close icon
page-title
Superfast!
Superfast!

Detaljer

 • Originaltitel: Superfast!
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: USA
 • Regissör: The Safran Company

Titta på Superfast! 2015 gratis - Streama Online SweFilmer

star5
415Betyg
date2015
date1h 39m

Kommenter

 • avatar

  FamiljeFrida

  |4 timer siden
  Rekommenderar, film är intressant. Man behöver dock tåla stil och maner från 80-talet.
 • avatar

  matixd

  |2 dage siden
  alla skriver om folk som klagar på att de inte går att streama men man hittar inte kommentarerna XD
 • avatar

  MuriVOD12

  |3 dage siden
  För mig en riktig must-see om man inte är en bebis
 • avatar

  RomantikRonja

  |4 dage siden
  Förutom fina vyer, bara skit.
 • avatar

  KlassikerKajsa

  |4 dage siden
  nån annan som har problem med strömmen?? den laggade för mig mitt i film men de e väl det där jävla näthaket igen
 • avatar

  DokisDennis

  |5 dage siden
  ibland okej å allt som allt min favorit i serien
 • avatar

  glödandeStjärna

  |5 dage siden
  Om alla var som hans tjej då 😎
 • avatar

  RealityRasmus

  |9 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  blåbärSky

  |11 dage siden
  Intressant: ja. Fängslande: ja. Men bögar, transpersoner och stöd till flyktingar: nej. Synd, för den kunde varit värd en rekommendation, men den ÄR inte de.
 • avatar

  VerklighetenVera

  |12 dage siden
  Castet rätt tufft men storyn kunde vart bättre, allmänt okej film

Indholdsfortegnelse

Se Superfast! på Dreamfilm

Superfast! är en actionkomedi från 2015 som du kan se helt gratis på Dreamfilm. Filmen är producerad av The Safran Company och hade premiär den 5 mars 2015. Med svensk text och fri streaming på nätet är detta en perfekt film att titta på en fredagskväll!

I Superfast! får vi följa med polisen Lucas White och Vin Diesel-parodin Vin, som tillsammans jagar gatuförare i snabba bilar. Det blir många explosioner, spektakulära biljakter och roliga situationer när de här två försöker sätta stopp för de olagliga street racerna.

Med sitt actionfyllda manus och fartfyllda scener passar Superfast! perfekt för fans av The Fast and the Furious-filmerna. Men även om du gillar komedier i stil med 21 Jump Street kommer du garanterat att uppskatta den här filmen. Med en speltid på endast 99 minuter går den fort förbi, och det är garanterat 99 minuter fyllda med skratt!

Superfast!

Streama Superfast! gratis på svenska

Att streama Superfast! gratis på svenska är hur enkelt som helst. Filmen finns tillgänglig för gratis streaming i full längd på Dreamfilm, en av de bästa streamingtjänsterna för svensk film.

Genom att skapa ett kostnadsfritt konto kan du streama tusentals filmer helt lagligt. Det enda du behöver är en internetuppkoppling och en enhet att titta på, som en dator, surfplatta eller smart-TV.

På Dreamfilms hemsida hittar du Superfast! under kategorin actionkomedier. Klicka bara på spela upp så startar filmen direkt i din webbläsare. Det går även att ladda ner Dreamfilms app och streama filmen direkt till din telefon eller surfplatta.

Superfast! är den perfekta filmen att streama gratis en mysig fredagskväll!

Titta på Superfast! 2015 online gratis

Är du sugen på lite actionblandad komedi kan vi verkligen rekommendera att du tittar på Superfast! från 2015. Den här underhållande filmen är perfekt för en avkopplande kväll framför skärmen.

Handlingen följer polisen Lucas White och parodin Vin Diesel när de jagar gatuförare i snabba bilar. Förvänta dig massor av spännande biljakter, explosioner och roliga situationer. Filmen är fylld med referenser till The Fast and the Furious-filmerna.

Eftersom Superfast! går att titta på helt gratis online är det ett ypperligt alternativ nästa gång du letar efter en rolig filmkväll. Streama den bekvämt från soffan och njut av 99 minuters actionfylld komedi.

Superfast! svensk text Dreamfilm

På Dreamfilm kan du se Superfast! med svensk text, vilket gör detextra underhållande att titta på den här actionkomedin från 2015.

Istället för att behöva läsa undertext hela tiden kan du helt fokusera på skådespeleriet, stuntscenerna och de roliga referenserna till The Fast and the Furious-filmerna. All dialog och voiceover är på svenska så att du inte missar några skämt eller viktiga delar av handlingen.

Att streama film med svenskt tal bidrar verkligen till upplevelsen, särskilt för en så här underhållande actionkomedi. Så starta upp Superfast på Dreamfilm och njut av Vin Diesel-parodin och de fartfyllda biljakterna med svensk text!

Superfast!

Se Superfast! action Swefilmer online

 • Spännande biljakter och explosioner
 • Roliga referenser till The Fast and the Furious
 • Perfekt kvällsunderhållning hemma i soffan

Är du sugen på lite spännande action blandat med härlig komedi? Då ska du se Superfast från 2015 på Swefilmer online.

I den här filmen får vi följa polisen Lucas och Vin Diesel-parodin Vin när de jagar street race-förare i snabba bilar. Förvänta dig adrenalinfyllda biljakter, massor av explosioner och roliga situationer i bästa Hollywood-stil.

Superfast är fylld med referenser till actionfilmer som The Fast and the Furious, så den här filmen är perfekt för fans av det snabba tempot och den spännande stämningen i sådana råa gatufilmer.

Streama Superfast på Swefilmer för 99 minuter med fartfylld action och garanterade skratt. Perfekt underhållning för en avkopplande kväll hemma i soffan!

Superfast! gratis strömning med svensk text

Vill du streama den actionfyllda komedin Superfast från 2015? Filmen går att se helt gratis online med svensk text!

Superfast följer polisen Lucas och Vin Diesel-parodin Vin när de jagar gatuförare i snabba bilar. Med massor av biljakter, explosioner och roliga situationer är det här en riktigt underhållande film.

Genom gratis strömning på nätet kan du se Superfast när du vill, var du vill. Bara starta filmen på din dator, surfplatta eller mobil och luta dig tillbaka och njut. Alla dialoger och voiceover är på svenska, så du kommer garanterat att skratta åt alla roliga ögonblick.

För lite gratis underhållning en fredagskväll är Superfast perfekt. Kolla in den på nätet med svensk text och få 99 minuter med actionfylld komedi!

Se Superfast! från 2015 gratis på nätet

Är du sugen på att se en rolig och fartfylld actionkomedi? Då rekommenderar vi att du kollar in Superfast från 2015, som går att streama helt gratis på nätet.

Filmen utspelar sig i en värld fylld av snabba bilar och olagliga street race. Här får vi följa polisen Lucas och parodin på Vin Diesel när de försöker sätta stopp för de farliga gatuförarna.

Med massor av spännande biljakter, explosioner och roliga ögonblick är detta en perfekt film att se gratis online. Superfast är dessutom fylld med referenser till filmer som The Fast and the Furious.

Så vill du ha 99 minuter med action och skratt rekommenderar vi att du kollar in Superfast från 2015 på nätet. Perfekt kvällsunderhållning helt gratis!

9 Lignende Film

Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Betygsätt filmen

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 5 Antal stemmer: 415

Dela