alt

Titta på Taken 2008 gratis - Streama Online SweFilmer

rating7.4
10 722
Betyg
calendar2008
time1h 34m
Bryan ger upp sitt jobb inom CIA för att kunna bo nära sin f.d. fru, Lenore och dotter, Kim i Los Angeles. Han vet att han åsidosatt dem bägge under alla år och aldrig varit en närvarande pappa. Detta vill han råda bot på nu och det svider lite extra att fruns nye make är rik, trevlig och skämmer bort hans dotter rejält.Bryan har dock svårt att koppla bort sitt förflutna och ser faror överallt. När hans dotter vill resa till Paris med en kompis motsätter han sig det bestämt, men ger efter för att vinna pluspoäng hos dottern. Hans värsta mardröm besannas dock när dottern blir kidnappad. Bryan har endast 96 timmar på sig att rädda henne från att säljas som prostituerad och troligen aldrig mer återfinnas i det oändliga sexträsket därute.

Skådespelare

Actor Famke Janssen

Famke Janssen

Actor Liam Neeson

Liam Neeson

Actor Maggie Grace

Maggie Grace

Actor Katie Cassidy

Katie Cassidy

Actor Xander Berkeley

Xander Berkeley

Actor Holly Valance

Holly Valance

Actor Jon Gries

Jon Gries

Actor Leland Orser

Leland Orser

Siehe auch

Taken - Dreamfilm Sverige

Den spännande actionthrillern Taken släpptes 2008 och har nu blivit tillgänglig att streama gratis online med svensk text på Dreamfilm. Bryan Mills, spelad av Liam Neeson, får uppleva varje förälders värsta mardröm när hans dotter blir bortrövad av en grupp människohandlare under en resa till Paris. Han bestämmer sig för att använda sina specialistkunskaper för att hitta och rädda henne, vad som än krävs.

Filmen är fylld med adrenalinstinna actionscener och en engagerande historia som får tittaren att hålla andan. Med sina svenska undertexter är Taken perfekt för en spännande filmkväll hemma i soffan. Missa inte chansen att streama den gratis online på Dreamfilm!

Taken

Taken - Streama Svensk Text

Skådespelaren Liam Neeson gör en minnesvärd rollprestation i actionthrillern Taken från 2008 som nu går att streama gratis med svensk text online. Som Bryan Mills, en pensionerad CIA-agent, tvekar han inte att använda sina dödliga färdigheter för att rädda sin dotter Kim från en skrupelfri maffia av människohandlare i Paris.

Filmen utspelar sig i rasande fart med pulsökande jakter genom Paris gator och vibrerande strider. Taken är en adrenalinstinn thriller som kommer få dig att sitta på helspänn. Titta på den gratis online med svenska undertexter nu på Dreamfilm!

Taken - Swesub Online Gratis

Den Oscarsnominerade skådespelaren Liam Neeson briljerar i actionthrillern Taken från 2008 där han gestaltar Bryan Mills, en före detta hemlig agent vars dotter blir bortrövad av människohandlare i Paris. Utrustad med sina dödliga färdigheter ger sig Bryan iväg på en desperat jakt för att rädda sin dotter.

Med sitt rasande tempo och sina pulsökande actionscener är Taken en film som håller dig på helspänn från start till mål. Nu kan du streama den gratis online med svensk text och uppleva denna adrenalinfyllda thriller!

Taken Gratis Stream Sverige

I Taken från 2008 får vi följa Bryan Mills, spelad av Liam Neeson, i jakten på att rädda sin dotter som blivit bortrövad av människohandlare i Paris. Som pensionerad CIA-agent drar han nytta av sina dödliga färdigheter för att spåra upp och rädda sin dotter, oavsett vad det krävs.

Med sitt medryckande manus och sina spännande actionscener är detta en film som är svår att slita sig ifrån. Nu kan du streama Taken gratis online med svensk text och uppleva denna adrenalinfyllda thriller!

Taken

Taken Helfilm Svenska Stream

I filmen Taken från 2008 får vi följa den pensionerade CIA-agenten Bryan Mills desperata jakt på att hitta sin dotter Kim som blivit bortrövad av människohandlare i Paris. Med scenen lagd i de slingrande gränderna och Boulevarderna i Paris utvecklas en intensiv thriller fylld med action.

Streama Taken gratis online med svensk text och upplev Liam Neesons Oscarsnominerade insats där han spelar en far som är beredd att gå över lik för att rädda sin dotter. Missa inte denna adrenalinstinna thriller!

Taken Online Gratis Sverige

I den spännande actionthrillern Taken från 2008 får vi följa Bryan Mills, spelad av Liam Neeson, i jakten på sina dotters bortrövare - en skoningslös maffia av människohandlare i Paris. Som före detta hemlig agent drar Bryan nytta av sina specialistkunskaper för att spåra och rädda sin dotter.

Med sitt medryckande manus och intensiva actionscener kommer Taken få din puls att stiga. Streama den gratis online med svensk text och upplev denna adrenalinfyllda thriller redan ikväll!

10 liknande filmer:

  1. Ben-Hur
  2. Kung Fu Panda 3
  3. Fruktans lön
  4. Mästerkatten 2
  5. Aquaman
  6. El padrino
  7. Exodus: Gods and Kings
  8. Trunk - Locked In
  9. Lights Out
  10. Avengers: Infinity War
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 8 Anzahl der Stimmen: 10722
Dela serie
Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

Semister12

En (titel) med ett betyg på 7.4 bevisar att även korta former kan ge en minnesvärd upplevelse.
avatar

averticoz

Det mycket höga betyget 7.4 för Takenbör inte komma som någon överraskning. Den är helt enkelt ett bra exempel på film.
avatar

mathew

Om du gillar den här Action , se till att kolla in title. Betyget 7.4 antyder att du kommer att bli nöjd.
avatar

damVod1

Taken med ett betyg på 7.4 är ett starkt bevis på den höga kvaliteten på denna typ. Ett måste-objekt!
avatar

digitalviewer

Extremt engagerande film , som lätt gör 1h 34m njutbar. Rekommenderas starkt till alla fans av denna Action.
avatar

avatarKaa

Om betyget 7.4 inte övertygar dig om att titta på en titel, vet jag inte vad som skulle göra det! Se till att kolla in den här typen.
avatar

superMice

Taken Titeln är definitivt en av de bättre representanterna för sin genre. Betyget 7.4 bekräftar detta.
avatar

RevJace

Taken Fans av bra typer måste definitivt se Title. Betyget 7.4 talar för sig själv.
avatar

ganDi1243

Taken med medelbetyget 7.4 är ett måste för fans av den här typen av underhållning. Ni borde se den!
avatar

FilmTitel

Taken Titel med ett betyg på 7.4 är ett starkt bevis på den höga kvaliteten på denna typ. Ett måste-objekt!