Titta på Spider-Man 2002 gratis - Streama Online SweFilmer

rating7.3
18 034
Betyg
calendar2002
time2h 01m
Den blyge studenten Peter Parker blir biten av en radioaktiv spindel, vilket ger honom fantastiska och unika superkrafter. Men med tiden lär han sig att med sådana krafter, krävs också ett stort ansvarstagande. Peter svär att viga sitt liv åt att bekämpa brottsligheten. The Green Goblin, som egentligen heter Norman Osborn, är Spider-Mans ärkefiende. Han fick sin demoniska personlighet efter att ett kemiskt experiment exploderat i hans ansikte. Den speciella formeln ökade hans intelligens och styrka men gjorde honom också galen.

Skådespelare

Actor Tobey Maguire

Tobey Maguire

Actor J.K. Simmons

J.K. Simmons

Actor Willem Dafoe

Willem Dafoe

Actor Elizabeth Banks

Elizabeth Banks

Actor Kirsten Dunst

Kirsten Dunst

Actor James Franco

James Franco

Actor Joe Manganiello

Joe Manganiello

Actor Lucy Lawless

Lucy Lawless

Officiell trailer

Siehe auch

Spider-Man streama online gratis

Är du redo att streama den klassiska superhjältefilmen Spider-Man från 2002 helt gratis online? Denna actionfyllda film baserad på serietidningarna om Spindelmannen släpptes den 1 maj 2002 och blev snabbt en av de mest älskade superhjältefilmerna genom tiderna.

I filmen får vi följa tonåringen Peter Parker som efter att ha blivit biten av en genetiskt modifierad spindel får superkrafter i form av bland annat spindelreflexer, väggklättring och spindelnät. Han bestämmer sig för att använda sina nya krafter för att bekämpa brott i New York City under alter egot Spider-Man.

Samtidigt möter Peter sin stora kärlek Mary Jane Watson och får kämpa för att balansera sitt vanliga liv med superhjälteroller. Hans värsta fiende Norman Osborn, även känd som Green Goblin, hotar dock att förstöra allt Peter håller kärt.

Spider-Man

Se filmen Spider-Man gratis

Missa inte chansen att se denna klassiska superhjältefilm från början av 2000-talet! Med skådespelare som Tobey Maguire, Kirsten Dunst och Willem Dafoe är Spider-Man garanterad underhållning för både gammal och ung.

Filmen regisserades av Sam Raimi som lyckas fånga den rätta Spider-Man-känslan från serietidningarna samtidigt som han skapar en gripande historia om vänskap, kärlek och ansvar. Manuset skrevs av David Koepp baserat på Stan Lees serietidningskaraktär.

Med sin blandning av humor, action och drama är Spider-Man en av de bästa superhjältefilmerna någonsin.

Titta på filmen gratis online nu och upplev Spider-Mans ursprungshistoria om den föräldralösa tonåringen Peter Parker som lär sig att "med stora krafter följer stort ansvar". Perfekt underhållning!

Titta på Spider-Man svenska online

Spider-Man från 2002 med Tobey Maguire finns nu att streama helt gratis med svenskt tal online. Missa inte chansen att se denna moderna klassiker om marvelhjälten Spider-Man när han tar sin första klättring upp för skyskrapan och gör entré som New Yorks nya skyddande spindelgestalt.

Regissören Sam Raimi, mest känd för Evil Dead-filmerna, väver samman en underhållande berättelse fylld med action, drama, romantik och äkta känslor. Manuset är skrivet av David Koepp som också jobbade på Jurassic Park.

Filmen blev en enorm succé när den hade biopremiär 2002 och den har fortsatt att underhålla generationer av Marvel-fans. Även med dagens mått mätt håller effekterna och filmens tempo fortfarande väldigt hög nivå.

Spider-Man swe-filmer från Dreamfilm

På streamingtjänsten Dreamfilm kan du nu se originalfilmen Spider-Man från 2002 gratis online med svenskt tal. Filmen blev startskottet för en av de största filmerierna genom tiderna med massor av uppföljare och nya versioner.

 • Tobey Maguire är fantastisk i huvudrollen som Peter Parker/Spider-Man.
 • Willem Dafoe gör en minnesvärd insats som skurken Green Goblin.
 • Kirsten Dunst charmar som kärleksintresset Mary Jane Watson.

