Titta på Sonic the Hedgehog 2 2022 gratis - Streama Online SweFilmer

rating7.5
4 556
Betyg
calendar2022
time2h 03m
Efter att ha bosatt sig i Green Hills är Sonic ivrig att bevisa att han har det som krävs för att bli en sann hjälte. Hans chans kommer när doktor Robotnik återvänder, denna gång med en ny partner, Knuckles, på jakt efter en smaragd som har kraften att förgöra civilisationer. Sonic slår sig ihop med sin egen sidekick, Tails, och tillsammans ger de sig ut på en världsomspännande resa för att hitta smaragden innan den hamnar i orätta händer.

Skådespelare

Actor Idris Elba

Idris Elba

Actor James Marsden

James Marsden

Actor Jim Carrey

Jim Carrey

Actor Ben Schwartz

Ben Schwartz

Actor Tika Sumpter

Tika Sumpter

Actor Adam Pally

Adam Pally

Actor Shemar Moore

Shemar Moore

Actor Elizabeth Bowen

Elizabeth Bowen

Officiell trailer

Siehe auch

Sonic the Hedgehog 2 Dreamfilm gratis online

Sonic the Hedgehog 2 är nu tillgänglig att streama helt gratis på Dreamfilm! Den efterlängtade uppföljaren till succén Sonic the Hedgehog från 2020 har nu äntligen premiär och kan ses med svenska undertexter på Dreamfilm. Filmen släpptes den 30 mars 2022 och är en actionfylld familjefilm baserad på det klassiska TV-spelet.

I Sonic the Hedgehog 2 får vi återigen följa den snabbfotade igelkotten Sonic när han tillsammans med sin nya vän Tails möter nya utmaningar. Den ondskefulle Dr. Robotnik är tillbaka, denna gång tillsammans med den nya skurken Knuckles. Tillsammans planerar de att hitta en forntida skatt och använda den för att förstöra världen. Det är upp till Sonic och Tails att stoppa dem!

Med sin blandning av humor, action och äventyr passar Sonic the Hedgehog 2 utmärkt för en familjefilmkväll. Det finns gott om spännande scener som kommer underhålla både stora och små. Som tur är kan man nu se den helt gratis online med svensk text på Dreamfilm. Perfekt för en mysig filmkväll hemma i soffan!

Sonic the Hedgehog 2

Titta Sonic the Hedgehog 2 svenska undertexter stream

Är du sugen på att se den nya actionfyllda familjefilmen Sonic the Hedgehog 2? Nu kan du streama den online med svenska undertexter på Dreamfilm, helt gratis! Filmen hade biopremiär den 30 mars 2022 och är en av vårens mest efterlängtade familjefilmer.

I uppföljaren till succén Sonic the Hedgehog från 2020 får vi återigen följa den snabbfotade igelkotten Sonic när han tillsammans med sin nya vän Tails ger sig ut på nya äventyr för att rädda världen från den elake Dr. Robotnik. Med en blandning av humor, action och spännande specialeffekter lovar Sonic the Hedgehog 2 att bli en riktigt underhållande upplevelse för hela familjen.

Så poppa popcornen och gör dig redo för en härlig filmkväll! Med svenska undertexter är Sonic the Hedgehog 2 lätt att följa även för de yngre tittarna. Streama den gratis idag på Dreamfilm och njut av spänningen och actionscenerna i denna fartfyllda familjefilm.

Sonic the Hedgehog 2 gratis swe-filmer streama 30.03.2022

Den efterlängtade uppföljaren till filmen Sonic the Hedgehog från 2020 har nu äntligen premiär! Sonic the Hedgehog 2 släpptes den 30 mars 2022 och går nu att streama gratis med svenska undertexter på swe-filmer.se.

I denna nya fartfyllda äventyrsfilm får vi återse den blåa igelkotten Sonic när han tillsammans med sin nya vän Tails ger sig ut på ett nytt uppdrag för att rädda världen. Tillsammans måste de stoppa den elake Dr. Robotnik och hans nya medhjälpare Knuckles från att lägga vantarna på en mäktig forntida artefakt.

Med en blandning av spännande actionscener, humor och häftiga specialeffekter utlovar Sonic the Hedgehog 2 att bli en minst lika underhållande filmupplevelse som originalet. Perfekt för en mysig kväll framför tv:n med hela familjen! Se den gratis på swe-filmer redan idag.

Se Sonic the Hedgehog 2 swesub gratis sverige

Den nya familjeactionfilmen Sonic the Hedgehog 2 går just nu att streama helt gratis med swesub i Sverige! Filmen är en efterlängtad uppföljare till succén Sonic the Hedgehog från 2020 och hade biopremiär så sent som i mars 2022.

I den här nya fartfyllda äventyrsfilmen får vi återse Sonic när han tillsammans med sin nya vän Tails kastar sig ut i nya actionfyllda uppdrag. Tillsammans måste de besegra superskurken Dr. Robotnik som denna gång har fått sällskap av den nya figuren Knuckles. Med humor, spänning och häftiga specialeffekter lovar filmen att bli minst lika underhållande som originalet.

