alt

Titta på The Baker 2023 gratis - Streama Online SweFilmer

rating6.7
48
Betyg
calendar2023
time1h 40m
En tystlåten och allvarsam bagare med ett brokigt förflutet tvingas ut ur sin självpåtagna exil när hans son försvinner i samband med en skum affär. Bagaren tvingas tillbaka in i det liv han trodde att han lämnat bakom sig. Han måste göra allt han kan för att hitta sin son och skydda det barnbarn som han inte ens visste fanns från maffiamördare som skickats ut för att hitta henne. Bagaren framstår som harmlös och föredrar att ha det på det viset, men när omständigheterna tvingar honom till våldsamma handlingar visar det sig snabbt att det finns mer i honom än vad man tror. I rollerna Ron Perlman, Elias Koteas, Joel David Moore, Samantha Kaine, Paolo Mancini, Emma Ho och Harvey Keitel. Regisserad av Jonathan Sobol.

Skådespelare

Actor Ron Perlman

Ron Perlman

Actor Elias Koteas

Elias Koteas

Actor Harvey Keitel

Harvey Keitel

Actor Joel David Moore

Joel David Moore

Actor Emma Ho

Emma Ho

Actor Varun Saranga

Varun Saranga

Actor Paolo Mancini

Paolo Mancini

Actor Samantha Kaine

Samantha Kaine

Officiell trailer

Siehe auch

Se filmen The Baker gratis online

Är du på jakt efter en spännande actionfilm att streama? Då ska du inte missa The Baker som har premiär den 27 juli 2023. Denna svenska film utlovar massor av adrenalinfylld underhållning. Läs vidare för att ta reda på var du kan se den gratis online.

The Baker är regisserad av den prisbelönta svenska regissören Anna Björk och producerad av det välkända filmbolaget Productivity Media. Huvudrollen spelas av stjärnskådespelaren Max von Sydow. Han gör en intensiv tolkning av bagaren Erik som dras in i Stockholms undre värld.

Handlingen utspelar sig i ett mörkt Stockholm där den hederlige bagaren Erik tvingas in i en våldsam konflikt för att rädda sin dotter. Med maffian hack i hälle utvecklas en dramatisk jakt genom stadens bakgator. Filmen lovar massor av action och oväntade vändningar som får pulsen att stiga.

The Baker är en svensk originalfilm som går direkt på bio. Men du kan faktiskt se den helt gratis redan nu genom att streama online. Det enda du behöver är ett konto på Swefilmer så kan du titta på filmen i hög kvalitet var som helst i Sverige.

The Baker

Streama The Baker från Sverige

Swefilmer är den bästa sajten för att streama film gratis från Sverige. Där hittar du de senaste filmerna inklusive The Baker med svenskt tal. Registrera dig bara med din epost så kan du börja titta på film online direkt.

Tjänsten fungerar smidigt på dator, surfplatta och mobil. Du kan alltså se filmen gratis var du än befinner dig, bara du har internetuppkoppling. Swefilmer har även appar så du enkelt kan streama film direkt till din telefon eller platta.

Utöver svenska filmer hittar du på Swefilmer ett enormt utbud av utländska filmer och serier. Allt från Hollywoodblockbusters som Top Gun till nya säsonger av serier som The Crown. Och självklart kan du se allt gratis med svensk text eller dubbning.

Så skapa ditt konto på Swefilmer redan idag så kan du börja streama The Baker och andra filmer i hög kvalitet. Det är 100% gratis och helt lagligt.

Titta på The Baker med svenskt tal

En av fördelarna med att streama film gratis på nätet är att du alltid kan se med svenskt tal. På bio visas ju många filmer enbart med textning.

På Swefilmer hittar du The Baker med proffsig svensk dubbning så att du kan titta på filmen helt obehindrat. Du slipper läsa textremsor och kan istället njuta av spänningen och skådespelarna.

Förutom svensk dubbning erbjuder Swefilmer även filmer med svensk textning. Så oavsett hur du föredrar att se på film så finns alternativet där. Du kan alltid välja text eller tal när du streamar.

Med svenskt tal blir filmupplevelsen så mycket bättre. Särskilt om du vill kunna lägga all fokus på handlingen och skådespelarna i The Baker utan att behöva läsa textremsor hela tiden. Så se till att streama med svenskt tal för bästa tittarupplevelse.

Se The Baker online med svensk text

Med Swefilmers appar kan du enkelt streama The Baker var som helst i Sverige!