Missa inte att streama denna moderna klassiker och upplev filmens blandning av actionfyllda slagsmålsscener och rörande drama när tonåringen Peter Parker lär sig att hantera sina nya krafter och ansvar.

Med en nostalgisk känsla som fångar tidigt 2000-tal perfekt är originalet Spider-Man ett måste för alla fans!

Spider-Man

Spider-Man swesub stream

Den ursprungliga Spider-Man-filmen från 2002 med Tobey Maguire i huvudrollen finns nu att streama online helt gratis med swesub, alltså svensk text. Upplev filmens blandning av action, drama, romantik och humor när tonåringen Peter Parker bits av en genmodifierad spindel och förvandlas till superhjälten Spider-Man.

I filmen får vi följa Peter när han försöker balansera sitt vanliga high school-liv med att bekämpa brott som Spider-Man, samtidigt som han förälskar sig i sin drömtjej Mary Jane Watson. Hans värsta fiende Norman Osborn hotar dock att förstöra allt genom att förvandlas till den galne superskurken Green Goblin.

Med en ensemble bestående av stjärnor som Tobey Maguire, Willem Dafoe och Kirsten Dunst levererar Spider-Man en underhållande och känslosam historia som cementerade Spider-Man som en av vår tids mest älskade superhjältar.

Spider-Man gratis film swefilmer

Den ursprungliga live-action-filmen om Marvels populäraste superhjälte, Spider-Man med Tobey Maguire, finns nu att streama helt gratis på swefilmer! Missa inte att se denna moderna klassiker om tonåringen Peter Parker som efter att ha blivit biten av en genmodifierad spindel måste lära sig att hantera sina nya krafter och det stora ansvaret som superskjutet Spider-Man.

I filmen från 2002 får vi följa Peter när han försöker vinna sin stora kärlek Mary Janes hjärta samtidigt som han måste rädda New York City från den galne superskurken Green Goblin. Med sin blandning av action, komedi, drama och romantik är Spider-Man en underhållande filmupplevelse för hela familjen!

Regisserad av Sam Raimi med manus av David Koepp och en ensemble bestående av stjärnor som Tobey Maguire, Kirsten Dunst och Willem Dafoe är denna film ett måste för alla fans av superhjältegenren.

Streama Spider-Man gratis online nu och upplev filmens fantastiska actionscener, gripande drama och nostalgiska 2000-talskänsla!

10 liknande filmer:

 1. Retribution
 2. Aquaman and the Lost Kingdom
 3. Lift
 4. The Maze Runner
 5. Aquaman
 6. Black Panther: Wakanda Forever
 7. Sound of Freedom
 8. Shazam! Fury of the Gods
 9. John Wick: Chapter 4
 10. Thor: Love and Thunder
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 8 Anzahl der Stimmen: 18034
Dela serie

10 Kommentarer

avatar

sepanda

Det mycket höga betyget på 7.3 tyder på att Spider-Man är ett måste för fans av Action.
avatar

Semister12

En (titel) med ett betyg på 7.3 bevisar att även korta former kan ge en minnesvärd upplevelse.
avatar

Pandasv1

Om betyget 7.3 inte övertygar dig om att titta på Spider-Man, vet jag inte vad som skulle göra det! Se till att kolla in den här film.
avatar

Pouksa

Om du undrar vad du ska titta på, satsa på en säker sak. En Spider-Man med ett 7.3 betyg är en säker sak.
avatar

catmansv

Med ett betyg på 7.3 bevisar title att i denna genre går kvalitet hand i hand med kvantitet.
avatar

curryMan19

Fans av bra typer måste definitivt se Spider-Man. Betyget 7.3 talar för sig själv
avatar

digitalviewer

Extremt engagerande film , som lätt gör 2h 01m njutbar. Rekommenderas starkt till alla fans av denna Action.
avatar

Barabaros

Med ett betyg som 7.3 måste title vara ett måste för alla fans av bra typer!
avatar

MediSV

Med ett betyg på 7.3 bevisar title att i denna genre går kvalitet hand i hand med kvantitet.
avatar

FilmTitel

Spider-Man Titel med ett betyg på 7.3 är ett starkt bevis på den höga kvaliteten på denna typ. Ett måste-objekt!