close icon
page-title
The Conjuring 2
The Conjuring 2

Detaljer

 • Originaltitel: The Conjuring 2
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: USA
 • Regissör: New Line Cinema

Titta på The Conjuring 2 • Sverige Gratis • Stream Online

star7.3
8094Betyg
date2016
date2h 14m

Kommenter

 • avatar

  glödandeStjärna

  |14 timer siden
  Om alla var som hans tjej då 😎
 • avatar

  RealityRasmus

  |4 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  FamiljeFrida

  |8 dage siden
  Rekommenderar, film är intressant. Man behöver dock tåla stil och maner från 80-talet.
 • avatar

  KlassikerKajsa

  |10 dage siden
  nån annan som har problem med strömmen?? den laggade för mig mitt i film men de e väl det där jävla näthaket igen
 • avatar

  DokisDennis

  |11 dage siden
  ibland okej å allt som allt min favorit i serien
 • avatar

  RomantikRonja

  |12 dage siden
  Förutom fina vyer, bara skit.

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

The Conjuring 2 Stream Online Gratis

The Conjuring 2 är en svensk skräckfilm från 2016 som nu finns att streama gratis online med svensk text. Filmen är en uppföljare till succén The Conjuring från 2013 och utspelar sig återigen runt det ökända demonologparet Ed och Lorraine Warren. Precis som i första filmen står de inför en ny övernaturlig utmaning när de reser till London för att hjälpa en ensamstående mamma och hennes fyra barn som terroriseras av en elak andlig närvaro i deras hem. Med hjälp av swe-filmer kan du nu titta på The Conjuring 2 svensk text gratis online.

The Conjuring 2 regisserades återigen av James Wan som lyckats skapa en lika spännande uppföljare fylld med överraskningar och välregisserade skräckscener. Patrick Wilson och Vera Farmiga är tillbaka i sina roller som Ed och Lorraine Warren. Filmen är baserad på ett verkligt fall som paret Warren undersökte på 1970-talet i England, känt som Enfield Poltergeist. Genom att streama The Conjuring 2 gratis får du uppleva den skrämmande sannsaga om familjen Hodgsons kamp mot den ondskefulla anden.

Precis som originalet så är The Conjuring 2 proffsig skräckunderhållning som garanterat får publiken att hoppa till i biosalongen. Filmen mottogs mycket väl av kritiker och har ett fint betyg på IMDB. Så missa inte chansen att se The Conjuring 2 svensk text online helt gratis! Med hjälp av swe-filmer kan du streama skräckisen bekvämt hemifrån.

The Conjuring 2

Titta På The Conjuring 2 Svenskt Tal Stream

The Conjuring 2 är en av de mest väntade skräckfilmerna på senare år. Efter succén med den första filmen var förväntningarna skyhöga på uppföljaren, och The Conjuring 2 levererar skräck i världsklass! Nu kan du titta på The Conjuring 2 svenskt tal genom att streama filmen online helt gratis.

Handlingen utspelar sig återigen kring det kända paret Ed och Lorraine Warren, baserat på verkliga demonologer. Den här gången beger de sig till London för att undersöka ett hem hemsökt av en elak ande. Familjen som bor där utsätts för bisarra händelser som saknar rationell förklaring. Med hjälp av swe-filmer kan du nu streama The Conjuring 2 på svenska och följa med på den skrämmande resan.

Regissören James Wan visar återigen prov på sin skicklighet i att bygga upp stämning och skapa oväntade skräckögonblick. Skådespelarna Patrick Wilson och Vera Farmiga är fantastiska i sina roller som Warrenparet. Genom att titta på The Conjuring 2 stream gratis online får du garanterat en riktigt läskig filmupplevelse!

The Conjuring 2 är en av de bästa skräckfilmerna på senare år och ett måste för alla fans av välproducerad rysarunderhållning.

Se The Conjuring 2 Svensk Text Online

Är du sugen på att se en riktigt bra skräckis? Då ska du inte missa chansen att se The Conjuring 2 svensk text online! Den här uppföljaren till succéfilmen The Conjuring från 2013 levererar garanterat skräck av högsta klass. Handlingen kretsar återigen kring demonologerna Ed och Lorraine Warren, spelade av Patrick Wilson och Vera Farmiga.

I The Conjuring 2 beger sig paret till London för att hjälpa en familj som blivit hemsökta av en elak ande. Konstiga och skrämmande händelser utspelar sig i deras hem utan någon logisk förklaring. Genom att streama The Conjuring 2 gratis på nätet får du följa med Ed och Lorraine i kampen mot det övernaturliga hotet.

