alt

Titta på Sonic the Hedgehog 2020 gratis - Streama Online SweFilmer

rating7.3
9 083
Betyg
calendar2020
time1h 39m
Sonic försöker hantera det märkliga livet på jorden tillsammans med sin nyfunna, mänskliga bästa vän Tom Wachowski. Sonic och Tom samarbetar för att försöka stoppa den skurkaktige doktor Ivo Robotnik från att fånga Sonic och använda hans enorma krafter för att ta över världen.

Skådespelare

Actor James Marsden

James Marsden

Actor Jim Carrey

Jim Carrey

Actor Neal McDonough

Neal McDonough

Actor Tika Sumpter

Tika Sumpter

Actor Adam Pally

Adam Pally

Actor Ben Schwartz

Ben Schwartz

Actor Shannon Chan-Kent

Shannon Chan-Kent

Actor Terence Kelly

Terence Kelly

Officiell trailer

Siehe auch

Star Wars: The Rise of Skywalker

Sonic the Hedgehog Dreamfilm gratis

Sonic the Hedgehog är en ny animationsfilm baserad på det klassiska TV-spelet med samma namn. Filmen hade premiär den 12 februari 2020 och är nu tillgänglig att streama helt gratis på Dreamfilm.

I filmen får vi följa den snabbfotade igelkotten Sonic när han flyr till jorden för att komma undan den elake dr. Robotnik. Robotnik är fast besluten om att fånga Sonic och utnyttja hans supersnabba förmåga för sina egna onda syften.

På jorden möter Sonic polismannen Tom, som lovar att hjälpa honom gömma sig för Robotnik. Men när Robotnik spårar upp Sonic och hotar att förstöra hela planeten, måste Sonic och Tom samarbeta för att stoppa honom en gång för alla.

Med svindlande fartfyllda actionscener, fantastiska specialeffekter och massor av humor är Sonic the Hedgehog en underhållande film för hela familjen. Streama den nu helt gratis på Dreamfilm!

Sonic the Hedgehog

Streama Sonic the Hedgehog svenska swe-filmer

Sonic the Hedgehog är baserad på Segas populära TV-spelsserier och en av årets mest efterlängtade animationsfilmer. Nu kan du streama den helt gratis med svensk text på swe-filmer!

Med fartfylld action, spännande äventyr och massor av skratt kommer Sonic the Hedgehog garanterat underhålla både gamla och nya fans.

I filmen får vi se den välkända igelkotten Sonic när han flyr till jorden för att komma undan den galne vetenskapsmannen dr. Robotnik. Robotnik vill fånga Sonic och utnyttja hans unika supersnabba förmåga i sina egna syften.

På jorden träffar Sonic den snälle polismannen Tom, som lovar att hjälpa Sonic att gömma sig. Men när Robotnik hittar Sonic och hotar att förstöra planeten, måste de båda hjältarna samarbeta för att stoppa honom.

Med explosiv action, coola specialeffekter och massor av skratt är detta en animationsfilm som garanterat underhåller hela familjen. Missa inte chansen att streama Sonic the Hedgehog gratis med svensk text på swe-filmer!

Titta på Sonic the Hedgehog stream online free

Älskar du Sonic och vill streama den nya filmen online helt gratis? Nu går det! Sonic the Hedgehog släpptes på bio i februari 2020 och är nu tillgänglig för gratis streaming utan registrering.

I denna actionfyllda animationsfilm får vi följa Sonics äventyr när han flyr till jorden för att komma undan den elake dr. Robotnik. Robotnik vill fånga Sonic och använda hans unika supersnabba krafter för sina egna onda planer.

På jorden möter Sonic polismannen Tom, som lovar att hjälpa honom gömma sig från Robotnik. Men när Robotnik hittar Sonic och hotar att förstöra hela planeten, måste de båda hjältarna samarbeta för att en gång för alla stoppa den galne vetenskapsmannen.

 • Fantastisk animation och specialeffekter
 • Spännande actionscener fyllda med fart och fläng
 • Roliga karaktärer och massor av skratt för hela familjen

Missa inte chansen att titta på Sonic the Hedgehog gratis online! En underhållande filmupplevelse för både gamla och nya Sonic-fans.

Sonic the Hedgehog svenska undertexter streama film

Älskar du Sonic the Hedgehog? Nu kan du streama den nya Sonic-filmen med svenska undertexter helt gratis online!

Sonic the Hedgehog är baserad på det klassiska TV-spelet och hade biopremiär i februari 2020. Filmen följer Sonics äventyr när han flyr till jorden för att komma undan den galne dr. Robotnik.

