close icon
page-title
Terrifier 2
Terrifier 2

Detaljer

 • Originaltitel: Terrifier 2
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: USA
 • Regissör: Dark Age Cinema

Titta på Terrifier 2 2022 gratis - Streama Online SweFilmer

star6.8
1633Betyg
date2022
date2h 18m

Kommenter

 • avatar

  RomantikRonja

  |6 timer siden
  Förutom fina vyer, bara skit.
 • avatar

  VerklighetenVera

  |2 dage siden
  Castet rätt tufft men storyn kunde vart bättre, allmänt okej film
 • avatar

  matixd

  |2 dage siden
  alla skriver om folk som klagar på att de inte går att streama men man hittar inte kommentarerna XD
 • avatar

  KlassikerKajsa

  |4 dage siden
  nån annan som har problem med strömmen?? den laggade för mig mitt i film men de e väl det där jävla näthaket igen
 • avatar

  MuriVOD12

  |4 dage siden
  För mig en riktig must-see om man inte är en bebis
 • avatar

  FamiljeFrida

  |7 dage siden
  Rekommenderar, film är intressant. Man behöver dock tåla stil och maner från 80-talet.
 • avatar

  glödandeStjärna

  |8 dage siden
  Om alla var som hans tjej då 😎
 • avatar

  RealityRasmus

  |10 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  blåbärSky

  |10 dage siden
  Intressant: ja. Fängslande: ja. Men bögar, transpersoner och stöd till flyktingar: nej. Synd, för den kunde varit värd en rekommendation, men den ÄR inte de.
 • avatar

  DokisDennis

  |11 dage siden
  ibland okej å allt som allt min favorit i serien

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Terrifier 2 streama online gratis

Den efterlängtade uppföljaren till kultfavoriten Terrifier är äntligen här! Skräckisen Terrifier 2 hade biopremiär den 6 oktober 2022 och är nu tillgänglig för streaming online helt gratis.

I den första filmen fick vi följa den sadistiske clownen Art när han sågade av en kvinna mitt itu. Nu är han tillbaka för ännu mer blod och plåga i denna uppföljare från skräckfilmsstudion Dark Age Cinema.

Streama Terrifier 2 på svenska redan idag! Filmen finns tillgänglig gratis online med swesub för alla skräckfantaster.

Var kan jag se Terrifier 2 online?

Terrifier 2 går att streama gratisDreamfilm. Filmen finns tillgänglig i hög kvalitet med svensk text.

För att streama Terrifier 2 online gratis behöver du inte ens registrera ett konto. Det enda du behöver göra är att trycka på playknappen så kan du börja titta direkt!

Terrifier 2

Titta på Terrifier 2 swesub dreamfilm

På Dreamfilms hemsida hittar du Terrifier 2 med svensk text (swesub). Filmen är helt gratis att streama online för alla besökare.

Skräckisen är 145 minuter lång och hade världspremiär i USA tidigare i år. Nu har den äntligen kommit till Sverige och går att se på nätet.

Om du gillade den första Terrifier kommer du garanterat att älska den här uppföljaren! Filmen är fylld med blod, plåga och en massa chockerande scener som får dig att hoppa till i soffan.

Missa inte chansen att streama Terrifier 2 gratis online redan idag! Filmen finns i hög kvalitet med svensk text på Dreamfilm.

Vad handlar Terrifier 2 om?

Handlingen utspelar sig ett år efter händelserna i den första filmen. Clownen Art är fortfarande på fri fot och letar ständigt efter nya offer att tortera och mörda.

Den här gången sätter han siktet på tonårstjejen Sienna och hennes familj. Ingenting kan stoppa Art från att stilla sin blodtörst när Alla helgons dag närmar sig.

Förvänta dig mycket plågsamma scener när den sadistiske clownen jagar Sienna genom staden. Han använder sina mest bisarra mordmetoder hittills för att skrämma livet ur henne.

Terrifier 2 helfilm gratis på svenska

På Dreamfilms hemsida kan du se hela Terrifier 2 gratis med svensk text. Filmen är 145 minuter lång och släpptes på bio den 6 oktober.

Skräckisen är otroligt populär bland fans och har redan blivit en kultklassiker i genren. Det märks att filmen har fått en större budget den här gången.

 • Bättre specialeffekter
 • Längre speltid
 • Mer genomtänkt handling

Men kärnan är densamma - extremt brutala mordscener som får en att må illa. Art the Clown visar verkligen inget nåd när han styckar sönder sina offer.

Se Terrifier 2 gratis online på svenska redan idag! Skräckisen streamas i full längd med swesub på Dreamfilms hemsida.

