alt

Titta på The Darkest Minds 2018 gratis - Streama Online SweFilmer

rating7
2 701
Betyg
calendar2018
time1h 45m
Efter att en smitta utrotat närmare 98% av barnen i USA, utvecklar de resterande överlevande 2% av barnen övernaturliga krafter och placeras i bestraffningsläger. När en 16-årig tjej rymmer från sitt läger, ansluter hon sig till en grupp andra tonåringar som är på flykt från regeringen.

Skådespelare

Actor Amandla Stenberg

Amandla Stenberg

Actor Wade Williams

Wade Williams

Actor Harris Dickinson

Harris Dickinson

Actor Gwendoline Christie

Gwendoline Christie

Actor Mandy Moore

Mandy Moore

Actor Drew Scheid

Drew Scheid

Actor Wallace Langham

Wallace Langham

Actor Bradley Whitford

Bradley Whitford

Officiell trailer

Siehe auch

The Darkest Minds streama svenska online

The Darkest Minds är en spännande sci-fi film från 2018 med Ruby O'Fee och Mandy Moore i huvudrollerna. Filmen utspelar sig i en dystopisk framtid där barn fått psykiska krafter som gör dem farliga. De tvingas in i läger där de hålls isolerade. Men några lyckas fly och måste gömma sig för myndigheterna. The Darkest Minds är en perfekt film att streama online för dig som gillar spännande äventyr och fantasy.

Filmen hade biopremiär sommaren 2018 och är nu tillgänglig att streama gratis på svenska på flera streamingtjänster. Det finns både alternativ med swesub och helt synkad svensk text. Perfekt om du vill kunna se gratis film hemifrån.

The Darkest Minds baseras på en populär ungdomsbok med samma namn skriven av Alexandra Bracken. Boken gavs ut 2012 och blev en stor succé. Filmen är regisserad av Jennifer Yuh Nelson som tidigare regisserat den animerade filmen Kung Fu Panda 2.

Om du gillar ungdomsböcker som The Hunger Games och Divergent är The Darkest Minds definitivt något för dig. Streama filmen gratis redan idag!

The Darkest Minds

The Darkest Minds se gratis på svenska

Är du sugen på att se en riktigt bra sci-fi film? Då rekommenderar vi att du streamar The Darkest Minds. Filmen utspelar sig i en dystopisk framtid där barn drabbats av dödliga psykiska krafter.

Myndigheterna tvingar in de farliga barnen i läger för att hålla dem isolerade från samhället. Men några av barnen lyckas fly och ger sig ut på en farofylld resa för att hitta ett nytt hem.

The Darkest Minds hade biopremiär 2018 och går nu att streama gratis på svenska på flera streamingtjänster. Det finns alternativ med både swesub och helt synkad svensk text, så du kan välja det som passar dig bäst.

Filmen är baserad på en populär ungdomsbok med samma namn och har ett stjärnspäckat rollista med bland andra Amandla Stenberg, Mandy Moore och Bradley Whitford. Perfekt film att se gratis online en helgkväll!

Så tveka inte, streama The Darkest Minds redan idag och följ med på ett spännande sci-fi äventyr du inte kommer glömma.

The Darkest Minds online free stream svenska

Letar du efter en riktigt bra sci-fi film att streama gratis? Då ska du kolla in The Darkest Minds från 2018. Filmen utspelar sig i en framtid där barn drabbats av dödliga psykiska krafter.

Myndigheterna isolerar de farliga barnen i läger, men några lyckas rymma och ger sig ut på en farofylld resa. The Darkest Minds är en spännande film fylld med action och äventyr. Perfekt för dig som gillar dystopiska framtidsfilmer.

Filmen hade biopremiär 2018 och går nu att streama online gratis med svensk text. Det finns både alternativ med swesub och helt synkad svensk dubbning. Så du kan enkelt se den gratis direkt via din dator eller surfplatta.

The Darkest Minds är baserad på en populär ungdomsbok och har Amandla Stenberg från The Hunger Games i en av rollerna. Andra kända skådespelare är Mandy Moore och Bradley Whitford.

Sammanfattningsvis är detta en spännande och actionfylld sci-fi film som är väl värd att streama online gratis. Perfekt för en filmkväll hemma i soffan!

The Darkest Minds dreamfilm gratis stream

The Darkest Minds är en fantastisk dystopisk sci-fi film från 2018 med Ruby O'Fee och Mandy Moore i huvudrollerna. Filmen utspelar sig i en framtid där barn drabbats av dödliga psykiska krafter.

Myndigheterna tvingar in de farliga barnen i läger för att isolera dem. Men några lyckas rymma och ger sig ut på en farofylld resa på flykt undan auktoriteterna.

Vill du se en spännande och actionfylld sci-fi film? Då ska du streama The Darkest Minds på Dreamfilm. Filmen går att streama helt gratis med svensk text, så det kostar ingenting att se den.

The Darkest Minds är baserad på en populär ungdomsbokserie och har en ensemble av kända skådespelare som Mandy Moore, Bradley Whitford och Amandla Stenberg.

