alt

Titta på The Black Demon 2023 gratis - Streama Online SweFilmer

rating6.1
573
Betyg
calendar2023
time1h 41m
Paul Sturges åker på semester till Bahia Azul med sin familj. Från havets djup reser sig en enorm megalodon som bara är känd under sitt namn: The Black Demon.

Skådespelare

Actor Josh Lucas

Josh Lucas

Actor Fernanda Urrejola

Fernanda Urrejola

Actor Jorge A. Jimenez

Jorge A. Jimenez

Actor Venus Ariel

Venus Ariel

Actor Héctor Jiménez

Héctor Jiménez

Actor Raúl Méndez

Raúl Méndez

Actor Omar Chaparro

Omar Chaparro

Actor Julio Cedillo

Julio Cedillo

Officiell trailer

Siehe auch

Transformers: Rise of the Beasts

Spider-Man: Across the Spider-Verse

The Black Demon Dreamfilm sverige 2023

Den nya thrillern The Black Demon har nu premiär på Dreamfilm och kan streamas gratis online med svensk text. Filmen släpptes den 26 april 2023 och har redan hunnit bli en stor snackis bland thrillerfans.

The Black Demon utspelar sig i en liten stad i USA där en mystisk seriemördare börjar härja. Ingen vet vem mördaren är eller varför han begår sina brutala mord. Polisen famlar i mörkret samtidigt som antalet offer bara ökar. Kan den unga polisen Emma lösa gåtan och stoppa The Black Demon innan det är för sent?

Filmen är producerad av det välkända bolaget Mucho Mas Media som ligger bakom flera uppmärksammade thrillers de senaste åren. Förväntningarna på The Black Demon är därför skyhöga.

Har du missat trailern kan du kolla in den här. Den lovar garanterat spänning!

The Black Demon

The Black Demon streama film gratis

Eftersom The Black Demon nu har premiär kan du streama den gratis och helt lagligt på Dreamfilm. Det enda du behöver är ett konto på sidan, vilket är gratis att skapa.

När du har ett konto loggar du bara in och trycker på play-knappen bredvid The Black Demon för att starta uppspelningen. Filmen går att se med svensk text vilket är perfekt för oss som föredrar att slippa läsa undertexter.

Kvaliteten på streamen är häpnadsväckande bra med tanke på att det är helt gratis. Du kan välja mellan flera olika upplösningar, även HD om din internetuppkoppling klarar av det.

Så skippa biografbesöket och popcornköpet och streama The Black Demon gratis från soffan istället! Det kommer garanterat bli en riktigt spännande filmkväll.

The Black Demon swesub gratis online

Rysaren The Black Demon har nu premiär och går att se helt gratis online med svensk text på Dreamfilm. Det är den perfekta streamingtjänsten för oss som föredrar att slippa engelska undertexter och istället vill kunna lägga all fokus på den spännande handlingen.

Att streama film med swesub, alltså svensk text, ger en helt annan upplevelse än vanlig textning. Man missar inga viktiga detaljer eftersom man kan ha fullt fokus på skärmen. Dessutom slipper ögonen ansträngas av att hela tiden behöva studera textremsan längst ner.

Så om du är sugen på att se The Black Demon och samtidigt njuta av swesub, skapa ett konto på Dreamfilm och börja streama direkt. Filmen finns redan tillgänglig helt gratis!

The Black Demon svenska swefilmer gratis

Äntligen har den efterlängtade thrillern The Black Demon premiär och går att streama helt gratis med svensk text på Dreamfilm. Som ett riktigt swefilmer-fan vill man förstås se spännande filmer med svenskt tal istället för irriterande undertexter.

På Dreamfilm hittar du alla de bästa svenska filmerna samlade på ett ställe. Allt från nya premiärfilmer som The Black Demon till klassiker som Beck och Wallander. Och det bästa av allt - allt streamas gratis!

Skapa bara ett konto så kan du börja njuta av svenska favoriter i hög kvalitet. Perfekt till helgmyset eller om du bara vill ha en stunds avkoppling efter jobbet. Så slippa irrande blickar mellan textremsa och skärm, och följ istället med i handlingen utan ansträngning med svenskt tal.