Robotnik vill fånga Sonic och använda hans unika supersnabba förmåga i sina egna elaka syften. På jorden träffar Sonic polismannen Tom, som lovar att hjälpa honom. Men när Robotnik hittar Sonic och hotar att förstöra planeten, måste Sonic och Tom samarbeta för att stoppa honom.

Med cool animation, spännande actionscener och massor av skratt, är detta en underhållande film som passar utmärkt för en mysig filmkväll med familjen.

Missa inte chansen att streama Sonic the Hedgehog med svenska undertexter helt gratis!

Upplev Sonics fartfyllda äventyr online och se honom rädda världen tillsammans med sin nya vän Tom. En riktigt rolig och underhållande film för både gamla och nya Sonic-fans!

Sonic the Hedgehog

Sonic the Hedgehog gratis film 12.02.2020

Sonic the Hedgehog är den långväntade filmatiseringen av det populära TV-spelet med samma namn. Filmen hade premiär den 12 februari 2020 och kan nu streamas helt gratis online.

I filmen får vi följa den välkända snabbfotade igelkotten Sonic när han flyr från sin hemplanet för att undkomma den galne dr. Robotnik. Robotnik vill fånga Sonic och utnyttja hans unika supersnabba förmåga för sina egna elaka planer.

På jorden möter Sonic den snälle polismannen Tom, som lovar att hjälpa honom att gömma sig för Robotnik. Men när Robotnik spårar upp Sonic och hotar att förstöra planeten, måste Sonic och Tom samarbeta för att en gång för alla besegra skurken.

Med cool animation, adrenalinfyllda actionscener och massor av roliga karaktärer är Sonic the Hedgehog en fartfylld och underhållande upplevelse för hela familjen. Missa inte chansen att streama filmen gratis från premiärdatumet 12 februari 2020!

Sonic the Hedgehog swesub stream

Den efterlängtade Sonic the Hedgehog-filmen hade äntligen premiär den 12 februari 2020. Nu kan du streama filmen gratis online med svensk text på swesub!

I denna spännande animationsfilm får vi följa den supersnabba igelkotten Sonic när han flyr till jorden för att undkomma den galne dr. Robotnik. Robotnik vill fånga Sonic och utnyttja hans unika förmåga för sina egna elaka planer.

På jorden träffar Sonic den snälle polismannen Tom, som erbjuder sig att hjälpa Sonic att gömma sig. Men när Robotnik hittar Sonic och hotar hela planetens säkerhet, måste de båda hjältarna samarbeta för att en gång för alla stoppa skurken.

Med explosiv action, cool animation och massor av humor är Sonic the Hedgehog en fartfylld filmupplevelse som garanterat underhåller hela familjen. Streama den nu gratis med svensk text på swesub!

10 liknande filmer:

 1. Retribution
 2. Aquaman and the Lost Kingdom
 3. Lift
 4. The Maze Runner
 5. Aquaman
 6. Black Panther: Wakanda Forever
 7. Sound of Freedom
 8. Shazam! Fury of the Gods
 9. John Wick: Chapter 4
 10. Thor: Love and Thunder
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 8 Anzahl der Stimmen: 9083
Dela serie
Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

curryMan19

Fans av bra typer måste definitivt se Sonic the Hedgehog. Betyget 7.3 talar för sig själv
avatar

Patricktexas

Sonic the Hedgehog med medelbetyget 7.3 är ett måste för fans av den här typen av underhållning. Ni borde se den!
avatar

mathew

Om du gillar den här Action , se till att kolla in title. Betyget 7.3 antyder att du kommer att bli nöjd.
avatar

damVod1

Sonic the Hedgehog med ett betyg på 7.3 är ett starkt bevis på den höga kvaliteten på denna typ. Ett måste-objekt!
avatar

digitalviewer

Ännu ett exempel på att bra typer inte behöver vara i många filmer. Den här håller dig trollbunden under hela 1h 39m
avatar

mukoloko

Med ett betyg på 7.3 förtjänar title att vara ett av de bästa bidragen i sin kategori. Ett måste!
avatar

Barabaros

Med ett betyg som 7.3 måste title vara ett måste för alla fans av bra typer!
avatar

KamiDante2

Om du är tveksam till att titta på titeln, bör en titt på 7.3 -betyget rensa bort dina tvivel. Kör hårt!
avatar

KarTofel

Betyget 7.3 bekräftar att title är en typ som måste ses. Det lönar sig att ta sig tid att göra det.
avatar

MediSV

Med ett betyg på 7.3 bevisar title att i denna genre går kvalitet hand i hand med kvantitet.

Produktioner av liknande genrer

Spider-Man: Into the Spider-Verse

Transformers: Rise of the Beasts

Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem

Miraculous: Filmen om Ladybug & Cat Noir