Sammanfattningsvis är detta en riktigt bra sci-fi film som är väl värd att streama gratis på Dreamfilm. Perfekt filmkväll hemma i soffan!

The Darkest Minds

The Darkest Minds se film online gratis

Letar du efter en riktigt bra dystopisk sci-fi film? Då rekommenderar vi The Darkest Minds från 2018 med bland andra Amandla Stenberg i en av rollerna.

Filmen utspelar sig i en framtid där barn drabbats av dödliga psykiska krafter. Myndigheterna tvingar in de farliga barnen i läger, men några lyckas rymma och ger sig ut på en äventyrlig resa.

The Darkest Minds är en spännande film fylld med action och äventyr i en dystopisk sci-fi-värld. Perfekt för dig som gillar den typen av filmer.

Filmen går att se helt gratis online med svensk text på flera streamingtjänster. Det finns både alternativ med swesub och synkad svensk dubbning. Så du kan enkelt streama den gratis.

The Darkest Minds baseras på en populär bokserie och har även gjort succé som film. Förutom Amandla Stenberg medverkar bland andra Mandy Moore och Bradley Whitford.

Sammanfattningsvis är detta en riktigt bra dystopisk sci-fi film som är värd att se gratis online. Perfekt för en härlig filmkväll!

The Darkest Minds gratis filmer dreamfilm

The Darkest Minds är en spännande dystopisk sci-fi film från 2018 baserad på en populär bokserie. Filmen utspelar sig i en framtid där barn drabbats av psykiska krafter som gör dem farliga.

Myndigheterna tvingar in barnen i isoleringsläger, men några lyckas rymma och ger sig ut på en farofylld flykt. Vill du se en riktigt bra sci-fi film? Då ska du streama The Darkest Minds gratis på Dreamfilm.

Filmen går att streama helt utan kostnad med svensk text, så det är ett ypperligt sätt att se gratis film online. Det finns både alternativ med swesub och synkad svensk dubbning.

The Darkest Minds har en ensemble av kända skådespelare som Amandla Stenberg, Mandy Moore och Bradley Whitford. Perfekt rollista för den här typen av dystopisk film.

Sammanfattningsvis är The Darkest Minds en spännande och actionfylld sci-fi film som är väl värd att streama gratis på Dreamfilm. Se den redan ikväll!

The Darkest Minds swesub dreamfilm gratis

The Darkest Minds är en dystopisk sci-fi film från 2018 som utspelar sig i en framtid där barn drabbats av psykiska krafter. Myndigheterna tvingar in de farliga barnen i läger, men några lyckas fly.

Är du sugen på att se en spännande sci-fi film? Då ska du streama The Darkest Minds med swesub på Dreamfilm. Filmen går att se helt gratis online med svensk textning.

The Darkest Minds följer några barn med psykiska krafter som flyr från myndigheternas läger och ger sig ut på en farofylld resa. Fyllt med action, äventyr och spänning.

Filmen är baserad på en populär ungdomsbok och har bland andra Amandla Stenberg, Mandy Moore och Bradley Whitford på rollistan. Ett Fantasy/sci-fi-mästerverk!

Så missa inte att streama The Darkest Minds gratis med swesub på Dreamfilm. Perfekt film att se online en kväll hemma i soffan framför datorn eller surfplattan.

10 liknande filmer:

  1. Ben-Hur
  2. Kung Fu Panda 3
  3. Fruktans lön
  4. Mästerkatten 2
  5. Aquaman
  6. El padrino
  7. Exodus: Gods and Kings
  8. Trunk - Locked In
  9. Lights Out
  10. Avengers: Infinity War
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 7 Anzahl der Stimmen: 2701
Dela serie
Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

sepanda

Det mycket höga betyget på 7 tyder på att The Darkest Minds är ett måste för fans av Action.
avatar

Semister12

En (titel) med ett betyg på 7 bevisar att även korta former kan ge en minnesvärd upplevelse.
avatar

Pandasv1

Om betyget 7 inte övertygar dig om att titta på The Darkest Minds, vet jag inte vad som skulle göra det! Se till att kolla in den här film.
avatar

MatVOD

Om du är tveksam till att titta på titeln, bör en titt på 7 -betyget rensa bort dina tvivel. Kör hårt!
avatar

krzys

Betyget 7 för title visar att skaparna har träffat målet. Det är helt enkelt en mycket bra film .
avatar

mathew

Om du gillar den här Action , se till att kolla in title. Betyget 7 antyder att du kommer att bli nöjd.
avatar

damVod1

The Darkest Minds med ett betyg på 7 är ett starkt bevis på den höga kvaliteten på denna typ. Ett måste-objekt!
avatar

mukasso

En The Darkest Minds med ett betyg på 7 bevisar att även korta former kan ge en minnesvärd upplevelse.
avatar

MediSV

Med ett betyg på 7 bevisar title att i denna genre går kvalitet hand i hand med kvantitet.
avatar

Grater98

The Darkest Minds Betyget 7 för title visar att skaparna har träffat målet. Det är helt enkelt en mycket bra typ.