close icon
page-title
Ted 2
Ted 2

Detaljer

 • Originaltitel: Ted 2
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: USA
 • Regissör: Smart Entertainment

Titta på Ted 2 2015 gratis - Streama Online SweFilmer

star6.3
7213Betyg
date2015
date1h 55m

Kommenter

 • avatar

  FamiljeFrida

  |9 timer siden
  Rekommenderar, filmen är intressant. Man behöver dock tåla stil och maner från 80-talet.
 • avatar

  glödandeStjärna

  |2 dage siden
  Om alla var som hans tjej då 😎
 • avatar

  DokisDennis

  |6 dage siden
  ibland okej å allt som allt min favorit i serien
 • avatar

  RomantikRonja

  |6 dage siden
  Förutom fina vyer, bara skit.
 • avatar

  VerklighetenVera

  |6 dage siden
  Castet rätt tufft men storyn kunde vart bättre, allmänt okej film
 • avatar

  RealityRasmus

  |7 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  KlassikerKajsa

  |8 dage siden
  nån annan som har problem med strömmen?? den laggade för mig mitt i filmen men de e väl det där jävla näthaket igen

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Dreamfilm Ted 2 Sverige Stream Svenska

Är du redo att skratta loss ordentligt? Då ska du streama den roliga uppföljaren Ted 2 på Dreamfilm! I denna svensktextade komedi får vi återigen följa den skojfriska teddybjörnen Ted och hans bästa polare John, spelad av Mark Wahlberg.

Ted hamnar i trubbel när han och hans flickvän Tami-Lynn bestämmer sig för att skaffa barn. Myndigheterna anser nämligen att Ted inte är en riktig person och därför inte har rätt till ett barn. Ted 2 handlar om Teds kamp för sina rättigheter - en resa fylld av galna upptåg och massor med skratt!

Missa inte möjligheten att streama Ted 2 gratis i full längd med svenskt tal på Dreamfilm. Bara några enkla klick så kan du koppla av framför denna underhållande svenska komedi från 2015.

Med skådespelare som Mark Wahlberg, Amanda Seyfried och Seth MacFarlane utlovar Ted 2 många skratt. Filmen är en perfekt underhållning en helgkväll hemma i soffan. Streama och njut av galna upptåg i denna roliga uppföljare från Dreamfilm!

Ted 2

Ted 2 Åter Gratis Svensk Fri Swe-filmer

Älskade du den första Ted-filmen? Då kan du nu streama uppföljaren Ted 2 helt gratis med svenskt tal på Swefilmer! Återigen får vi följa den skämtglade teddybjörnen Ted och hans polare på galna äventyr.

Allt börjar när Ted och flickvännen Tami-Lynn bestämmer sig för att skaffa barn. Men myndigheterna anser inte att Ted är en riktig person och därför inte har rätt till ett eget barn. Nu måste Ted och John bevisa att Ted är en verklig person värd samma rättigheter som alla andra.

Missa inte chansen att streama Ted 2 gratis online i full längd på Svefilmer. Bara några enkla klick så kan du luta dig tillbaka och skratta gott åt Teds och Johns äventyr i jakten på Teds mänskliga rättigheter.

Med skådespelare som Mark Wahlberg, Amanda Seyfried och Seth MacFarlane utlovar denna roliga svensktextade komedi från 2015 massor av garanterade skratt. Titta och njut av Ted 2 gratis på Swefilmer!

Dreamfilm Ted 2 Sverige Full Swesub Online Streama

Är du sugen på en riktigt rolig kväll framför skärmen? Då ska du streama den galna komedin Ted 2 i full längd på Dreamfilm!

Handlingen kretsar kring den busige teddybjörnen Ted och hans polare John när de bestämmer sig för att Ted ska skaffa barn med sin flickvän. Men myndigheterna anser inte att Ted är en verklig person och han nekas därför rätten till ett eget barn.

Nu måste Ted och John kämpa för att bevisa att Ted är en riktig person, precis som alla andra, och har rätt till samma fri- och rättigheter. Det blir en galen resa fylld av tokiga upptåg och massor av skratt.