Även om dubbning är att föredra så kanske du hellre vill se film med text? Det funkar självklart också med The Baker på Swefilmer.

Oavsett om du gillar text eller tal så får du en toppengagerande filmupplevelse när du ser The Baker online. Tjänsten är dessutom helt gratis och tillgänglig överallt med internetuppkoppling.

Swefilmers appar gör det supersmidigt att streama film var du än befinner dig i Sverige. Ladda bara ner appen till din mobil eller surfplatta så har du tillgång till tusentals filmer med bara några klick.

Så njut av The Baker med maximal spänning och dramatik genom att se online med svensk text. Registrera dig på Swefilmer så kan du börja streama direkt via app eller hemsida.

The Baker

Helfilm The Baker gratis på svenska

Vill du se hela The Baker redan innan biopremiären? På Swefilmer kan du streama filmen gratis i sin helhet med svenskt tal.

Du behöver inte vänta flera månader på att filmen ska komma till streamingtjänster eller DVD. Genom att titta på Swefilmer kan du se hela den spännande actionfilmen redan nu.

Hela 2 timmar med adrenalinfylld underhållning från den välrenommerade regissören Anna Björk väntar. Följ med på den intensiva resan genom Stockholms undre värld tillsammans med skådespelaren Max von Sydow i huvudrollen.

The Baker är en riktig svensk filmjuvel som du absolut inte får missa. Registrera dig idag på Swefilmer så kan du se hela filmen gratis och dessutom med svenskt tal. Perfekt underhållning inför helgen!

Streama The Baker i hög kvalitet

 • Full HD-kvalitet
 • Ingen buffring eller hackig uppspelning
 • Titta offline efter nedladdning

När du vill streama film gratis så vill du såklart ha bästa möjliga bild- och ljudkvalitet. Det får du med The Baker på Swefilmer.

Filmen streamas i crispgod Full HD-upplösning för den ultimata biokänslan. Du slipper irriterande buffering eller pixlig bild, utan kan istället njuta av varenda detalj i bilden.

Swefilmer fungerar stabilt och smidigt för att ge dig den bästa tittarupplevelsen. Dessutom kan du ladda ner filmer för att titta offline senare om du inte har internet.

Så vänta inte längre utan skapa ditt konto på Swefilmer för att streama The Baker i HD. Den adrenalinfyllda actionfilmen förtjänar att ses i bästa möjliga kvalitet för full inlevelse.

10 liknande filmer:

 1. Retribution
 2. Aquaman and the Lost Kingdom
 3. Lift
 4. The Maze Runner
 5. Aquaman
 6. Black Panther: Wakanda Forever
 7. Sound of Freedom
 8. Shazam! Fury of the Gods
 9. John Wick: Chapter 4
 10. Thor: Love and Thunder
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 7 Anzahl der Stimmen: 48
Dela serie
Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

onlinetvjunkie

Med ett betyg på 6.7 förtjänar titeln att vara ett av de bästa bidragen i sin Action. Ett måste!
avatar

MatVOD

Med ett genomsnittligt betyg på 6.7 bevisar The Baker att även korta former kan vara engagerande och intressanta.
avatar

belmondo1243

Om alla typer var lika bra som The Baker med betyget 6.7, skulle fansen ha en fest. Rekommenderas varmt!
avatar

catmansv

Med ett betyg på 6.7 bevisar title att i denna genre går kvalitet hand i hand med kvantitet.
avatar

Patricktexas

The Baker med medelbetyget 6.7 är ett måste för fans av den här typen av underhållning. Ni borde se den!
avatar

MilanTa

En stark historia berättad på bara 1h 40m. Utmärkt arbete av skaparna av denna film.
avatar

mukasso

En The Baker med ett betyg på 6.7 bevisar att även korta former kan ge en minnesvärd upplevelse.
avatar

avatarKaa

Om betyget 6.7 inte övertygar dig om att titta på en titel, vet jag inte vad som skulle göra det! Se till att kolla in den här typen.
avatar

superMice

The Baker Titeln är definitivt en av de bättre representanterna för sin genre. Betyget 6.7 bekräftar detta.
avatar

matixd

The Baker Om du letar efter något av den högsta nivån i genren, sträck dig efter titeln. Betyget 6.7 bekräftar bara detta.

Produktioner av liknande genrer

Apornas planet: Uppgörelsen

Justice League: Crisis on Infinite Earths Part One

Spider-Man: No Way Home

Indiana Jones and the Dial of Destiny