Vad säger kritikerna om Terrifier 2?

Terrifier 2 har fått ett väldigt positivt mottagande från kritiker och fans. På IMDB har filmen betyget 7,2 baserat på över 10 000 röster.

Kritikerna berömmer framförallt de chockerande splatterscenerna och skådespelarinsatsen från David Howard Thornton som den sadistiske clownen.

Filmen är dock inte för alla då den innehåller extremt mycket blod och våld. Men för skräckfantaster är Terrifier 2 ett absolut måste!

Skräckis online i hög kvalitet från 2022

Terrifier 2 är en skräckfilm från 2022 som nu finns att streama gratis online i hög kvalitet. Filmen släpptes på bio i oktober och är en uppföljare till kultfavoriten Terrifier från 2016.

Handlingen kretsar kring den sadistiske clownen Art som den här gången ger sig på tonårstjejen Sienna och hennes familj. Förvänta dig oväntade jump scares och extremt brutal splatter!

Skräckisen är 145 minuter lång och har fått ett kanonmottagande av kritiker för sina våldsamma mordscener. David Howard Thornton gör en magisk insats som den grymme clownen Art.

Missa inte att streama den blodiga skräckisen Terrifier 2 online. Filmen går att se helt gratis med swesub på Dreamfilms hemsida.

Produktionsbolaget bakom Terrifier 2

Det är skräckfilmsstudion Dark Age Cinema som ligger bakom Terrifier 2. De har specialiserat sig på extrema och våldsamma skräckfilmer sedan starten 2013.

Några av deras mest kända filmer är den första Terrifier, slasherfilmen All Hallows Eve och paranormala skräckisen The Wretched.

Med Terrifier 2 cementerar de sin plats som en av de främsta indiestudiorna inom splatter och skräck just nu. Filmen har redan blivit en Kultklassiker bland genre-fans!

Terrifier 2

Streama skräckfilmen Terrifier 2 från Dark Age Cinema

Dark Age Cinema ligger bakom den efterlängtade uppföljaren Terrifier 2 som nu finns att streama online helt gratis. Skräckfilmsstudion grundades 2013 och har sedan dess specialiserat sig på extrema filmer.

Handlingen i Terrifier 2 kretsar kring den sadistiske clownen Art och tonårstjejen Sienna som han bestämmer sig för att terrorisera. Förvänta dig en blodig och störande film fylld med brutala mord!

Missa inte att se kultsuccén Terrifier 2 nu när den äntligen kommit till Sverige! Filmen går att streama gratis med svensk text på Dreamfilms hemsida redan idag.

Vad händer i Terrifier 2?

Ett år efter det chockerande slutet på Terrifier dyker den sadistiske clownen Art upp igen. Den här gången har han siktet inställt på Sienna och hennes familj som bor i en liten förort utanför staden.

När Alla helgons dag närmar sig trappas spänningen upp rejält. Inget kan stoppa Art från att utsätta Sienna för sina sjuka böjelser. Han lurar i varenda buske och bara väntar på rätt tillfälle att attackera.

I över 140 minuter får vi följa Siennas kamp på liv och död när hon försöker fly och gömma sig från den obarmhärtige clownen. Hur långt är Art beredd att gå för att stilla sin blodtörst?

Se den oväntade uppföljaren till kultfavoriten

Terrifier 2 är den efterlängtade uppföljaren till 2016 års kultklassiker Terrifier. Den första filmen blev snabbt en favorit bland skräckfantaster för sina extremt brutala mordscener.

I del två får vi återigen följa den sadistiske clownen Art, den här gången när han ger sig på tonårstjejen Sienna. Filmen är fylld med oväntade vändningar och chockerande splatter.

Missa inte att streama Terrifier 2 nu när den äntligen har svensk premiär! Skräckisen går att se helt gratis med svensk text på Dreamfilms hemsida.

Uppföljaren alla fans har väntat på är här! Se Terrifier 2 gratis online redan idag och upplev den sadistiske clownen Arts återkomst.

Vad tycker fans om Terrifier 2?

Bland skräckfantaster har Terrifier 2 redan hunnit bli en riktig kultfavorit. På IMDB har filmen fått massvis med hyllningar för sina våldsamma och oväntade scener.

Många tycker att detta är en av de bästa och mest extrema skräckfilmer som gjorts på länge. Uppföljaren lyckas överträffa originalet på de flesta punkter.

Framförallt är det skådespelaren David Howard Thorntons minnesvärda insats som den sadistiske clownen Art som hyllas av fans.

10 Lignende Film

Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Betygsätt filmen

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 7 Antal stemmer: 1633

Dela