close icon
page-title
The Dark Knight
The Dark Knight

Detaljer

 • Originaltitel: The Dark Knight
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: Storbritannien, USA
 • Regissör: DC Comics

Titta på The Dark Knight 2008 gratis - Streama Online SweFilmer

star8.5
31871Betyg
date2008
date2h 32m

Kommenter

 • avatar

  DokisDennis

  |8 timer siden
  ibland okej å allt som allt min favorit i serien
 • avatar

  RomantikRonja

  |5 dage siden
  Förutom fina vyer, bara skit.
 • avatar

  RealityRasmus

  |8 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  FamiljeFrida

  |9 dage siden
  Rekommenderar, filmen är intressant. Man behöver dock tåla stil och maner från 80-talet.
 • avatar

  KlassikerKajsa

  |13 dage siden
  nån annan som har problem med strömmen?? den laggade för mig mitt i filmen men de e väl det där jävla näthaket igen
 • avatar

  glödandeStjärna

  |13 dage siden
  Om alla var som hans tjej då 😎

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

The Dark Knight Dreamfilm Gratis Online

Den efterlängtade uppföljaren till Batman Begins från 2005 har äntligen kommit. The Dark Knight hade premiär 2008 och blev en av årets mest omtalade filmer. Med skådespelare som Christian Bale, Heath Ledger och Aaron Eckhart utlovar The Dark Knight att bli en riktig rysare och actionfilm av rang.

Handlingen utspelar sig efter händelserna i Batman Begins då Batman/Bruce Wayne (Christian Bale) nu arbetar tillsammans med distriktsåklagaren Harvey Dent (Aaron Eckhart) för att rensa Gothams gator från brottslingar. Men en ny skurk har dykt upp, den psykotiske Jokern (Heath Ledger) som hotar att kasta staden ut i kaos. Nu måste Batman och hans allierade stoppa Jokern innan det är försent.

Med en stjärnspäckad rollistan och en handling fylld av spänning och action är The Dark Knight ett måste för alla fans av Batman och superhjältefilmer. Den mörka och dystra tonen skiljer sig från många andra filmer i genren och Heath Ledgers minnesvärda insats som Jokern har hyllats av kritiker världen över. Missa inte chansen att streama The Dark Knight gratis online!

The Dark Knight

Mörka Riddaren Stream Svenska Text

Mörka riddaren, den andra delen i Christopher Nolans omtyckta Batman-trilogi, är utan tvekan en av 00-talets bästa superhjältefilmer. Med ett stjärnspäckat cast ledda av Christian Bale som Batman/Bruce Wayne och Heath Ledger i en Oscar-belönad insats som skurken Jokern, är Mörka Riddaren en ryslig och mörk historia om kampen mellan gott och ont.

Handlingen utspelar sig ett par år efter händelserna i Batman Begins. Organiserad brottslighet frodas i Gotham City trots Batmans och polisens försök att bekämpa den. Men en ny fiende dyker upp - den vansinnige och hänsynslöse Jokern (Ledger) som vill kasta staden ut i total anarki. Batman (Bale) och åklagare Harvey Dent (Aaron Eckhart) måste stoppa honom innan det är försent. Men till vilken kostnad?

Mörka riddaren är en mörk och gripande filmupplevelse du inte vill missa. Med en fantastisk rollista och ett manus som utforskar moralens gråzoner är det här en superskurkfilm utöver det vanliga.

Så var är det bästa stället att streama Mörka Riddaren med svenska text? På Dreamfilm kan du se den gratis online i hög kvalitet. Så sällskapa med popcorn, släck ner lamporna och njut av en riktig rysare!

Hitta Var Du Kan Se The Dark Knight

Sedan biopremiären 2008 har The Dark Knight blivit något av en modern klassiker inom superhjältegenren. Med en stjärnspäckad rollista och ett manus som utforskar mörkare teman än vanligt, är det inte konstigt att filmen hyllats av både fans och kritiker.

Är du sugen på att se om den håller måttet än idag? Det bästa sättet att streama The Dark Knight är på nätet. På streamingtjänster som Dreamfilm kan du se filmen gratis och lagligt. Det enda du behöver är ett konto, internetuppkoppling och en enhet att streama på.