Så tveka inte att streama Sonic the Hedgehog 2 redan idag! Med svensk text blir den lätt att följa för hela familjen. En perfekt film att se gratis online en mysig kväll hemma i soffan.

Sonic the Hedgehog 2

Sonic the Hedgehog 2 Dreamfilm svenska gratis 2022

Är du redo för mer fart och fläkt med den snabbfotade igelkotten Sonic? I så fall har vi goda nyheter - den efterlängtade uppföljaren Sonic the Hedgehog 2 finns nu att streama gratis med svenska undertexter på Dreamfilm!

Den här familjeactionfilmen som hade biopremiär 2022 är en direkt uppföljare till succén Sonic the Hedgehog från 2020. Återigen får vi följa Sonic och hans nya vän Tails när de ger sig ut på nya äventyr fyllda med humor, action och spännande specialeffekter. Tillsammans måste de rädda världen från den elake Dr. Robotnik som denna gång har sällskap av den nya skurken Knuckles.

Med sin blandning av fartfylld action, roliga karaktärer och häftiga specialeffekter är Sonic the Hedgehog 2 perfekt för en familjefilm-kväll. Streama den gratis på Dreamfilm redan idag och njut av underhållningen!

Sonic the Hedgehog 2 gratis på Dreamfilm med svenska

Den efterlängtade uppföljaren till filmen Sonic the Hedgehog, Sonic the Hedgehog 2, har nu äntligen landat och går att streama helt gratis med svensk text på Dreamfilm!

I denna nya fartfyllda familjefilm får vi återse Sonic när han tillsammans med sin nya vän Tails kastar sig ut i nya äventyr fyllda med action, humor och spännande specialeffekter. Tillsammans måste de besegra superskurken Dr. Robotnik och hans nya medhjälpare Knuckles, som vill lägga vantarna på en mäktig forntida artefakt.

Precis som originalfilmen lovar uppföljaren att bjuda på massor av underhållning för hela familjen. Så missa inte chansen att se Sonic the Hedgehog 2 gratis online med svenska undertexter på Dreamfilm. Perfekt film för en trevlig kväll hemma i soffan!

Sonic the Hedgehog 2 Dreamfilm stream svenska undertexter

Den nya familjeactionfilmen Sonic the Hedgehog 2 finns nu att streama gratis med svenska undertexter på Dreamfilm! Filmen släpptes 2022 och är en efterlängtad uppföljare till succén Sonic the Hedgehog från 2020.

I den här nya fartfyllda äventyrsfilmen får vi återse den blåa supersnabba igelkotten Sonic när han tillsammans med sin nya sidekick Tails ger sig ut på nya uppdrag fyllda med action, humor och spännande specialeffekter. Tillsammans måste de stoppa superskurken Dr. Robotnik och hans nya medhjälpare Knuckles från att förstöra världen.

Precis som originalet lovar Sonic the Hedgehog 2 att bjuda på massor av underhållning för hela familjen. Så missa inte att streama den gratis på Dreamfilm redan idag! Med svenska undertexter är den lätt att följa för både stora och små.

10 liknande filmer:

  1. Retribution
  2. Aquaman and the Lost Kingdom
  3. Lift
  4. The Maze Runner
  5. Aquaman
  6. Black Panther: Wakanda Forever
  7. Sound of Freedom
  8. Shazam! Fury of the Gods
  9. John Wick: Chapter 4
  10. Thor: Love and Thunder
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 8 Anzahl der Stimmen: 4556
Dela serie

10 Kommentarer

avatar

MatVOD

Med ett genomsnittligt betyg på 7.5 bevisar Sonic the Hedgehog 2 att även korta former kan vara engagerande och intressanta.
avatar

belmondo1243

Om alla typer var lika bra som Sonic the Hedgehog 2 med betyget 7.5, skulle fansen ha en fest. Rekommenderas varmt!
avatar

MatVOD

Om du är tveksam till att titta på titeln, bör en titt på 7.5 -betyget rensa bort dina tvivel. Kör hårt!
avatar

hulufan

Ett starkt betyg 7.5 antyder att Sonic the Hedgehog 2 är ett måste att se. Om du gillar den här typen av atmosfär kommer du att bli förtjust!
avatar

mafgat123

Denna film drar in dig och engagerar dig även om det bara varar 2h 03m. Rekommenderas varmt.
avatar

digitalviewer

Ännu ett exempel på att bra typer inte behöver vara i många filmer. Den här håller dig trollbunden under hela 2h 03m
avatar

Barabaros

Med ett betyg som 7.5 måste title vara ett måste för alla fans av bra typer!
avatar

KamiDante2

Om du är tveksam till att titta på titeln, bör en titt på 7.5 -betyget rensa bort dina tvivel. Kör hårt!
avatar

Flixer

Det mycket höga betyget 7.5 för titeln bör inte komma som någon överraskning. Den är helt enkelt ett bra exempel på genren.
avatar

RevJace

Sonic the Hedgehog 2 Fans av bra typer måste definitivt se Title. Betyget 7.5 talar för sig själv.