close icon
page-title
The Amazing Spider-Man
The Amazing Spider-Man

Detaljer

 • Originaltitel: The Amazing Spider-Man
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: USA
 • Regissör: Marvel Entertainment

Titta på The Amazing Spider-Man 2012 gratis - Streama Online SweFilmer

star6.7
16852Betyg
date2012
date2h 16m

Kommenter

 • avatar

  FamiljeFrida

  |13 timer siden
  Rekommenderar, filmen är intressant. Man behöver dock tåla stil och maner från 80-talet.
 • avatar

  KlassikerKajsa

  |4 dage siden
  nån annan som har problem med strömmen?? den laggade för mig mitt i filmen men de e väl det där jävla näthaket igen
 • avatar

  RomantikRonja

  |7 dage siden
  Förutom fina vyer, bara skit.
 • avatar

  VerklighetenVera

  |7 dage siden
  Castet rätt tufft men storyn kunde vart bättre, allmänt okej film
 • avatar

  RealityRasmus

  |8 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  glödandeStjärna

  |9 dage siden
  Om alla var som hans tjej då 😎
 • avatar

  DokisDennis

  |11 dage siden
  ibland okej å allt som allt min favorit i serien
 • avatar

  matixd

  |11 dage siden
  alla skriver om folk som klagar på att de inte går att streama men man hittar inte kommentarerna XD
 • avatar

  blåbärSky

  |13 dage siden
  Intressant: ja. Fängslande: ja. Men bögar, transpersoner och stöd till flyktingar: nej. Synd, för den kunde varit värd en rekommendation, men den ÄR inte de.

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

The Amazing Spider-Man Film Online Gratis

The Amazing Spider-Man är en superhjältefilm från 2012 baserad på Marvel Comics-serien om Spindelmannen. Filmen hade biopremiär den 23 juni 2012 och är regisserad av Marc Webb. I huvudrollerna ser vi Andrew Garfield som Peter Parker/Spindelmannen, Emma Stone som Gwen Stacy och Rhys Ifans som Dr Curt Connors/Ödlemannen.

Filmen är en omstart av filmserien och fokuserar på Spindelmannens ursprungshistoria. Peter Parker blir biten av en genetiskt modifierad spindel som ger honom övermänskliga krafter. Han använder sina nya krafter för att bekämpa brott i New York City under alias Spindelmannen. Han möter dock motstånd från skurken Ödlemannen, som hotar att förstöra hela staden.

The Amazing Spider-Man är fylld med spännande actionscener där Spindelmannen svingar sig mellan New Yorks skyskrapor och slåss mot skurkar. Filmen utforskar också relationen mellan Peter och Gwen på ett trovärdigt och medryckande sätt.

Med en stark ensemble, fantastiska specialeffekter och en gripande historia är The Amazing Spider-Man ett måste för alla fans av superhjältefilmer. Titta på den gratis online redan idag!

The Amazing Spider-Man

Streama The Amazing Spider-Man Swe-filmer

The Amazing Spider-Man finns nu att streama helt gratis och lagligt online på Swe-filmer med svensk text. Swe-filmer är en av de bästa sidorna för att titta på de senaste filmerna och streamingtjänsten är 100% laglig.

För att streama The Amazing Spider-Man online behöver du inte ens registrera dig eller betala något. Det enda du behöver är en internetuppkoppling och en enhet att streama ifrån, såsom en dator, surfplatta eller smart-TV.

Kvaliteten på streamen är fullt HD med svensk text, så du kan njuta av filmen i bästa möjliga kvalitet. Det finns även möjlighet att ladda ner filmen för offline-visning om du föredrar det.

Så missa inte chansen att se denna adrenalinfyllda superhjältefilm med Andrew Garfield i huvudrollen helt gratis online. Skapa bara ett kostnadsfritt konto på Swe-filmer så kan du börja streama The Amazing Spider-Man direkt!

Titta På The Amazing Spider-Man Svenska Stream

The Amazing Spider-Man är äntligen tillgänglig för streaming med svensk text, så att alla fans kan njuta av denna spännande superhjältefilm. Andrew Garfield gör en fantastisk insats i huvudrollen som tonåringen Peter Parker som blir Spindelmannen.

