close icon
page-title
Spider-Man
Spider-Man

Detaljer

 • Originaltitel: Spider-Man
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: USA
 • Regissör: Marvel Enterprises

Titta på Spider-Man 2002 gratis - Streama Online SweFilmer

star7.3
18374Betyg
date2002
date2h 01m

Kommenter

 • avatar

  KlassikerKajsa

  |9 timer siden
  nån annan som har problem med strömmen?? den laggade för mig mitt i film men de e väl det där jävla näthaket igen
 • avatar

  matixd

  |2 dage siden
  alla skriver om folk som klagar på att de inte går att streama men man hittar inte kommentarerna XD
 • avatar

  glödandeStjärna

  |6 dage siden
  Om alla var som hans tjej då 😎
 • avatar

  blåbärSky

  |7 dage siden
  Intressant: ja. Fängslande: ja. Men bögar, transpersoner och stöd till flyktingar: nej. Synd, för den kunde varit värd en rekommendation, men den ÄR inte de.
 • avatar

  DokisDennis

  |12 dage siden
  ibland okej å allt som allt min favorit i serien
 • avatar

  RealityRasmus

  |12 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  FamiljeFrida

  |13 dage siden
  Rekommenderar, film är intressant. Man behöver dock tåla stil och maner från 80-talet.
 • avatar

  VerklighetenVera

  |13 dage siden
  Castet rätt tufft men storyn kunde vart bättre, allmänt okej film
 • avatar

  RomantikRonja

  |14 dage siden
  Förutom fina vyer, bara skit.

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Spider-Man streama online gratis

Är du redo att streama den klassiska superhjältefilmen Spider-Man från 2002 helt gratis online? Denna actionfyllda film baserad på serietidningarna om Spindelmannen släpptes den 1 maj 2002 och blev snabbt en av de mest älskade superhjältefilmerna genom tiderna.

I filmen får vi följa tonåringen Peter Parker som efter att ha blivit biten av en genetiskt modifierad spindel får superkrafter i form av bland annat spindelreflexer, väggklättring och spindelnät. Han bestämmer sig för att använda sina nya krafter för att bekämpa brott i New York City under alter egot Spider-Man.

Samtidigt möter Peter sin stora kärlek Mary Jane Watson och får kämpa för att balansera sitt vanliga liv med superhjälteroller. Hans värsta fiende Norman Osborn, även känd som Green Goblin, hotar dock att förstöra allt Peter håller kärt.

Spider-Man

Se filmen Spider-Man gratis

Missa inte chansen att se denna klassiska superhjältefilm från början av 2000-talet! Med skådespelare som Tobey Maguire, Kirsten Dunst och Willem Dafoe är Spider-Man garanterad underhållning för både gammal och ung.

Filmen regisserades av Sam Raimi som lyckas fånga den rätta Spider-Man-känslan från serietidningarna samtidigt som han skapar en gripande historia om vänskap, kärlek och ansvar. Manuset skrevs av David Koepp baserat på Stan Lees serietidningskaraktär.

Med sin blandning av humor, action och drama är Spider-Man en av de bästa superhjältefilmerna någonsin.

Titta på filmen gratis online nu och upplev Spider-Mans ursprungshistoria om den föräldralösa tonåringen Peter Parker som lär sig att "med stora krafter följer stort ansvar". Perfekt underhållning!

Titta på Spider-Man svenska online

Spider-Man från 2002 med Tobey Maguire finns nu att streama helt gratis med svenskt tal online. Missa inte chansen att se denna moderna klassiker om marvelhjälten Spider-Man när han tar sin första klättring upp för skyskrapan och gör entré som New Yorks nya skyddande spindelgestalt.

Regissören Sam Raimi, mest känd för Evil Dead-filmerna, väver samman en underhållande berättelse fylld med action, drama, romantik och äkta känslor. Manuset är skrivet av David Koepp som också jobbade på Jurassic Park.

Filmen blev en enorm succé när den hade biopremiär 2002 och den har fortsatt att underhålla generationer av Marvel-fans. Även med dagens mått mätt håller effekterna och filmens tempo fortfarande väldigt hög nivå.

Spider-Man swe-filmer från Dreamfilm

På streamingtjänsten Dreamfilm kan du nu se originalfilmen Spider-Man från 2002 gratis online med svenskt tal. Filmen blev startskottet för en av de största filmerierna genom tiderna med massor av uppföljare och nya versioner.

 • Tobey Maguire är fantastisk i huvudrollen som Peter Parker/Spider-Man.
 • Willem Dafoe gör en minnesvärd insats som skurken Green Goblin.
 • Kirsten Dunst charmar som kärleksintresset Mary Jane Watson.

Missa inte att streama denna moderna klassiker och upplev filmens blandning av actionfyllda slagsmålsscener och rörande drama när tonåringen Peter Parker lär sig att hantera sina nya krafter och ansvar.

Med en nostalgisk känsla som fångar tidigt 2000-tal perfekt är originalet Spider-Man ett måste för alla fans!

Spider-Man

Spider-Man swesub stream

Den ursprungliga Spider-Man-filmen från 2002 med Tobey Maguire i huvudrollen finns nu att streama online helt gratis med swesub, alltså svensk text. Upplev filmens blandning av action, drama, romantik och humor när tonåringen Peter Parker bits av en genmodifierad spindel och förvandlas till superhjälten Spider-Man.

I filmen får vi följa Peter när han försöker balansera sitt vanliga high school-liv med att bekämpa brott som Spider-Man, samtidigt som han förälskar sig i sin drömtjej Mary Jane Watson. Hans värsta fiende Norman Osborn hotar dock att förstöra allt genom att förvandlas till den galne superskurken Green Goblin.

Med en ensemble bestående av stjärnor som Tobey Maguire, Willem Dafoe och Kirsten Dunst levererar Spider-Man en underhållande och känslosam historia som cementerade Spider-Man som en av vår tids mest älskade superhjältar.

Spider-Man gratis film swefilmer

Den ursprungliga live-action-filmen om Marvels populäraste superhjälte, Spider-Man med Tobey Maguire, finns nu att streama helt gratis på swefilmer! Missa inte att se denna moderna klassiker om tonåringen Peter Parker som efter att ha blivit biten av en genmodifierad spindel måste lära sig att hantera sina nya krafter och det stora ansvaret som superskjutet Spider-Man.

I filmen från 2002 får vi följa Peter när han försöker vinna sin stora kärlek Mary Janes hjärta samtidigt som han måste rädda New York City från den galne superskurken Green Goblin. Med sin blandning av action, komedi, drama och romantik är Spider-Man en underhållande filmupplevelse för hela familjen!

Regisserad av Sam Raimi med manus av David Koepp och en ensemble bestående av stjärnor som Tobey Maguire, Kirsten Dunst och Willem Dafoe är denna film ett måste för alla fans av superhjältegenren.

Streama Spider-Man gratis online nu och upplev filmens fantastiska actionscener, gripande drama och nostalgiska 2000-talskänsla!

9 Lignende Film

Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Betygsätt filmen

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 7 Antal stemmer: 18374

Dela