 • Ingen nedladdning behövs
 • Filmen går att se i fullängd och hög kvalitet
 • Fungerar på dator, surfplatta och mobil

Jämfört med att köpa filmen eller hyra på iTunes är streaming det smidigaste och billigaste alternativet. Så skapa konto, poppa popcorn och få kvällens filmupplevelse levererad direkt in i vardagsrummet!

The Dark Knight Swesub Stream

The Dark Knight från 2008 räknas som en av 2000-talets absolut bästa superhjältefilmer. Med skådespelare som Christian Bale, Heath Ledger och Aaron Eckhart i huvudrollerna utlovar denna mörka uppföljare till Batman Begins att leverera action och spänning i världsklass.

Men för att kunna följa handlingen ordentligt vill man såklart se filmen med svensk text. Tur då att det går utmärkt att streama The Dark Knight swesub online. På streamingtjänster som Dreamfilm hittar du filmen gratis med svenskt tal och textning.

Jämfört med att köpa DVD:n eller hyra filmen digitalt är streaming det smidigaste och billigaste sättet att se på svenska. Det enda du behöver är ett konto, en internetuppkoppling och valfri enhet att titta på - ingen nedladdning krävs.

Så om du är sugen på att se en riktigt bra actionthriller ikväll rekommenderas The Dark Knight varmt. Skapa bara konto på Dreamfilm så kan du börja streama swesub direkt!

The Dark Knight

Se The Dark Knight Gratis Sverige

Är du sugen på att se en riktigt bra superhjältefilm ikväll? Då rekommenderas The Dark Knight med Christian Bale som Batman varmt. Filmen från 2008 hyllades stort av kritiker för sin mörka och dystra ton, och Heath Ledgers minnesvärda insats som skurken Jokern.

Att köpa DVD:n eller hyra digitalt kan dock bli dyrt i längden. Tur då att det går alldeles utmärkt att se The Dark Knight gratis online om du bor i Sverige. På streamingtjänster som Dreamfilm kan du titta gratis och lagligt.

För att streama behöver du:

 • Ett konto på tjänsten (skapas på några sekunder)
 • En internetuppkoppling
 • Valfri enhet att titta på - fungerar på dator, mobil och surfplatta

Jämfört med andra alternativ är streaming det absolut smidigaste och billigaste sättet att se filmer lagligt online. Så skapa konto och få kvällens underhållning levererad direkt till skärmen!

Var Kan Jag Streama The Dark Knight

Som en av 00-talets mest hyllade superhjältefilmer är The Dark Knight från 2008 ett måste för alla fans av genren. Med en stjärnspäckad rollista och ett manus som utforskar moralens gråzoner, är det här en film upplevelse utöver det vanliga.

Men var kan man egentligen streama filmen online? Ett utmärkt alternativ är streamingtjänsten Dreamfilm. Här kan du se The Dark Knight gratis och lagligt med endast ett konto.

På Dreamfilm streamar du filmer utan att ladda ner eller binda upp dig med dyra abonnemang. Det enda du behöver är ett konto, internetuppkoppling och valfri enhet att titta på.

Jämfört med andra sätt att se film online är streaming det absolut smidigaste. Ingen tid som går åt till nedladdning eller väntan på posten - underhållningen levereras direkt på några sekunder. Så skapa konto och se The Dark Knight online idag!

The Dark Knight Hela Filmen Svenska

Den mörka uppföljaren till succén Batman Begins från 2005, The Dark Knight, spräcker gränserna för vad en superhjältefilm kan vara. Med ett stjärnspäckat cast och en handling som utforskar mörkare teman är det här en rysare utöver det vanliga.

För att till fullo kunna uppskatta den här moderna klassikern vill man såklart se den i sin helhet och på svenska. Det bästa är då att streama The Dark Knight hela filmen med svenskt tal. På Dreamfilm kan du göra just detta, gratis och utan krångel.

Genom att streama slipper du köpa DVD:n eller hyra dyrt digitalt. Det enda du behöver är ett konto på tjänsten och en internetuppkoppling. Sedan kan du börja titta direkt på valfri enhet.

Så poppa popcorn, släck ner lamporna och få kvällens filmupplevelse levererad direkt till skärmen. The Dark Knight väntar på dig!

9 Lignende Film

Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Bedøm filmen eller serien

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
Betyg: 9 Antal stemmer: 31871

Dela