Filmen utforskar Spider-Man-karaktärens ursprung på ett fängslande sätt, med fokus på Peters relation med Gwen Stacy spelad av Emma Stone. Tillsammans måste de stoppa den ondskefulle Dr Curt Connors, alias Ödlemannen (Rhys Ifans), från att förvandla hela New Yorks befolkning till ödlemänniskor.

Med hisnande actionscener filmad i 3D som fångar känslan av att svinga mellan skyskrapor, är The Amazing Spider-Man en ruskig upplevelse.

Titta på The Amazing Spider-Man svenska stream så får du se Spider-Man möta sin hittills fruktansvärdaste fiende, samtidigt som han brottas med sitt nya ansvar och identitet som superhjälte. Det är en underhållande film fylld med stunts, specialeffekter och dramatik som kommer att tilltala både fans och nykomlingar.

Se The Amazing Spider-Man Hela Filmen Svenska

Äntligen har den häftigaste Spider-Man filmen någonsin släppts och nu kan du se hela The Amazing Spider-Man svenska online. Skådespelaren Andrew Garfield gör en astundande insats i huvudrollen som tonåringen Peter Parker som efter en spindelbett får övermänskliga krafter.

Tillsammans med den vackra Gwen Stacy (Emma Stone) måste nu Spider-Man rädda New York från den galne vetenskapsmannen Dr Curt Connors (Rhys Ifans) som efter ett misslyckat experiment förvandlas till den fruktade skurken Ödlemannen.

The Amazing Spider-Man är fylld med hisnande action och specialeffekter i världsklass. Garfield och Stone har en fantastisk chem i sina roller och Ifans är läskigt övertygande som filmens skurk. Detta är helt klart den bästa Spider-Man filmen hittills!

 • Fängslande historia om Spider-Mans ursprung
 • Otroliga stunts och 3D-effekter
 • Medryckande skådespeleri

Missa inte chansen att se hela The Amazing Spider-Man svenska online. En adrenalinfylld och underhållande superhjältefilm för hela familjen!

The Amazing Spider-Man

The Amazing Spider-Man Swesub Stream

Är du sugen på att se den bästa Spider-Man filmen hittills? Då ska du streama The Amazing Spider-Man med swesub online!

I denna omstart av filmserien får vi följa tonåringen Peter Parker, spelad av Andrew Garfield, på hans resa till att bli superhjälten Spindelmannen. Efter att ha blivit biten av en genetiskt modifierad spindel får Peter övermänskliga krafter som han använder för att slåss mot brottsligheten i New York City.

Tillsammans med den vackra Gwen Stacy (Emma Stone) måste Spider-Man stoppa den galne Dr Curt Connors, spelad av Rhys Ifans, från att förvandla hela New Yorks befolkning till muterade ödlemänniskor.

Med svensk text får du garanterat ut det mesta av filmens handling och dialog. Så varför inte poppa popcorn, luta dig tillbaka och njut av denna actionfyllda filmupplevelse hemma från soffan? Streama The Amazing Spider-Man swesub redan idag!

The Amazing Spider-Man Gratis Strömning 23.06.2012

Den 23 juni 2012 hade superhjältefilmen The Amazing Spider-Man biopremiär. Nu, över 10 år senare, kan du äntligen streama denna adrenalinfyllda film helt gratis online.

I filmen får vi följa tonåringen Peter Parker, spelad av Andrew Garfield, som efter en spindelbett utvecklar övermänskliga krafter. Med sina nya förmågor bestämmer sig Peter för att bekämpa brottsligheten i New York City under alias Spindelmannen.

Tillsammans med skolkompisen Gwen Stacy (Emma Stone) måste Spider-Man stoppa Dr Curt Connors (Rhys Ifans) från att genomföra sina ondskefulla planer på att mutera hela mänskligheten till ödlemänniskor.

The Amazing Spider-Man bjuder på fartfylld action, hisnande specialeffekter och en gripande kärlekshistoria mellan Peter och Gwen. Det är helt klart en av de bästa superhjältefilmer som har gjorts.

Så missa inte chansen att uppleva Spideys äventyr på vita duken! Streama The Amazing Spider-Man gratis online redan idag.

5 Lignende Film

Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Bedøm filmen eller serien

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 7 Antal stemmer: 16852

Dela