close icon
page-title
Studentfesten
Studentfesten

Detaljer

 • Originaltitel: Studentfesten
 • Originalspråk: Svenska
 • Produktionsland: Sverige
 • Regissör: Four Brothers Pictures

Studentfesten Stream Sverige • Gratis Online

star4.9
14Betyg
date2013
loader

Studentfesten Recension

 • avatar

  VerklighetenVera

  |9 timer siden
  Castet rätt tufft men storyn kunde vart bättre, allmänt okej film
 • avatar

  blåbärSky

  |1 dage siden
  Intressant: ja. Fängslande: ja. Men bögar, transpersoner och stöd till flyktingar: nej. Synd, för den kunde varit värd en rekommendation, men den ÄR inte de.
 • avatar

  KlassikerKajsa

  |2 dage siden
  nån annan som har problem med strömmen?? den laggade för mig mitt i film men de e väl det där jävla näthaket igen
 • avatar

  matixd

  |4 dage siden
  alla skriver om folk som klagar på att de inte går att streama men man hittar inte kommentarerna XD
 • avatar

  glödandeStjärna

  |9 dage siden
  Om alla var som hans tjej då 😎
 • avatar

  RealityRasmus

  |9 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  FamiljeFrida

  |10 dage siden
  Rekommenderar, film är intressant. Man behöver dock tåla stil och maner från 80-talet.
 • avatar

  RomantikRonja

  |13 dage siden
  Förutom fina vyer, bara skit.
 • avatar

  DokisDennis

  |14 dage siden
  ibland okej å allt som allt min favorit i serien

Studentfesten Rollistan

Indholdsfortegnelse

Studentfesten Sverige - Titta på Studentfesten online

Om du är sugen på att titta på en rolig och underhållande svensk komedi, då är filmen Studentfesten ett utmärkt val. Denna film hade premiär 2013 och har sedan dess blivit en favorit bland många svenskar som vill uppleva studenten på nytt eller bara få ett gott skratt. På swe-filmer.se kan du strömma Studentfesten online och följa med på en vild och oförglömlig resa.

Handlingen i Studentfesten kretsar kring några vänner som har passerat gymnasietiden för några år sedan, men fortfarande längtar efter att uppleva den magiska studenttiden. Trots att de egentligen borde ha lagt den tiden bakom sig, bestämmer de sig för att dyka upp på studentfesten ändå. Detta leder till en serie av roliga och oväntade händelser som kommer att få dig att skratta från början till slut.

Studentfesten är en film som lyckas fånga den speciella stämningen och eufori som omger studenttiden på ett äkta och genuint sätt. Regissörerna har gjort ett fantastiskt jobb med att porträttera vänskapen mellan karaktärerna och deras desperation att få uppleva den här speciella tiden en gång till.

Om du är sugen på en riktigt rolig och underhållande svensk komedi, då rekommenderar jag varmt att du tittar på Studentfesten på swe-filmer.se. Där kan du streama filmen gratis och njuta av en kväll full av skratt och feelgood.

Image Studentfesten film online

Studentfesten Streama online - Var kan jag se Studentfesten

Är du sugen på att titta på Studentfesten men vet inte riktigt var du kan göra det? Inga problem, på swe-filmer.se kan du streama filmen online helt gratis. Swe-filmer.se är en av Sveriges största och mest populära streamingsajter där du kan hitta tusentals filmer och serier, däribland Studentfesten.

Att titta på Studentfesten på swe-filmer.se är både enkelt och bekvämt. Du behöver bara gå in på hemsidan, söka efter filmen och klicka på play. Sedan kan du luta dig tillbaka och njuta av den roliga och underhållande historien om några vänner som försöker återuppleva studenttiden.

Förutom att du kan streama Studentfesten gratis på swe-filmer.se, finns det också andra fördelar med att titta på filmer just där. Sajten har ett stort utbud av både klassiker och nyare filmer inom alla genrer, så oavsett vad du är sugen på att se så kommer du garanterat hitta något som passar dig.

Så om du vill uppleva den roliga och charmiga filmen Studentfesten, gå in på swe-filmer.se och börja streama den redan idag. Det är enkelt, bekvämt och helt gratis - vad kan vara bättre än så?

Studentfesten Gratis streama - Var kan man se Studentfesten

Letar du efter ett ställe där du kan streama Studentfesten gratis? Då är swe-filmer.se det perfekta valet för dig! På denna sajt kan du titta på den populära svenska komedifil-men helt utan att behöva betala något.

Swe-filmer.se är en av Sveriges ledande streamingsajter när det kommer till gratis film- och serieutbud. Här kan du hitta tusentals titlar inom alla möjliga genrer, däribland den roliga och feelgood-fylld filmen Studentfesten.

