Titta på The Blind Side 2009 gratis - Streama Online SweFilmer

rating7.7
6 016
Betyg
calendar2009
time2h 09m
Den sanna historien om Michael Oher, en hemlös afroamerikansk yngling från ett trasigt hem, som tas in av familjen Touhy, en välbärgad, vit familj, som hjälper honom att uppnå sin fulla potential.

Skådespelare

Actor Kathy Bates

Kathy Bates

Actor Sandra Bullock

Sandra Bullock

Actor Kim Dickens

Kim Dickens

Actor Lily Collins

Lily Collins

Actor Jae Head

Jae Head

Actor Tim McGraw

Tim McGraw

Actor Ray McKinnon

Ray McKinnon

Actor Joe Chrest

Joe Chrest

Officiell trailer

Siehe auch

The Blind Side filmen online gratis

Är du på jakt efter en riktigt bra film att se ikväll? Då rekommenderar vi varmt sportdramat The Blind Side från 2009 med Sandra Bullock i huvudrollen. Filmen är baserad på den sanna historien om football-spelaren Michael Oher och hur han tas om hand av Leigh Anne Tuohy (spelad av Bullock) och hennes familj. Trots att Michael kommer från fattiga förhållanden lyckas han med deras hjälp bli draftad till NFL.

The Blind Side är en fantastisk feelgood-film som garanterat kommer att få dig att skratta, gråta och heja på Michael i hans resa mot en ljusare framtid. Sandra Bullocks skådespeleri är helt outstanding och hon vann även en Oscar för sin insats i filmen. Vi lovar att du kommer att älska den här svensktextade drömfilmen!

Så vad väntar du på? Streama The Blind Side gratis och online redan ikväll! Filmen går att se helt utan kostnad på Swefilmer och har svenska undertexter. Perfekt för en mysig filmafton!

The Blind Side

The Blind Side streama svenska undertexter

Är du sugen på att se en riktigt bra feelgood-film ikväll? Då ska du absolut streama sportdramat The Blind Side från 2009. Filmen handlar om den fattige tonåringen Michael Oher som tas om hand av Leigh Anne Tuohy och hennes familj. Tack vare deras stöd lyckas Michael bli en framgångsrik football-spelare.

The Blind Side är baserad på en sann historia och har Sandra Bullock i absoluta toppform i huvudrollen som Leigh Anne. Hon belönades faktiskt med en Oscar för sin insats! Utöver Bullock så medverkar även filmstjärnor som Tim McGraw och Kathy Bates.

Bäst av allt är att du kan streama The Blind Side med svenska undertexter helt gratis online. Filmen går att hitta på Swefilmer och tar bara några få klick att starta. Så poppa popcornen och njut av en riktigt bra feelgood-film ikväll!

The Blind Side se full film online gratis

Är du sugen på att se en inspirerande och hjärtevärmande film? Då rekommenderar vi The Blind Side från 2009 med Sandra Bullock i huvudrollen. Filmen handlar om Michael Oher, en ung kille från fattiga förhållanden som tas om hand av Leigh Anne Tuohy och hennes familj.

Tack vare Tuohys oväntade vänlighet och stöd lyckas Michael gå från att vara hemlös till att bli en framgångsrik fotbollsspelare i NFL. The Blind Side är baserad på den sanna historien om Michael Oher och visar hur långt lite medmänsklighet kan gå.

Bäst av allt är att du kan se hela den här fantastiska filmen gratis online. The Blind Side går att streama i full längd och med svensk text på Swefilmer. Så ta fram snacks, plocka fram närmaste och njut av en givande filmkväll!

The Blind Side gratis nedladdning swefilmer

The Blind Side är en av de absolut bästa feelgood-filmerna jag sett på länge. Den visar att med lite vänlighet och medmänsklighet kan man förändra någons liv totalt. En sån fantastisk och varm film! Rekommenderas varmt!

Letar du efter en riktigt bra film att se i helgen? Då tycker vi att du ska kolla in The Blind Side från 2009 med Sandra Bullock. Filmen handlar om Michael Oher, en tonåring från fattiga förhållanden som tas om hand av Leigh Anne Tuohy och hennes familj.