Regissören James Wan visar åter prov på sin skicklighet i att bygga spänning och få pulsen att stiga. Med välconstructed byggstenar skapas en skräckupplevelse i världsklass. Så missa inte chansen att se The Conjuring 2 online gratis med svensk text! Det är garanterat en av de bästa skräckfilmerna på många år.

 • Proffsig skräck med välregisserade scener
 • Fantastiska skådespelarinsatser av Patrick Wilson och Vera Farmiga
 • Baseras på ett verkligt fall som Warrenparet undersökte

The Conjuring 2 Helfilm Svenska Swefilmer

Är du ett fan av välproducerad skräck? Då ska du inte missa chansen att se The Conjuring 2 helfilm svenska online! Den här uppföljaren till succén The Conjuring från 2013 är fylld med garanterade skräckupplevelser. Nu kan du streama The Conjuring 2 gratis i sin helhet med hjälp av tjänsten swe-filmer.

The Conjuring 2 utspelar sig några år efter händelserna i första filmen och kretsar återigen kring demonologparet Ed och Lorraine Warren. Den här gången reser de till London för att hjälpa en familj som terroriseras av en elak ande i sitt hem. Konstiga och bisarra händelser inträffar utan någon logisk förklaring.

Regissören James Wan bevisar återigen sin skicklighet i att skapa stämningsfull och välproducerad skräck. Genom att streama The Conjuring 2 svenska gratis online får du garanterat en riktigt läskig filmupplevelse. Missa inte chansen att se denna skräckis i sin helhet!

The Conjuring 2

Streama The Conjuring 2 Dreamfilm Hd Svenska

Är du sugen på att streama en riktigt bra skräckfilm? Då ska du inte missa att streama The Conjuring 2 på Dreamfilm! Den här uppföljaren till succén The Conjuring från 2013 levererar garanterad skräckupplevelse av högsta klass. Nu kan du se filmen gratis online med svensk text i HD-kvalitet.

Handlingen utspelar sig några år efter händelserna i första filmen och följer återigen det kända demonologparet Ed och Lorraine Warren, spelade av Patrick Wilson och Vera Farmiga. I The Conjuring 2 beger de sig till London för att hjälpa en familj som blivit hemsökta av en elak ande.

Med välconstructed byggstenar skapar regissören James Wan en stämningsfull skräckupplevelse som garanterat får publiken att hoppa till. Så missa inte chansen att streama The Conjuring 2 gratis online och få se en av de bästa skräckfilmerna på många år!

The Conjuring 2 är proffsig skräckunderhållning och ett måste för alla fans av denna genre.

Se The Conjuring 2 Gratis Online Swesub

Är du sugen på att se en riktigt bra skräckfilm? Då ska du inte missa chansen att se The Conjuring 2 gratis online med swesub! The Conjuring 2 är uppföljaren till den väldigt hyllade skräckisen The Conjuring från 2013, och den här gången får vi återigen följa demonologerna Ed och Lorraine Warren spelade av Patrick Wilson och Vera Farmiga.

I The Conjuring 2 beger sig paret till London för att hjälpa en familj som blivit hemsökt av en elak ande i sitt hem. Med hjälp av välconstructed byggstenar skapar regissören James Wan en stämningsfull och läskig skräckupplevelse som garanterat får publiken att hoppa till i biosalongen.

Så missa inte chansen att streama The Conjuring 2 online gratis och se denna fristående uppföljare till en av de bästa skräckfilmerna på många år. Perfekt film att se för alla fans av skräck i världsklass!

Titta På The Conjuring 2 Gratis Svensk Text

Letar du efter en riktigt bra skräckfilm att titta på? Då ska du inte missa The Conjuring 2 som nu går att streama gratis med svensk text online! The Conjuring 2 är uppföljaren till succén The Conjuring från 2013 och utlovar garanterad skräckupplevelse.

Återigen får vi följa demonologerna Ed och Lorraine Warren spelade av Patrick Wilson och Vera Farmiga. Den här gången beger sig paret till London för att hjälpa en familj som blivit hemsökta av en elak ande. Bisarra och skrämmande händelser börjar ske i deras hem.

Regissören James Wan visar återigen prov på sin skicklighet i att skapa stämningsfull och välproducerad skräck. Så missa inte chansen att titta på The Conjuring 2 gratis online - det är garanterat en av de bästa skräckfilmerna på många år och ett måste för genrens fans.

6 Lignende Film

Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Betygsätt filmen

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 7 Antal stemmer: 8094

Dela