Att streama Studentfesten på swe-filmer.se är otroligt enkelt. Du behöver bara gå in på sidan, söka efter filmen och klicka på play. Sedan kan du luta dig tillbaka i soffan och njuta av den charmiga historien om några vänner som bestämmer sig för att ta studenten på nytt.

Utöver att du kan se Studentfesten utan att betala någonting, erbjuder swe-filmer.se också andra förmåner för sina användare. Sajten har nämligen ett enormt utbud av både nyare och äldre film- och serietitlar, så du kommer garanterat hitta något som passar dina intressen.

När kommer Studentfesten - Titta på Studentfesten gratis

Har du hört talas om den populära svenska komedifil-men Studentfesten, men vet inte riktigt när du kan titta på den? Lugn, på swe-filmer.se kan du streama filmen gratis när du vill.

Studentfesten hade sin premiär 2013 och har sedan dess blivit en riktig publikfavorit. Filmen följer några vänner som bestämmer sig för att ta studenten på nytt, trots att de egentligen borde ha lagt den tiden bakom sig. Resultatet blir en vild och oförglömlig natt full av skratt och överraskningar.

Om du vill se Studentfesten kan du göra det när som helst på swe-filmer.se. Sajten har ett enormt utbud av både nya och klassiska filmer, så oavsett när du har tid att koppla av framför en bra komedi så kommer du att kunna hitta den där.

Så vänta inte längre - gå in på swe-filmer.se och börja streama Studentfesten gratis redan idag! Det är ett utmärkt val om du vill ha en riktigt rolig och underhållande kväll.

Rollistan Studentfesten - Film Studentfesten

Studentfesten är fylld av ett fantastiskt gäng skådespelare som alla gör ett fantastiskt jobb i sina roller. Alexander Skarsgård, känd från bland annat True Blood och Big Little Lies, spelar huvudrollen som Johan, en man som försöker återuppleva sina studentdagar.

Andra kända ansikten i filmen är Malin Åkerman som spelar Johans flickvän Stina, samt Gustaf Hammarsten och Sanna Krepper som Johans bästa vänner Markus och Emma. Dessutom gör komikern Björn Gustafsson en mycket rolig insats som den udda polisen Janne.

Tillsammans skapar dessa skådespelare en oförglömlig kemí på bio-duken och får oss som tittare att verkligen engagera oss i deras karaktärer och deras omtumlande äventyr. Oavsett om du är sugen på en riktigt rolig svensk komedi eller bara vill se några av Sveriges mest kända skådespelare, så är Studentfesten ett utmärkt val.

Streama den nu på swe-filmer.se och bered dig på en kväll fylld av gapskratt!

Studentfesten swefilmer - Handlingen i Studentfesten

Vill du veta mer om handlingen i den roliga svenska filmen Studentfesten? På swe-filmer.se kan du inte bara streama filmen gratis, utan även ta del av en detaljerad sammanfattning av vad filmen handlar om.

Huvudpersonen i Studentfesten är Johan, en medelålders man som fortfarande inte riktigt har släppt taget om sina studietider. När hans flickvän Stina avslöjar att hon haft en utlandskärlek under den tiden, bestämmer sig Johan och hans bästa vänner Markus och Emma för att ta studenten på nytt.

Det blir starten på en helt galen natt fylld av oväntade händelser - allt från sinnesslöa poliser till en påtänd ponny är inblandade i den vilda historien. Johan och hans vänner kämpar för att hålla saker och ting under kontroll, samtidigt som de njuter av att få uppleva studenten en gång till.

Studentfesten är en charmig och riktigt rolig komedi som på ett fantastiskt sätt fångar upp den speciella stämningen kring studenttiden. Regissörerna har skapat ett underhållande och feelgood-fyllt mästerverk som kommer att få dig att skratta från början till slut.

En överblick av Studentfesten

Vill du veta mer om den roliga och populära svenska filmen Studentfesten? På swe-filmer.se kan du både titta på den gratis och få en detaljerad överblick av filmens handling. Studentfesten är en charmig komedi från 2013 som följer några vänner som bestämmer sig för att ta studenten på nytt, trots att de egentligen borde ha lagt den tiden bakom sig. Resultatet blir en vild och oförglömlig natt fylld av skratt och överraskningar. Du kan streama Studentfesten direkt på swe-filmer.se när som helst, helt utan kostnad. Filmens fantastiska skådespelarensemble, med bland andra Alexander Skarsgård och Malin Åkerman, gör verkligen filmen till en riktig publikfavorit.

Lignende filmer til Studentfesten

Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Betygsätt filmen

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 5 Antal stemmer: 14

Dela