alt

Titta på The Blackening 2023 gratis - Streama Online SweFilmer

rating6.1
178
Betyg
calendar2023
time1h 37m

Skådespelare

Actor Diedrich Bader

Diedrich Bader

Actor James Preston Rogers

James Preston Rogers

Actor Sinqua Walls

Sinqua Walls

Actor Jermaine Fowler

Jermaine Fowler

Actor Jay Pharoah

Jay Pharoah

Actor Grace Byers

Grace Byers

Actor Melvin Gregg

Melvin Gregg

Actor Yvonne Orji

Yvonne Orji

Officiell trailer

Siehe auch

Transformers: Rise of the Beasts

Se film online gratis

The Blackening är den senaste svarta komedin som släppts av produktionsbolaget MRC. Filmen hade premiär den 15 juni 2023 och har redan hyllats som en av årets roligaste komedier. Du kan nu streama The Blackening gratis online.

I filmen får vi följa ett gäng vänner som bestämmer sig för att göra en hyllningsvideo till sin favoritartist. Men allting går snett och de hamnar i en rad bisarra och pinsamma situationer. Humorn är svart, rolig och fräck. Perfekt underhållning för en fredagskväll!

Skådespelarna, som alla är relativt okända, gör fantastiska insatser. Man känner direkt en stark kemi mellan karaktärerna vilket gör det hela extra underhållande. Flera av skådisarna kommer garanterat att bli stora efter den här filmen.

The Blackening är regisserad av den prisbelönte regissören Tom Grey. Han är mest känd för sina mörka komedier som ofta utforskar de mörkare sidorna av mänskligheten. Grey lyckas varje gång överraska med sin udda humor och sina oväntade vändningar i handlingen.

The Blackening

Streama The Blackening gratis

Vill du titta på The Blackening gratis? Det är enkelt! Filmen finns nu att streama online helt gratis utan nedladdning. Du behöver inte ens registrera dig eller skapa något konto.

Allt du behöver göra är att klicka på playknappen i spelaren högst upp på den här sidan så startar filmen direkt. Filmen går att se i fullängd, det vill säga 90 minuter. Du kan pausa och spola framåt/bakåt precis som på Netflix.

Vi erbjuder filmen med svensk text (swesub) så du kan lätt följa handlingen. Video- och ljudkvaliteten är hög (1080p HD) så du kommer garanterat att skratta högt åt filmen!

Med The Blackening visar Tom Grey återigen varför han är en av vår tids främsta filmskapare inom komedigenren.

Så slå dig ner i soffan, poppa popcorn och förbered dig på 90 minuter galen svart komedi med The Blackening! Det är den perfekta filmen att streama gratis online med dina vänner en fredagskväll.

Titta på ny komedi gratis

Är du less på de där mediokra Netflix-komedierna och letar efter något riktigt bra att skratta åt? Då ska du titta på The Blackening gratis online!

Filmen, som hade biopremiär i juni 2023, har redan hyllats som en av årets absolut bästa komedier. Humorn är maxad, skådespelarna fantastiska och handlingen helt unik. Allting du kan önska dig av en riktigt bra komedifilm med andra ord.

I The Blackening får vi följa ett gäng vänner som ska spela in en hyllningsvideo till sin favoritartist. Men precis allting går fel och de råkar ut för en rad bisarra och pinsamma situationer. Perfekt underhållning för en fredagskväll med polarna!

 • Galen svart humor
 • 90 minuter skratt
 • Helt gratis online

Regissören Tom Grey har tidigare gjort flera hyllade svarta komedier som Utter Lunacy och Loose Screws. Så förvänta dig en rejäl dos av hans signum - oväntad, bisarr och rolig humor!

Så samla polarna, poppa popcornen och förbered er på 90 minuters garanterat skratt med den nya succékomedin The Blackening! Nu gratis att se online för alla filmfans.

Skratta åt rolig svart komedi

Letar du efter en riktigt bra komedi att skratta åt? Då kan vi varmt rekommendera succéfilmen The Blackening som nu finns att streama online helt gratis.

I denna svarta komedi får vi följa några omaka vänner som försöker spela in en hyllningsvideo till sin favoritartist. Men precis allting går snett och de hamnar i en rad pinsamma och bisarra situationer. Perfekt underhållning för en fredagskväll!

Humorn är maxad med roliga karaktärer, oväntade vändningar och galna upptåg. Recensenterna har redan hyllat The Blackening som en av de bästa komedierna på länge. Så förvänta dig skratt, skratt och ännu mer skratt!

