close icon
page-title
Tandfen i trubbel
Tandfen i trubbel

Detaljer

 • Originaltitel: Meine Chaosfee & Ich
 • Originalspråk: Tyska
 • Produktionsland: Tyskland, Luxemburg
 • Regissör: Fortune Cookie Filmproduktion

Titta på Tandfen i trubbel 2022 gratis - Streama Online SweFilmer

star7.4
38Betyg
date2022
date1h 20m

Kommenter

 • avatar

  VerklighetenVera

  |9 timer siden
  Castet rätt tufft men storyn kunde vart bättre, allmänt okej film
 • avatar

  KlassikerKajsa

  |5 dage siden
  nån annan som har problem med strömmen?? den laggade för mig mitt i filmen men de e väl det där jävla näthaket igen
 • avatar

  glödandeStjärna

  |9 dage siden
  Om alla var som hans tjej då 😎
 • avatar

  DokisDennis

  |11 dage siden
  ibland okej å allt som allt min favorit i serien
 • avatar

  RealityRasmus

  |13 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  RomantikRonja

  |14 dage siden
  Förutom fina vyer, bara skit.
 • avatar

  FamiljeFrida

  |14 dage siden
  Rekommenderar, filmen är intressant. Man behöver dock tåla stil och maner från 80-talet.

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Tandfen i trubbel Streama Swefilm

Den nya animerade filmen Tandfen i trubbel har premiär den 13 oktober 2022 och går just nu att streama och se gratis online på swefilmer. Filmen är dubbad till svenska och har en speltid på cirka 90 minuter.

Tandfen i trubbel är en fartfylld och rolig berättelse för hela familjen om den lilla tandfen Violet, som försöker lära sig att använda sina nyfunna magiska krafter. Violets värld vänder upp och ner när hon av misstag förvandlar sin bästa vän till en kanin! Nu måste hon lära sig att kontrollera sin magi för att kunna rädda sin vän och undvika att ställa till med mer magiskt kaos.

Filmen är producerad av det tyska produktionsbolaget Fortune Cookie Filmproduktion och har fått fina recensioner för sin underhållande historia och fina animation. Den passar utmärkt för en mysig filmafton med hela familjen. Missa inte chansen att streama Tandfen i trubbel gratis online!

Tandfen i trubbel

Se Tandfen i trubbel Gratis Online

Tandfen i trubbel hade biopremiär i Tyskland i oktober 2022 och går nu att se gratis online med svensk text på de flesta större streamingtjänster för svenska filmer. Filmen är dubbad till svenska så att även yngre tittare kan följa med i handlingen.

Den sympatiska huvudkaraktären, den lilla tandfen Violet, har precis fått sina magiska krafter och försöker lära sig att hantera dem. Men något går fel och Violets bästa vän Emmy förvandlas av misstag till en kanin! Nu måste Violet hitta ett sätt att bryta förtrollningen och rädda sin vän, samtidigt som hon undviker att ställa till med mer trollkonster och kaos.

Tandfen i trubbel är en rolig och spännande film fylld med magi, äventyr och vänskap som garanterat underhåller både stora och små. Passa på att se den gratis online nu när den precis har haft biopremiär!

Tandfen i trubbel Helfilm Svenska

Den tyskproducerade animerade filmen Tandfen i trubbel släpptes på bio i Tyskland i oktober 2022 och går nu att se som helfilm med svensk text på nätet. Filmen är dubbad till svenska så hela familjen kan följa med i handlingen.

Filmen handlar om den unga tandfen Violet som precis har fått sina magiska krafter. Men när hon skulle öva på sina nya krafter går något snett och hon förvandlar av misstag sin bästa vän Emmy till en kanin! För att rädda sin vän måste Violet nu lära sig att hantera och kontrollera sin nyvunna magi.

Med sina fina animationer, fartfyllda äventyr och teman om vänskap och att tro på sig själv så är Tandfen i trubbel en riktigt underhållande familjefilm. Se den nu som helfilm på svenska och följ med den sympatiska tandfen Violet på hennes magiska äventyr!

Tandfen i trubbel Swesub Dreamfilm

Den tyska animerade filmen Tandfen i trubbel har nu premiär på bio i Sverige, dubbad till svenska. Filmen går att streama med swesub på Dreamfilm och andra streamingtjänster för svensk film. Perfekt för en mysig filmafton!

Filmen handlar om den unga tandfen Violet som nyss har fått sina magiska krafter. Men när hon ska testa sina nya krafter går något fel, och hennes bästa vän Emmy förvandlas till en kanin! Nu måste Violet lära sig att hantera sina magiska krafter för att kunna rädda sin vän.

Tandfen i trubbel är en spännande och rolig film fylld med magi, action och bus. Med fina animationer och fartfyllda äventyr är det en riktigt underhållande film för hela familjen. Se den nu på Dreamfilm med svensk text (swesub).

Tandfen i trubbel

Tandfen I trubbel Svensk Text

Den nya tyskproducerade animerade filmen Tandfen i trubbel har nu premiär och går att se med svensk text på de flesta streamingtjänster online. Filmen hade biopremiär i Tyskland i oktober 2022.

Tandfen i trubbel handlar om den lilla tandfen Violet som precis har fått sina magiska krafter. Men när hon ska testa sina nya krafter går något fel och hon förvandlar sin bästa vän Emmy till en kanin! Nu måste Violet lära sig hantera sina krafter för att kunna rädda sin vän.

Med sina fina animationer, spännande äventyr och roliga karaktärer är det här en riktigt underhållande familjefilm. Se den nu med svensk dubbning och följ med på Violets magiska äventyr!

Tandfen i trubbel Swefilmer 2022

Den nya tyskproducerade animerade filmen Tandfen i trubbel hade biopremiär i oktober 2022 och finns nu att streama på Swefilmer. Filmen är dubbad till svenska så att hela familjen kan följa med i handlingen.

Filmen handlar om den lilla tandfen Violet som nyss har fått sina magiska krafter. Men när hon ska testa sina nya krafter går något fel och hon förvandlar sin bästa vän Emmy till en kanin! Nu måste Violet lära sig att kontrollera sina krafter för att kunna rädda sin vän.

Med sina fina animationer, spännande äventyr och roliga karaktärer är Tandfen i trubbel en riktigt underhållande familjefilm. Missa inte chansen att se den på Swefilmer med svensk dubbning!

6 Lignende Film

Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Bedøm filmen eller serien

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 7 Antal stemmer: 38

Dela