close icon
page-title
Spiral: From the Legacy of Saw
Spiral: From the Legacy of Saw

Detaljer

 • Originaltitel: Spiral: From the Book of Saw
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: USA
 • Regissör: Twisted Pictures

Titta på Spiral: From the Legacy of Saw 2021 gratis - Streama Online SweFilmer

star6
1888Betyg
date2021
date1h 33m

Kommenter

 • avatar

  DokisDennis

  |15 timer siden
  ibland okej å allt som allt min favorit i serien
 • avatar

  RomantikRonja

  |6 dage siden
  Förutom fina vyer, bara skit.
 • avatar

  blåbärSky

  |6 dage siden
  Intressant: ja. Fängslande: ja. Men bögar, transpersoner och stöd till flyktingar: nej. Synd, för den kunde varit värd en rekommendation, men den ÄR inte de.
 • avatar

  RealityRasmus

  |7 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  KlassikerKajsa

  |10 dage siden
  nån annan som har problem med strömmen?? den laggade för mig mitt i film men de e väl det där jävla näthaket igen
 • avatar

  VerklighetenVera

  |10 dage siden
  Castet rätt tufft men storyn kunde vart bättre, allmänt okej film
 • avatar

  FamiljeFrida

  |12 dage siden
  Rekommenderar, film är intressant. Man behöver dock tåla stil och maner från 80-talet.
 • avatar

  glödandeStjärna

  |14 dage siden
  Om alla var som hans tjej då 😎

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Spiral: From the Legacy of Saw i Sverige

Filmfans i Sverige, lyssna upp! Den högspända thrillern "Spiral: From the Legacy of Saw" har äntligen nått våra biografer. Denna spännande fortsättning på den ikoniska "Saw"-serien lovar att skicka rysningar längs ryggraden på alla som vågar sig in i dess mörka och gåtfulla värld. Oavsett om du är en trogen Saw-följare eller bara letar efter en riktigt välgjord skräckfilm, så är "Spiral: From the Legacy of Saw" ett måste. Filmen bjuder på allt du kan begära - gåtfulla mord, oväntade vändningar och en nervkittlande stämning som håller dig fången till sista sekunden.

Filmens handling utspelar sig i skuggan av den erfarne polismannen Marcus Banks, när den unge kommissarien Ezekiel "Zeke" Banks och hans nya partner William Schenk tar ansvar för utredningen av en serie brutala mord. Precis som i tidigare filmer i Saw-serien, så dras de oavsiktligt in i en galen mördares makabra lek, där de måste kämpa för sina liv. Filmen lovar en nerv-pirrande och oförutsägbar upplevelse som kommer att hålla dig på helspänn från början till slut.

Oavsett om du är en Saw-veteran eller en ny bekantskap med serien, så är "Spiral: From the Legacy of Saw" ett måste för alla filmälskare som söker en riktigt intensiv och spännande bioupplevelse. På swe-filmer.se kan du nu streama filmen i hög kvalitet och helt gratis - så vad väntar du på? Sätt dig tillrätta, stäng av alla ljud och bered dig på en otrolig resa in i det Saw-inspirerade skräckkabinettet.

Oavsett om du är ute efter en ruskig, gåtfull thriller eller bara vill uppleva den senaste delen i den ikoniska Saw-serien, så är "Spiral: From the Legacy of Saw" filmen för dig. Så vad väntar du på? Besök swe-filmer.se och njut av denna svindlande upplevelse redan idag!

Spiral: From the Legacy of Saw

Var kan jag strömma Spiral: From the Legacy of Saw gratis online?

Har du missat chansen att se "Spiral: From the Legacy of Saw" på bio? Oroa dig inte, för nu kan du strömma filmen gratis online på swe-filmer.se! Denna underhållande och nervkittlande thriller finns tillgänglig i högsta kvalitet, så du kan njuta av den i bekvämligheten av ditt eget hem.

