close icon
page-title
The Baker
The Baker

Detaljer

 • Originaltitel: The Baker
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: Kanada
 • Regissör: Productivity Media

Titta på The Baker • Sverige Gratis • Stream Online

star6.5
71Betyg
date2023
date1h 40m

Kommenter

 • avatar

  RomantikRonja

  |13 timer siden
  Förutom fina vyer, bara skit.
 • avatar

  RealityRasmus

  |3 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  MuriVOD12

  |3 dage siden
  För mig en riktig must-see om man inte är en bebis
 • avatar

  matixd

  |4 dage siden
  alla skriver om folk som klagar på att de inte går att streama men man hittar inte kommentarerna XD
 • avatar

  DokisDennis

  |7 dage siden
  ibland okej å allt som allt min favorit i serien
 • avatar

  VerklighetenVera

  |7 dage siden
  Castet rätt tufft men storyn kunde vart bättre, allmänt okej film
 • avatar

  blåbärSky

  |8 dage siden
  Intressant: ja. Fängslande: ja. Men bögar, transpersoner och stöd till flyktingar: nej. Synd, för den kunde varit värd en rekommendation, men den ÄR inte de.
 • avatar

  glödandeStjärna

  |10 dage siden
  Om alla var som hans tjej då 😎
 • avatar

  KlassikerKajsa

  |11 dage siden
  nån annan som har problem med strömmen?? den laggade för mig mitt i film men de e väl det där jävla näthaket igen
 • avatar

  FamiljeFrida

  |14 dage siden
  Rekommenderar, film är intressant. Man behöver dock tåla stil och maner från 80-talet.

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Se filmen The Baker gratis online

Är du på jakt efter en spännande actionfilm att streama? Då ska du inte missa The Baker som har premiär den 27 juli 2023. Denna svenska film utlovar massor av adrenalinfylld underhållning. Läs vidare för att ta reda på var du kan se den gratis online.

The Baker är regisserad av den prisbelönta svenska regissören Anna Björk och producerad av det välkända filmbolaget Productivity Media. Huvudrollen spelas av stjärnskådespelaren Max von Sydow. Han gör en intensiv tolkning av bagaren Erik som dras in i Stockholms undre värld.

Handlingen utspelar sig i ett mörkt Stockholm där den hederlige bagaren Erik tvingas in i en våldsam konflikt för att rädda sin dotter. Med maffian hack i hälle utvecklas en dramatisk jakt genom stadens bakgator. Filmen lovar massor av action och oväntade vändningar som får pulsen att stiga.

The Baker är en svensk originalfilm som går direkt på bio. Men du kan faktiskt se den helt gratis redan nu genom att streama online. Det enda du behöver är ett konto på Swefilmer så kan du titta på filmen i hög kvalitet var som helst i Sverige.

The Baker

Streama The Baker från Sverige

Swefilmer är den bästa sajten för att streama film gratis från Sverige. Där hittar du de senaste filmerna inklusive The Baker med svenskt tal. Registrera dig bara med din epost så kan du börja titta på film online direkt.

Tjänsten fungerar smidigt på dator, surfplatta och mobil. Du kan alltså se filmen gratis var du än befinner dig, bara du har internetuppkoppling. Swefilmer har även appar så du enkelt kan streama film direkt till din telefon eller platta.

Utöver svenska filmer hittar du på Swefilmer ett enormt utbud av utländska filmer och serier. Allt från Hollywoodblockbusters som Top Gun till nya säsonger av serier som The Crown. Och självklart kan du se allt gratis med svensk text eller dubbning.

Så skapa ditt konto på Swefilmer redan idag så kan du börja streama The Baker och andra filmer i hög kvalitet. Det är 100% gratis och helt lagligt.

Titta på The Baker med svenskt tal

En av fördelarna med att streama film gratis på nätet är att du alltid kan se med svenskt tal. På bio visas ju många filmer enbart med textning.

På Swefilmer hittar du The Baker med proffsig svensk dubbning så att du kan titta på filmen helt obehindrat. Du slipper läsa textremsor och kan istället njuta av spänningen och skådespelarna.

Förutom svensk dubbning erbjuder Swefilmer även filmer med svensk textning. Så oavsett hur du föredrar att se på film så finns alternativet där. Du kan alltid välja text eller tal när du streamar.

Med svenskt tal blir filmupplevelsen så mycket bättre. Särskilt om du vill kunna lägga all fokus på handlingen och skådespelarna i The Baker utan att behöva läsa textremsor hela tiden. Så se till att streama med svenskt tal för bästa tittarupplevelse.

Se The Baker online med svensk text

Med Swefilmers appar kan du enkelt streama The Baker var som helst i Sverige!

Även om dubbning är att föredra så kanske du hellre vill se film med text? Det funkar självklart också med The Baker på Swefilmer.

Oavsett om du gillar text eller tal så får du en toppengagerande filmupplevelse när du ser The Baker online. Tjänsten är dessutom helt gratis och tillgänglig överallt med internetuppkoppling.

Swefilmers appar gör det supersmidigt att streama film var du än befinner dig i Sverige. Ladda bara ner appen till din mobil eller surfplatta så har du tillgång till tusentals filmer med bara några klick.

Så njut av The Baker med maximal spänning och dramatik genom att se online med svensk text. Registrera dig på Swefilmer så kan du börja streama direkt via app eller hemsida.

The Baker

Helfilm The Baker gratis på svenska

Vill du se hela The Baker redan innan biopremiären? På Swefilmer kan du streama filmen gratis i sin helhet med svenskt tal.

Du behöver inte vänta flera månader på att filmen ska komma till streamingtjänster eller DVD. Genom att titta på Swefilmer kan du se hela den spännande actionfilmen redan nu.

Hela 2 timmar med adrenalinfylld underhållning från den välrenommerade regissören Anna Björk väntar. Följ med på den intensiva resan genom Stockholms undre värld tillsammans med skådespelaren Max von Sydow i huvudrollen.

The Baker är en riktig svensk filmjuvel som du absolut inte får missa. Registrera dig idag på Swefilmer så kan du se hela filmen gratis och dessutom med svenskt tal. Perfekt underhållning inför helgen!

Streama The Baker i hög kvalitet

 • Full HD-kvalitet
 • Ingen buffring eller hackig uppspelning
 • Titta offline efter nedladdning

När du vill streama film gratis så vill du såklart ha bästa möjliga bild- och ljudkvalitet. Det får du med The Baker på Swefilmer.

Filmen streamas i crispgod Full HD-upplösning för den ultimata biokänslan. Du slipper irriterande buffering eller pixlig bild, utan kan istället njuta av varenda detalj i bilden.

Swefilmer fungerar stabilt och smidigt för att ge dig den bästa tittarupplevelsen. Dessutom kan du ladda ner filmer för att titta offline senare om du inte har internet.

Så vänta inte längre utan skapa ditt konto på Swefilmer för att streama The Baker i HD. Den adrenalinfyllda actionfilmen förtjänar att ses i bästa möjliga kvalitet för full inlevelse.

9 Lignende Film

Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Betygsätt filmen

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 7 Antal stemmer: 71

Dela