alt

Titta på The Art of Racing in the Rain 2019 gratis - Streama Online SweFilmer

rating8.2
1 386
Betyg
calendar2019
time1h 49m
Följer en hund vid namn Enzo, som reflekterar över hans äventyrsfyllda liv. Dessutom lär sig Enzo om livets olika former från hans ägare, racerföraren Denny Swift.

Skådespelare

Actor Kevin Costner

Kevin Costner

Actor Amanda Seyfried

Amanda Seyfried

Actor Gary Cole

Gary Cole

Actor Kathy Baker

Kathy Baker

Actor Al Sapienza

Al Sapienza

Actor Karen Holness

Karen Holness

Actor Milo Ventimiglia

Milo Ventimiglia

Actor Elizabeth Bowen

Elizabeth Bowen

Officiell trailer

Siehe auch

The Art of Racing in the Rain Swe-filmern Streama Gratis Dreamfilm 2019

Är du redo att uppleva en hjärtevärmande berättelse om vänskap, passion och ödet? Då ska du inte missa dramat The Art of Racing in the Rain, som har premiär på Dreamfilm idag!

Filmen följer hundens Enzo på hans äventyr med sin matte, den unge racerföraren Denny Swift. Genom Enzos ögon får vi följa Dennys kamp för att förverkliga sin dröm om att bli proffsracersförare samtidigt som han hanterar motgångar i livet och relationen med sin fru Eve.

Skådespelaren Milo Ventimiglia gör en stark insats i rollen som Denny, och rösten till Enzo görs av ingen mindre än Kevin Costner. Det unika perspektivet gör att The Art of Racing in the Rain sticker ut som något alldeles extra.

The Art of Racing in the Rain

Gilla Sportdrömmen En Skådespelares Resa

Milo Ventimiglia visar prov på sitt breda register när han gestaltar Denny Swifts långa resa mot att förverkliga drömmen om att bli proffsracerförare. Som ung möter Denny motgång på motgång, men ger aldrig upp hoppet.

Trots trasiga relationer och ekonomiska problem fortsätter Denny jaga drömmen, inspirerad av sin mentor Juan Manuel Fangio. Ventimiglias skådespeleri får oss att leva oss in i Dennys envishet och passion för sporten.

En Hunds Väg Till Kärlek Och Lycka

Även om Denny är filmens huvudkaraktär så är det golden retrievern Enzo som berättar historien, dubbad av legendariske Kevin Costner. Vi får följa Enzos liv, från valpen som Denny hittar i en lägenhet till den trofasta följeslagaren.

Enzo blir mer än en vanlig husdjurskompis - genom honom utforskar Denny livets mening och lär sig att njuta av små glädjeämnen. Deras unika band visar på kärleken mellan människa och djur.

En Ovanlig Vänskap Som Förändrar Allt

Relationen mellan Denny och Enzo är filmens röda tråd. Deras vänskap hjälper Denny att bearbeta svårigheter som konflikter med hustrun Eve och förlusten av föräldrarna i en bilolycka.

Trots att Enzo bara kan kommunicera genom blickar och kroppsspråk lyckas han ge tröst och visdom när Denny som mest behöver det. Det är en berättelse om oväntade vänskapsband och att hitta mening i tillvaron.

The Art of Racing in the Rain

Vill Du Se En Unik Berättelse? Streama Nu

The Art of Racing in the Rain erbjuder ett annorlunda perspektiv tack vare berättarstrukturen med Enzo i huvudrollen. Ingen annan film har skildrat relationen mellan människa och hund på detta sätt.

Med skickliga skådespelarinsatser och vackra bilder är det här en rörande filmupplevelse utöver det vanliga. Streama den exklusivt på Dreamfilm och se en oförglömlig historia om vänskap och passion!

Upplev Livet Genom En Hunds Ögon Dreamfilm

Golden retrievern Enzo blir våra ögon när vi får följa Denny Swifts resa mot att uppfylla drömmen och hitta kärleken. Med sitt unika perspektiv får Enzo oss att se på tillvaron på ett nytt sätt.

Genom Enzos kloka blick lär vi oss att njuta av livets goda stunder, att aldrig ge upp och att sätta värde på relationer. Det är en feelgood-film som garanterat kommer att beröra. Se den exklusivt på Dreamfilm!

10 liknande filmer:

  1. The Zone of Interest
  2. PERFECT DAYS
  3. Todos los nombres de Dios
  4. Jesus
  5. Nowhere
  6. Insidan ut
  7. Trunk - Locked In
  8. After Everything
  9. Gran Turismo
  10. Ben-Hur
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
Bewertung: 9 Anzahl der Stimmen: 1386
Dela serie
Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

MatVOD

Med ett genomsnittligt betyg på 8.2 bevisar The Art of Racing in the Rain att även korta former kan vara engagerande och intressanta.
avatar

belmondo1243

Om alla typer var lika bra som The Art of Racing in the Rain med betyget 8.2, skulle fansen ha en fest. Rekommenderas varmt!
avatar

hulufan

Ett starkt betyg 8.2 antyder att The Art of Racing in the Rain är ett måste att se. Om du gillar den här typen av atmosfär kommer du att bli förtjust!
avatar

damVod1

The Art of Racing in the Rain med ett betyg på 8.2 är ett starkt bevis på den höga kvaliteten på denna typ. Ett måste-objekt!
avatar

mafgat123

Denna film drar in dig och engagerar dig även om det bara varar 1h 49m. Rekommenderas varmt.
avatar

digitalviewer

Extremt engagerande film , som lätt gör 1h 49m njutbar. Rekommenderas starkt till alla fans av denna Drama.
avatar

mukasso

En The Art of Racing in the Rain med ett betyg på 8.2 bevisar att även korta former kan ge en minnesvärd upplevelse.
avatar

DaveSwid

Om du undrar vad du ska titta på, satsa på en säker sak. En titel med ett 8.2 betyg är en säker sak.
avatar

matixd

The Art of Racing in the Rain Om du letar efter något av den högsta nivån i genren, sträck dig efter titeln. Betyget 8.2 bekräftar bara detta.
avatar

MovieFilmer

The Art of Racing in the Rain Om du gillar den här genren, se till att kolla in title. Betyget 8.2 antyder att du kommer att bli nöjd.