Missa inte chansen att streama Ted 2 med svensk text online helt gratis på Dreamfilm. Bara några enkla klick så kan du luta dig tillbaka och njuta av denna humoristiska komedi från 2015 i bästa kvalitet.

Med Mark Wahlberg, Amanda Seyfried och Seth MacFarlane i rollerna utlovar Ted 2 många garanterade skrattkvällar framför skärmen. Streama och skratta gott åt denna underhållande svenska komedi på Dreamfilm!

Dreamfilm Ted 2 Sverige Gratis Online Swesub Helfilm

Ted 2 är den perfekta filmen för en skrattfylld kväll framför skärmen!

Är du sugen på att titta på en riktigt rolig film? Då ska du inte missa komedi succén Ted 2, nu tillgänglig att streama helt gratis med svensk text på Dreamfilm!

I denna uppföljare får vi återigen följa den busige teddybjörnen Ted och hans bäste vän John. Allt börjar när Ted och flickvännen Tami-Lynn bestämmer sig för att skaffa barn, men myndigheterna nekar Ted rätten då de inte anser honom vara en verklig person.

Nu måste Ted och John bevisa att Ted förtjänar samma rättigheter som vilken människa som helst. Det blir en galen resa fylld av tokiga upptåg och massor av fartfylld humor.

Njut av Ted 2 gratis online i full längd med svenskt tal på Dreamfilm. Bara några enkla klick så kan du luta dig tillbaka och skratta gott åt denna underhållande komedi från 2015.

Med skådespelare som Mark Wahlberg, Amanda Seyfried och Seth MacFarlane utlovar Ted 2 en riktigt rolig kväll framför skärmen. Streama den redan ikväll!

Ted 2

Dreamfilm Ted 2 Sverige Gratis Helfilm Svenska Se Online

Letar du efter en riktigt skojfrisk film att titta på? Då rekommenderar vi den busiga komedin Ted 2, nu tillgänglig att streama helt gratis med svenskt tal på Dreamfilm!

I denna galna uppföljare får vi återse den skämtglade teddybjörnen Ted och hans bäste vän John när de ger sig ut på ett fartfyllt äventyr. Allt börjar när Ted och flickvännen Tami-Lynn vill skaffa barn, men nekas då myndigheterna inte anser Ted vara en riktig person.

Nu måste Ted och John bevisa att Ted förtjänar exakt samma mänskliga rättigheter som alla andra. Det blir en humoristisk kamp fylld med tokiga upptåg och massor av skratt.

Njut av att streama Ted 2 svenska gratis online i full längd på Dreamfilm. Bara några enkla klick så kan du luta dig tillbaka och skratta gott åt Teds och Johns äventyr i jakten på Teds rättigheter.

Med skådespelare som Mark Wahlberg, Amanda Seyfried och Seth MacFarlane som den busige Ted utlovar denna komedi succé en minnesvärt rolig kväll. Missa inte Ted 2 - streama den redan ikväll!

Dreamfilm Ted 2 Sverige Stream Svenskt Tal Stream

 • Galen humor och tokiga upptåg
 • Perfekt underhållning en helgkväll
 • Mark Wahlberg och Seth MacFarlane i huvudrollerna

Letar du efter en riktigt rolig film att titta på? Då ska du streama den fartfyllda komedin Ted 2 med svenskt tal på Dreamfilm!

I denna galna uppföljare får vi återse den skämtglade teddybjörnen Ted och hans polare John. När Ted och flickvännen vill skaffa barn nekas de av myndigheterna, då de inte anser Ted vara en riktig person.

Nu måste Ted och John kämpa för att bevisa att Ted förtjänar precis samma rättigheter som alla andra människor. Det blir en humoristisk resa fylld av tokiga upptåg och massor av skratt.

Missa inte chansen att streama denna roliga komedi från 2015 med Mark Wahlberg och Seth MacFarlane i galna huvudroller. Bara några enkla klick på Dreamfilm så kan du luta dig tillbaka och skratta loss ordentligt!

Ted 2 är perfekt filmunderhållning en helgkväll hemma i soffan. Streama den redan ikväll och unna dig en minnesvärt rolig kväll framför skärmen!

8 Lignende Film

Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Bedøm filmen eller serien

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 6 Antal stemmer: 7213

Dela