Titta på The Batman 2022 gratis - Streama Online SweFilmer

rating7.7
9 187
Betyg
calendar2022
time2h 57m
I två år har Bruce Wayne vakat över gatorna i Gotham City som Batman. När en mördare riktar in sig på Gothams elit med en serie av sadistiska mord, leder ett spår av kryptiska ledtrådar in Batman i den undre världen. Bevisen leder närmare och närmare till hans egen familj, och vidden av mördarens planer blir tydlig. Batman måste skapa nya allianser och avslöja den skyldiga för att rädda Gotham City.

Skådespelare

Actor Colin Farrell

Colin Farrell

Actor Robert Pattinson

Robert Pattinson

Actor Jeffrey Wright

Jeffrey Wright

Actor Zoë Kravitz

Zoë Kravitz

Actor Barry Keoghan

Barry Keoghan

Actor Andy Serkis

Andy Serkis

Actor Peter Sarsgaard

Peter Sarsgaard

Actor Paul Dano

Paul Dano

Officiell trailer

Siehe auch

The Batman Svensk tal online gratis 2022

Äntligen har den efterlängtade filmen The Batman haft premiär! Med Robert Pattinson i huvudrollen som den mörka riddaren är detta en film som alla fans har sett framemot. Nu finns äntligen chansen att streama The Batman gratis swesub online!

The Batman utspelar sig under Bruce Waynes andra år som Batman när en mördare börjar lämna gåtfulla ledtrådar riktade mot Gothams elit. Medan bevisen pekar mot att han är en del av stadens korrupta historia måste Batman navigera i Gothams brutala undre värld där han stöter på Catwoman, Pingvinen, Carmine Falcone och Edward Nashton alias Riddlern. Alltmedan bevisen börjar peka närmare hemåt och hotar avslöja hans hemlighet som riddare...

Med en mörkare ton och mer detective noir-stil utforskar denna nya Batman-film en annan sida av den legendariska hjälten. Se den episka uppgörelsen med skurkar som Pingvinen och ett helt nytt ursprung för Riddlern. Strömma The Batman swesub gratis redan idag!

Filmen hade premiär den 1 mars 2022 och är regisserad av Matt Reeves. Den har fått lysande recensioner för sitt nya sätt att skildra den mörka riddaren och Gothams undre värld. Missa inte chansen att se denna efterlängtade film om DC:s mest ikoniska hjälte!

The Batman

The Batman Hela filmen dreamfilm gratis

Äntligen finns den episka nya Batman-filmen att se gratis online på Dreamfilm! Efter månader av hype kring trailers och skådespelarna kan fans äntligen streama The Batman gratis i hög kvalitet.

Den ultrahyllade The Batman utforskar Bruce Waynes tidiga år som Gothams beskyddare. När en lönnmördare börjar döda Gothams elit med kopplingar till stadens korrupta historia dras Batman in i en värld av farliga skurkar och måste lösa mysteriet innan hans hemliga identitet avslöjas.

Med Robert Pattinson som en yngre och råare Batman utlovar filmen en ny tolkning av DC-ikonen i en mörk och rå noir-stil. Se Batman stöta på klassiska skurkar som Pingvinen, Carmine Falcone och den psykotiske mördaren Riddlern spelad av Paul Dano. Missa inte den episka uppgörelsen i Gothams undre värld!

The Batman är en av årets mest efterlängtade filmer och har hyllats för sin nya vinkel på den legendariska superhjälten. Så streama den idag gratis på Dreamfilm för att se den mörka riddaren i ett helt nytt ljus!

The Batman Swesub stream

Äntligen har den nya filmen om världens mest kända superhjälte haft premiär - The Batman med Robert Pattinson. Nu går den att streama med swesub för alla fans i Sverige!

I The Batman får vi följa Bruce Wayne under hans tidiga år som beskyddare av Gotham City. När en seriemördare börjar döda Gothams elit med kopplingar till stadens korrupta historia dras Batman in i en farlig värld av psykotiska skurkar.

Tillsammans med Catwoman måste Batman lösa den gåtfulla mördarens identitet innan sanningen om hans dubbelliv som Gothams mörka riddare röjs. På vägen stöter han på skurkar som maffiabossen Carmine Falcone, den spöklika Drottningen av Gotham och Pingvinen.

The Batman skildrar superhjälten i ett helt nytt ljus med en rå, mörk och våldsam ton. Missa inte chansen att streama filmen med swesub för att se Robert Pattinsons hyllade insats som en ung och hämndlysten Batman!

Se The Batman gratis swesub 2022

2022 års mest efterlängtade superhjältefilm - The Batman med Robert Pattinson - finns nu att se gratis online med svensk text! Detta är en film som alla fans har väntat på i flera år.

Den nya filmen utforskar Bruce Waynes tidiga år som Gothams mörka väktare när en psykotisk seriemördare börjar döda stadens elit. Batman dras in i en värld av farliga skurkar och måste lösa mysteriet innan hans hemliga identitet som Gothams beskyddare avslöjas.

I rollen som Batman levererar Robert Pattinson en rå och våldsam tolkning av superhjälten i en film noir-inspirerad stil. The Batman visar DC-ikonen i ett helt nytt och mörkare ljus. Så missa inte chansen att se den gratis online med svensk text redan idag!