Swe-filmer.se är en av de främsta plattformarna för att se de senaste filmerna gratis online. Oavsett om du föredrar att titta på din laptop, surfplatta eller storbildsskärm, så erbjuder sidan en smidig och lättanvänd upplevelse. Så vad väntar du på? Logga in, slå dig ner och förberedd dig på en riktigt spännande filmupplevelse!

Utöver "Spiral: From the Legacy of Saw" har swe-filmer.se ett enormt utbud av andra spännande, humoristiska och actionfyllda filmer. Titta igenom katalogen och garanterat hitta något som passar just dina filmsmak. Swe-filmer.se är din destination för att streama de senaste filmerna helt gratis och i utmärkt kvalitet.

Så vänta inte längre - besök swe-filmer.se och börja titta på "Spiral: From the Legacy of Saw" redan idag! Du kommer inte att bli besviken på denna kusliga och fänglande film. Släpp loss spänningen och njut av en riktigt skrämmande upplevelse från bekvämligheten i ditt eget hem.

När kommer Spiral: From the Legacy of Saw att visas i biografer?

Äntligen har den senaste delen i Saw-serien, "Spiral: From the Legacy of Saw", premiär i svenska biografer! Filmen, som är regisserad av Darren Lynn Bousman och producerad av den legendariska Saw-skaparen James Wan, har väckt stor uppmärksamhet sedan dess första visning.

Om du fortfarande inte sett "Spiral: From the Legacy of Saw" på bio, så är nu chansen! Filmen har fått fantastiska recensioner från såväl kritiker som filmälskare och utlovar en riktigt skrämmande och spännande upplevelse. Från de nervkittlande morden till de gåtfulla gåtorna, så kommer denna film att få ditt hjärta att slå snabbare.

Så vad väntar du på? Boka dina biljetter nu och upplev "Spiral: From the Legacy of Saw" på stor duk. Filmen kommer att visas i biografer över hela landet, så oavsett var du befinner dig i Sverige så har du chansen att se denna otroliga thriller på bio. Bjud in dina vänner, köp lite popcorn och bered er på en kväll full av spänning och skräck.

Kom ihåg att filmen har premiär nu i april, så passa på att se den så snabbt som möjligt. På swe-filmer.se kan du även streama filmen gratis i hög kvalitet om du skulle missa den på bio. Oavsett vilket, så är "Spiral: From the Legacy of Saw" ett måste för alla fans av spännande och välgjorda thrillers. Låt dig dras in i det mörka mysteriet och upplev den senaste chockerande delen i Saw-serien!

Titta på Spiral: From the Legacy of Saw film gratis

Är du sugen på att uppleva den senaste skräckklassikern "Spiral: From the Legacy of Saw" men vill inte betala dyra biobiljetter? Lugn, vi på swe-filmer.se har din lösning! Du kan nu strömma denna nervkittlande thriller gratis och i högsta kvalitet på vår sajt.

Swe-filmer.se är en av Sveriges bästa platser för att titta på de senaste filmerna helt gratis. Vi har ett enormt utbud av både nya blockbusters och klassiska favoriter, så du är garanterad att hitta något som passar just dina filmsmak. Oavsett om du är ute efter en intensiv skräckfilm, en actionfylld äventyrare eller en charmig komedi, så finns det något för alla på vår sajt.

Att strömma "Spiral: From the Legacy of Saw" på swe-filmer.se är enkelt och smidigt. Du behöver bara besöka vår hemsida, hitta filmen i vårt sortiment och klicka på "Spela". Sedan kan du slå dig ner, koppla av och njuta av den skruvade historien och de oväntade vändningarna fullt ut. Inga dyra biobiljetter, inga reklamavbrott - bara ren filmunderhållning.

Så vad väntar du på? Besök swe-filmer.se redan idag och upplev "Spiral: From the Legacy of Saw" gratis och i toppkvalitet. Denna spännande Saw-fortsättning lär garanterat hålla dig på helspänn från början till slut. Låt dig dras in i filmens mörka gåtor och njut av en riktigt skrämmande upplevelse!

