alt

Titta på Terminator: Dark Fate 2019 gratis - Streama Online SweFilmer

rating6.5
4 787
Betyg
calendar2019
time2h 08m
Mer än två årtionden efter händelserna i "Terminator 2 - domedagen" måste Sarah Connor och den ursprunglige Terminatorn skydda en ung kvinna och hennes vänner från en ny, förbättrad Terminator från framtiden som försöker döda dem.

Skådespelare

Actor Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger

Actor Linda Hamilton

Linda Hamilton

Actor Edward Furlong

Edward Furlong

Actor Mackenzie Davis

Mackenzie Davis

Actor Tom Hopper

Tom Hopper

Actor Diego Boneta

Diego Boneta

Actor Enrique Arce

Enrique Arce

Actor Tristán Ulloa

Tristán Ulloa

Officiell trailer

Siehe auch

Fast & Furious: Hobbs & Shaw

Star Wars: The Rise of Skywalker

Se Terminator: Dark Fate svenska online gratis

Är du sugen på att se den senaste filmen i Terminator-serien? Terminator: Dark Fate hade premiär den 23 oktober 2019 och är den sjätte delen i den populära sci-fi/action-franchisen. I den här filmen återvänder Linda Hamilton som Sarah Connor och Arnold Schwarzenegger som T-800. Det är också James Camerons första Terminator-film sedan Terminator 2 från 1991.

I Dark Fate möter Sarah Connor återigen hotet från framtiden i form av en ny, avancerad Terminator-modell som skickas tillbaka i tiden för att döda Dani Ramos. Tillsammans med Grace, en genetiskt förstärkt soldat från framtiden, försöker de skydda Dani och stoppa den nya Terminatorn. Det blir mycket action, explosioner och hög puls när de gamla och nya rollfigurerna kolliderar.

Vill du streama den här adrenalinfyllda uppföljaren? På Dreamfilm kan du titta på Terminator: Dark Fate gratis online med svensk text. Det finns inga irriterande reklamavbrott och filmen går att se i full längd och hög kvalitet. Perfekt för en spännande filmkväll!

Streama Terminator: Dark Fate på svenska swe-filmer

Terminator: Dark Fate är den första filmen i serien sedan Terminator 2 - Domedagen från 1991 som har skapats av James Cameron. Efter att ha tagit en paus från franchisen i 28 år, bestämde sig Cameron för att återvända som producent den här gången.

Tillsammans med Tim Miller som regissör har han skapat en direkt fortsättning på T2 som ignorerar händelserna i de tidigare uppföljarna. Det betyder att både Linda Hamilton och Arnold Schwarzenegger återvänder i sina ikoniska roller. Dessutom får vi se Mackenzie Davis som en kybernetiskt förstärkt soldat från framtiden vid namn Grace.

För att streama Terminator: Dark Fate på svenska rekommenderar vi swefilmer.stream. Där kan du titta på filmen gratis online med svensk text. Bara välja film, trycka play och njuta av den spännande storyn och actionscenerna i över 100 minuter.

Titta på Terminator: Dark Fate svensk text Dreamfilm

Nya Terminator-filmen Terminator: Dark Fate tar vid där Terminator 2 slutade och följer Sarah Conners fortsatta kamp för att rädda mänsklighetens framtid. Tillsammans med två oväntade bundsförvanter ger sig Sarah in i ett farligt uppdrag för att stoppa den mest avancerade Terminator-modellen hittills.

Det är en äkta uppföljare till de första två filmerna med samma DNA och känsla av intensitet och drama.

Terminator: Dark Fate bjuder på massvis med action, spänning och effekter i bästa Terminator-anda. Med Linda Hamilton och Arnold Schwarzenegger tillbaka i sina klassiska roller blir det garanterat en nostalgitripp för fans av originalfilmerna.

Streama Terminator: Dark Fate på Dreamfilm och njut av den adrenalinfyllda storyn om mänsklighetens kamp för överlevnad i en high tech-värld där maskinerna tar över. Perfekt för en kväll med popcorn, godis och sci-fi!

Terminator: Dark Fate

Se Terminator: Dark Fate med svensk text gratis

Terminator är tillbaka - den sjätte filmen i franchisen hade biopremiär i oktober 2019. Terminator: Dark Fate tar vid direkt efter händelserna i T2 från 1991 och är en direkt fortsättning på James Camerons originella Terminator-filmer.

