade actionscener som verkligen får pulsen att stiga.

Missa inte din chans att streama Sniper: The White Raven med svensk text redan idag. Perfekt filmkväll framför datorn eller TV:n!

Den bästa sajten för att streama Sniper: The White Raven online är Dreamfilm. Registrera ett kostnadsfritt konto så kan du börja titta direkt. Dreamfilm fungerar smidigt på både dator, surfplatta och mobil för flexibelt filmtittande var du än är.

Varför streama på Dreamfilm?

Några fördelar med streamingtjänsten Dreamfilm:

 • Stort utbud av nya filmer
 • Många filmer med svensk text (swesub)
 • Ingen nedladdning eller registrering krävs
 • Streama direkt i webbläsare eller via app

Sammanfattningsvis erbjuder Dreamfilm ett smidigt sätt att kunna titta på nya filmer gratis online. Perfekt för att streama Sniper: The White Raven!

8 Lignende Film

Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Bedøm filmen eller serien

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
Betyg: 8 Antal stemmer: 635

Dela