The Batman är en av de bästa superhjältefilmerna på flera år och en måste-se film för 2022!

Strömma den nya Batman-filmen gratis online och se Robert Pattinsons hyllade insats som den mörka riddaren av Gotham City!

The Batman

The Batman Swefilmer helfilm online

Den episka nya Batman-filmen med Robert Pattinson i huvudrollen går nu att se helt gratis på Swefilmer! Efter flera års väntan på trailers och rollista kan fans nu äntligen streama The Batman i sin helhet.

I The Batman får vi följa en ung och våldsam Bruce Wayne under sina tidiga år som den mörka riddaren av Gotham City. När en psykotisk mördare börjar döda stadens elit måste Batman navigera den undre världen och lösa mysteriet innan hans hemliga identitet avslöjas.

Filmen skildrar en råare och mörkare sida av DC-ikonen i en neo-noir inspirerad stil. Se Batman möta klassiska skurkar som Carmine Falcone, Pingvinen och den bisarre seriemördaren Riddlern i ett Gotham City på gränsen till kollaps.

Missa inte chansen att se hela The Batman gratis online på Swefilmer och upplev Robert Pattinsons hyllade insats som en ung och hämndlysten mörk riddare!

The Batman Swefilmer streama online

Äntligen har den nya Batman-filmen med Robert Pattinson haft premiär och går att streama gratis online på Swefilmer! Det här är 2022 års mest efterlängtade superhjältefilm som alla fans har väntat på.

I The Batman får vi se Bruce Wayne under sina tidiga år som Gothams beskyddare. När en psykotisk mördare börjar attackera stadens elit måste Batman lösa mysteriet och besegra skurkar som Carmine Falcone, Pingvinen och den bisarre Riddlern.

Filmen visar en ny sida av DC-ikonen i en mörk och våldsam neo-noir inspirerad stil. Robert Pattinson har hyllats för sin insats som en ung och hämndlysten Batman. Så missa inte att streama The Batman gratis online och se superhjälten i ett helt nytt ljus!

The Batman regisserades av Matt Reeves och hade premiär den 1 mars 2022. Den har fått strålande recensioner för sitt nya angreppssätt på den legendariska superhjälten. Så upplev den episka filmen om Gothams mörka riddare genom att streama den gratis online redan idag!

The Batman Svt play gratis 2022

Den hyllade nya Batman-filmen med Robert Pattinson i huvudrollen går just nu att se helt gratis på SVT Play! Äntligen har denna efterlängtade superhjältefilm haft premiär och kan streamas i Sverige.

I The Batman får vi följa Bruce Wayne under hans tidiga år som den mörka riddaren när en psykotisk mördare börjar attackera Gothams elit. Batman dras in i en brutal undre värld fylld av farliga skurkar som Carmine Falcone, Pingvinen och den creepy seriemördaren Riddlern.

Filmen skildrar superhjälten i ett helt nytt neonoir-inspirerat ljus. Robert Pattinsons insats som en ung, hämndlysten Batman har hyllats världen över. Så missa inte att se The Batman gratis på SVT Play och upplev Gothams mörka riddare på ett helt nytt sätt!

The Batman regisserades av Matt Reeves och hade premiär 1 mars 2022. Det här är en av de bästa superhjältefilmerna på flera år och en av 2022 års absolut största filmer. Streama den nu gratis online!

10 liknande filmer:

  1. Apache Junction
  2. Mindcage
  3. Nyckeln till frihet
  4. The Equalizer 3
  5. Lift
  6. The Equalizer
  7. The Batman
  8. The Wolf of Wall Street
  9. Wrath of Man
  10. Gudfadern
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 8 Anzahl der Stimmen: 9187
Dela serie

10 Kommentarer

avatar

Pandasv1

Om betyget 7.7 inte övertygar dig om att titta på The Batman, vet jag inte vad som skulle göra det! Se till att kolla in den här film.
avatar

onlinetvjunkie

Med ett betyg på 7.7 förtjänar titeln att vara ett av de bästa bidragen i sin Brott. Ett måste!
avatar

digitalviewer

Med ett betyg som 7.7 måste title vara ett måste för alla fans av bra typer!
avatar

hulufan

Ett starkt betyg 7.7 antyder att The Batman är ett måste att se. Om du gillar den här typen av atmosfär kommer du att bli förtjust!
avatar

MuriVOD12

The Batman är definitivt en av de bättre representanterna för sin genre. Betyget 7.7 bekräftar detta.
avatar

Patricktexas

The Batman med medelbetyget 7.7 är ett måste för fans av den här typen av underhållning. Ni borde se den!
avatar

mafgat123

Denna film drar in dig och engagerar dig även om det bara varar 2h 57m. Rekommenderas varmt.
avatar

digitalviewer

Med ett genomsnittligt betyg 7.7 bevisar title att även korta former kan vara engagerande och intressanta
avatar

KamiDante2

Om du är tveksam till att titta på titeln, bör en titt på 7.7 -betyget rensa bort dina tvivel. Kör hårt!
avatar

FilmTitel

The Batman Titel med ett betyg på 7.7 är ett starkt bevis på den höga kvaliteten på denna typ. Ett måste-objekt!