I centrum av handlingen står Dani Ramos (Natalia Reyes) som blir måltavla för en ny, dödlig Terminator (Gabriel Luna). För att rädda henne kastar sig Sarah Connor (Linda Hamilton) och en cybernetiskt modifierad soldat vid namn Grace (Mackenzie Davis) in i striden.

Vill du se den adrenalinfyllda actionfilmen? På swesub.se kan du streama Terminator: Dark Fate gratis med svensk text. Filmen går att se online i sin helhet utan störande reklamavbrott. Perfekt underhållning för Terminator-fans!

Streama Terminator: Dark Fate Dreamfilm gratis sverige

Den 23 oktober 2019 var det äntligen dags för den efterlängtade premiären av Terminator: Dark Fate, den sjätte delen i den populära Terminator-serien. Filmen fungerar som en direkt uppföljare till de två första filmerna, Terminator (1984) och Terminator 2: Judgment Day (1991).

 • Linda Hamilton återvänder i sin legendariska roll som Sarah Connor
 • Arnold Schwarzenegger gör comeback som T-800
 • Regisseras av Deadpools Tim Miller
 • Produceras av James Cameron, skaparen av Terminator

Vill du se den spännande actionrullen? På Dreamfilm kan du streama Terminator: Dark Fate gratis online med svenskt tal. Filmen går att titta på i sin helhet och utmärkt kvalitet. Perfekt film underhållning en fredagskväll!

Swesub Terminator: Dark Fate svenska swe-filmer online

Är du sugen på att se den senaste uppföljaren i den legendariska Terminator-serien? Terminator: Dark Fate tar vid där Terminator 2 slutade och följer Sarah Conners fortsatta fight för att rädda mänsklighetens framtid undan de avancerade maskinerna från framtiden.

Med överraskande vändningar, nostalgiska återföreningar och en intensiv kamp på liv och död utlovar Dark Fate att bli årets bästa actionrulle för fans av den klassiska sci-fi/action-serien. Linda Hamilton och Arnold Schwarzenegger är tillbaka som Sarah respektive T-800 i riktigt högform!

Vill du se den adrenalinfyllda uppföljaren? På swefilmer.se kan du streama Terminator: Dark Fate med svensk text i HD-kvalitet. Filmen går att titta på online gratis och utan störande reklamavbrott från början till slut. Perfekt filmunderhållning en långhelg!

10 liknande filmer:

 1. Retribution
 2. Aquaman and the Lost Kingdom
 3. Lift
 4. The Maze Runner
 5. Aquaman
 6. Black Panther: Wakanda Forever
 7. Sound of Freedom
 8. Shazam! Fury of the Gods
 9. John Wick: Chapter 4
 10. Thor: Love and Thunder
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 7 Anzahl der Stimmen: 4787
Dela serie
Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

onlinetvjunkie

Med ett betyg på 6.5 förtjänar titeln att vara ett av de bästa bidragen i sin Action. Ett måste!
avatar

MatVOD

Om du är tveksam till att titta på titeln, bör en titt på 6.5 -betyget rensa bort dina tvivel. Kör hårt!
avatar

universalz

Betyget 6.5 bekräftar att title är en typ som måste ses. Det lönar sig att ta sig tid att göra det.
avatar

MuriVOD12

Terminator: Dark Fate är definitivt en av de bättre representanterna för sin genre. Betyget 6.5 bekräftar detta.
avatar

curryMan19

Fans av bra typer måste definitivt se Terminator: Dark Fate. Betyget 6.5 talar för sig själv
avatar

damVod1

Terminator: Dark Fate med ett betyg på 6.5 är ett starkt bevis på den höga kvaliteten på denna typ. Ett måste-objekt!
avatar

MilanTa

En stark historia berättad på bara 2h 08m. Utmärkt arbete av skaparna av denna film.
avatar

digitalviewer

Extremt engagerande film , som lätt gör 2h 08m njutbar. Rekommenderas starkt till alla fans av denna Action.
avatar

mukoloko

Med ett betyg på 6.5 förtjänar title att vara ett av de bästa bidragen i sin kategori. Ett måste!
avatar

Barabaros

Med ett betyg som 6.5 måste title vara ett måste för alla fans av bra typer!

Produktioner av liknande genrer

Godzilla x Kong: The New Empire

Indiana Jones and the Dial of Destiny

Pirates of the Caribbean: Vid världens ände

Rebel Moon - Part One: A Child of Fire