The Black Demon

The Black Demon thriller swestream full movie

The Black Demon utlovar garanterat spänning och adrenalinstinn underhållning från första scen till eftertexter.

Är du sugen på att se en riktigt bra thriller? Då ska du inte missa The Black Demon som nu har premiär på Swestream. Filmen har redan hyllats av kritiker för sin spännande story och välregisserade actionscener.

I The Black Demon får vi följa den unga polisen Emma när hon jagar en hänsynslös seriemördare kallad "The Black Demon". Han tycks alltid ligga steget före polisen samtidigt som antalet offer bara växer. Kan Emma lösa gåtan och stoppa honom innan det är för sent?

Regissören William Malone är känd för att leverera adrenalinstinna thrillers som håller hög klass. Med The Black Demon lovar han återigen att bjuda på en thriller fylld av vändningar som kommer hålla dig på helspänn.

Så missa inte att streama denna fullpackade thriller redan idag på Swestream. Perfekt underhållning för en spännande filmkväll!

The Black Demon Mucho Mas Media swefilmer stream

 • Producerad av välkända Mucho Mas Media
 • Höga förväntningar på ny thriller
 • Perfekt film att streama gratis online

Den nya filmen The Black Demon har nu haft premiär och finns tillgänglig för streaming på Swefilmer. Filmen är producerad av det framgångsrika bolaget Mucho Mas Media som ligger bakom flera uppmärksammade thrillers.

Förväntningarna på The Black Demon är därför väldigt höga. Handlingen utlovar spänning när en ung polis jagar en hänsynslös seriemördare känd som "The Black Demon". Klarar hon av att stoppa honom innan det är försent?

Vill du se denna lovande thriller så är Swefilmer perfekt. Där kan du streama filmen gratis direkt efter premiär. Skapa bara ett konto så kommer du åt alla de bästa svenska filmerna samlat på ett ställe.

Så missa inte The Black Demon, en thriller som garanterat lever upp till förväntningarna. Perfekt filmkvällsgodis att streama gratis online!

10 liknande filmer:

 1. Slash/Back
 2. Todos los nombres de Dios
 3. Expend4bles
 4. The Equalizer 3
 5. Fifty Shades of Grey
 6. Deep Fear
 7. The Hunger Games: Mockingjay - Part 1
 8. Thanksgiving
 9. Dead for a Dollar
 10. The Beekeeper
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 7 Anzahl der Stimmen: 573
Dela serie

10 Kommentarer

avatar

sepanda

Det mycket höga betyget på 6.1 tyder på att The Black Demon är ett måste för fans av Thriller.
avatar

onlinetvjunkie

Med ett betyg på 6.1 förtjänar titeln att vara ett av de bästa bidragen i sin Thriller. Ett måste!
avatar

digitalviewer

Med ett betyg som 6.1 måste title vara ett måste för alla fans av bra typer!
avatar

universalz

Betyget 6.1 bekräftar att title är en typ som måste ses. Det lönar sig att ta sig tid att göra det.
avatar

catmansv

Med ett betyg på 6.1 bevisar title att i denna genre går kvalitet hand i hand med kvantitet.
avatar

El_comendante

Om du letar efter något av den högsta nivån i genren, sträck dig efter The Black Demon. Betyget 6.1 bekräftar bara detta
avatar

krzys

Betyget 6.1 för title visar att skaparna har träffat målet. Det är helt enkelt en mycket bra film .
avatar

mathew

Om du gillar den här Thriller , se till att kolla in title. Betyget 6.1 antyder att du kommer att bli nöjd.
avatar

MilanTa

En stark historia berättad på bara 1h 41m. Utmärkt arbete av skaparna av denna film.
avatar

superMice

The Black Demon Titeln är definitivt en av de bättre representanterna för sin genre. Betyget 6.1 bekräftar detta.

Produktioner av liknande genrer

Shockwave: Countdown to Disaster

Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One