close icon
page-title
Taken 3
Taken 3

Detaljer

 • Originaltitel: Taken 3
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: Frankrike, USA
 • Regissör: EuropaCorp

Titta på Taken 3 2014 gratis - Streama Online SweFilmer

star6.3
5546Betyg
date2014
date1h 49m

Kommenter

 • avatar

  RealityRasmus

  |9 timer siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  FamiljeFrida

  |3 dage siden
  Rekommenderar, film är intressant. Man behöver dock tåla stil och maner från 80-talet.
 • avatar

  VerklighetenVera

  |4 dage siden
  Castet rätt tufft men storyn kunde vart bättre, allmänt okej film
 • avatar

  KlassikerKajsa

  |8 dage siden
  nån annan som har problem med strömmen?? den laggade för mig mitt i film men de e väl det där jävla näthaket igen
 • avatar

  glödandeStjärna

  |8 dage siden
  Om alla var som hans tjej då 😎
 • avatar

  DokisDennis

  |13 dage siden
  ibland okej å allt som allt min favorit i serien
 • avatar

  RomantikRonja

  |13 dage siden
  Förutom fina vyer, bara skit.

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Taken 3 Stream Gratis Sverige

Är du på jakt efter en spännande actionfilm att streama helt gratis? Då är Taken 3 ett utmärkt val. Den tredje och sista delen i Taken-trilogin hade biopremiär så långt tillbaka som 2014, men är fortfarande lika underhållande. I filmen får vi återigen följa den före detta CIA-agenten Bryan Mills, spelad av Liam Neeson, när han dras in i ännu en dramatisk händelseutveckling.

Precis som i de tidigare Taken-filmerna utspelar sig handlingen främst i USA, men även utomlands. Bryan Mills försöker leva ett normalt liv tillsammans med sin familj, men allting tar en oväntad vändning när han anklagas för mord. Nu måste han bevisa sin oskuld och samtidigt skydda sina närmaste från de verkliga skurkarna.

Med sin mix av spänning, action och drama är Taken 3 ett perfekt val för alla som gillade de två första filmerna i serien. Även om du inte har sett dem tidigare kommer du garanterat att uppskatta den här fristående filmen. Missa inte chansen att streama Taken 3 gratis online!

Taken 3

Taken 3 Svenskt Tal Stream

Många föredrar att titta på filmer med svenskt tal, och det finns inget bättre sätt att göra det på än genom att streama dem online. Taken 3, den tredje och avslutande delen i Taken-trilogin, går utmärkt att hitta med fullt svenskt tal om man vet var man ska leta efter den.

I den här actionspäckade thrillern får vi återse Liam Neesons karaktär Bryan Mills kämpa för att bevisa sin oskuld efter att blivit anklagad för mord. Med svensk dubbning blir upplevelsen extra påtaglig när han jagar de riktiga skurkarna för att skydda sin familj.

Att streama Taken 3 med svenskt tal är ett ypperligt sätt att få ut maximalt av filmupplevelsen. Dubbningen är välgjord och dialogen flyter på bra. Dessutom slipper man läsa undertext hela tiden, vilket gör att man kan fokusera fullt ut på actionscenerna och den spännande handlingen.

Taken 3 Helfilm Online Svenska

Är du ett fan av actionfilmer med Liam Neeson i huvudrollen? Då ska du inte missa chansen att se den tredje och sista delen i Taken-trilogin online. Taken 3 släpptes 2014 och går nu att streama i sin helhet med svenskt tal.

I filmen får vi återse Bryan Mills, spelad av Neeson, när han dras in i en dramatisk jakt på de riktiga mördarna efter att själv blivit anklagad för mord. Med en mix av spänning, action och familjedrama är Taken 3 en riktigt bra avslutning på trilogin.

Genom att streama hela filmen med svenskt tal online får du som tittare en optimal upplevelse. Du behöver inte vänta på att den ska släppas på svensk TV eller köpa DVD:n. Se den när du vill var du vill via dator eller mobil!

Taken 3 Swesub På Film Gratis

Är du sugen på att se den tredje och sista delen i Taken-trilogin? Taken 3 från 2014 med Liam Neeson går att streama gratis online med svensk text för den optimala filmupplevelsen.

Handlingen kretsar kring Bryans försök att bevisa sin oskuld efter att ha blivit felaktigt anklagad för mord. Samtidigt måste han skydda sin familj från de riktiga bovarna. Med svensk text kan du följa varenda vändning i denna spännande actionthriller.

Att streama Taken 3 swesub på film gratis online är det bästa och smidigaste sättet att se den avslutande delen i trilogin. Filmupplevelsen blir så mycket bättre när man kan läsa dialogen på svenska samtidigt som handlingen utspelar sig framför ögonen.

Taken 3

Taken 3 Swefilmer Streama Sverige

Är du ett fan av Liam Neesons karaktär Bryan Mills och hans jakt på kidnappare i Taken-filmerna? I den tredje och sista delen, Taken 3, är han tillbaka i ännu ett actionspäckat drama när han själv blir anklagad för mord.

Filmen hade biopremiär 2014 men går nu att streama gratis online i Sverige. Taken 3 är definitivt värd att se för alla som gillade de två första filmerna i serien eller helt enkelt är ett fan av Neeson.

Handlingen och actionscenerna levererar precis vad man kan förvänta sig av en avslutande film i Taken-trilogin. Det är bara att sätta sig bekvämt och streama Taken 3 Swefilmer för att få en spännande och underhållande filmupplevelse.

Taken 3 Gratis Online Svenska 16.12.2014

Taken 3, den tredje och avslutande delen i den populära actionserien med Liam Neeson, hade biopremiär den 16 december 2014. Nu går den att streama gratis online för alla filmfans som vill se Bryan Mills sista äventyr.

Filmen utspelar sig ungefär 4 år efter den första Taken-filmen. Bryan Mills försöker leva ett normalt liv med sin dotter och exfru när han plötsligt anklagas för mord. Nu måste han bevisa sin oskuld och samtidigt skydda familjen.

Med en spännande handling, häftiga actionscener och drama är Taken 3 ett måste för alla som gillade de tidigare filmerna i serien. Missa inte chansen att streama den gratis på svenska online!

Taken 3 Dreamfilm HD Svenska

Letar du efter en riktigt bra actionfilm att streama? Taken 3 från 2014 med Liam Neeson är ett utmärkt val. Den här filmen avslutar trilogin på ett fantastiskt sätt och går att hitta i HD och med svenskt tal på flera streamingtjänster online.

I Taken 3 har Bryan Mills försökt lägga sitt våldsamma förflutna bakom sig. Men när han blir anklagad för mord dras han in i en intensiv jakt på de skyldiga samtidigt som han måste skydda sin familj.

Med svensk dubbning i HD-kvalitet är Taken 3 en spännande och visuellt tilltalande upplevelse. Actionscenerna och den oväntade handlingen gör det till en riktigt bra avslutning på trilogin. Missa inte att streama den på Dreamfilm idag!

5 Lignende Film

Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Betygsätt filmen

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 6 Antal stemmer: 5546

Dela