close icon
page-title
The Blind Side
The Blind Side

Detaljer

 • Originaltitel: The Blind Side
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: USA
 • Regissör: Alcon Entertainment

Titta på The Blind Side 2009 gratis - Streama Online SweFilmer

star7.7
6145Betyg
date2009
date2h 09m

Kommenter

 • avatar

  glödandeStjärna

  |2 timer siden
  Om alla var som hans tjej då 😎
 • avatar

  VerklighetenVera

  |5 dage siden
  Castet rätt tufft men storyn kunde vart bättre, allmänt okej film
 • avatar

  RomantikRonja

  |7 dage siden
  Förutom fina vyer, bara skit.
 • avatar

  KlassikerKajsa

  |8 dage siden
  nån annan som har problem med strömmen?? den laggade för mig mitt i film men de e väl det där jävla näthaket igen
 • avatar

  blåbärSky

  |8 dage siden
  Intressant: ja. Fängslande: ja. Men bögar, transpersoner och stöd till flyktingar: nej. Synd, för den kunde varit värd en rekommendation, men den ÄR inte de.
 • avatar

  MuriVOD12

  |8 dage siden
  För mig en riktig must-see om man inte är en bebis
 • avatar

  FamiljeFrida

  |9 dage siden
  Rekommenderar, film är intressant. Man behöver dock tåla stil och maner från 80-talet.
 • avatar

  matixd

  |10 dage siden
  alla skriver om folk som klagar på att de inte går att streama men man hittar inte kommentarerna XD
 • avatar

  DokisDennis

  |12 dage siden
  ibland okej å allt som allt min favorit i serien
 • avatar

  RealityRasmus

  |12 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

The Blind Side filmen online gratis

Är du på jakt efter en riktigt bra film att se ikväll? Då rekommenderar vi varmt sportdramat The Blind Side från 2009 med Sandra Bullock i huvudrollen. Filmen är baserad på den sanna historien om football-spelaren Michael Oher och hur han tas om hand av Leigh Anne Tuohy (spelad av Bullock) och hennes familj. Trots att Michael kommer från fattiga förhållanden lyckas han med deras hjälp bli draftad till NFL.

The Blind Side är en fantastisk feelgood-film som garanterat kommer att få dig att skratta, gråta och heja på Michael i hans resa mot en ljusare framtid. Sandra Bullocks skådespeleri är helt outstanding och hon vann även en Oscar för sin insats i filmen. Vi lovar att du kommer att älska den här svensktextade drömfilmen!

Så vad väntar du på? Streama The Blind Side gratis och online redan ikväll! Filmen går att se helt utan kostnad på Swefilmer och har svenska undertexter. Perfekt för en mysig filmafton!

The Blind Side

The Blind Side streama svenska undertexter

Är du sugen på att se en riktigt bra feelgood-film ikväll? Då ska du absolut streama sportdramat The Blind Side från 2009. Filmen handlar om den fattige tonåringen Michael Oher som tas om hand av Leigh Anne Tuohy och hennes familj. Tack vare deras stöd lyckas Michael bli en framgångsrik football-spelare.

The Blind Side är baserad på en sann historia och har Sandra Bullock i absoluta toppform i huvudrollen som Leigh Anne. Hon belönades faktiskt med en Oscar för sin insats! Utöver Bullock så medverkar även filmstjärnor som Tim McGraw och Kathy Bates.

Bäst av allt är att du kan streama The Blind Side med svenska undertexter helt gratis online. Filmen går att hitta på Swefilmer och tar bara några få klick att starta. Så poppa popcornen och njut av en riktigt bra feelgood-film ikväll!

The Blind Side se full film online gratis

Är du sugen på att se en inspirerande och hjärtevärmande film? Då rekommenderar vi The Blind Side från 2009 med Sandra Bullock i huvudrollen. Filmen handlar om Michael Oher, en ung kille från fattiga förhållanden som tas om hand av Leigh Anne Tuohy och hennes familj.

Tack vare Tuohys oväntade vänlighet och stöd lyckas Michael gå från att vara hemlös till att bli en framgångsrik fotbollsspelare i NFL. The Blind Side är baserad på den sanna historien om Michael Oher och visar hur långt lite medmänsklighet kan gå.

Bäst av allt är att du kan se hela den här fantastiska filmen gratis online. The Blind Side går att streama i full längd och med svensk text på Swefilmer. Så ta fram snacks, plocka fram närmaste och njut av en givande filmkväll!

The Blind Side gratis nedladdning swefilmer

The Blind Side är en av de absolut bästa feelgood-filmerna jag sett på länge. Den visar att med lite vänlighet och medmänsklighet kan man förändra någons liv totalt. En sån fantastisk och varm film! Rekommenderas varmt!

Letar du efter en riktigt bra film att se i helgen? Då tycker vi att du ska kolla in The Blind Side från 2009 med Sandra Bullock. Filmen handlar om Michael Oher, en tonåring från fattiga förhållanden som tas om hand av Leigh Anne Tuohy och hennes familj.

Tack vare dem lyckas Michael gå från att vara hemlös till att bli en proffsspelare i amerikansk fotboll. The Blind Side är baserad på en sann historia och visar hur långt lite medmänsklighet kan gå. Det är en värmande och feelgood-film som garanterat kommer att få dig att le brett.

Bäst av allt är att du kan ladda ned och se The Blind Side gratis och lagligt via Swefilmer. Filmen går att streama online eller ladda ned för att se offline senare. Perfekt film att se över en fika i helgen!

The Blind Side

The Blind Side swesub stream online

Om du gillar riktigt bra sportfilmer så rekommenderar vi The Blind Side från 2009 varmt. Filmen handlar om den fattige tonåringen Michael Oher som tas under vingarna av Leigh Anne Tuohy och hennes familj. Tack vare dem går Michael från att vara hemlös till att bli draftad till NFL.

The Blind Side har Sandra Bullock i en av hennes bästa roller någonsin som den varma och bestämda Leigh Anne. För sin insats i filmen vann Bullock även en Oscar för bästa kvinnliga huvudroll. Vi lovar att du kommer älska den här filmen och garanterat får en rejäl dos feelgood-känslor.

Bäst av allt är att du kan streama The Blind Side online med svensk text helt gratis. Filmen går att hitta i full längd på Swefilmer - perfekt för en inspirerande och underhållande filmkväll!

The Blind Side se gratis svensk text

Letar du efter en riktigt bra feelgood-film att streama ikväll? Då rekommenderar vi The Blind Side från 2009 varmt. Filmen handlar om Michael Oher, en tonåring från fattiga förhållanden som får ett oväntat stöd från Leigh Anne Tuohy och hennes familj.

Tack vare dem lyckas Michael gå från att vara hemlös till att bli en framgångsrik fotbollsspelare. The Blind Side är baserad på en sann historia och har Sandra Bullock i absoluta högform i rollen som den varma Leigh Anne. Vi lovar att du kommer få gåshud av den här fantastiska filmen!

 • Feelgood-film baserad på en sann historia
 • Sandra Bullock vann en Oscar för sin insats
 • Inspirerande berättelse om oväntad vänlighet

Streama The Blind Side gratis online med svensk text på Swefilmer redan ikväll. Perfekt filmval för en mysig och inspirerande kväll hemma i soffan!

5 Lignende Film

Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Betygsätt filmen

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
Betyg: 8 Antal stemmer: 6145

Dela