alt

Titta på Snövit och de sju dvärgarna 1937 gratis - Streama Online SweFilmer

rating7.1
7 002
Betyg
calendar1937
time1h 23m
Den vackra och godhjärtade Prinsessan Snövit älskas av alla i sitt kungarike - utom av sin elaka styvmor, den fåfänga Drottningen. När den magiska spegeln en dag utser Snövit till den vackraste i landet blir Drottningen rasande och Snövit tvingas fly in i skogen. Där träffar hon de sju dvärgarna - Toker, Butter, Blyger, Trötter, Kloker, Glader och Prosit som tar hand om henne. Men när Drottningen för reda på att Snövit fortfarande lever smider hon en ondskefull plan för att en gång för alla bli av med henne.

Skådespelare

Actor June Foray

June Foray

Actor Adriana Caselotti

Adriana Caselotti

Actor Candy Candido

Candy Candido

Actor Billy Gilbert

Billy Gilbert

Actor Eddie Collins

Eddie Collins

empty-image

Scotty Mattraw

Actor Lucille La Verne

Lucille La Verne

Actor Moroni Olsen

Moroni Olsen

Officiell trailer

Siehe auch

Se klassiska Snövit online gratis

Den klassiska animerade filmen Snövit och de sju dvärgarna från 1937 med originaltiteln Snow White and the Seven Dwarfs går nu att streama helt gratis online. Filmen är producerad av Walt Disney Productions och hade biopremiär redan den 21 december 1937.

Snövit som är baserad på det klassiska sagotemat är Disneys första långa animerade film och blev en stor succé när den kom. Än idag är det en uppskattad favorit som många vill titta på och njuta av.

På den här sidan kan du streama Snövit och de sju dvärgarna gratis med svenskt tal. Titta på denna klassiska Disneysaga online helt kostnadsfritt och upplev äventyret med Snövit, den elaka drottningen och de sju dvärgarna.

Snövit och de sju dvärgarna

Streama Snövit och dvärgarna från 1937

Walt Disneys tecknade film Snövit och de sju dvärgarna hade världspremiär ända tillbaka 21 december 1937. Nu 85 år senare går den fortfarande att streama online och se denna klassiska saga.

Filmen blev en stor framgång för Disney och vann även en Hedersoscar 1939 med motiveringen:

För betydande skapande insats som framgångsrikt för första gången förverkligar det djärva försöket att förvandla den tecknade filmen till en fullängds underhållningsmedium.

Streama Snövit från 1937 och se varför den blev så omtyckt. Du hittar den gratis online med svenskt tal på den här sidan.

Titta på animerad film Snövit svenska

Den animerade filmen Snövit och de sju dvärgarna på svenska är en riktig favorit för många. Snövits sång räddas av dvärgarna som tar hand om henne i skogen och skyddar från den elaka drottningen.

Än idag är animationen och musiken i filmen populär. Titta på Snövit och de sju dvärgarna online och njut av kända sånger som "Hej Dumme" och den ikoniska sången "En dag min prins ska komma".

Du hittar Snövit och de sju dvärgarna med svenskt tal som streamas gratis online. Titta på hela filmen och upplev den klassiska Disneysagan om Snövit och dvärgarna från 1937.

Se Snövits äventyr med dvärgarna stream

Följ med på Snövits spännande äventyr tillsammans med de sju dvärgarna i denna gamla Disneyklassiker från 1937 som nu går att streama online.

Efter att Snövits elaka styvmor drottningen försöker döda henne med ett förgiftat äpple flyr Snövit in i skogen. Där träffar hon på de sju dvärgarna: Fili, Gulli, Lulli, Trulli, Blyge, Dumle och Butter.

 • Se hur Snövit lever med dvärgarna i deras lilla stuga i skogen
 • Upplev spänningen när den elaka drottningen förvandlar sig för att lura Snövit

Den gamla Disneysagan från 30-talet går att titta på gratis online. Se Snövit och de sju dvärgarna när du vill och streama filmen i bra kvalitet.

Snövit och de sju dvärgarna

Snövit möter dvärgarna swesub gratis

Den animerade barnfavoriten Snövit och de sju dvärgarna kan nu streamas helt gratis med svensk text online. Den 1 timme och 23 minuter långa filmen är dubbad till svenska (swesub).

Följ Snövit när hon flyr in i skogen efter drottningens försök att döda henne. Där träffar hon på de sju dvärgarna som blir hennes vänner och skyddar henne från drottningen.

Upplev musiken och sångerna som "Hej Dumme" när du tittar på Snövit och de sju dvärgarna gratis. Det är bara att trycka på play och streama den klassiska Disneysagan från 1937 online.

Se Snövit och de sju dvärgarnas drömfilm

Snövit och de sju dvärgarna från 1937 är en riktig drömfilm för många. Musiken med sånger som "Hej Dumme" och animationen gör det till en klassiker som älskas än idag, 85 år efter att den kom.

Nu kan du titta på Snövit och de sju dvärgarna online helt gratis. Upplev den magiska Disneysagan om Snövit, den elaka drottningen och de snälla dvärgarna i skogen som vill rädda Snövit.

Den här animerade filmjuvelen går att se gratis och strömma online med svenskt tal. Så tryck på play och njut av denna underbara klassiker från 30-talet.

10 liknande filmer:

 1. Monsters, Inc.
 2. Sing 2
 3. Spider-Man: Into the Spider-Verse
 4. Flykten från kycklingfabriken
 5. Miraculous: Filmen om Ladybug & Cat Noir
 6. Justice League: Crisis on Infinite Earths Part One
 7. Shrek
 8. Kitbull
 9. Storken Richard och den mystiska juvelen
 10. Craig Before the Creek
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 8 Anzahl der Stimmen: 7002
Dela serie
Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

sepanda

Det mycket höga betyget på 7.1 tyder på att Snövit och de sju dvärgarna är ett måste för fans av Animering.
avatar

Semister12

En (titel) med ett betyg på 7.1 bevisar att även korta former kan ge en minnesvärd upplevelse.
avatar

Pouksa

Om du undrar vad du ska titta på, satsa på en säker sak. En Snövit och de sju dvärgarna med ett 7.1 betyg är en säker sak.
avatar

MuriVOD12

Snövit och de sju dvärgarna är definitivt en av de bättre representanterna för sin genre. Betyget 7.1 bekräftar detta.
avatar

curryMan19

Fans av bra typer måste definitivt se Snövit och de sju dvärgarna. Betyget 7.1 talar för sig själv
avatar

El_comendante

Om du letar efter något av den högsta nivån i genren, sträck dig efter Snövit och de sju dvärgarna. Betyget 7.1 bekräftar bara detta
avatar

mafgat123

Denna film drar in dig och engagerar dig även om det bara varar 1h 23m. Rekommenderas varmt.
avatar

digitalviewer

Med ett genomsnittligt betyg 7.1 bevisar title att även korta former kan vara engagerande och intressanta
avatar

superMice

Snövit och de sju dvärgarna Titeln är definitivt en av de bättre representanterna för sin genre. Betyget 7.1 bekräftar detta.
avatar

MovieFilmer

Snövit och de sju dvärgarna Om du gillar den här genren, se till att kolla in title. Betyget 7.1 antyder att du kommer att bli nöjd.

Produktioner av liknande genrer

Storken Richard och den mystiska juvelen

Coraline och spegelns hemlighet

Hotell Transylvanien 4: Ombytta roller

Spider-Man: Into the Spider-Verse

Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem

Justice League: Crisis on Infinite Earths Part One

Miraculous: Filmen om Ladybug & Cat Noir