alt

Titta på Taken 3 2014 gratis - Streama Online SweFilmer

rating6.3
5 469
Betyg
calendar2014
time1h 49m
Bryan Mills liv slås i spillror när han blir oskyldigt misstänkt för mord. Situationen blir inte bättre av att han lyckas fly från brottsplatsen och får polisen, FBI och CIA efter sig. Men Bryan tänker inte vara passiv och se mördarna gå fria eller riskera att de ger sig på hans dotter Kim. Han kommer använda de kunskaper han samlat på sig under ett helt liv av rökridåer och dubbelspel. Den jagade blir jägaren. Luc Besson har ännu en gång skrivit manus till en actionpackad thriller med Liam Neeson i rollen som den fd agenten Bryan Mills.

Skådespelare

Actor Famke Janssen

Famke Janssen

Actor Liam Neeson

Liam Neeson

Actor Forest Whitaker

Forest Whitaker

Actor Dougray Scott

Dougray Scott

Actor Sam Spruell

Sam Spruell

Actor Al Sapienza

Al Sapienza

Actor Jimmy Gonzales

Jimmy Gonzales

Actor Dylan Bruno

Dylan Bruno

Officiell trailer

Siehe auch

Teenage Mutant Ninja Turtles

Taken 3 Stream Gratis Sverige

Är du på jakt efter en spännande actionfilm att streama helt gratis? Då är Taken 3 ett utmärkt val. Den tredje och sista delen i Taken-trilogin hade biopremiär så långt tillbaka som 2014, men är fortfarande lika underhållande. I filmen får vi återigen följa den före detta CIA-agenten Bryan Mills, spelad av Liam Neeson, när han dras in i ännu en dramatisk händelseutveckling.

Precis som i de tidigare Taken-filmerna utspelar sig handlingen främst i USA, men även utomlands. Bryan Mills försöker leva ett normalt liv tillsammans med sin familj, men allting tar en oväntad vändning när han anklagas för mord. Nu måste han bevisa sin oskuld och samtidigt skydda sina närmaste från de verkliga skurkarna.

Med sin mix av spänning, action och drama är Taken 3 ett perfekt val för alla som gillade de två första filmerna i serien. Även om du inte har sett dem tidigare kommer du garanterat att uppskatta den här fristående filmen. Missa inte chansen att streama Taken 3 gratis online!

Taken 3

Taken 3 Svenskt Tal Stream

Många föredrar att titta på filmer med svenskt tal, och det finns inget bättre sätt att göra det på än genom att streama dem online. Taken 3, den tredje och avslutande delen i Taken-trilogin, går utmärkt att hitta med fullt svenskt tal om man vet var man ska leta efter den.

I den här actionspäckade thrillern får vi återse Liam Neesons karaktär Bryan Mills kämpa för att bevisa sin oskuld efter att blivit anklagad för mord. Med svensk dubbning blir upplevelsen extra påtaglig när han jagar de riktiga skurkarna för att skydda sin familj.

Att streama Taken 3 med svenskt tal är ett ypperligt sätt att få ut maximalt av filmupplevelsen. Dubbningen är välgjord och dialogen flyter på bra. Dessutom slipper man läsa undertext hela tiden, vilket gör att man kan fokusera fullt ut på actionscenerna och den spännande handlingen.

Taken 3 Helfilm Online Svenska

Är du ett fan av actionfilmer med Liam Neeson i huvudrollen? Då ska du inte missa chansen att se den tredje och sista delen i Taken-trilogin online. Taken 3 släpptes 2014 och går nu att streama i sin helhet med svenskt tal.

I filmen får vi återse Bryan Mills, spelad av Neeson, när han dras in i en dramatisk jakt på de riktiga mördarna efter att själv blivit anklagad för mord. Med en mix av spänning, action och familjedrama är Taken 3 en riktigt bra avslutning på trilogin.

Genom att streama hela filmen med svenskt tal online får du som tittare en optimal upplevelse. Du behöver inte vänta på att den ska släppas på svensk TV eller köpa DVD:n. Se den när du vill var du vill via dator eller mobil!

Taken 3 Swesub På Film Gratis

Är du sugen på att se den tredje och sista delen i Taken-trilogin? Taken 3 från 2014 med Liam Neeson går att streama gratis online med svensk text för den optimala filmupplevelsen.

Handlingen kretsar kring Bryans försök att bevisa sin oskuld efter att ha blivit felaktigt anklagad för mord. Samtidigt måste han skydda sin familj från de riktiga bovarna. Med svensk text kan du följa varenda vändning i denna spännande actionthriller.