Tack vare dem lyckas Michael gå från att vara hemlös till att bli en proffsspelare i amerikansk fotboll. The Blind Side är baserad på en sann historia och visar hur långt lite medmänsklighet kan gå. Det är en värmande och feelgood-film som garanterat kommer att få dig att le brett.

Bäst av allt är att du kan ladda ned och se The Blind Side gratis och lagligt via Swefilmer. Filmen går att streama online eller ladda ned för att se offline senare. Perfekt film att se över en fika i helgen!

The Blind Side

The Blind Side swesub stream online

Om du gillar riktigt bra sportfilmer så rekommenderar vi The Blind Side från 2009 varmt. Filmen handlar om den fattige tonåringen Michael Oher som tas under vingarna av Leigh Anne Tuohy och hennes familj. Tack vare dem går Michael från att vara hemlös till att bli draftad till NFL.

The Blind Side har Sandra Bullock i en av hennes bästa roller någonsin som den varma och bestämda Leigh Anne. För sin insats i filmen vann Bullock även en Oscar för bästa kvinnliga huvudroll. Vi lovar att du kommer älska den här filmen och garanterat får en rejäl dos feelgood-känslor.

Bäst av allt är att du kan streama The Blind Side online med svensk text helt gratis. Filmen går att hitta i full längd på Swefilmer - perfekt för en inspirerande och underhållande filmkväll!

The Blind Side se gratis svensk text

Letar du efter en riktigt bra feelgood-film att streama ikväll? Då rekommenderar vi The Blind Side från 2009 varmt. Filmen handlar om Michael Oher, en tonåring från fattiga förhållanden som får ett oväntat stöd från Leigh Anne Tuohy och hennes familj.

Tack vare dem lyckas Michael gå från att vara hemlös till att bli en framgångsrik fotbollsspelare. The Blind Side är baserad på en sann historia och har Sandra Bullock i absoluta högform i rollen som den varma Leigh Anne. Vi lovar att du kommer få gåshud av den här fantastiska filmen!

 • Feelgood-film baserad på en sann historia
 • Sandra Bullock vann en Oscar för sin insats
 • Inspirerande berättelse om oväntad vänlighet

Streama The Blind Side gratis online med svensk text på Swefilmer redan ikväll. Perfekt filmval för en mysig och inspirerande kväll hemma i soffan!

10 liknande filmer:

 1. Kitbull
 2. Snöns brödraskap
 3. The Holdovers
 4. Saltburn
 5. Fifty Shades of Grey
 6. Interstellar
 7. Gran Turismo
 8. Killers of the Flower Moon
 9. Titanic
 10. Napoleon
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 8 Anzahl der Stimmen: 6016
Dela serie

10 Kommentarer

avatar

Semister12

En (titel) med ett betyg på 7.7 bevisar att även korta former kan ge en minnesvärd upplevelse.
avatar

onlinetvjunkie

Med ett betyg på 7.7 förtjänar titeln att vara ett av de bästa bidragen i sin Drama. Ett måste!
avatar

Pouksa

Om du undrar vad du ska titta på, satsa på en säker sak. En The Blind Side med ett 7.7 betyg är en säker sak.
avatar

averticoz

Det mycket höga betyget 7.7 för The Blind Sidebör inte komma som någon överraskning. Den är helt enkelt ett bra exempel på film.
avatar

damVod1

The Blind Side med ett betyg på 7.7 är ett starkt bevis på den höga kvaliteten på denna typ. Ett måste-objekt!
avatar

MatVOD

En mycket framgångsrik typ. Det är värt 2h 09m att titta på den från början till slut.
avatar

DaveSwid

Om du undrar vad du ska titta på, satsa på en säker sak. En titel med ett 7.7 betyg är en säker sak.
avatar

Grater98

The Blind Side Betyget 7.7 för title visar att skaparna har träffat målet. Det är helt enkelt en mycket bra typ.
avatar

MovieFilmer

The Blind Side Om du gillar den här genren, se till att kolla in title. Betyget 7.7 antyder att du kommer att bli nöjd.
avatar

FilmTitel

The Blind Side Titel med ett betyg på 7.7 är ett starkt bevis på den höga kvaliteten på denna typ. Ett måste-objekt!