Spiral: From the Legacy of Saw

Spiral: From the Legacy of Saw - Filmhandling och rollista

Spiral: From the Legacy of Saw är en kraftfull fortsättning på den ikoniska Saw-serien, som följer den unge polismannen Ezekiel "Zeke" Banks när han dras in i en makaber seriemördares sinnessjuka lek. I skuggan av den rutinerade polismannen Marcus Banks tar Zeke och hans oerfarne partner William Schenk över utredningen av en serie brutala mord som påminner om den fruktansvärda "Saw Killer".

Som Zeke fördjupar sig allt djupare i fallet, inser han till sin fasa att han själv har blivit en central del av mördarens spel. Steg för steg utvecklas ett nervkittlande katt-och-råtta-spel där Zeke tvingas lösa gåtor och överleva dödliga fällor, samtidigt som han jagar en galen mördare som tycks känna till hans varje drag.

I huvudrollerna ser vi bland annat Chris Rock som Zeke Banks, Max Minghella som William Schenk och Samuel L. Jackson som den rutinerade polismannen Marcus Banks. Tillsammans bildar de ett starkt ensemble som drar tittaren djupare in i filmens mörka och gåtfulla värld.

Spiral: From the Legacy of Saw är en spännande och nervkittlande thriller som lovar att hålla dig på helspänn från början till slut. Med ett starkt manus, skicklig regi och en fantastisk skådespelarinsats, är detta en film som inte bör missas av alla fans av Saw-serien och spännande skräckfilmer. Så vad väntar du på? Streama "Spiral: From the Legacy of Saw" gratis på swe-filmer.se redan idag!

Spiral: From the Legacy of Saw - Recensioner och publikrespons

Sedan premiären har "Spiral: From the Legacy of Saw" hyllats av både kritiker och filmälskare över hela världen. Filmen har fått beröm för sin spännande handling, skickliga skådespel och oväntade vändningar som håller tittaren fångad till sista sekunden.

Recensenter har beskrivit "Spiral: From the Legacy of Saw" som "en både spännande och skrämmande uppföljare till den ikoniska Saw-serien" och "en mästerklass i nerv-pirrande thriller-filmande". Många har också lyft fram Chris Rocks karismatiska framträdande som den unge polismannen Zeke Banks, och hur han driver handlingen framåt på ett fantastiskt sätt.

Men det är inte bara kritikerna som älskar filmen - även publiken har visat sitt starka stöd. På olika onlineplatser har "Spiral: From the Legacy of Saw" fått betyg på över 7/10 från tiotusentals tittare. Många beskriver filmen som "en perfekt blandning av spänning, skräck och överraskningar" och "en av de bästa Saw-filmerna på länge".

Om du är på jakt efter en riktigt välgjord och skräckinjagande thriller, så är "Spiral: From the Legacy of Saw" ett måste. Filmen erbjuder allt du kan begära - gåtfulla mord, oväntade vändningar och en intensiv stämning som håller dig fångad från början till slut. Streama den nu gratis på swe-filmer.se och bered dig på en oförglömlig filmupplevelse!

Upplev Spiral: From the Legacy of Saw - Gratis på swe-filmer.se

Alla filmfantaster i Sverige, lyssna upp! Den senaste delen i den ikoniska Saw-serien, "Spiral: From the Legacy of Saw", är äntligen här och kan nu ses gratis på swe-filmer.se. Denna nerv-pirrande thriller har fått fantastiska recensioner från både kritiker och publik, och bjuder på allt du kan begära - intensiv spänning, gåtfulla mord och oväntade vändningar som kommer att hålla dig fångad från första sekund till sista. Oavsett om du är en trogen Saw-fan eller bara letar efter en riktigt skräckinjagande upplevelse, så är "Spiral: From the Legacy of Saw" ett absolut måste. Besök swe-filmer.se redan idag och streama denna makabra och mästerligt gjorda film helt gratis - du kommer inte att bli besviken!

8 Lignende Film

Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Betygsätt filmen

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 6 Antal stemmer: 1888

Dela