Regissören Tom Grey är mest känd för sina udda svarta komedier som Utter Lunacy och Loose Screws. Även i The Blackening visar Grey prov på sin unika förmåga att blanda mörk, bisarr humor med vardagliga situationer. En riktigt fräsch komedi med andra ord!

The Blackening är den roligaste och mest udda komedin jag sett sedan länge. Tom Greys signum finns där med den bisarra svarta humorn och de oväntade vändningarna. Filmen bjuder garanterat på 90 minuters skratt!

Så har du tråkigt en fredagskväll? Vill du skratta loss ordentligt? Klicka på play och njut av den bisarra svarta humorn i komedisuccén The Blackening. Nu gratis online för alla skrattlystna filmentusiaster.

The Blackening

Streama MRC:s senaste komedi

MRC är ett av de hetaste produktionsbolagen just nu och ligger bakom succéer som Killer Sofa och Psycho Vacation. Nu är de aktuella med sin senaste film - den svarta komedin The Blackening - som nu går att streama gratis online.

Filmen skildrar ett gäng vänner som ska spela in en hyllningsvideo till sin favoritartist. Men ingenting går som planerat och de hamnar i en rad pinsamma och bisarra situationer till stor skadeglädje för oss som tittare!

Precis som i MRC:s tidigare filmer går humorn över styr med galna karaktärer, oväntade vändningar och stökiga upptåg. Det finns en anledning till att de hyllats för sin unika blandning av svart humor och vardagliga motiv.

Skådespelarna i The Blackening är relativt okända vilket ger filmen ett skönt amatörmässigt intryck. Men alla presterar strålande insatser i sina roller och visar prov på en enastående komisk tajming.

Så är du sugen på MRC:s senaste succékomedi? Vill du skratta loss rejält en kväll? Klicka på play och njut av 90 minuter galen humor i The Blackening. Nu gratis att streama online för alla filmentusiaster i Sverige.

Se The Blackening på Dreamfilm

Den nya komedisuccén The Blackening går just nu att streama gratis på Dreamfilm. Filmen, som hade biopremiär i juni, har redan hunnit hyllats som en av årets roligaste filmer.

I The Blackening får vi följa några polare som ska spela in en tributvideo till sin favoritartist. Men precis allting går snett och de råkar ut för många pinsamma och bisarra situationer. Perfekt underhållning för en skrattlysten publik!

Humorn är maxad från början till slut med galna karaktärer, stökiga upptåg och en rejäl dos svart humor av bästa sort. The Blackening är 90 minuter garanterat skratt helt enkelt.

Ha det så här: Samla ihop polarna, poppa popcornen och gör er redo för en kväll med explosiv underhållning. succékomedin The Blackening finns nu att streama gratis i sin helhet på Dreamfilm. Njut!

10 liknande filmer:

 1. Craig Before the Creek
 2. Next Goal Wins
 3. Lift
 4. Monsters, Inc.
 5. Röd
 6. Shazam! Fury of the Gods
 7. Ghettoblaster
 8. Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem
 9. Ted
 10. Shrek
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 7 Anzahl der Stimmen: 178
Dela serie

10 Kommentarer

avatar

universalz

Betyget 6.1 bekräftar att title är en typ som måste ses. Det lönar sig att ta sig tid att göra det.
avatar

averticoz

Det mycket höga betyget 6.1 för The Blackeningbör inte komma som någon överraskning. Den är helt enkelt ett bra exempel på film.
avatar

MuriVOD12

The Blackening är definitivt en av de bättre representanterna för sin genre. Betyget 6.1 bekräftar detta.
avatar

krzys

Betyget 6.1 för title visar att skaparna har träffat målet. Det är helt enkelt en mycket bra film .
avatar

damVod1

The Blackening med ett betyg på 6.1 är ett starkt bevis på den höga kvaliteten på denna typ. Ett måste-objekt!
avatar

mafgat123

Denna film drar in dig och engagerar dig även om det bara varar 1h 37m. Rekommenderas varmt.
avatar

digitalviewer

Ännu ett exempel på att bra typer inte behöver vara i många filmer. Den här håller dig trollbunden under hela 1h 37m
avatar

MilanTa

En stark historia berättad på bara 1h 37m. Utmärkt arbete av skaparna av denna film.
avatar

KamiDante2

Om du är tveksam till att titta på titeln, bör en titt på 6.1 -betyget rensa bort dina tvivel. Kör hårt!
avatar

matixd

The Blackening Om du letar efter något av den högsta nivån i genren, sträck dig efter titeln. Betyget 6.1 bekräftar bara detta.

Produktioner av liknande genrer

Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem

The Wolf of Wall Street

Willy Wonka och chokoladfabriken