Att streama Taken 3 swesub på film gratis online är det bästa och smidigaste sättet att se den avslutande delen i trilogin. Filmupplevelsen blir så mycket bättre när man kan läsa dialogen på svenska samtidigt som handlingen utspelar sig framför ögonen.

Taken 3

Taken 3 Swefilmer Streama Sverige

Är du ett fan av Liam Neesons karaktär Bryan Mills och hans jakt på kidnappare i Taken-filmerna? I den tredje och sista delen, Taken 3, är han tillbaka i ännu ett actionspäckat drama när han själv blir anklagad för mord.

Filmen hade biopremiär 2014 men går nu att streama gratis online i Sverige. Taken 3 är definitivt värd att se för alla som gillade de två första filmerna i serien eller helt enkelt är ett fan av Neeson.

Handlingen och actionscenerna levererar precis vad man kan förvänta sig av en avslutande film i Taken-trilogin. Det är bara att sätta sig bekvämt och streama Taken 3 Swefilmer för att få en spännande och underhållande filmupplevelse.

Taken 3 Gratis Online Svenska 16.12.2014

Taken 3, den tredje och avslutande delen i den populära actionserien med Liam Neeson, hade biopremiär den 16 december 2014. Nu går den att streama gratis online för alla filmfans som vill se Bryan Mills sista äventyr.

Filmen utspelar sig ungefär 4 år efter den första Taken-filmen. Bryan Mills försöker leva ett normalt liv med sin dotter och exfru när han plötsligt anklagas för mord. Nu måste han bevisa sin oskuld och samtidigt skydda familjen.

Med en spännande handling, häftiga actionscener och drama är Taken 3 ett måste för alla som gillade de tidigare filmerna i serien. Missa inte chansen att streama den gratis på svenska online!

Taken 3 Dreamfilm HD Svenska

Letar du efter en riktigt bra actionfilm att streama? Taken 3 från 2014 med Liam Neeson är ett utmärkt val. Den här filmen avslutar trilogin på ett fantastiskt sätt och går att hitta i HD och med svenskt tal på flera streamingtjänster online.

I Taken 3 har Bryan Mills försökt lägga sitt våldsamma förflutna bakom sig. Men när han blir anklagad för mord dras han in i en intensiv jakt på de skyldiga samtidigt som han måste skydda sin familj.

Med svensk dubbning i HD-kvalitet är Taken 3 en spännande och visuellt tilltalande upplevelse. Actionscenerna och den oväntade handlingen gör det till en riktigt bra avslutning på trilogin. Missa inte att streama den på Dreamfilm idag!

10 liknande filmer:

  1. Retribution
  2. Aquaman and the Lost Kingdom
  3. Lift
  4. The Maze Runner
  5. Aquaman
  6. Black Panther: Wakanda Forever
  7. Sound of Freedom
  8. Shazam! Fury of the Gods
  9. John Wick: Chapter 4
  10. Thor: Love and Thunder
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 7 Anzahl der Stimmen: 5469
Dela serie
Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

onlinetvjunkie

Med ett betyg på 6.3 förtjänar titeln att vara ett av de bästa bidragen i sin Action. Ett måste!
avatar

Pouksa

Om du undrar vad du ska titta på, satsa på en säker sak. En Taken 3 med ett 6.3 betyg är en säker sak.
avatar

averticoz

Det mycket höga betyget 6.3 för Taken 3bör inte komma som någon överraskning. Den är helt enkelt ett bra exempel på film.
avatar

curryMan19

Fans av bra typer måste definitivt se Taken 3. Betyget 6.3 talar för sig själv
avatar

krzys

Betyget 6.3 för title visar att skaparna har träffat målet. Det är helt enkelt en mycket bra film .
avatar

mafgat123

Denna film drar in dig och engagerar dig även om det bara varar 1h 49m. Rekommenderas varmt.
avatar

MagicMikel12

Om alla typer var lika bra som titeln med betyget 6.3, skulle fansen ha en fest. Rekommenderas varmt!
avatar

Flixer

Det mycket höga betyget 6.3 för titeln bör inte komma som någon överraskning. Den är helt enkelt ett bra exempel på genren.
avatar

superMice

Taken 3 Titeln är definitivt en av de bättre representanterna för sin genre. Betyget 6.3 bekräftar detta.
avatar

ganDi1243

Taken 3 med medelbetyget 6.3 är ett måste för fans av den här typen av underhållning. Ni borde se den!

Produktioner av liknande genrer

Pirates of the Caribbean: Vid världens ände

Black Panther: Wakanda Forever

Spider-Man: Into the Spider-Verse

Guardians of the Galaxy Vol. 3